Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ha egymás után játszol ki 2 warsong commandert az első bukja a charget
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Folyamatosan 8-9 wineket megyek arénában de valahogy az istenért nem akar 160-nál többet adni.
#16040 Nem akartam bunkó lenni, és nem akartalak leszúzlni, ezért utólag is elnézést kérek, de nem szeretem ha valaki minimális energia befektetés mellett, azért sír hogy "jaj uramisten Bélusnak megvan az összes lap nekem meg csak a 10%-kuk, pedig ő csak 2000 órával játszott többet mint én. Biztos több tízezret költött a játékra, nem fer a rendszer". És sajnos a HS fórumok egy része ilyen emberekkel van teli :/
A másik kedvencem a Legendarykon való vitázás, hogy unfair előnyük azoknak akiknek dobott egyet-egyet a rendszer, amikor teljesen egyértelmű hogy a Common/Rare lapok számítanak a legtöbbet közel minden pakliban.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.24. 22:35:43
Battletag: Muhee#2716
De ezt mert veszed ennyire komolyan?
Robin Hood is ijasz volt. 😊
Gazdagotol elvett, hogy a szegenyeknek adjon.
A gazdag p2w-es deckeket veri, De ezt a decket a f2p-es is osszetudja rakni. 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
legalább ha a kártyán nem lángok lennének 😄
A portal inkább a tempo mage-be illik.
- akár hozza a win-t, vagy a kapitány papagáját. Nagyon igaz az a mondás, hogy vagy megnyeri a meccset, vagy semmit nem csinál.
Ha már mindenképpen választanom kellene a kettő közül, akkor unstable portal.
Tegnap 2 legendet hozott le egy meccsen belül, egyik Gromash volt, a másik Harrison. Instant win.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.24. 16:53:12
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amúgy még várhatod jövő héten már van rá esély 😄
meg persze kéne már BRM-s kép is oda 😄
üdv köztünk 😄
OP kaszt mindig érdekes kérdés, kezdőként én a warlock-hunter duó közül választanék mert azokkal lehet olcsó (értsd kevés dust kell a craftolásához) de hatékony decket csinálni
amennyiben az angol nyelv nem jelent problémát heartpwn oldalon keresnék
esetleg redditten de ott nem tudom hogy kell
Paladin a mostnai kieg előtt erős volt, de nem tudni milyen hatással lesz rá a mostani, most elég káosz van
face hunter ez és az ehhez hasonló deckek nagyon hatékonyak
új típiusú zoo
mechmageből nem tudom melyik lenne jó, de azok is erősek
én ezekkel kezdenék az elején, és néznék youtube és twitch videókat/playereket ott is sok budget deck és hasonlók vannak
a legendaryk jók, de nem mindegyik nélkülözhetetlen főleg ha aggro decket építesz
jah és javaslom hogy tanulj meg arénázni mert azzal a legkönnyebb deck készletet növelni 😄
Mostmár szeretnék elkezdeni komolyabban játszani, esetleg arénázgatni. Kérdezném, hogy mi most az OP kaszt, a Paladin mennyire jó, meg úgy általában milyen most a balance.
Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Razorgore: Könnyű, miután átgondoltam mit kéne csinálni másodjára meglett. Le kell nyomni a tojásokat, mielőtt elérik az 5 életet, gyakran elég csak sebezni rajtuk, és szép lassan átvenni az irányítást. Ha elszaporodnak a lényei, akkor MC tech, vagy Sylva, ha kikelnek a sárkányai, akkor BGH, humility, Aldor, stb. A jugglerek és Avenging Wrath, meg persze a Consec jól kombóznak az equalityvel, ha baj van.
Vaelastrasz: Ez is könnyű, 1. próbára sikerült, ha nem számítjuk azt, amikor csak ránéztem, hogy mennyivel erősebb így heroicon. Sok kicsi lény, hogy meg tudjuk szerezni a boardot, doomsayer nagy gond esetére, dupla savage roar a végső burstre, a 2 tree of life meg...Ha a végjátékban már nincs lapunk, akkor minket megment, ő meg a full élettel nem sokra megy, ha van boardunk <#idiota>#idiota>
Chromaggus: Na, ez nehéz, kellett vagy 4-5 próba hozzá. Azt találtam ki, hogy a warlock minden olyan lapját használom, ami kártyát dob el a kezemből, hogy kis szerencsével a szarságokat dobáljam el, amiket a kezembe tesz. Ezenkívül MC tech + Sylva lényt lopni, valamint portalok + emperor, hogy olcsóak legyenek a lényeim, és emperor miatt az általa a kezembe adott vackok is. Cho is nagyon jó ide - szépen átpakolhatunk az ő kezébe is azokból a bosszantó varázslataiból...na szóval bejött a deckem 😊
Nefarius: Ez is nehéz, direkt csak az ő kedvéért csináltam egy ide illő millrugó variánst. (a rugónak kevés olyan spellje van, amit effektíven használhatott ellenem, jól bele is bukott, hogy az ökörje gangupolta az én oraclemet 😄DDD) Óvatosan kell csinálni, már 2. körben 10 manája van és szinte csak nagy lényei, szóval maximális value kell a vanishekből, gangupot pedig csak oraclere, vagy healbotra szabad lőni. Meglett asszem harmadik próbára 😊
Deckek, ha valakit érdekel:
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.24. 03:21:25
Én még mindig a goldot farmolom, már csak 600 kell <#wilting>#wilting>