40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #20874 Olyan a magenek sincs. Max 1 seb vagy akkornem 2 mana -
még mindig csak a 2. lapja amit láttál. -
Pyroval az a gond ,hogy kombó, ha csak a fele van meg semmit nem ér, ez a baj a priesttel, hogy auchani is 2 lapos, Holy nova már szinte semmit nem ér, fénybomba is csak 2-3 pakli ellen jó ráadásul sajátot is pusztít. Normális aoe kellene, de az nem lesz ,úgyhogy tovább távolodik a priest a mezőnytől.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.06. 23:49:45 -
Nem muszáj AoE-nek lennie, arra ott a Pyromancer, de valami amivel tud 1 sebzést tolni az nagyon kéne a Priestnek.
-
Tudod minek örülnék? Ha lenne leszedő a 4-es sebzésű lényekhez közvetlenül, EGY lappal, meg ha lenne egy 2 manás aoe pl 1 seb minden lénybe és +2 hp a hősödnek. -
de most komolyan. semmi fantázia senkiben, minden szar mert az előző meta... -
Zozo0122 #20868 Spell: The light shall burn you!
Ha beoltod az ellenfeled, akkor a fény széjjelperzseli azonnali hatállyal.
-
Die Scum
1 mana
Priest Epic
"If your opponent is a Bot, a Human, a goat or anything that is capable of playing Hearthstone, you win the game" -
van egy olyan érzésem, bármit kap a priest szar lesz. kérdés h akkor mit vársz te pl? -
hát... kétlem hogy tolongani fognak az emberek, hogy végre betehessék a paklijukba a lapot.
A lightbombos kombódat nem igazán értem. A Surprise lethal néha becsúszhat, de kétlem hogy olyan borzasztó sűrűn fog előfordulni... bár mondjuk ha valahogyan kapna a Priest egy Warsong Commandert, akkor lehetne cifra dolgokat csinálni.
Ha ez a lap összekerül a Nerubian Eggel, akkor az valszeg a visszatérő DR Priestben lesz, máshol nem igazán tudom elképzelni.
Mindezek ellenére borzasztó kíváncsi vagyok, hogy a kretívabb emberkék ki tudnak-e hozni valamit ebből a lapból. -
1Darton1 #20864 Ne szopasd már, van így is elég baja. -
ez egyáltalán nem így fog kinézni -
Negritis #20862 Max annak aki ugy játszik mint te ... -
Hát de így van, persze lehet rá építeni decket, mogusan, meg a többi sok hp-s meg silenc is bele az ellen tauntjai miatt na meg inner fire aztán hopp fordítás és game over de ... -
istenem kapd be :D -
Egy dolgot felejtettek el ,hogy mire ezt ténylegesen használni tudnád már megölt az aggro :D -
Zozo0122 #20858 Hoppá:D Na ez az ami már tetszik a priestbe :) -
Ez nagyon beteg. 2 manáért priest átmegy deff ből otk ba. -
surprise lethal?
lightbombbal mindent eltüntethetsz.
nerubian egg priestben
sok 4 attackost megváltoztatsz
-
Negritis #20855 Gozom sincs h ez mit hoz de érdekel -
wow
holy shit :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.06. 22:57:48 -
Confuse
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.06. 22:55:10 -
A legend kicsit több dustot kap majd, de ugyanolyan értékű lapokat kap. -
Akkor mehet a facehunter, meg az aggropala :D -
r20-tól felfelé lesz, de r5 felett már ugyanazt kapod, szóval ugyanazt kapja az r4 mint a legend -
Renegade #20849 r5-től lefelé lesz + jutalom? -
ezen változtat a ranked jutalomrendszer. minimálisan, de megérheti r5-ig felmenni -
Renegade #20847 hát csak ez a klasszikus t-54 szindróma, megbolondítva azzal, hogy itt IS7-el le lehet menni hetzereket hajkurászni :)
ez az egy előny maradt, egy kezdőnek, hogy relatív hamar, mondjuk 1,5 hónap játék után el tud vergődni 10 környékére, ha tempot játszik, és néha még azokat is el tudja kapni (ha szereti az RNG) aki common lapot csak azért rak a pakliba mert néhány kell. :)
ha meg jön egy olyan ranking, ahol nem mehetnek fel kicsiket abusálni a nagyok, akkor is lenne nagy sírás.
Persze a pszichológia működik, 1 év múlva lehet én is a kicsiken fogom leverni. :)
Tényleg, lehet ez az egész egy nagy személyiség teszt. :) -
Van olyan priest deckem amiben 7 epic van, igaz az átlag az 3-4 -
Megszámoltam, 17 Epicet használunk a paklikban ÖSSZESEN. Combo Druid vezeti a listát 6-al, amit a Handlock követ 5-el. De ezeken kívül a legtöbb pakli 2-őt legfeljebb 3-at használ.
Összességében szerintem az Epicek számítanak a legkevesebbet egy meccs során. Mármint ha csak epiceket kéne használnod, akkor nem sokkal lennél sikeresebb mintha csak Legendarykból kéne paklit építeni. Én mindig is úgy gondoltam, hogy a Rarek érik a legtöbbet.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.06. 22:04:03 -
Egy jó controll pakli mondjuk használ 2-3 legendary-t. Epic lapokról nem is beszélve. Arra hogy legendary lapot nyiss van 2% esélyed. Arra hogy a megfelelő legendary-t nyisd ki még minimálisabb. Szóval mivel ezek olcsók ezért ezt használják sokan. Persze ha jön egy olyan meta ahol nem csak arcba menésről szól a játék ott fognak topogni rank 20 környékén.
-
Renegade #20843 LOL, kíváncsiságból átfutottam a meglévő lapjaimat, nos commonból 6-os vagy nagyobb mana igényű lapból összesen 4 db van (nyilván azon a páron kívül, ami az alap része). o0
hát asszem nem csoda, hogy a kezdők szeretnek mindenféle face paklival játszani -
csoszi87 #20842 14 nyert meccs múlva végre elfelejthetem a Face Mage-t és végre azzal foglalkozhatok, amivel szeretnék...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elkezdhetem Facehunterral farmolni az aranyportrét.
Asszem ez a két nap nem tett jót az agyamnak.
-
Maiev és Sylvanas az új WoW kiegészítőben! CE megvéve!
-
kill commandot a dudunak -
Negritis #20839 nincs még kész, de látszanak rá "jelek" :D -
De ahogy Trump mondta, még mindig csak egyetlen egy lap van ami kamatozik abból hogy valami beast :D
De majd meglássuk
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.06. 19:52:18 -
Negritis #20836 a druid of the saber elvileg beast ha kiválasztod -> építenek a beast dudura
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.06. 19:52:56 -
próbáltam élőben nézni de amennyit belehibázott a felvétel miatt, lehetetlen :D -
Negritis #20834 trump elemez vol 5