40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #20433 egyébként amit én mondtam az mind2 OTK deckjét megoldaná a warinak (ott a worgenes is ugye) -
Zozo0122 #20432 Egyelőre ennyi látszik belőle, de legalább mostmár tudjuk, hogy a párducos lap az :D
-
Zozo0122 #20431 45, 62 stb, ezek meg 30ből 1x. Az átlag olyan 20-25. -
karmacoma #20430 Van új kártya. Druid 2 mana 2/3. BC: +manacrystal, DR: -Manacrystal. Shedderből mókás lesz. -
jajne :D
nem mindegy h 45 v 62 dmg 6 manából? -
Zozo0122 #20428 De azt vágjátok, hogy ezek az extrém esetek 10ből 1x jönnek össze? :D Legtöbbször az van, hogy számolgatsz mint az őrült, hogy mit merjél kirakni. Mathwarrior :D -
ha nerfelik berserkert, Eydis lesz helyette. mondjuk abból legalább csak egy fér bele -
ja csodarugót 18 sebzésért nerfelték, buzzardot mert minion játszást büntette annyira. patront a 70 dmg és 2 lény miatt kézből halálos miatt hagyni fogják?
akkor én leszek a köv uninstaller -
Negritis #20425 2-3x már módosították így ki fogják nyírni lásd buzzard -
Zozo0122 #20424 Az nem jó, overnerf. Nem kell a warsonghoz nyúlni, mert az önmagában egy nagyon jó kis warrior lap. -
Negritis #20423 addig kap max charge-t amíg max 3 a támadása és minjá jobbanv agyunk :D -
Zozo0122 #20422 Az egyetlen igazságos nerfnek azt érzem, ha a Berzerker csak a saját sebezett minionok után kap + attackot. Így még nem hal meg a deck. -
Negritis #20421 mint boomrA? :D -
már fölösleges. nerf inc -
Negritis #20419 volt anno leeroy rugóm :D nem a kombó deckkel van bajom
hanem hogy egy fos -
Zozo0122 #20418 Ha megtanulod a patront, valszeg soha többet nem lesznek gondjaid combo deckekkel, de tuti, hogy hamarabb és könnyebben átlátod majd őket :) -
Negritis #20417 igen, és itt van az hogy az ember vagy rájön h elrontotta vagy csak szidja az rng-t hogy szar és mindig ellene van
warrior 5w-s küldetés miatt megint elővettem a CW-t és háát vannak vele bajaim továbbra is :D rá kéne szánni kb 100 meccset hogy rendesen kitapasztaljam de lehet az is kevés lenne nekem addig viszont marad az hogy questekhez előveszem és szenvedek vele mint a kutya :D
csináltam egy patron decket is de az nagyon nem az én világom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.02. 13:31:37 -
hawkie22 #20416 Igen, késöbb én is rájöttem, hogy elöször kellett volna ütni, mert akkor nyilván nem játszom ki. :) De hát ugye késö bánat. De mindegy, így tanul az ember. xD -
Zozo0122 #20415 Hát igen, a pilótázott aprítógépre figyelni kell :D Utálom, ha dúmszéjer jön belőle, vagy ha az ellenfélnek succubus vagy millhouse... -
Negritis #20414 háát, ha tradelsz akkor trade után érdemes lehozni a lényt mert gondolom az történt hogy kijátszottad malganist majd ütöttél (ezért "aludt" még ha jól sejtem)
és háát igen shredder és az ő szépségei :D -
hawkie22 #20413 Arénameccs, warlock vs mage. Nálam lent van Malganis, egy Shredder meg egy 4/4-es minion. Ellennél 4/4-es és egy 5/3-as. Malganissal még nem tudok lépni, a 4/4-est tradelem, majd a Shredderrel az 5/3-ast. Mit hoz le Shredder? Doomsayert. :S Ott el is úszott a meccs, jelenleg 2-2-n állok. :( -
Negritis #20412 amúgy ahogy nézem amit linkeltél az inkább egy sima aggro hunter volt nem kifejezetten face -
Renegade #20411 Face hunter, de messze nem optimális, gondolom 10-nél tovább nem jutok vele, de ráérek, hátha húzok bele lapot, meg szépen veszem meg a secreteket. -
Zozo0122 #20410 Sajnos jah...túl barátságos ebben az aggro metában. -
Kár h a sámán mindenkit friendezik -
Zozo0122 #20408 Imádom, amikor végig BM-el a facehunter, de az az igazi tősgyökeres kretén típus tudjátok, majd legyőzöm és a végén én tolom be, amit ő egész meccsen: THANKS :DD -
amellé még veheted a mini yserát és ki is fulladt a jó lapok... én szeretném, hogy jó legyen, de a blizz nem úgy tűnik.. :( -
Negritis #20406 én megvárom hogy minden lap kiderüljön
az tény hogy eddig engem csak a frost giant fogott meg -
Ezeknek a kiegeknek amúgy nem az a céljuk hogy utána csak ezekből álljon a dekk, mert minden régi szar mellettük. Minek kéne lenni, 4/5 lényeknek 3 manáért? Fasza lenne? Megy majd 4-6 darab az életképesebb dekkekbe, a többi meg marad régi lap. -
a maradék meg tele lesz chargeal meg buffolós vackokkal és újra jön az aggro korszak. #worth Most kéne meggyőzni az embereket, hogy vegyétek baszod, nézd már milyen jó lapok lesznek benn! Nem eltántorítani... Ha ennyit bírnak felmutatni inkább hagyjuk. -
Negritis #20403 nyílván csak még nincs kint a kieg addig nem kéne eldönteni hogy fos
a brm-ről a lapok alapján azt gondoltuk hogy jó irányba viszi a játékot, de sajnos a patron és a zoo nem ezt eredményezte (sőt a patron eleve fosnak volt titulálva)
majd elválik hogy itt is mi lesz -
Jobb ha a szarral kezdik és aztán jön a jó. Magic kiegekben se jó a nagyja lap. -
Negritis #20401 még mindig csak 30 lapot láttunk kb de köszönjük emese -
Már az első lapokból látni lehetett, hogy kuka lesz. -
Pont ez miatt marad ki nálam is ez az 50 pack, mert előrendeltem a gw2-t. Az előző bétateszt után már tudom, hogy jó döntés volt. A mai új lap meg ismét ezt erősítette meg bennem :D -
Stealth+charge -
Malarki #20397 Pláne. Azt se használja senki se. -
Jajaj, azok biztos :) -
Negritis #20395 majd a priest lapok megmutatják :D -
Ja, van még lejjebb :)