Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ez a tree of life dudu jó volt a mechmágus ellen, illetve skillhunter ellen is megvolt a 60-70%.

Control warit is vertem ha volt korai játékom amivel az armort le tudtam verni róla.
Kombó dudu is meg volt vele.

Viszont szinte minden más nehézkes volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

handlock ellen működött első körben a deckem, de vissza a melóhoz 😄
mondjuk a handlock vs dudu elég hasonló a priest vs handlock matchuphoz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Duduból az én Tree of Life druidom a menő, csak mostanában ritka vele a sikerélmény. <#buck>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
kb 300 dust és nekem is meglesz a handlock, hasonló ármányra készülök én is 😊

amúgy duduból most melyik deck a menő?
hasból raktam össze egy kombós verziót ahol shade helyett DL van
tasdingó helyére hungry dragont rakok és egy argus is bekerül
viszont nincs bent sylva, otthonról majd másolom ha van rá igény jelenleg tesztelgetem hogy mennyire trágya 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nekem meg megint össze kéne tenni a hagyományos handlockot a demonlock nem túl jó az új zoo ellen

van különbség a "nekem semmi nem jó a játékban már" és az "unom az aggrot" között
de gondolom ez neked magas

dave9004
+1
ha zoo a népszerű akkor a ctrl warrior is népszerű, és cirkulálódik 😄
Shep
Jaj, jaj, jaj, csak a sajnáltatás megy. Meg lehet keresni az uninstall gombot! 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Pontosan ez a helyzet. Megcsinálom a napikat, hogy ne bukjak goldot, de hosszabb játékra most nincs időm, és hangulatom. Jelenleg R7-en vagyok, és még ott is temérdek gyors deck van, azzal megyek én is, általában ellenük nyerek, de ha jön egy control wari, vagy egy control priest, akkor az megzabál.
Szerintem ha kijön az összes lap az új kiegből, és beáll a meta, ismét kicsivel kevesebb lesz majd a gyors deck, de most sokan nem óhajtanak az új lapokkal próbálkozni/kockáztatni.

sajnos ezen van a "hangsúly"
én mondjuk még mindig bizakodok hogy normalizálódik a meta 2-3 hét múlva
de az hogy megint divat lett a zoo nem túl bíztató

Úgy is lehet nézni, hogy aki nincs rank 5-ön belül az miért játszana lassú paklival? A daily questet megcsinálni vagy goldot farmolni azok nem túl hatékonyak.

Főleg, hogy van vagy 4k dustom és nincs kedvem craftolni semmit. Legót fölösleges, mert a legtöbb midrangehez kellő megvan, Yseráék meg max arra jók, hogy legyen mit nézegetni a kezemben míg a hunter agyal milyen sorrendben rakja ki a burstot.
Hát ja. Rohadtul nem tudom most én se élvezni. Shamannal próbálkoztam ma, kb. 50%-os sikerrel. De nem ez a baj, hanem hogy nagyon unalmas. Jelen pillanatban a játék legélvezhetőbb része amúgy a BRM heroic 😄 És ez komoly. Mind1, holnap ami goldom van azt elköltöm arénára 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.28. 02:22:52
Ma toltam 14 meccset. 2 db midrange pala, az összes többi aggro. Nyertem kb 60%-ot, de akkor is. Fasznak van ehhez kedve. Még Reckless Rocketeert is láttam, az már tényleg az alja. 😄 Míg nem volt questem éjfélig inkább MTG-ztem. Jó lenne ezzel valamit kezdeni, mert alapvetően szeretem HS-t, de baromi unalmas a mezőny. Valami irányítottabb matchmaking, no aggro casual csoport vagy valami kéne bele, mert a rák megeszi az egészet. Hozzáteszem a control meccseket is eléggé kinyírták Boomal, mert kb a bombák rng-je dönti el őket(Meg hogy ki húzza ki curve-ön). Sylva vagy Ragnaros RNG-je még egy kontrollálható dolog volt, de ez már tényleg sok.
Devv
Tartalmas volt a mai fórumozás skacok! 😄
És egy kis csemege, ez azért egy kicsit undi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
köszi 😄
Amúgy boldog születésnapot! 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

the curse of shep 😄

dave9004
ma blizz szerint ne adjak fel lottót.
ragnaros 50%-ot nem tud eltalálni 3x zsinórban, ilyenek történnek ma 😄
dave9004
a pap ellopja tőlem a warsongot meg a grim patront ty
Devv
Pont watch and learn küldim van, úgyhogy felveszlek.
Engem Gruul múltkor megszívatott rankeden.
Annyira nem számítottam rá, hogy nem is tudtam mivel leszedni.

qetuol
aki gondolja, vegyen fel barátnak. pl. küldiknél segíthetjük egymást... qetuol#1432

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Amúgy baromi profi közvetítés volt. Néhány kisebb hanghibától eltekintve, kb így kéne kinéznie ennek a dolognak. Szimplán jó volt nézni, még ha nem is volt túl sok bevállalós pakli. A későbbi győztes hozott kombó nélküli dupla baglyos, Earthen Ring Farseeres druidot. Az érdekes volt.

Ma nyomtam egy ts->Doomguard majd shadow maddnes topdecket az ellenfél voidcallerére. De szép lenne ha mindig összejönne az ilyesmi. 😄
sajnos vonaton voltam, de amiket láttam egész nap missplayek voltak
mondjuk a mechshaman tényleg olyan hogy turn 3-4be simán nyer ha olyan a "lap" 😄

sadface
Ez a mai nap... Gruul, meg Malygos... egyik haszontalan a másik megvan.😄D

I decide when I'm done.

Zickler
Blackwing Lair... Mindjárt meglesz, miután kétszer adott 230 goldot 12 winért, és kb. 39-szer 160 goldot 7-8 winért a rendszer, végre összekuporgattam a 700-at. Nem szeret ez a rendszer (de legalább már megint van annyi dustom hogy a következő kiégészítőt egyben le fogom tudni majd craftolni az első napon).

Battletag: Muhee#2716

Dreamhack döntőt nem tudom néztétek-e, de volt egy turn3 lethal win mechsámánnal, van egy olyan érzésem, hogy benne lesz a következő funny and lucky-ban. 😊
sadface
Személyszerint ha olyan lenne mint bossként 8 mana 8 armor, már használható lenne.

I decide when I'm done.

ez is jó :_D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem tudom hogy lehetne használhatóvá tenni amúgy
de jó lenne egy neutral "hőscsere" legend

Hát ez valami zseniális 😄

Akinek nem lenne tiszta: az egész HS közösség egyként mondja a Blizznek, hogy Majordomo jelen formájában egy játszhatatlan lap. Ezzel persze nem lenne baj, sok játszhatatlan lap van, de Majordomo annyira kúúúl, hogy kár érte, na mindegy.

Ennek legtökéletesebb bizonyítéka a fenti link mögött található: Nefarian mindgames-el Majordomot idéz, majd az AI rövid gondolkodás után lesilence-eli a saját Majordomoját. 😄
Shep
Jól van, úgy látom te sem értetted a lényeget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sadface
Félreértesz. 😊 Csupán ennyire unalmas a sírásod. Megértelek, de akkor szüneteltess. Amióta játszok csak rogue, sok mindent láttam már a játékban de ha kellett/olyan kedvem/időszak volt abbahagytam. Ez csak egy játék, ne legyél mad! 😊

I decide when I'm done.

jól megszivattuk Nefariant 😛

dave9004
ma kipróbáltam, hogy ha van egy secreted és ellopsz az ellentől egy ugyanolyat, akkor lehet e 2. sajna nem 😞
Ez igaz, ezért is próbálok egyre többet arenazni. Csak kár, hogy GvG-t ad, a classic-nak jobban örülnék.

dave9004
arénából arénába viszont 3+ winekkel eléggé gyorsan nő a packmennyiség. gvg legalábbis.
Igen, 30 győzelem után tudsz venni 1 paklit, vagy 45 után egy arena kulcsot, ez igen 😄

Mephike
😄

Devv
Én 100 aranyért szoktam venni 40 dustot.
erről volt szó korábban, és a szintlépés jutalmazását tervezi amúgy a blizz
mert az újak nagyon lemaradnak

a ranked jutalma pedig az öröm hogy játszhatsz 😄
a 3win/10 arany pedig a semminél azért több 😄 nem véletlen farmolják jópáran rank20 környékén 😄 (én is tervezem amúgy)

Aha, szóval semmit...
Csak én érzem úgy hogy a játék jutalmazási rendszere enyhén szólva hiányos? A napi questeken kívül kb. semmi jutalom nincs. Én játszok 2 hónapja, de már most is csak addig lépek be amíg megvan a 40/60 arany, meg még pár meccs esetleg és annyi, hétvégente 1 arena. A győzelmekért nem jár semmi(3 win/10 arany az a semmi kategória), a ranked helyezésért nem jár semmi(ja de, egy hátlap...).
Miért nincs olyan pl. hogy aki felér Legend-be az kap 300 aranyat, aki 1-10-be az 200-at, aki 10-15-be az meg 100-at. Vagy miért nincs valami jutalom a szintlépéshez? 10 arany vagy egy kis dust már sokkal nagyobb motiváló erő lehetne.

Zickler
Semmi hátlap? Nekem az a kedvencem 😞

Battletag: Muhee#2716

Shep
Hátlap meg az érzés amit a legend nyújthat 😊

csak a hátlap

Ha valaki elér Legend rangra az kap valami extrát szezon végén vagy csak azt a semmi hátlapot?