Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen deckkel nyomtad le?
Grat! Kajak az jött be neked? LOL, én is betettem emiatt, de gondoltam 100ból 1x ha azt csórja el 😄DDD <#taps>
Zickler
ÉS MEGVAN. AZ ISTEN B*SSZA MEG!! VÉGRE!!! Kb. csak 4 órámba telt, de megvan. El kellet lopnia mindgamessel Executust, hogy le tudjam győzni.

Battletag: Muhee#2716

Hát igen 😄 Talán az eddigi legnehezebb heroic boss volt. Bár a Naxxből Noth meg Sapphiron se semmi...
Csak ez sok lapos kombó, és egy dragon deckben nem biztos, hogy van helye.
Csak három kártya van erre? Azt hittem több.

Más: éppen nézem Amaz videóját a heroic ellenfelekről, hát ez a második General Mindenlap1mana nagyon durva, nem tudom kinek jutott ez eszébe. Viszont tök érdekes így, hogy csak legendarykat használ, ilyet úgy se látni gyakran 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Zickler
Sabotage

rugónak pl van egy gvg lapja hozzá
mást hirtelen nem tudok

jah meg blingtron 😄 aki újat ad neki és hátha szarabb 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.17. 16:45:33

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A két manás zöld taknyon meg a Harrison Jones-on kívül van még olyan lap ami leszedi az ellenfél fegyverét?

én akkor már inkább aldor+kodo duót játszanék ha paláról beszélünk
1 equa + 2 consect + 1 aldor 1 humility + kodo akár működhet is nálam removalok terén
ha hátrányban vagy van clear, ha nagy cucc jön akkor is van (persze fel is kell húzni őket, ugye shep? 😄)

én kukáztam a lapot alapvetően, ha 4/8 lenne szeretném, sőt talán 3/8al is, de így nekem szar
mer akkor control és aggro ellen is lehetne használni, így max az egyik ellen, ha úgy jön ki a lépés

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szerintem a Palanak is jól jön. Neki pont a burst és a single target removal a gyengéje(Aldor persze király lap, de csak mérsékli a gondokat). Ha a sárkányos dolog lényege a jó tempó lesz, akkor az eq nem mindig kedvező. Két hungry dragon mellé kirakni még 8 sebet nem hangzik rosszul. De engem se vett meg a blizzard ezzel a lappal, csak keresem a lehetőségeket, mielőtt a kukába dobom.
beférni beférhet nem erről van szó, hanem hogy nincs rá "szüksége"
és az hogy csak legendary ellen "működik" bekorlátozza
ha bármilyen miniont le tudna szedni egyetértenék a tempo swinggel így viszont túlságosan szituációs
azért pedig drága és letolt gatyával pucsít az ellenfélnek

Na ja, max abban, másba úgyse férne be.
ha azt nézzük hogy melyik classnak kell ilyen típusú removal :
wari - shield slam - execute
lock - soul siphon
priest - talán legkevésbé 😄 max ha 4 manásról beszélünk, de ugye elvileg arra is van megoldás néha 😄
shaman - hex
mage - poly
pala - que
rugó - sap / bf
hunter - mark de nem is igazán kell mert ugye arcra megy 😄

marad a dudu aminek nincs rendes constructed removalja
másnál ÉN nem tudom elképzelni, kérdés hogy lesz-e legit dragon ramp dudu mert abban működhet

Amúgy papíron nem vészes a manaköltsége. Egy assassinate+8/4 kb 10 mana környéke. A körülmények miatt a 7 nagyjából korrekt. Ha leszedtél vele egy 5-8 manás legót és az ellenfél belevezet egy 4+ manás miniont vagy frostbolt+pingeli, akkor már 2 for 1 és manában is jobban jössz ki, ha meg nincs a kezében leszedés, akkor azért csúnya lehet az a 8 seb. Persze ez az elmélet. Miket kell lekapnia?

Ha a metaban forgó legókat nézem, Sylvanas megalázza , Boom ellen kis luckal a bombák leszedik, de nagyjából korrekt trade, ahogy Cenarius esetében is. Thusad, Tirion, Emperor, Harrison, Black Knight, Antinidas, Ragnaros, Vol'jin, Mal'Ganis, Mayagos, Alexstrasza és Ysera ellen jónak tűnik. Alapvetően nem rossz tempo swing, ha on the curve sikerül kijátszani, pl 6. körös Emperor ellen. Nem tudom mennyire fog beleférni a sárkányos paklikba(tekintve, hogy egyáltalán nem látjuk a várható dinamikáját a dolognak), de egy próbált lehet futni vele. Nyilván Hunter ellen nem sokat ér, de ennyi erővel fél albumot elégethetném.
Tinman
De-de, ment a p.ü.... már nincs visszakozz. Így jártál, választanod kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Na nee!
Tinman
Az úgy irony volt, de mindegy, tartom a szavam, megy a p.ü. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
max a nem bgh targetek. kt, sneeds, chromaggus. bár én már kétlem h a ranked meta lassul. maximum az aréna mert jó lapok oda jönnek és azokat bizony le kell kapkodni
a sárkányok ha megnézed annyira nem bgh érzékenyek
van 2-3 8/8 a többi 4-6 támadás emiatt nem hiszem hogy megint 2 bgh lenne a deckekbe (mint a handlock fénykorában)

Na, ha Rend is jó lap lesz, akkor jegyezzétek meg - a hozzászólásom száma amiben fikázom: 15621 <#idiota>
Rend Blackhanden gondolkozom...ez a lap egyszerűen egy szar. Nem akarom berakni egy deckbe sem, kipróbálni sincs kedvem. Borzalmas statok, BGH célpont, bármilyen removal elviszi, egy rohadt flamecannon is...7 manáért drága is...7 manáért egy Boomot teszek a deckbe, vagy valami mást. Aztán a képessége is csak akkor jó, ha van sárkány a kezedben...túl sok körülmény kell, hogy összejöjjön. 7 manáért amúgy is mit akarok leszedni? Ragna, Alexa, Malganis stb...ezekre ott a BGH. Sylvanas? Öngyilkosság lenne, még el is vinné Rendet...szerintem ha kijön minden sárkány lap, akkor nem Blackhand lesz játszva, hanem esetleg akár 2 BGH, ha nagyon controlosodik a meta. (jó is lenne) Szerintetek?
Devv
az lóteb ami még mindig kb minden nem rush deckben benne van 😄

Óvörrétid 😄DD
Tinman
Segítek is csak valami nem stimmel :-D

Devv
Ok!
Tinman
Ha visszakeresed amikor azt mondtam Harrisonra, hogy fos, adok neked Steam-re egy free játékot.

Devv
Jah, szeptemberben meg mind a ketten azt mondtuk rá, hogy fos. Emlékszem rá! Igaz, mi akkor kezdtük...
Tinman
Harrison baromira kéne már, lehet lassan legyártom. Nem rossz a lappótlásom, de egy lap, ami 5/4 test, lapot tudok vele húzni és még az ellenfél kellemetlen fegyóját is leszedi... pazar.

Igen, ezeket tervezem én is, kivéve a mustárokat 😊 Egyébként azóta betettem egy argust meg egy healbotot...mert továbbra is mindenki aggrozik. A faerie dragon nekem bejön, meg ha volt kinn consort lehet belőle egy ingyen sárkány 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 14:52:04
Devv
Nekem sincs sokkal több, Harrisont használok még, Loathebet(!), Thaurissant. Epicböl is meg vannak a fontosak. Le kell gyártani a jó epiceket is...
hasonlón agyalok pár módosítással
shredder-coghammer helyett hungry dragon
faerie helyett mustár
aco helyett megnézem az új laphúzását a palának
valamint boom helyett ha lesz akkor Tirion

Én is dragon palázok, alig vártam már, hogy alkothassak egy sárkányos decket 😊 Első körben ezt sikerült, nekem bejövős:

Zickler
Az a Volcanic Drake nagyon kéne 😄

Én is , de egyenlőre csak poénkodásra jó. A többi lappal 2-3 hét múlva lehet élhetőbb lesz

Zickler
Nem xD Bár most inkább a sárkány Palát próbálgatom.

Köszi, hát igen ezek most nagyon nehezek lettek. Sikerült azóta?
Tinman
Igen, amikor a hunter a meccs közepén elkezd controllt játszani az különösen vicces, aztán csodálkozik, amikor fordul a kocka :-)

Tinman
R13**-ra küzdötten le magam így hónap közepén, de nekem csak egy Boom-om van, ami említésre méltó legend. Hát nem tudom menni fog-e lejjebb is, mert egyre inkább érzem, hogy a szembejövők picit jobban vannak eleresztve epic és legend terén.

Shep
Annyira szeretem elverni az olyanokat akik lemásolnak egy decket de nem tudnak játszani vele. Jelen esetben egy millrógot, ugyanis priestet ezek simán bealázzák, mert nagyon könnyen túl tudnak húzatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na úgy látszik a free-to-play r15-ön ér véget. Egyszerűen már itt is olyan paklik jönnek szembe amikkel nem tudok mit csinálni ha vért hugyozok akkor se. Tömve legendarykkal, Dr. Boom, Sylvanas, Ragnaros, Thaurissan, stb. Szóval marad a casual meg az arena köv. hónapig.

Zickler
Ember... Grat. Én fél 3-ig szenvedtem Drakissathal, aztán feladtam. Mindjárt nekilátok megint.

Shep
Akkor is hülye a logikád.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
számodra szükségtelen, ráadásul a leggyengébb classal játszol.
de akkor 1 panasz se legyen. mert akkor tőlem mindig ezt kapod majd 😄
avengir
Pedig elég jó az új dragon agro deck...

https://hotshu.wordpress.com/

Shep
Azért, mert számomra szükségtelen lapokért nem akarok 700 goldokat költeni. Van ám logika.

Huh, kész lett a heroic, na ez kemény volt. Az első boss nem nagy kaland, de a másik kettő...sokadik próbára lettek csak meg. Deckek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Highlord Omokk: Fatigueig vittem a srácot, elsőre meglett ezzel a deckkel. Nagyon kevés miniont tettem bele, minek ha úgyis megöli a hero power. Minél nagyobb valuet kell nyerni minden egyes removalból és simán hozható a meccs, duplicatet pedig healbotra kell használni.

General Drakkisath: Embertelen. Aki ezt kitalálta, az elmebeteg. Tele kell pakolni a decket nagy minionokkal. Majordomo azért van csak benne, hátha mindgamessel átviszi magához, utána megölni egy 8 életes Ragnarost már nem olyan nehéz...Dave tippje volt ez, ha mázlista lettem volna talán beválik 😄 Sylva még jól jött volna, de nekem sajnos nincs. Pappal mentem, mind controlok és resurrectek miatt. Mind controlra és Kel Fucking Thuzadra kell mulliganelni, ugyanis KelThuzad fogja megnyerni nekünk a meccset 😊 Szenvedős, de végül sikerült.

Rend Blackhand: Nagyon nehéz ő is szerintem. Próbáltam millelni, lerusholni, mentem ellene pappal, palával, hunterrel, magevel... de a druid vált be legjobban. A legjobb egy erős combóval elintézni, mert ebben a harcban tartósan board control nem lesz az tuti 😄 Viszont az elején muszáj megszerezni, mert 3 db 2/2-vel kezd...Elég szemét módszerei vannak a tempóátvételre is...meg a 4 mana 8/8 sárkánya se semmi. BGH kötelező, akár 2 is 😊 Naturalize is jól beválik, szépen lehet pár lapot égetni vele, meg hát olcsó removal...

Deckek:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.17. 04:54:16
Sikerült, széjjelvertem Drakkisathot heroicon 😊
Zickler
Valahogy szégyellem magam hogy Kidnapperrel szivat sz*rrá