40521
  • Negritis
    hirtelen az jutott eszembe ahogy Ted beszél a Barney által intézett stripperekről :D
    az a vidi nincs meg de ez is haosnló D:

• csoszi87
    Úgy néz ki, mintha a 36 éves, egész életében dolgozó kőműves aki átoperáltatta magát és jelenleg műkörmös + énekesként keresné mostanság a kenyerét.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.07. 13:24:10
  • csoszi87
    Bocs, de travi kezei vannak.
    Habár Belező szerint: Bele kell verni!
  • Mephike
    Bízzunk benne, hogy ennél a lapnál majd fognak mindent animálni a gold változatnál
  • csoszi87
    De a ciciket nem animálták a szemetek.
  • Negritis
    gizi
  • Shep
    És ennek sem mondott továbbra sem senki ellent.
  • csoszi87
    Arany a Zséna!
  • Mephike
    Tudom, hogy összetettebb játék, tutira ki merem jelenteni, hogy többet és mélyebben foglalkoztam vele, mint Te ezidáig (valószínű ez így is marad, ha Te csak a gép előtt fogsz vele próbálkozni). De mint mondtam bárki írhat bármit, Te is nyugodtan kiemelheted, hogy milyen rossz a HS, mennyire rossz neked ez a játék, csak egy idő után a kutya sem fog foglalkozni a kommentjeiddel.
    De csak, hogy értsd miről beszélek itt van pár példa, idővel a digitális verzió is ide fog érni.
    Első, második, harmadik.
    Nézz rá a mana costokra, hol látsz olyat, ahol sok magas költségű lapot tettek be? De hozhatnám példának a mostani goblint vagy sok másik decket. Persze van ott is control, de hidd el a rák úgyszintén megvan, max a jelenlegi lapkészlet miatt még nem annyira intenzív, mint a napi sírásod.
  • Tinman #20905
    Inkább úgy fogalmazok, hogy maga a core gameplay jobb (összetettebb, értelmesebb, igazságosabb), de minden másban fapadosabb, viszont még csak pár napja él, szóval az esélyt tőlem feltétlenül megkapja, főleg azok után a meccsek után melyek az elmúlt ~2 hónapban a HS-ban voltak.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.07. 11:23:57
  • Shep
    Senki nem mondta, hogy Magicben nincsen aggro, de amúgy ja, jobb játék :D
  • Negritis
    jelen helyzetben nem fog jönni
    ahogy a 2v2sem

egyrészt amiatt a meló miatt amit említettél
    másrészt 9 deck slot van ha 10 hero lenne nem férnénk el végképp
  • Negritis
    amúgy engem idegesít a csávó úgyhogy én ezt kihagyom :D
    de jó játékos szal számíthat a véleménye
  • Zozo0122 #20901
    A közeljövőben nem, de előbb utóbb be kell hozniuk a monkot meg a deathknightot. Mert egyszerűen pl. a pandarenekben meg főleg az undeadekben túl nagy a potenciál. Arthas túl népszerű ahhoz, hogy ne jelenjen meg a játékban, tuti tartogatják a DK hősének. A legnagyobb probléma ezzel, hogy késésben vannak, ugyanis az új hősöknek kapásból kelleni fognak majd basic lapok, amiknek nem kéne túlOP-nek lenniük, majd mechek is, legalább 1-2 darab classonként, meg konkrátan ugyanannyi lap összesen, mint amennyi a többi heronak van. Mostanra fejenként 3 legendary stb. Attól félek amúgy, hogy el fog jönni ez, de fizetős lesz, megveheted jó drágán az egyik vagy mindkét új classt, minden lapjával együtt. De ne legyen igazam, előbb utóbb viszont tuti elő fog kerülni ez a Blizznél.
  • csoszi87
    Nem ezt írtam zanzásítva?
  • karmacoma
    Amikor elkezdte belehúzogatni az 1/1-eket a belcherbe majdnem sírva fakadtam. :D
  • dave9004
    ha valakinek egy normálisabb eddigi review-re van ideje ezt érdemes.
  • kabel15
    És ezek arany palával meg arany mage el? De ez most valami vicc? Pakolgatják a kártyákat de közük nincs a játékhoz.
    Belcher meghal lejön az 1/2 mennyünk arcra. Ja nem mert taunt akkor üssünk bele 1/4 el ja az nem elég akkor üssük bele a 2/6 ot is.
  • karmacoma
    Gondoltam ránézek WCA-ra. Épp Patron vs Patron és Kolento 4,5 lappal sebez 48-at 8 manából. :D
  • Negritis
    jaja
    mondjuk tuti hogy lesz valami inspire deck is ami a totál retard randomra épít
  • Zickler
    Az eddig megjelent lapok alapján a Totem Sámánt és a Control Roguet mondanám legvalószínűbbnek. Sajnos másik 2-nél még mindig kevés az interakció :(
    De majdan meglássuk

Mephi
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.07. 09:56:22
  • Negritis
    és hálisten a dühöngő miatt nem süllyedtünk le a WoT és hasonló topikok szintjére :D
    gondolj bele akkor mi lenne

engem pl kifejezetten zavar mikor valakit a deckje alapján ítélünk szarembernek de 1 órája még mi is azt a decket használtuk csak mondjuk nekünk nem veszi be a gyomrunk az adott napi küldin kívül hosszútávon (wot-ba ugye akkor szarember valaki ha nem überprofi hanem mondjuk béna ne adj isten átlagos játékos de szeret játszani)

a kiegtől azt várom mint eddig is 1-2 új archetípus jelenjen meg (dragon mage, control rugó, beast dudu, totem shaman így hirtelen ami kinéz)
    legyen 1-2 igazán jó lap és kész
  • Mephike
    Igen, ott idióták ücsörögnek, az átgondolatlanságuk miatt senki sem játssza a játékot, nem történnek előrendelések, és éheznek a cégnél.
    Az új kaszt totál fölösleges, persze szép dolog, hogy színesebb lenne a játék, meg Pistike örülhetne ha halállovaggal, vagy démonvadásszal lehetne, mert az királyság, de egy hónap és mindenki sírna, hogy ugyanolyan g*ci, mint a hunter, vagy gyenge mint a priest, a lényeg, hogy sírni lehessen, mert az nagyon megy a játékosok 90%-nak.
    Álmodoznak itt páran, hogy kihal az aggro, meg a face, és eljön a boldogság, amikor csak fél órás contol meccsek lesznek, és beköszönt az aranykorszak. Álmodozásuk közepette mindenkinek a durva édesanyját, ha nem controllal játszik, ha mégis, és azzal is elver, akkor meg az rng a hibás. De ezen álmok közben meghirdetjük, hogy a magic egy jobb játék, mert ott nem létezik aggro...
    Kiadnak 130 fölösleges lapot, ezzel segítve minket, hogy ne kelljen az új kiegből boostert bontanunk, mert ők ilyenek. Szerencsére itt van ez a fórum, ahol mindenki pillanatok alatt prófétává válhat, csak kell valami "okosat" írnia, egy kicsit szidnia a sok hülye fejlesztőt, és már aznap nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert ő megmondta a frankót.
    Akinek nem inge nem veszi magára.

Most pedig érdemben válaszolok pár dologra, max én is próféta leszek itt...
    1. Nem lesz új hero a közeljövőben, de ha rajtam múlna egyáltalán nem jönne. Egyszerűen ezernyi munkaórát elvinne a kiegyensúlyozása, meg kellene oldani egy csomó olyan kérdést, amit ha használod az eszed magadtól is rájössz. Ezen dolgok összessége csak időt és energiát venne el a cégtől, miközben nem térülne meg a befektetett munka.
    2. A kieg 130 lapjából versenyszinten/ladder szinten TERMÉSZETES, hogy a végén 10 lapra fogod azt mondani, hogy jó. Ez így volt magicben is... Lehet álmodni arról, hogy 50-100 lap jön ki, ami tökéletes, de fölösleges. A miértre való választ megint a szürkeállományra bíznám.
    3. Ezen a fórumon bárki bármit írhat, szólás/írásszabadság van. De annyi a sírás már időnként, hogy azon gondolkodom, hogy valami nem stimmel ezzel a világgal.
  • Zickler
    Ide a Demon Huntert!!
  • csoszi87
    Inkább adnak ki 130 használhatatlan kártyát.
    Új kaszt sok gondolkodást igényel.
    Nem akarom azt mondani, hogy blizzék facehunter szinten vannak, nadena...
  • Negritis
    hidd el amint stagnálni kezd a bevétel jön a DK bár lehet első körben a monk :D
  • csoszi87
    Többször is kijelentették, hogy nem lesz új kaszt.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.07. 08:34:12
  • Shep
    És? Egyébként is mindenkit sebez nem csak ellent, de amúgy meg leszarom.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.07. 08:29:33
  • Devv
    Ez egy rajongói lap volt, bekerül a játékba?
  • Negritis
    az max a Death knight lesz de nem mostanában
  • DasIsFuck
    Egy nekromanta classt hogy képzelnétek el hearthstone-ba?
    Érdekes lenne itt egy lény halálokra és saját életerő sebzésre építő hős típus?:D
  • Zozo0122 #20883
    Mentem egy hitvány 1-3 druid arénát, mert kétszer is félrekattintottam a Power of the wildot. 1-3 lett, majd a deckben: 2 rare és egy GOLDEN TREE OF LIFE. Golden epic pont druidnak. Ez a játék rohadtul troll, az biztos.
  • Zozo0122 #20882
    OKÉ ENNYI. MÁSODJÁRA IS MEGCSINÁLTAM BASSSZAMEG CDXASDRFAT BWEGwesrlj ghsaekug
  • Zozo0122 #20881
    Missclick, szar az egerem. Power of the wild párduc helyett a másikra sikerült kattintani, onnantól meg elveszett a meccs. :D
  • dave9004
    én is azon amit most toltál arénán
  • Zozo0122 #20879
    Hatalmas videó szerintem :D Imádom minden percét, végigszakadtam :DDD
  • dave9004
    rank26
    istenem ezek bazmeg :D
    és tuti vannak ilyenek facehunterrel és levernek mákkal vkiket
  • Zozo0122 #20877
    Gondolom igen, de ezek amúgy facehunter szintű playek :D A végén még próbál facere menni mikor kinn van a taunt istenem

• dave9004
    ezek akik elmentek nerdök és játszottak?
    kurvabénák az elejétől kezdve
  • Zozo0122 #20875
    Ha akartok egy tegnapi gameplayt látni TGT-ből, akkor nézzétek meg ezt a videót, de előre szólok, BORZALMAS playek mennek :D Én mióta elkezdtem nézni egyre jobban röhögök