40521
  • sadface #20673
    GC-ért kár az tényleg nagyon jó ha időd engedi nézd meg. ;) Az EL-tól még annak is feláll a szőr a hátán aki szereti a horrort.
  • TBTPumpa
    Nem, a Final Fantasy volt sok és Lara Croft!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 13:53:15
  • Zozo0122 #20671
    Nem ismerem ezeket, mondom én csak néhányat néztem régebben :D
  • sadface #20670
    Meg kell nézetni vele egy Elfen Liedot... (vagy egy guilty crownt such érzelmek very sad)
  • Zozo0122 #20669
    Azok amúgy nem mesék, de mind1. Sosem voltak azok, de ezt sokan nem értik meg, bár én csak 1-2ért voltam oda. Ha te nem tartozol azok közé aki nem érti meg egyszerűen, hogy az anime NEM mese, akkor bocsi.
  • 1Darton1
    Túl sok cipzárszemű mesét néztél. :D
  • Mephike
    Ha már itt tartunk, szerintem ezt az idézetet kerested Csabitól:
    "Bele kell verni."
  • TBTPumpa
    Csak a nagyokat tudom idézni!
    "Ki kell nyerni az értéket!"
  • Mephike
    Az fontos
  • TBTPumpa
    Legalább a csöcsös lapokat le tudom craftolni.
  • Mephike
    A fix epic lap az ami nekem erősnek tűnik rank5-ön. De engem spec nem zavar, mert ha időm engedi el fogom érni ezt a szintet. De mondom még egyszer, hogy kell a motiváció.
  • 1Darton1
    Így fog kinézni az új Joust mechanizmus.
  • sadface #20661
    Jönni fog a finom dust. :D
  • 1Darton1
    Szerintem alapvetően nincs baj az egészséges versennyel. Ahogy láttam azért nem lesznek olyan durva jutalmak, főleg kozmetikai értéke lesz. De legalább lesz valami minimális motiváció. Az olcsó deckek úgysem fognak kihalni, és egy kis akaraterővel szinte bárki eljut majd rank 5 környékére. Habár kétségtelenül nehezebb lesz, mint most, és nem fogok totál kezdőkkel összefutni rank 5 alatt.
  • Zickler
    Szerintem havi + 4 arany lap nem fog olyan borzasztó nagy szakadékot generálni :D
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.05. 13:01:50
  • Zozo0122 #20658
    Na, jó hírek, kezd rendbejönni a game. Ranked jutalmak, király, a rank 5-ig úgyse nehéz:) Határozottan kezd jó irányba menni az egész.
  • Mephike
    Egy bajom van csak a ranked ajándékkal, hogy várhatóan növelni fogja a távolságot a kezdők/keveset játszok és a haladók között. Ettől függetlenül kétségtelen, hogy kellett valami amivel motiválják a játékosokat.
  • 1Darton1
    Az a laphúzás nekem kicsit problémás, de a többi lap alapján valami nagyon durva handlock kezd el körvonalazódni.
    Lassan elhiszem, hogy tényleg borulni fog kicsit a meta.
    A ranked reward meg szupi, már csak az alacsony rankon farmolókat kellene büntetni valamivel.
  • TBTPumpa
    Nem, adott győzelem után ugyanolyan ládikát kapsz, mintha arénáznál. Ingyen booster (Classic, GvG vagy GT - random persze), dust, meg golden lap + a szokásos rank helyezés és szezon hátlap. Legalább van némi motiváció és ez jó! Emellett a kiegészítő sem lesz halálszar, ahogy elnézem! Jó lesz ez, na, csak az elején mutogattak hulladékokat!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 12:49:59
  • karmacoma
    Hm. Elég sokat sírtam érte, így azt mondom: végre, Ty blizz. Alapvetően szerintem maga a lap is ok. Arcan intellecthez képest annyival drágább midgameben, mint amennyivel olcsóbb lategamben. Kicsit amúgy az a bajom a sámánnal, hogy a sok jó kis apró spellje közül egyik se pótolja magát így kifut a kezünk az elején, ez a lap talán megoldhatja a gondokat, persze nagyon sokat kell még tesztelgetni a dolgot.
  • Shep
    Igen azért és nem azért, mert tényleg szarok.
  • Negritis
    a ranked rewardhoz : akkor ha elérem a legendet akkor kapok egy golden legend lapot? :D
  • Negritis
    kéne még 1 overloadra proccoló minion a shamannak (vagy fegyó) és akkor tényleg fasza control lenne belőle

most már bőven örülök hogy mind2 shaman lego megvan (az m1 h goldenek :D)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.05. 12:44:17
  • Negritis
    eh, van egy 2 érdekes cucc
    lásd burgle :D

bolster is érdekes, a nemrég bemutatott fegyójával működhet a warinak
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.05. 12:43:48
  • Zickler
    NEEEE!!
    CSAK NEM SÁMÁN LAPHÚZÁST LÁTNAK SZEMEIM??
  • Negritis
    csak mert nem OP priest lap? nem mondom hogy atom jók
    de az túlzás hogy mind szar lenne de sebaj
    neked az a lényeg hogy tudj sírni mert nincs szerencséd
  • TBTPumpa
    Jár reward a rankedért + a GamesCom-on bemutatott újdonságok egy helyen
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 12:34:20
  • Shep
    Ennyi szar lapot is régen láttam egyben :D
  • Zozo0122 #20645
    Aggro nerf, juhuuu. Este megnézem a ledendeket és ha jók mehet a preorder.
  • qetuol
    mi ez a reveal a minion in each deck, if its costs more baromság? inkább lehetne valami reveal cards in hands dolog...
  • TBTPumpa
    Heroes of the Hearth
    (A Heroes of the Storm néhány hőse Hearthstone köntösben).
  • Negritis
    a már említett új kártyák a mana addict tollából

mondjuk a pala mehet a csába eddig is dög nehéz volt ellene handlockal de nem lett könyebb :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.05. 11:09:13
  • Negritis
    az még hagyján de a battlecry effektek miatt a tegnapi 4/4 4 manáért annyira nem is fos :D (csak kicsit :D)
  • karmacoma
    Hm. Ez most aggro nerfnek tűnik. A Gadgetzan Jouster és az Argent Lance egész jó, a Tuskarr-Master páros majd kiderül.
    Gadgetzan azért is nagyon jó, mert a chow-test mellé azonnali infó az ellenfél paklijáról. Nyilván kellemetlen mikor nem jön ösze a Chow, de az úgy is elsősorban aggro ellen kell és akkor matematikailag szinte indig meglesz a 2/3. Összességében ez az adag tetszik. Merész ötlet, akkor is ha nem fog beválni.
  • 1Darton1
    Ejha, ezek aztán durva control lapok. Az a paladin legendary pedig már most a kedvencem.
  • 1Darton1
    Ebben a példában nagyjából használhatónak tűnik, de már ebből is látszik, hogy mennyire szituációs lap.
    Eleve a feltételezés is kétséges, hogy a hunter alkalmasabbá válik komolyabb control játékra, mint a többi class. Persze nem kizárt, hogy jönnek még olyan lapok, amelyek majd segítik ebben.
  • kabel15
    Argent Lance: Paladin fegyver, 2 Mana, 2/2, Rare. Battlecry: Felfed egy lényt mindkét pakliból. (Reveal a minion in each deck) Ha a tied többe kerül, a fegyvered +1 Durability-t kap.

Master Jouster: 6 Mana, 5/6, Rare. Battlecry: Felfed egy lényt mindkét pakliból. Ha a tied többe kerül, Taunt-ot és Divine Shield-et kap.

Tuskarr Jouster: 5 Mana, 5/5, Rare. Battlecry: Felfed egy lényt mindkét pakliból. Ha a tied többe kerül 7-et gyógyít a hősödön.

The Skeleton Knight: 6 Mana, 7/4, Legendary. Deathrattle: Felfed egy lényt mindkét pakliból. Ha a tied többe kerül, visszateszi ezt a lényt a kezedbe.

Eadric the Pure: Paladin, 7 Mana, 3/7, Legendary. Battlecry: Az összes ellenséges lény támadását 1-re állitja.

Armored Warhorse: 4 Mana, 5/3. Battlecry: Felfed egy lényt mindkét pakliból. Ha a tied többe kerül, ez a lény Charge-ot kap.

Gadgetzan Jouster: 1 Mana, 1/2. Battlecry: Felfed egy lényt mindkét pakliból. Ha a tied többe kerül, ez a lény +1/+1-et kap.
  • Negritis
    igen, kumva nagy a random faktora az tény de egy controlosabb huntert ki lehet hozni
    ameddig el lehet jutni az inspire cuccokkal sztem
    turn 7-be mondjuk ellen kidobja boomot
    te meg LnL - hunters mark+unleash/arcane shot és máris kb manádnál vagy
    ha mákod van akkor van még nálad egy flare/tracking esetleg AC

de nekem a leginkább az lnl + call pet combó tetszik
    egy kb full beast mid range hunterben az aranyat érhet
    ha beast akkor 4 manából kaptál egy random lapot és kijátszhatod a beastet ugyanannyiért
    - feltéve hogy nincs másik spelled

ha spell akkor pedig kaptál egy random lapot és kaphatsz még1et ha megéri eltolni

persze nagyon random faktor a dolog ezt nem vitatom de nekem tetszik
    ha kap még a hunter is egy secretet (meg ugye a pala is) ami benne van a mage mellett akkor még izgalmasabb lehet a dolog
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.05. 10:29:59
  • 1Darton1
    Te a lock and loadban látsz fantáziát?
  • Negritis
    aláírom, csak az a baj azzal hogy mondjuk kiadnak 130 jó lapot
    hogy gondolj bele az unstable portal, nefarian vagy a mostaniak közül Saraad mennyire erős ha nem kaphatsz belőle "trash" hanem nagy valószínűséggel minőségi lap jön belőle

a gondom nem a trash lapokkal van, hanem hogy azokat mutogatják nagy hype mellett, mondjuk legalább nem árulnak zsákbamacskát :D