Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, a 2. nagyon durva...Omokk nekem is megvan már.
Zickler
Úgy érzem a Blizzard jól bekeményített a Heroic nehézséggel ezen a héten. Omokk lement első próbálkozásra, de a másik kettővel még nem igazán volt szerencsém, inkább a hajamat tépem néha 😄

Battletag: Muhee#2716

dave9004
töröld a francba jobb lesz mindenkinek 😄
Shep
Ó most nézem a 3. szárnyban sincsen értelmes lap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na nem lehet kihagyni szárnyat, de egyelőre nem veszem meg az újat sem, majd ha látom ,hogy működik a dragon priest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Dragon Consort, here i COME!!!

Devv
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most olvasom, hogy elhunyt egy sokak által ismert fórumozó innen az sg-ről. Nyugodjék békében!
dave9004
sajna a streamerek nagyja lefossa a dragon palát. a vb miatt tryhard rankedeznek.
Devv
Ja nem, megvette csak nem csinálta meg a 2-at.
Devv
Azt hiszem ki lehet hagyni szárnyakat, Savjz-ot néztem ő kihagyta.
Igen, sejtettem, ennek nem így kellene lennie. Amúgy felfedeztem még egyet: a mana wraith képessége nem hat a kieg lényeire, legalábbis a grim patronra biztosan nem.
dave9004
nuuuu
Zickler
Következő patchben javítani fogják, bug.

Ha szvájpot nyomsz az imp gang bossra, akkor az megöli az abból kibúvó impet is 😮😄 Azt hittem az utána még fennmarad.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.16. 19:25:59
sadface
jól hangzik. 😄

grat. 😊

I decide when I'm done.

Devv
Baszki, tegnapelőtt, tegnap és ma is csak horda dekkekkel találkoztam, mondjuk nem bánom.
dave9004
nekem éjjel lett meg a golden druid 😊
ha már Cloud miért 9? 😄 (monjduk ff7et nem vittem végig 😄, de bakancslistás
)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.16. 16:12:01

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sadface
4S-em van, nálam néha játszhatatlanul laggul (ki is vág) de van amikor hibátlanul fut.

Más: végre megvan az 500 win. Ideje visszamászni. 😊

I decide when I'm done.

az a baj hogy készülék függő, de "kezdőként" a custom root azért macerás

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Telefonja válogatja :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem tudom hogyan kell rootolni, egyszerű a dolog? Tényleg mocskosul nem értek hozzá 😄
Tinman
Pedig játszható, igaz 4.3"-nál kisebb kijelzőn nem néztem. Nyilván ez nem arra jó, hogy órákat ezzel told, de orvosi rendelőben 1-2 meccs a nagy várakozás közben teljesen okés.

Mondjuk megvan az új op lap: Nozdormu.

Kizárt, hogy valaki 15 mp alatt mindig jól tudjon reagálni ilyen kis kijelzőn játszva... kár, hogy BGH érzékeny :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem is kb ilyen, de engem annyira nem zavar

Tinman
Root a megoldás, akkor telepíthetsz gond nélkül SD-re is.

Shep
Aha, asszem már egyáltalán nem érdekel a mobilon HS téma.

Okés, köszi, közben keresem neten is a megoldást...én se értek hozzá sajnos.
Valaki, akinek fenn van telón? Ötletek? 😊
nem értek hozzá sajnos, de gugli a barátod hidd el nálam jobb válaszokat kapsz

de persze ha valaki vágja innen akkor nyugodtan írjon

Tinman
Ez igaz is, de az értelmesebbjénél tuti ott van a Jaraxxus, Alexstrasza, esetleg 1-2 Healbot és így máris nem is annyira vészes az a -2 HP ->1 card... sőt.

Én egyelőre telepítettem, és 34 mega van fenn, ezt tudom átrakni belső memóriára, de sd kártyára nem. Nincs ilyen opció (pedig kártya benn van, tárolóban is látom). Ha most elindítom a HS-t akkor kezdi el leszedni a kb 800 megáját és azt is alapból a telóra. Mit csináljak ezzel ?😄
összesen 1.57 giga
alk 603mb
alk sd kártya 49mb
adat 1mb
sd adat 0.93gb

szal nekem így van 😄 mikor "összeomlott" telepítés közben akkor újraindítottam a telót és akkor rakattam át SD-re és azért lett így
de lehet hogy pont ezért is "akadozgat"

Devv
Finishernek jók, de (nálam pl.) sokszor elmegy lényre a crakle meg a fireball, ha épp nem úgy állok. Az innervate(+lény) meg első körben elmegy a zoo/facehunter/mechmage ellen, hogy képben maradjak.
én meg demonlock vs priesten 53t sebeztem 😄
a 2. meccsem is priest volt és meg is lett anno 😄
vicces volt 😄 főleg hogy nem is akartam megcsinálni alapvetően 😛

Ez a 600 mega tuti? Mert nekem tegnap a belső memóriára vagy 800 megát rakott, és akkor a belső tárhelyre tudtam áthelyezni kb. 400-at.
Devv
Egy érdekes statisztika: "deal 100 damage to enemy heroes" questem van. Megvertem egy warlock zoo-t, a kiosztott sebzésem: 16. <#guluszem1>
Valamikor Tinman mondta ezt, hogy az életük felét elvesztik laphúzással meg ugye ott van a Flame imp. És nem érte meg neki, mert 25 élettel fejeztem be a meccset (a Druid of the Flame csak 3-at tradelt 😊)
Shep
Már megint félrebeszélsz, nem a 10+ a gond.

handlock is, és a priest is szép lassan oldja meg a győzelmet alapvetően
én most csak a gyors burst opciókat írtam le

azt nem tudtam hogy egyből oda tegye mert az nem engedte
annyit tudtam csinálni hogy az alkalmazásoknál megkerestem a HS-t és áthelyezés SD kártyára
így 1giga van az SD-n és 600 mega a belső memórián

Negritis hogy raktad fel memókártyára a gamet telón? Tegnap feltettem, de simán a telefonra, viszont kb. totál megtelt tőle minden és használhatatlan lett az egész telefon, ezért vettem egy 4 gigás sd kártyát és most arra akarom. Hogyan tudom beállítani, hogy a playből egyből oda tegye?
Devv
Pala lassan öl. <#idiota>
finisher kombóból van pár
dudu fon-innervate-srx2
shamannak a cracklex2-lightning bolt x2
rugónak az olaj-bf (vagy a malygos - synister - prepx2 - evis x2)
magenél a fireball-frostbolt-lancex2
warinak a gromash+ww/tm (rage wari)
hunternél esetleg a spinner+skill commandx2
locknál golem+pox2+faceless (nyílván ez már nem valid de leeroy nerf után voltak rá próbák)
priestnek is van bár nem túl hatékony alapból soulpriest+chowx2+circle

palánál nem tudok, de lehet ott is van (hirtelen a leeroy + blessing of might x2 jut eszembe)

ezek mind 10+sebzésű kombók tehát mind csít? okés
az másik kérdés hogy nem minden kombót lehet hatékony deckben használni, de attól még létezik és 3-4 lapból 10+ sebzést tol ki
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.16. 15:09:01

Devv
Ez teljesen normális. Ha a rugó vagy a freeze mage megteheti...
Shep
Amúgy nem tudom feltűnt-e de ezek szerint nem, hogy jóval kevesebb negatív tapasztalatot írok, mint korábban.

Shep
Nem tudok hozzászólni a témához, folyamatosan csak 40 goldosokat kapok, ha elnyomom akkor is ha megtartom és másnap nyomom el szintén. Kukkolós szerintem nincs is, csak városi legenda 😊

Mephike
Egyszerűen ha aznap cry megy csak tőle, lapozd át. Ha értelmeset szól, akkor azt olvasd el. Ennyi. Ha folyttjátok a küzdelmet, akkor:

én pont ma kaptam, úgyhogy továbbra is megvan minden
4-1be állok telón egy olyan arénával amire 1-0t tippeltem 😄

de mákolok is mint a huzat 😄

Tinman
Jól érzem, hogy eltűnt a 100G-s quest? Mióta van "watch and learn" nem kapok 100G-s questet, de hogy egészen őszinte legyek azóta csak egy db. nyamvadt 60G-s volt.

Tekintve, hogy a 100G-t arra fordíthattam amire akartam, nem túl jó, ha tényleg nincs már 100G quest :-(

Shiver
ismét érdekes kérdés: tudom hogy a questek randomba jönnek de mostanság úgy veszem észre hogy más is ugyanazt kapja amit én. pl ma dudu hunter, és már a 3. dudu ellen sorsol be, tegnap pala warrior és 2 palát is beadott egymás után, régebbiekre (bwl óta) pontosan nem emléxem de nagyon sokszor kapom ellennek ua. a classt, ti hogy látjátok ezt?

A felhők felett mindig süt a nap

Shep
A Flash sorozat topicjában írják mindig, hogy hú de epic volt ez a rész (amúgy nem de mindegy) na ezért írtam.