Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
De nem ugyanazok ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez lesz a válasz 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, értem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
U.a. a pakkal, u.a. az időben játszom. Az egyik nap zsinórban vesztek, a másik nap zsinórban nyerek. Fura.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Orvos látott már? 😄DDD

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Te meg menjél a fenébe 😄DDD

Shep
Ne mond már, kár ,hogy mind a gvg-ből, mind pedig a calssicból is majdnem a fele hiányzik és most jön a vicc, még common lap is!!!

Devv
Ez aztán az ingadozás. Legtöbbünk stagnál egy rankon. 😊
Tinman
Hát én nemtom... tegnap előtt R12-ről R17-re estem vissza. Tegnap 17-ről vissza 12****-re. Ma megint többet vesztek, mint nyerek, már R13** :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Na visszajöttem 10re. Baromi nehéz (nekem) bemenni 10 alá...
Tinman
Aranyszínű hunter R12.

Elvette egy secretem, köv. körben visszaloptam... ez úgy kb. be is tett neki :-)

3 hunter meccsem volt zsinórban... tényleg baromi fárasztó -.-

😄 ne menj bele mer megmagyarázza hogy őt a blizz külön algoritmussal szopatja

greyfox
ne zavard össze <#whatever>

Steam: greyfox

qetuol
azt ugye tudod, hogy minnél több pakkot nyitsz, annál kevesebb lesz az esélye, hogy olyan lapot kapsz, ami még nincs?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

greyfox
Persze, hogy kipengettem! Elővételben!
Komolyan, ennyit nem sajnálok, fél éve napi 1 órát minimum eltöltök vele.

Tinman
Szárnyakat megvetted, vagy te is shitchewer vagyol, mint én? <#nevetes1>

greyfox
Nekem bent parkol 2 60-as küldi (egyik 5 win mage-el), plusz egy 5-1-es arénán állok mage-el, szal még 5 win, és dől a lé >.<

Tinman
Nekem a tegnapi volt a 3. :-)

Shep
Kb 1 hónapja csak 40-est kapok, elnyomás, kivárás másnap elnyomás után is. A figyelős szerintem nem is létezik 😊

Shep
Persze, csak nem priest ellen.

Tinman
Ma 100G-s küldi, tegnap Watch & Learn... ez már valami <#nyes>

Ez amúgy nagyon komoly duma, főleg a "takonyszar" kifejezés 😄 Én jót röhögtem tegnap ezen a buszon <#idiota>
Tinman
Születnek is tőled ilyen zsoltárok: #15912

:-D

Mephike
Ez a szárny szerintem erős lapokat fog hozni, a Demonwrath pedig még használható is lett az utóbbi idők démonpaklijai miatt.

dave9004
na ma éjjel új lapok, ezekből már több normálisnak tűnik. kíváncsi leszek miként fordul a meta.
Igen, mert dolgoztam igy csak telorol tudtam tolni. Igy eselytelen a ranked.
De az az ertelme, hogy gyors meccsek es jon a gold 😊 . Ha masra nem is , erre jo.
nem kell parázni a 8 életétől...szerintem ultra szar egy legendary lap
Zickler
Ja... nyomkodhatod a hero powert ha egy lepkefingtól meghalsz.

Battletag: Muhee#2716

Shep
Ja amúgy a ragnarosra cserélő 9/7-es fos, meg rohadt jól működik a makkereknek. Az az igazi no skill lap, csak nyomkodod 2 manáért és mindig azt lövi akit kell.

Shep
Rohadjon meg az összes BM-es baromarcú, majomtapló, büdösmajom, takonyszar, amelyik meg hunterral nyomja az meg duplán!

jó de te csak azért vagy hogy kompenzáld Amazt

Shep
Volt a fenét, hónapok óta egy normális lapot nem nyitottam.

nyitottam 1 packot 😄 klasszikus semmi volt benne 😄

de te is casualon tolod a facehuntert? mer ott nem látom értelmét
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.22. 22:31:00

Tegnap mindenki irta, hogy esett neki legend. Felbuzdulva nyitottam 2 packot. Volt bent egy leeory 😄 nagyon jol szerepel facehunterbe 😄
De durva hogy az egeszeta a hunter miatt sir 😊
casualba hozzák a face huntert
nah az a kemény 😄 3 hp-m volt de feladta 😄

Shep
Hát nekem rendre van, hogy a 3. körben még kivárok aggro ellen (hacsak nem jön fel a DL), facehuntert kivéve.

Ja és Argus, mert a Belcherre mindig jut bagoly és elment az 5. körünk.
Jó early game(Chow+valami szolíd 2 drop), Heal és Loatheb. A közepén fel kell építeni egy boardot a lethalhoz. Kirakni Loathebet és megölni míg nézegeti a 8 manás Kill commandot.
Tinman
Ahogy én látom a meta jelenleg amúgy is olyan, hogy az early game talán soha nem volt ennyire fontos, mint mostanság. Ne csak a játék közepére és végre tervezz, hanem az elejére is. Aki a 3. körben még mindig nem csinál semmit, az már nagyon nem is fog, egy hunter vagy warlock zoo ellen, meg kapja is 4.-ben a lethalt.

Na meg mese nincs, úgy alakítsd ki a dekked, hogy specifikusan tudj valamit kezdeni az arcpolipokkal szemben.

Nekem mage-el, sámánnal, rugóval az szokott bejönni ellenük, amit Zozo a 2. pontban is írt. Legyorsulom őket. Persze ezt valahogy úgy kell, hogy a legveszélyesebb rohadékját mindenképpen takarítsd le, pl. knife juggler nem maradhat fent. Priest-el meg rendre benyalatom velük az inner fire klasszikust. :-D

class függő, de aoe, deathlord és anti kill bot általába megoldja

Semmit, ez egy ilyen deck, valójában nem igazán az ellenfél skilljével (mondjuk olyan rank 25-10 között, 10 alatt azért mutatkozik skill náluk meg a szokásos netdecktől való eltérés, legendig menni már ezzel is nehéz), hanem az idővel és az RNG-vel versenyzel.

Jó taktikák ellenük:
1, Sok taunt és heal, de akkor meg a control matchupokban leszel gyengébb
2, Megpróbálod legyorsulni szintén aggro deckkel
3, Jó lapjárás

A legsikeresebb class a hunter ellen a warrior és a priest, őket nehezen fogja meg, warriorral én is tartósan 70% winrate fölött vagyok ellenük, többi deckel 50-55 szokott lenni. Ennél többet nem is nagyon lehet kisajtolni, le fognak sokszor mákolni, és akkor majd idegeskedsz, de nincs ezzel semmi baj 😊 Ez az aggro legundorítóbbika és valószínűleg mindig is az lesz, már csak a hero powerjéből és a class lapjaiból kiindulva is - ez a class lett a fő aggro vonalnak szánva alapból.
Amúgy ezzel a facehunterrel mit lehet kezdeni vagy mi ellene a jó stratégia? Sokszor szoptam már be én is. Telefossa a boardot ilyen kis szutykokkal aztán mire letakarítanám őket már van vagy 10 HP-m, onnan meg mindig bemákolja valahogy. Ha nem jön aoe vagy taunt(márpedig miért is jönne pont akkor amikor kell...) akkor nem tudok mit kezdeni velük. Hogy mit rakok le azt meg kb. lesz*arja, mert úgy is arca megy. Rohadtul idegesítő.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Még ki se tettem ide amivel játszok 😄 Attól, hogy nem egy streamer verziójával tolom, még lehet jó a deck 😄
dave9004
ennyi akkor addig ne pananszkodj az explora, ha weird deckkel tolod a démonokat 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.22. 20:08:41
Demonlockkal most hunter ellen kereken 50%-on állok a tracker szerint. (3-3) De én nem használok se nerubian egget, se void terrort, más lapok vannak helyettük. De az előbb is a mocsok explo trap mentette meg az egyiket, nyilván topdeckelte, lapja se volt, nekem a boardon kb. 20 seb, de csak 2 életem volt...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.22. 19:22:16
demonlock veri a huntert. neburian egg kell neki. void terrorral jol kombozik : )
Shep
Nem, az az equality 😊

Ez az explo trap a legtrógerebb lap a játékban 😄 Nehogymár be kelljen tenni a demonlockba egy kezant...a mocskos facehunter miatt gyökeres változásokat kell eszközölni MINDEN decken. Annyira rossz ez, hogy hihetetlen. Ez a balance, hogy 1 deck formálja a metát olyan szinten, hogy minden más decket védekezésre kényszerít? Nagyon kell ez a class tényleg ebbe a játékba.
Devv
Még folyamatban, eddig 2-1.