Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battletag: Muhee#2716
Más: éppen nézem Amaz videóját a heroic ellenfelekről, hát ez a második General Mindenlap1mana nagyon durva, nem tudom kinek jutott ez eszébe. Viszont tök érdekes így, hogy csak legendarykat használ, ilyet úgy se látni gyakran 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
mást hirtelen nem tudok
jah meg blingtron 😄 aki újat ad neki és hátha szarabb 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.17. 16:45:33
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
1 equa + 2 consect + 1 aldor 1 humility + kodo akár működhet is nálam removalok terén
ha hátrányban vagy van clear, ha nagy cucc jön akkor is van (persze fel is kell húzni őket, ugye shep? 😄)
én kukáztam a lapot alapvetően, ha 4/8 lenne szeretném, sőt talán 3/8al is, de így nekem szar
mer akkor control és aggro ellen is lehetne használni, így max az egyik ellen, ha úgy jön ki a lépés
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
és az hogy csak legendary ellen "működik" bekorlátozza
ha bármilyen miniont le tudna szedni egyetértenék a tempo swinggel így viszont túlságosan szituációs
azért pedig drága és letolt gatyával pucsít az ellenfélnek
wari - shield slam - execute
lock - soul siphon
priest - talán legkevésbé 😄 max ha 4 manásról beszélünk, de ugye elvileg arra is van megoldás néha 😄
shaman - hex
mage - poly
pala - que
rugó - sap / bf
hunter - mark de nem is igazán kell mert ugye arcra megy 😄
marad a dudu aminek nincs rendes constructed removalja
másnál ÉN nem tudom elképzelni, kérdés hogy lesz-e legit dragon ramp dudu mert abban működhet
Ha a metaban forgó legókat nézem, Sylvanas megalázza , Boom ellen kis luckal a bombák leszedik, de nagyjából korrekt trade, ahogy Cenarius esetében is. Thusad, Tirion, Emperor, Harrison, Black Knight, Antinidas, Ragnaros, Vol'jin, Mal'Ganis, Mayagos, Alexstrasza és Ysera ellen jónak tűnik. Alapvetően nem rossz tempo swing, ha on the curve sikerül kijátszani, pl 6. körös Emperor ellen. Nem tudom mennyire fog beleférni a sárkányos paklikba(tekintve, hogy egyáltalán nem látjuk a várható dinamikáját a dolognak), de egy próbált lehet futni vele. Nyilván Hunter ellen nem sokat ér, de ennyi erővel fél albumot elégethetném.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
van 2-3 8/8 a többi 4-6 támadás emiatt nem hiszem hogy megint 2 bgh lenne a deckekbe (mint a handlock fénykorában)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 14:52:04
shredder-coghammer helyett hungry dragon
faerie helyett mustár
aco helyett megnézem az új laphúzását a palának
valamint boom helyett ha lesz akkor Tirion

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de akkor 1 panasz se legyen. mert akkor tőlem mindig ezt kapod majd 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Highlord Omokk: Fatigueig vittem a srácot, elsőre meglett ezzel a deckkel. Nagyon kevés miniont tettem bele, minek ha úgyis megöli a hero power. Minél nagyobb valuet kell nyerni minden egyes removalból és simán hozható a meccs, duplicatet pedig healbotra kell használni.
General Drakkisath: Embertelen. Aki ezt kitalálta, az elmebeteg. Tele kell pakolni a decket nagy minionokkal. Majordomo azért van csak benne, hátha mindgamessel átviszi magához, utána megölni egy 8 életes Ragnarost már nem olyan nehéz...Dave tippje volt ez, ha mázlista lettem volna talán beválik 😄 Sylva még jól jött volna, de nekem sajnos nincs. Pappal mentem, mind controlok és resurrectek miatt. Mind controlra és Kel Fucking Thuzadra kell mulliganelni, ugyanis KelThuzad fogja megnyerni nekünk a meccset 😊 Szenvedős, de végül sikerült.
Rend Blackhand: Nagyon nehéz ő is szerintem. Próbáltam millelni, lerusholni, mentem ellene pappal, palával, hunterrel, magevel... de a druid vált be legjobban. A legjobb egy erős combóval elintézni, mert ebben a harcban tartósan board control nem lesz az tuti 😄 Viszont az elején muszáj megszerezni, mert 3 db 2/2-vel kezd...Elég szemét módszerei vannak a tempóátvételre is...meg a 4 mana 8/8 sárkánya se semmi. BGH kötelező, akár 2 is 😊 Naturalize is jól beválik, szépen lehet pár lapot égetni vele, meg hát olcsó removal...
Deckek:
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 04:54:16