40521
  • csoszi87
    Igen megvan, de annyi nem reális.
    Számold azt mennyi pénzedbe kerülne mindent megvenni, kártyákkal együtt.
    És annak kb 50%-a elkérhető érte.
    Most megnéztem max 200 EUR, ha farmolok 1 kis goldot hozzá.
    US acc többet ér, mint eu.
    De lehet Ebayen ilyen árak mellett simán el lehet sütni többért.
    No mind1 nem most kell rajta gondolkodnom...

Dave: vannak direkt erre szakosodott oldalak, ahol lehet értékelni az eladót, vevőt. + van ahol az oldal bonyolítja le a tradet, hogy biztos megkapjon mindenki mindent.
    De persze, nagyon vigyázni kell, mert 90% azon a bizalmon alapul amit a másik gép előtt ülő ismeretlenbe fektetsz.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.04. 16:18:20
  • dave9004
    aztán ha átutalták a pénzt, ír a blizznek, hogy ellopták az accját és hopp visszakapta :D
  • Negritis
    gondolom neked megvan mind a BRM mind a NAX
    szal a 3-400 euró reális lehet
    mondjuk annyit ér amennyit adnak érte :D
  • jazzy
  • csoszi87
    Hots van rajta még 3 napot játszottam vele. Tehát kuka.
    Mondjuk Ebay árak eléggé el vannak szállva.
    Az én 44 legendes accom ér max 250 EUR-t. Talán 300-at, ha szerencsém van (de ez a nagyon max).
    Mondjuk már régen néztem.
  • Negritis
    nekem ezen van a D3 és az SC2 is :D
    marad :p
  • csoszi87
    Ha nagyon megunom a játékot, az enyém is ott fog landolni.
    Régebben kereskedtem más játékok accjával. Van rá kereslet.
  • Negritis
    kedvenc lock játékosunk zabos :D

• Negritis
    igen
  • kabel15
    Szerintetek valaki meg is veszi ezeket?
    [/spoiler][/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.04. 12:56:57
  • Zozo0122 #20583
    Class legendaryra gondoltam bocsi :D
  • kabel15
    Nem hiszem hogy új hősök jönnének. Habár ha egyszer elfogy az ötlet ami már kezd látszódni, akkor lehet hogy ezeket még tartaléknak meghagyták. Jöhetne Monk meg Dk is. Bár én kezdem azt érzeni, hogy a blizzard kezd kicsit kifogyni a kártya ötletekből. Nehéz mert meg kell hagyni az egész rendszert egyszerűnek. Nem bonyolíthatják sokkal a játék menetet mert a 12 éves Jürgen nem fog több pack ot vásárolni apuci kártyájáról, mert gondolkodni kell a játékban.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.04. 11:45:03
  • 1Darton1
    A lore ezen szakaszában Arthas már rég death knight.
  • Zozo0122 #20580
    Amúgy nem elképzelhető szerintetek, hogy a paladin Arthast fogja class heronak kapni? Bolvart is megkapta. Esetleg egy epic fegyó Frostmourne? Végülis ez az egész Tournament Arthas miatt lett megrendezve nem? Nekem úgy jön le ez az egész, hogy ha most ebben a kiegben nem lesz benne, akkor őt már a Death Knight heronak tartogatják a távoli jövőben. Vagy ez baromság? A lorenak ezt a részét nézegettem múltkor Bolvar miatt, de rég volt már.
  • kabel15
    Ebben a "kiegészítőben" nem Solo Adventure (BRM,NAXX) jön. Olyan lesz mint a GvG szóval csak új kártyák jönnek amiket pakliból tudsz majd nyitni.
  • Negritis
    nem adventure kiegészítő jön mint a nax vagy a brm, hanem card pack-ből beszerezhető hagyományosabb jön mint a GvG volt
    ergo konkrét ára nincs csak bejön egy 3. vásárolható pakli típus is a classic és a gvg mellé
    és igen az 50 pakli az nem maga a kieg :D csak ha úgy látod hogy veszel majd legalább 50 paklit akkor megéri rámenni
  • Sheltem
    Mennyibe fog kerülni az új kiegészítő? Mint a Naxxramas meg a másik 25 euró?
    Mert ha jól értelmezem amit most lehet venni az "csak" 50 pakli + hátlap nem maga a kiegészítő nem?
  • Negritis
    amúgy a mostani brawl lehetne azokkal a deckekkel amiket trumpék használtak 22.én
    oh wait
  • dave9004
    szerdán mutatják
  • kabel15
    100% on van a tweet csík, nem kéne már megmutatni azt a 2 kártyát? Napi 20x nézem meg csak telefonról a honlapot hátha kijött egy új kártya, de 2 naponta ha kijön egy új. Lassan megjelenési dátumot kéne mondani nem kártyákat mutogatni.
  • dave9004
    Ezzel a totem golemmel meg tuskarral végleg eltörlöm a facepalát is a létezésből
  • Zozo0122 #20572
    Mert ostobák, nincs mit szépíteni ezen. Az előbb is jött egy facehunter, már kiment mindkét unleash, 5 lényem volt a boardon, de ő akkor is facere jött. Bár már amúgy sem lehetett semmi reménye.
  • Negritis
    a facepala gyorsabban kifullad, de midrange deckek ellen jobb
    a facehunter meg a ctrl matchupban pénzfeldobás a többi meg mikor milyen

a midrange hunterrel a facepala nekem is nehéz a facehunter viszont nem
    általába el tudsz jutni turn6ig és az unleash meg a uggler segít uralni a boardot
  • Mephike
    Ma végre hunti küldit kaptam (már kb 1 hónapja nem kaptam). El is kezdtem, és eddig 3 meccsen vagyok túl, amit meg is nyertem eddig. A szép az egészben, hogy mindig facehuntert kaptam, de azt a tipikusat, nem nem a hibridet. Nem is értem miért erőltetik még mindig páran, egyszerűen az idejét nem tudom, hogy mikor kaptam ki facehunter ellen (a facepalát sokkal erősebbnek tartom). Öröm ez a mai nap eddig :)
  • Negritis
    nem láttad madit contstructedon :D
    még annyi kreativitás sincs benne mint Trumpban

és persze hogy különbözik az izlésünk :D Trump nekem azért jön be mert ő is a matek részét nézi alapvetően és az alapján számol
    mivel hasonló a gondolkodásunk ezért jobban bejön

a standuposokat meg innentől hagyjuk mer nagyon off-ba megyünk át :D
  • Zozo0122 #20568
    Mogácson én nagyon tudok röhögni, egy igazi elmebeteg Látod, teljesen különböző az ízlésünk :D Nekem pl. Trump rohadtul unalmas, amikor meg más deckjében kicserél 1-2 új lapot és mindenki jön azzal, hogy új Trump deck na attól kész vagyok :D
  • Negritis
    mikor elkezdett Dark Soulsozni akkor elég sokat savazta a HS-t és ki is fejtette hogy neki ez már nem élvezet
    nah erre másnap mit csinál? arénát streamel mer DS közbe nézték20an HS közbe meg 300an ....
    és persze érződött is hogy rohadtul nem szivesen csinálja

a humorérzékéről meg annyit hogy annyira vicces mint Mogács Dániel - semennyire mert izzadtság szagú
    de mind1 is alapvetően, az oktató videói nem rosszak de ha választhatok akkor már inkább trump (vagy cherrywarrior)
    sőt még Kripp-t is hamarabb nézem pedig őt még caster ként se bírom :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.04. 08:38:13
  • Zozo0122 #20566
    Belező jobb játékos, az addig oké. Madinak nagyon sajátos humorérzéke van, az, hogy kinek idegesítő az szubjektív.
  • 1Darton1
    Álművelt az arc, de van olyan, aki beveszi a dumáját. Belező klasszisokkal jobb játékos, és még humora is van.
  • Zozo0122 #20564
    Egyik sem igaz. Bár sajátos a stílusa :D
  • Negritis
    Kár hogy idegesito a csávo és még a játékot is utálja
  • Zozo0122 #20562
    Kezd helyreállni a rend, egy 5-3 paladin aréna után a packból kiugrott Malorne :) Rá már nagyon régóta vágytam, sajnálom, hogy nem golden.
  • Zozo0122 #20561
    Saját bevallása szerint is szokott még mindig játszani, általában megcsinálja a napikat meg 1-2 aréna. De már nem igazán streameli, szerintem csak várja, hogy olyan vonalat vegyen fel a játék, amit izgalmasnak tart. Talán ha kijön a kieg újra nekilát. Végülis majdnem teljes lapkészlete van.
  • dave9004
    már rég semmit se.
  • Zozo0122 #20559
    Én is bírom, már sajnos keveset HS-ezik, de nagyon jó arénában :D
  • Renegade
    jövök egy sörrel, remek videókat csinál, még csak az elején vagyok és persze pár lap már nagyon nem olyan mint volt, de a srác egy kincs :)
  • Negritis
    a pálinka jó :D
  • kabel15
    Nagyon gondolkodok hogy lecserélem a teát pálinkára, jobban nem fog menni de legalább nem fog érdekelni.
  • Devv
    Keletkezett őszhajszálak száma?
  • kabel15
    Totál megérte ma játszani. 1 csillaggal vagyok előrébb mint 3 órája.