40521
  • Negritis
    egyébként amit én mondtam az mind2 OTK deckjét megoldaná a warinak (ott a worgenes is ugye)
  • Zozo0122 #20432
    Egyelőre ennyi látszik belőle, de legalább mostmár tudjuk, hogy a párducos lap az :D

• Zozo0122 #20431
    45, 62 stb, ezek meg 30ből 1x. Az átlag olyan 20-25.
  • karmacoma
    Van új kártya. Druid 2 mana 2/3. BC: +manacrystal, DR: -Manacrystal. Shedderből mókás lesz.
  • dave9004
    jajne :D
    nem mindegy h 45 v 62 dmg 6 manából?
  • Zozo0122 #20428
    De azt vágjátok, hogy ezek az extrém esetek 10ből 1x jönnek össze? :D Legtöbbször az van, hogy számolgatsz mint az őrült, hogy mit merjél kirakni. Mathwarrior :D
  • dave9004
    ha nerfelik berserkert, Eydis lesz helyette. mondjuk abból legalább csak egy fér bele
  • dave9004
    ja csodarugót 18 sebzésért nerfelték, buzzardot mert minion játszást büntette annyira. patront a 70 dmg és 2 lény miatt kézből halálos miatt hagyni fogják?
    akkor én leszek a köv uninstaller
  • Negritis
    2-3x már módosították így ki fogják nyírni lásd buzzard
  • Zozo0122 #20424
    Az nem jó, overnerf. Nem kell a warsonghoz nyúlni, mert az önmagában egy nagyon jó kis warrior lap.
  • Negritis
    addig kap max charge-t amíg max 3 a támadása és minjá jobbanv agyunk :D
  • Zozo0122 #20422
    Az egyetlen igazságos nerfnek azt érzem, ha a Berzerker csak a saját sebezett minionok után kap + attackot. Így még nem hal meg a deck.
  • Negritis
    mint boomrA? :D
  • dave9004
    már fölösleges. nerf inc
  • Negritis
    volt anno leeroy rugóm :D nem a kombó deckkel van bajom
    hanem hogy egy fos
  • Zozo0122 #20418
    Ha megtanulod a patront, valszeg soha többet nem lesznek gondjaid combo deckekkel, de tuti, hogy hamarabb és könnyebben átlátod majd őket :)
  • Negritis
    igen, és itt van az hogy az ember vagy rájön h elrontotta vagy csak szidja az rng-t hogy szar és mindig ellene van

warrior 5w-s küldetés miatt megint elővettem a CW-t és háát vannak vele bajaim továbbra is :D rá kéne szánni kb 100 meccset hogy rendesen kitapasztaljam de lehet az is kevés lenne nekem addig viszont marad az hogy questekhez előveszem és szenvedek vele mint a kutya :D

csináltam egy patron decket is de az nagyon nem az én világom
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.02. 13:31:37
  • hawkie22
    Igen, késöbb én is rájöttem, hogy elöször kellett volna ütni, mert akkor nyilván nem játszom ki. :) De hát ugye késö bánat. De mindegy, így tanul az ember. xD
  • Zozo0122 #20415
    Hát igen, a pilótázott aprítógépre figyelni kell :D Utálom, ha dúmszéjer jön belőle, vagy ha az ellenfélnek succubus vagy millhouse...
  • Negritis
    háát, ha tradelsz akkor trade után érdemes lehozni a lényt mert gondolom az történt hogy kijátszottad malganist majd ütöttél (ezért "aludt" még ha jól sejtem)
    és háát igen shredder és az ő szépségei :D
  • hawkie22
    Arénameccs, warlock vs mage. Nálam lent van Malganis, egy Shredder meg egy 4/4-es minion. Ellennél 4/4-es és egy 5/3-as. Malganissal még nem tudok lépni, a 4/4-est tradelem, majd a Shredderrel az 5/3-ast. Mit hoz le Shredder? Doomsayert. :S Ott el is úszott a meccs, jelenleg 2-2-n állok. :(
  • Negritis
    amúgy ahogy nézem amit linkeltél az inkább egy sima aggro hunter volt nem kifejezetten face
  • Renegade
    Face hunter, de messze nem optimális, gondolom 10-nél tovább nem jutok vele, de ráérek, hátha húzok bele lapot, meg szépen veszem meg a secreteket.
  • Zozo0122 #20410
    Sajnos jah...túl barátságos ebben az aggro metában.
  • dave9004
    Kár h a sámán mindenkit friendezik
  • Zozo0122 #20408
    Imádom, amikor végig BM-el a facehunter, de az az igazi tősgyökeres kretén típus tudjátok, majd legyőzöm és a végén én tolom be, amit ő egész meccsen: THANKS :DD
  • sadface #20407
    amellé még veheted a mini yserát és ki is fulladt a jó lapok... én szeretném, hogy jó legyen, de a blizz nem úgy tűnik.. :(
  • Negritis
    én megvárom hogy minden lap kiderüljön
    az tény hogy eddig engem csak a frost giant fogott meg
  • NecroJoe
    Ezeknek a kiegeknek amúgy nem az a céljuk hogy utána csak ezekből álljon a dekk, mert minden régi szar mellettük. Minek kéne lenni, 4/5 lényeknek 3 manáért? Fasza lenne? Megy majd 4-6 darab az életképesebb dekkekbe, a többi meg marad régi lap.
  • sadface #20404
    a maradék meg tele lesz chargeal meg buffolós vackokkal és újra jön az aggro korszak. #worth Most kéne meggyőzni az embereket, hogy vegyétek baszod, nézd már milyen jó lapok lesznek benn! Nem eltántorítani... Ha ennyit bírnak felmutatni inkább hagyjuk.
  • Negritis
    nyílván csak még nincs kint a kieg addig nem kéne eldönteni hogy fos
    a brm-ről a lapok alapján azt gondoltuk hogy jó irányba viszi a játékot, de sajnos a patron és a zoo nem ezt eredményezte (sőt a patron eleve fosnak volt titulálva)
    majd elválik hogy itt is mi lesz
  • dave9004
    Jobb ha a szarral kezdik és aztán jön a jó. Magic kiegekben se jó a nagyja lap.
  • Negritis
    még mindig csak 30 lapot láttunk kb de köszönjük emese
  • sadface #20400
    Már az első lapokból látni lehetett, hogy kuka lesz.
  • Mephike
    Pont ez miatt marad ki nálam is ez az 50 pack, mert előrendeltem a gw2-t. Az előző bétateszt után már tudom, hogy jó döntés volt. A mai új lap meg ismét ezt erősítette meg bennem :D
  • dave9004
    Stealth+charge
  • Malarki
    Pláne. Azt se használja senki se.
  • Shep
    Jajaj, azok biztos :)
  • Negritis
    majd a priest lapok megmutatják :D
  • Shep
    Ja, van még lejjebb :)