Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ellenfél pakliválasztását is illene tiszteletben tartani, nem csak mások véleményét. Hogy egyesek még emberileg is lenéznek valakit a paklija miatt, az különösképp megkérdőjelezhető. Talán nem az ilyen mentalitású egyén a megfelelő arra, hogy tiszteletről prédikáljon.

Devv
Ezzel egyet értek!
Mephike
Részemről bárki írhat bármit, max jót röhögök rajta.

Shep
Kb 2 hete már csak a küldetéseket csinálom, alig játszok priesttel, többi kaszt meg ugye a küldetések miatt mennek de azok egyáltalán nem érdekelnek. Úgyhogy nálam 1 kasztos a HS.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Az a rettentő zavaró benne, hogy van, hogy legyorsulom, tudok védekezni ellene, van, hogy olyan a kezdő kezem, hogy látom én már itt csak veszthetek. Aztán amikor tolsz egy élvezetes és kiélezett meccset laza fél óra alatt és szerzel egy csillagot, majd jön egy agyhalott hunter, vagy egy warlock zoo és az 5. körben lethal, akkor úgy elveszted a hited az egész játékban. Ez piszkosul, mocskosul zavaró. Ha meg elsősorban ellenük rendezkedsz be, akkor nem lesz normális late gamed és a normálisan játszók vernek majd rommá. Nem egyszerű.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megmondom mi van... az van, hogy egyesek nem bírják elviselni mások véleményét, holott azt a játékkal kapcsolatban írják le. Tiszteletben tartani meg aztán végképp nem sikerül, ahogy másikat se nézik semmibe sem.

Engem egészen addig a pontig nem zavar senki hozzászólása, amíg a játékról beszél... legyen az negatív vagy pozitív. A negatív kritikának egyébként legalább annyi alapja van, mint a pozitívnak. Aki ezt nem látja, be az nem kicsit buta, elvégre olyan, hogy tökéletes, olyan nincs. Aztán itt jön képbe az önigazolós effekt: "Hát nehogy már én olyanért fizettem, amivel valami gond van? Hát az én döntésem, csak helyes lehet és ha beledöglök is kiállok emellett."

Az viszont tény, hogy néha nem árt hetekre félretenni a kedvenc kasztod és beletemetkezni egy másikba. No meg a HS-t egy kiegészítő játéknak tekinteni valamilyen más single élmény mellett. Így a szavatossága évekre kitolható. Múlt héten 1-2 nap belecsúszott 5-6 óra játékidő/nap és az már egy idő után nem szórakoztató... főleg akkor nem, amikor az rng halálra szívat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
am valszeg ja. szünetelj. nagyja lapod megvan, kiegig ráérsz jönni amikor kedved is lesz hozzá
Shep
Akkor egyszerűen csak beleuntam és sajnáltatom magam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
igazából változatosabb mint régen, mert minden classból van olyan ami életképes a rankeden. változtatni kell rajta v magát a paklit az ellenfelek gyakorisága miatt. és ebben változatosabb mint azelőtt. még jön pár sárkány is a héten, aztán kb 1 hónap és tisztul megint a meta.
Shep
Értem tehát akármit írok én vagyok a hülye, ok igazad van, te meg kezeltesd magad!

mikor az rng-t szidod az sírás

mikor azt mondod hogy "jajj én szegény nem élvezem a játékot" az sajnáltatás ahol arra játszol hogy majd vagy lesz valaki aki veled együtt szidja vagy egyetért hogy unalmas ...

rengeteg hibája van a játéknak, ha azokat szidja valaki elfogadom, de mikor értelmetlenül csak a rage miatt akkor szoktam "belekotni" az emberekbe

és én elvagyok magammal, szerinted a fórum sírásra van és arra használod
szerintem meg arra hogy beszélgessünk a JÁTÉKról
versenyek-buildek-meta egyéb "taktikák"
érdekesebb boardok satöbbi
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.26. 14:35:42

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Te beteg vagy, leírtam ,hogy hogy érzem, szerinted ez mi? Nem azt írtam ,hogy mert mindig kikapok, meg rng, meg kutyafüle, csak egy érzést, hogy már nem tud igazán érdekelni a játék, még a napi 1-2 meccs is unalmas már. Mondjuk neked valami beteges kényszered van arra, hogy folyton belém köss, ez elég szar lehet amúgy, úgyhogy én sajnállak téged.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.26. 14:28:05

Én nem érzem, nekem még mindig változatos és izgalmas. Persze én nem játszom túl, ez is okozhatja.

aki csak priestet tol az nem csodálom hogy "ugyanaz" folyik életérzéssel játszik
és megint nem véleményt írtál hanem sajnáltatod magad

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Nem GTA-ba de tegye fel a kezét aki nem érzi az egészet kicsit egysíkúnak, nem a kazuáros bohóckodásra gondolok, bár igazából ott is jórészt ugyanaz folyik.

Shep
Azért, mert leírtam a véleményemet még nem kell taplóskodni!!

sadface
rendben szia!

I decide when I'm done.

dave9004
hát én is vártam, hogy átmegy GTA-ba de nem úgy néz ki 😄
komolyra fordítva: sokkal több lappal lehetne, v más játékmódokkal. egy darabig én is arénázni fogok.
Shep
Hát nálam egyre inkább kezd érdektelenné válni a játék, ha marad a tendencia, pár hét és 0-ra redukálódik az érdeklődésem és elfelejtődik az egész. Valahogy kifulladt a game, túl sok színt a kieg nem igazán hozott eddig, sőt igazából szinte semmi nem változott.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.26. 13:17:04

dave9004
laza félórás meccs 😄 és a végén a madzag döntött 😄

belenézek ebbe a pgl-hs versenybe
erre lothar vs impact , control wari vs control wari

hááát nem kicsit fárasztó nézni 😄

Shep
Változatlan, én nem érzek különbséget.

Zickler
Rugoe, Facehunter, Handlock, mind jó ellenne, legfőképp a Handlock.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.25. 19:39:13

Battletag: Muhee#2716

dave9004
a druidot és minden mást.
gang boss ellen még a swipe pont jó mert buggal megöli a keletkező impet.
de mégis tiszta szívás ellene menni bármivel...
Zickler
Megfogja a Druidot + Imp Gang Boss

Battletag: Muhee#2716

dave9004
kinek hiányzott ez a zoo h ennyire el kellett billenteni a metát megint?
Devv
Hát nekem se jön be. Hiába 1 cost minion de akkor is. Sőt ez az egész dragon szinergia nem jön be.
dave9004
4. hét után se lassul a játék....
Shep Priesttel mi a helyzet?
Shep
Persze, mivel alig játszok 😊 Ma megcsináltam az 5 win huntert és ennyi, este lehet még benézek rankedra de most nem igazán hoz lázba a játék.

Akkor vege az atoknak? Nyeresben vagy? 😊
Shep
Az Priest lap, csak elfelejtették beszínezni 😊

Eddig a hungry dragon se győzött meg. Sámán deckbe próbáltam olyan tempót összerakni, ahol nem gond lekapni valamivel az 1 dropot, de még így se jöttem ki jól. Mondjuk az évszázad szar húzását kaptam végig, de lehet csak a gyenge pakli miatt érzem így. Majd Palába próbálgatom, ott a mustár/minibot/fegyver charge segíthet. Druidába se volt jó, mert ott se akarsz boardot csinálni az ellenfélnek, vagy számolgatsz, hogy ok még nem rakom ki, mert kövi körben lehet mellé swipeolni és talán beledöglik az 1 drop. A dream(coin+inner+HD) meg nem jött össze sajnos.
Uhh előbb ledobott a játék aréna meccs közben, épp a köröm elején.
Hatalmas mák volt, hogy visszaértem és ki tudtam rakni amit akartam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egybe szamolja. beleptem, megneztem es a lockomnal 450et ir.
Ennél azért kicsit bövebb válaszra számítottam, de ezek szerint ti sem tudjátok.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Devv
Igen, kivéve a facehunter. 😊
Shep
Akkor neked minden 0-án áll? 😄DDDD

Devv
Ha facehuntertől kapsz ki, akkor levon egyet!
Devv
A Flamewaker a legjobb Cabal célpont ever!
Annyit kérdeznék, miért van az, hogy jelenleg a sámánom mellett rankeden 23/500-at mutat? Tableten játszom, meg telefonon, meg néha gépen is. Viszont meg mielött elkezdtem volna tableten/telón játszani, már jóval 100 felett volt a ranked gyözelmem sámánnal. Akkor most mennyi is az annyi?
Vagy minden új szezonban újrakezdi a számolást 0-ról? Vagy esetleg minden új eszközön 0-ról indul a számláló?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ismerem 😄 de jah 😄

dave9004
Más se tud belépni v csak telefonon szarakodik?

Shep
De itt írja a lap ,hogy minden ezután kijátszott ... Az viszont tény ,hogy a Blizz sok lapnál elég felületesen fogalmaz és sok mindenbe bele lehetne kötni, de ez mondjuk pont nem az a lap.

NEKEM újdonság volt, nem sűrűn találkoztam vele eddig ugyebár eddig nem is tűnt fel
a charge beast rhino ad magának is ezért hittem hogy ez is

Shep
Mi ebben az érdekes? Értelmezni kell a lapok szövegezését!

Van újfajta facehunter, van benne déltengeri kalóz, meg missdirection.

valamiért úgy rémlett hogy a sajátját megkapja
köszi

Jajj ne, akkor holnaptól a nyájösztönnek köszönhetően rengeteg zoo lesz...
A warsong commander után kijátszott lények kapják meg csak a charge-ot, szóval az első commander sosem kaphatja meg a saját buffját, se a másikét.