Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lágy vagy kemény?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Na Zeta teszteli a tojást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

első meccsen kapsából egy őskövület 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ma is ESL ha érdekel valakit

Tinman
Nah megvan Wing2 is, ki is takarítottam. Ez a Majordomo mekkora egy semmire se való lap... hát 1 perce nem térek magamhoz tőle :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Tegnap néztem az ESL selejtezőket. Ott még Madi is azt mondta, hogy rengeteg hibával játszanak a játékosok.

Shep
Az komoly. Ő is kiégett 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
A wrath-et belenyomta a shieldmaidenbe... <#nemtudom>
Egyszer Blizzcon európai selejtezőn is csúnyán elnézett egyet. Ha jól emlékszem sámánnal, próbálta annyira tisztítani a boardot, hogy benézte a lethalt.
Shep
Lehet benne valami, mert előbb róg ellen 3. körben kiraktam a DL-ot és egyből feladta, ami önmagában nem lenne érdekes, csak hát ilyet nem is tudom mikor láttam utoljára.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.20. 16:00:25

Sokkal több lett a random concede is. A mobilos mezőny szépen hígítja az állományt. Nem olyan nagy baj, legalább gyorsabban haladnak a questek.
Shep
Hát de mit csinált?

Devv
Itt a tegnapi Kolento missed lethal. Nem nagy cucc, de gondoltam beteszem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Akkor remélem egyre többen fogják mobilról nyomni! 😊

Tinman
Mobilgaming :-/

Minap mobilról priest-tel nem húztam elég messze a lényemtől a removalt, le is szedtem a sajátom. Concede azonnal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
A facehunter magára nyomta el a KC-ot. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az ilyen pillanatokért mégis érdemes játszani 😊

nem az még kimaradt hogy a blizz direktbe szivatja a népet és bizonyos streamereknek "hátulról segít"
valamint ha nem pénzből veszel lapot akkor tuti hogy szart kapsz a goldért vett csomagban

Mephike
Értékelem az optimizmusodat. Xar a játék, rossz az rng, a facehunter undorító, a játéknak már rég befellegzett. Röviden ennyi.
Azt hiszem ezzel megkíméltelek a várható válaszoktól.

van különbség a pénz feldobás és a HS szerencséje között
nem is kevés, a legalapabb hogy a mechmage pl a blastmaget mikor és hogy rakja ki
streamen is láttam olyat aki nem takarított a boardon mer minek alapon hanem kivágta aztán hisztizett hogy nem ölte le a shadet hanem 1 ment arcra 3 meg a chow-ra

és ez csak a teteje, ha 7. körben nem jön az ancient of war dudu ellen akkor készülni kell hogy ott a kombó, ha nem tesszük meg akkor kb olyan mintha letolt nadrággal pucsítanánk

handlocknál is 6. körbe nem verjük le 14 hp-ra (kivéve ha facehunter de annak se biztos hogy megéri) mer jön a molten + taunt

és ezek még csak 1 körön belüli dolgok

nyílván lentebb is volt írva hogy 5. körig a priest húzott 2xswd&swp lapokat
de gondolj bele fordítva, ha 4 atk-s lényeket toltál volna ki nem pedig azoknak targetet akkor mennyire szidná a priest az rng-t hogy ott a 4 removal a kezébe de nem jön a soulpriest+circle (mint ahogy itt is halljuk állandóan 😄)

vagy pl olaj rugónál sem mind1 hogy vele és ellene mikor mire hogy reagálsz
sok rng van a játékban, de ennek 2 oka van
1. ne legyen teljes mértékben lefutott meccs
2. a kezdőknek több esélye legyen

+1 minden kártyajátékban van RNG
haver Magicezik (nem is alacsony szinten elvileg) ő mesélte hogy ott van turn1-ban győzelmet hozó deck
akkor az szép és jó?

nyílván vannak ennél mélyebb és kidolgozottabb kártyajátékok, akinek nem tetszik a HS ne játsza
pont ez a szép 2015ben hogy ha valami nem tetszik hasonló témában van 1000 más játék és lehet hogy van amiben meg is találja az ember a számítását, én elvagyok a HS-sel még nem untam meg
a hibái miatt is szeretem és a hangulata miatt (urban rivalst is szerettem anno de abba belefáradtam azért pedig ott aztán nem sok RNG volt adott meccsen belül és még jobban pörgött mint ez mert ugye max 4 lapot játszott ki mind2 játékos és akkor ott kellett kitalálni hogy mennyi boostot vetsz be adott körben és ha nem jól cisnáltad instant vereség)

Shep
Pontosan ezért.

Devv
Vagy csináljunk egy hs dühöngő totyikot!
de miért ITT beszélsz róla?
csinálj egy HS vs IW vagy IW topikot és ott meséld el ezeket

Zickler
Mennyit játszottál te ezzel a játékkal?
"semmilyen befolyásoló hatással nem vagy a játék menetére az eszeddel" - utálom az ilyen kifogásokat, amikor az emberek nem veszik észre hogy egy lépésük hogyan befolyásolja a 3 körrel későbbit, és ahelyett hogy megtanulnák a kis trükköket, mini kombókat, taktikákat, inkább szidják a játékot meg a szerencse faktort. Bár mondjuk azt a büdös életben nem fogom megérteni hogy akinek baj van a szerencse faktorral akkor az minek játszik kártyajátékot.

Battletag: Muhee#2716

Shep
Szerinted miről beszélek itt napok óta?

Tinman
Sokszor megbeszéltük ezt, hogy "simple, but deep."

Pont a random és pont a kevés tudás az, ami sikerre vihet egy kezdőt is.

Teljesen egyetértek azzal amit írsz, hogy ennél sok összetettebb kártyajáték van. Mégis miért a HS a legsikeresebb? Mert gyors menetekkel operál. Aki meg agyalni akar annak ott a ranked, és ha szerencséje van nem egy hunter jön éppen szembe, hanem egy priest vagy egy control warrior és megvan az agyalós jó meccs. Sajna nem csak mazsola van ebben a kalácsban, cserébe full ingyen is lehet benne eredményeket elérni. Ma nyitom a BRM 2. winget 695G-om van. Naxx-ot is full free nyitottam.

Ha van 5 perced akkor is leülhetsz elé, ha van 5 órád akkor is.

Alapvetően szerintem jó, hogy van ilyen gyors, tempós kártyajáték, mint a HS meg van pár másik, ami lassúbb.

amikor kijött a játék 1 hét után megmondtam,hogy ez a legnagyobb hibája.....Blizzes játék nincs balance csak az van,hogy épp mit csinálnak picit erősebbre a többinél.....szerencse és random.......a tudás és pakliépítés "huszonnyolcadrendü"

ülj le kártyázni egy vampire-es vagy magic-es gyerekkel.....na az már észjáték valóban

én megint hónapokra elteszem,mert képtelenség rendesen játszani....ha nem jön a kívánt lap buktál,nincs mese és ez így hosszútávon unalmassá teszi a játékot mivel semmilyen befolyásoló hatással nem vagy a játék menetére az eszeddel..........:S
az említett 2 kártyajátékban is vannak kombók,de ha nem jön a lap akkor is 112 féle másik kombót tudsz improvizálni és az nyer aki jobbat talál ki az adott ellenfele ellen az adott lapokkal....ha meg bejön a fő koncepciód az csak külön öröm.....

ha ennyire tetszik akkor told azzal
hátha ott nem lesz ennyi negatív élményed

Tinman
Priestel megakadtam 14-en... egy ilyen secret-mech-freeze kutyvalékkel egész jó lementem, talán lassan megint mehet vissza a priest, hogy haladjak.

te meg megint mage vagy 😄
Devv
Amikor 2 druid néz farkasszemet egymással, 9. kör, nála 2 lap van, nálam is van 2+ lap (thaurissan miatt olcsóbb az egyik), akkor jön Mr. Overrated és megoldja! <#banplz>
Sokan mondták, hogy r5 alatt csökken a számuk...igazából nem. Inkább úgy csökken, hogy ahogy haladunk hónap vége felé egyre kevesebb van belőle, aztán a legvégén még van egy hullám megint.
Tinman
<#rinya>

Shep
Meddig? Még legenden is van belőlük.

Tinman
R13 már megint hunter. Meddig vannak ezek amúgy?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a 2 béna minion kint nem az enyém, de lethalhoz jól jött :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.20. 10:32:05

Tinman
Nah felcsigáztál! Nézem is mindjárt :-D

Tinman
Infinity Wars, free, Steam.

Mi az az iw ?

Shep
Hát szerintem sokkal jobb, eleve nincs random effekt. Napi bejelentkezésekért jár ajándék ami többnyire 1 kártya de többször kaptam már egész pakkot is ami ha jól emlékszem 16 kártyát jelent. Szintek elérésekor szintén kapsz ajándékot. A játlk, meg hát össze sem hasonlítható a HS-el, sokkal több mindenre kell figyelni, jóval összetettebb az egész, éppen ezért sokkal nehezebb is. Csak ajánlani tudom a kipróbálását.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.20. 09:39:20

Shep
A kettőt ne keverjük össze, ha kérhetem!

Tinman
IW király? Nem tudom, kérdezem.

szerintem mar nem erdekli, kicsit unottnak tunt.
dave9004
dave9004
unja azt a sok pénzt amit keres vele?
Shep
Már ő is unja a játékot, ami amúgy nem is lenne meglepő 😊

Devv
Kolento megcsinálta a hónap missed lethal-jét!
Shep
Hát ennek a játéknak lőttek, nincs már benne semmi érdekes, ráadásul csak pala meg patron jön szembe.

beszarás B+ hogy a 2. pappal játszom és mind a kettőnek a 3-as meg az 5 ös lénypusztitója feljott 4 illetve 5 kör alatt mind a 4 b+!!!!!!!!!!! faxkivan
dave9004
nézni is unalmas, játszani is velük, ellenük is.
főleg mikor semmit nem tudsz csinálni, tele a boardod taunttal és nem jön heal se 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.19. 19:21:04
Itt a vegytiszta példa arra, amiről lentebb beszéltem:

Jelenleg épp a HS világbajnok játszik elődöntőt egy 1milliós offline tornán egy... 15 éves srác ellen mechmage-el és facehunterrel.

Utálom a "régenmindenjobbvolt"-azást, de ez azért nekem egy picit szomorú. 😞
Igen, a dragon paladinnal komolyan kell számolni ezentúl 😊