Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy a legnagyobb mázli az egészben a golden Cho. Akár az is rá lehetne írva, hogy craftolj egy neked tetsző legendaryt 😊
Mephike
Néztem anno 40 boosteres nyitásokat, amiben a videó elején vették meg a hozzávalót, és bizony összesen nem jött annyi legendás, mint a Te hét csomagodból. Grat.

Shep
Amúgy meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én meg nem is tudom mikor nyitottam utoljára akár csak egy epicet is, nem hogy legendaryt. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.21. 20:25:59

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát ja. Egyelőre még csak Jaxxot próbáltam ki, démonosdit játszok, már csak ez kellett egy jó demonlock deckhez, Malganis már volt. Eléggé bejön, csak még bele kell jönni. 😄
inkább jackpotot 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jaja, 7 packot 😄
Shep
Pénzért vetted? Hát akkor már minden világos.

Köszi srácok 😄 Jaja, mondom én, hogy van itt valami kavarás a pénzes packokkal...😄
gz
ebből is látszik hogy a pénzért vett pack jobb 😄
nekem is abból esett 2 legend múltkor 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
21.-e szerencsés nap lett. grat 😊
Na craftoltam Sylvát, a másikat majd még eldöntöm...Tirion,Ragna,Grommash mind esélyesek...talán kivárom mi fog történni full BRM után.
Devv
MAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR! 😄
Én full yolo-ba nyomnám és miután betörtem Cho-t, lekraftolnám simába, másik 1600ból meg Nat Pagle.
De gondolom te nem vagy akkora partyarc. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Ragnaros 😊

Hát most én is ezt érzem, ennél a 7-esnél tuti nem fogok jobbat nyitni soha. 😄 Viszont most betörhetem Chot és amúgy is van 1600 dustom, szóval craftolhatok 2 legendet 😊 Sylva + valami.
Shep
Beszarás mekkora makker vagy.

Hát, most már van helye legalább. Soha nem játszottam lockot így amikor kiesett annyira nem örültem neki. Azért is néztem rá erre a deckre, hogy legalább kis hasznát lássam.
Huh. Előre is elnézést kérek, és bocsi Dave, de a nap mázlistája címet is lopom <#banplz> Vettem egy 7-es classic packot. Ezek voltak benne:
-Golden Lorewalker Cho - értsd válassz egy tetszőleges legendaryt és craftold.
-Malganys
-Lord Jaraxxus
Ezeken kívül golden commonok és vagy 5 epic asszem összesen. Megértem, ha most gyűlöltök pár napig, de nem bírtam ki, hogy kirakjam ide. <#idiota>
Itt vannak:
Shep
Amúgy van Malganisod? Az nem rossz.

Shep
Ez jó pakli, ezeket szoktam rendre bedarálni 😊

Kolento rakta össze kb 1 hete. Azóta hódít. Versenyen is 80%-ot hozott, azoknak akik ezt vitték.
Nekem így néz ki. Kolentoé jobb, csak nem esett még ki shadowflame, és mivel nem nagyon játszom lockal nem akartam craftolni.

Dragon egg-et tesztelésnek raktam be. Ilyen deckbe nem rossz, mert annyi féle képpen tudsz tuningolni, hogy jók a ragadós dolgok boardclear esetére. Ha van shadowflame akkor különösen. Ha jön a demonos aoe, akkor hellfire is kikerül tőlem.

Amúgy azért nagyon jó deck, mert hiába megy a gyors tempora, sziknte soha nem lehet teljesen leszedni a boardját, és a végjátékra se fut ki az eszközökből, elhúzódó meccset is simán hozhat Boom vagy Sylva.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.21. 17:16:31
Az a legdurvább, hogy ezek közül még egyik se volt meg neked 😄 Pedig neked aztán minden jó legend megvan már szinte.
Shep
Igazából a pyrok és a vchosenek miatt működött jól de inkább a pyrok miatt, nam eg persze mert még újszerű és senki nem ütötte le a tojásokat 😊 Pár nap és rájönnek a népek és nem lesz annyira jó. Jött ellene zoo aki nyomta a tojást szintén de ott nem volt olyan hatékony, inkább csak gyengítette azt a paklit.

akkor tükör tojás lett
faceless volt? 😄

amúgy agyalok hogy a 2 tojás + raid leader vagy dire wolf mennyire lehet jó
a gond hogy aggro deckbe 3 dropnak az ork kevés 😞
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.21. 15:46:15

Shep
teflonnal

amúgy nagyon jól működött neki

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.21. 15:43:29

mégse IW-zel? 😄
pedig majdnem örültem 😄

amúgy hogy ment Zetának a tojás tetszelés? meg mivel próbálta?

Shep
Melyik deckről beszélsz?

Mondjuk ezt az új Demonzoo-t nem tudom mi fogja lelassítani. Nem egy olcsó deck, de a leghatékonyabbnak tűnő gyors pakli. Rosszul húzni kb csak úgy tud, ha a voidcallerek beszorulnak hátra, a doomguardok meg korán jönnek, egyébként meg gyilkos kombók jönnek végtelen mennyiségű tokennel. Kicsit alakítgattam rajta és shadowflame + Sea Giant nélkül is 4-1et futottam vele. A legszarabb az, hogy egy jól húzó, korrektül játszó priestet is bedarált.
qetuol
grat 😊

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Grat.
Nekem 1x volt még az elején.
Arany Hogger + Bloodmage.
Kutyus ment is alapanyagnak.

Nemrég megtaláltam az első decket amit saját fejből raktam össze 1-2 hét játék után. Arénában ha hasonlót pickelnék, el se kezdenék játszani vele. <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
Bakker <#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hearthstone uninstall - Are you sure? --> Yes. <#eplus2>
dave9004
na telón játék, ingyen packban meg életem első dupla legendás nyitása:
Baron Geddon és Malygos
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.21. 13:26:21
nax nyugisabb volt egy fokkal
jöttek jó lapok, de inkább belesimultak az akkori meta deckekbe az elején és kevésbé volt "metachanger" előérzete az embereknek

dave9004
csak nyugi. május közepe-végéig nem kell komolyan venni.
ne ess abba a hibába, hogy a heti új lapok miatti káoszban felhúzod magad mint mások. valszeg tavaly is ez volt naxxnál, csak elfelejtette mindenki.
Paladin or Priest 5 W asszem össze kell raknom egy palát 😄

más

Grim patron arénában is jó lap lett, de legalábbis felértékeli a 3támadásos lényeket
mage ellen kaptam ki mert nem bírtam mit kezdeni a bajszossal shamannal
így 4-3 lett az arénám, mondjuk a deckemből kiindulva minden győzelemnek örülni kell 😄
így az első telós aréna letudva 1 hét alatt 😄

nálam most albi keresés és egyebek miatt kicist parkoló pályán van a game, de nem is baj mert olyan "időszak" vna ahol
1. megy a kísérletezgetés de mivel eddig csak a pala és a priest (+gang up) kapott erre alkalmas lapokat ők vannak
2. mivel senki nem tudja mi a tuti mindenki csak a "biztos"ra megy ez pedig az aggro jelenleg
egy midrange decknél sem lehet tudni hogy mennyit ér most mert akkora a káosz

még kb 2-3 hét mire nagyjából beállnak a dolgok addigra remélem én is tudok már normálisabban játszani (bár addigra meg witcherezni kell hogy a 3ra utolérjem magam 😄)

Tinman
Ez az rng brutál.

Kezant és BGH-t betettem egy dekkembe, mert úgy éreztem szinte csak olyan ellenfeleket kapok már ahol priceless, ha nálam vannak.

De amióta bent vannak a következők történtek cirka 30 ranked meccs alatt:

- rendre olyan ellenfeleket kapok, akik nem használnak secretet (rugó, priest, warrior, warlock dögivel), így a Kezanom se ér semmit.
- rendre olyan ellenfeleket kapok, akik nem használnak 6 ATK-nál nagyobb lényt, így a BGH-m se ér szinte semmit.
- ha olyan ellenfelet kapok nagy ritkán, aki használ secretet, akkor se jön fel a Kezan
- ha olyan ellenfelet kapok, mely aggro, akkor biztos, hogy ott a kezdő kezemben vagy az egyik vagy a másik useless lap, vagy 2 körön belül felhúzom

Vissza is estem 13**-ról, 15***-re. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát nem tudom srácok. Ez a mostani meta egyszerűen...nincs rá jobb szó, rohadt szar és unalmas. A paladinon meg a priesten kívül (amik rohadt ritkák) az összes többi most játszott deck vagy aggro, vagy egy finisher combora épít. Annyira rossz most rankedet játszani, mint talán még soha. Rank 11-en vagyok, mert egyszerűen nincs kedvem a ranglétrához, az elmúlt 3 napban összesen jó, ha 10 ranked meccsem volt, casualban elbaromkodtam. 😄
A legnagyobb bug az ellenfél neve. Ma ugyanis kedd van <#banplz>
Shep
Mai bugparádé.
amúgy nyertem 😊

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.20. 23:31:08

Felezőgép <#rinya>

Az elejébe belenéztem. Végig panaszkodott, hogy nagyon fáradt és mondta is, hogy keveset fog streamelni.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.20. 22:49:35
Na, a rugó meg kihagyja a lethalt 😄 Madiék se vették észre amúgy <#idiota>
Azért ha eleve az asztalon van 18 sebzésed, az nem igazán OTK. 😄
Lényegileg elnyomott egy bloodlustot és kész, a lava burst már overkill volt.
Ezt mondjuk tényleg fura nem észrevenni, főleg Kolentonak. Annyira sok tényező azért nincs, ami zavarna és az ellen HPja nagyon kevés.
TBTPumpa
Dat lethal

Belező pls <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.20. 21:02:02

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fantasztikus verseny :/ Hunter vs huntert tolnak most is...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.20. 20:06:03