40521
  • dave9004
    Lolol
  • Zickler
  • Negritis
    sajnos nem fake, legalábbis hearthpwn is fent van
  • szucsy89
    fake
  • Tinman #21110
    Ez komoly? Mert viccnek kissé durva lenne ^^
  • Zozo0122 #21109
    Nagyon durva új druid lap!

• Negritis
    jaa hogy eldobtad? eh az tényleg hiba :D
  • Renegade
    felvállalom, pár naposan még elég hülye az ember, azért is írtam le, más ne kövesse el ezt a hibát :)
  • Tinman #21106
    "betörtem a watch and Learn questet"

• Renegade
    ja, másnál is van olyan, hogy a játék nagyon sokat kilép?
  • Malarki
    Lehet van benne valami, mert Svajz is már a második sört ciccentette az előbb :D
  • kabel15
    Forsen alkalmazza a rég bevált technikát. Segítségül hívott egy üveg vodkát a rankedezéshez.
    Forsen
  • Negritis
    engem is fel lehet venni csak privet kell írni hozzá :D
  • Renegade
    megnéztem a The Grand Tournament Trailert, elég hangulatos volt. :)
  • kabel15
    Ezzel lehet jobban jársz:
  • TBTPumpa
    1100 Goldnál járok. Még sosem gyűjtöttem össze ennyit és még odébb van a kiegészítő startja. Remélem a boosterek nyitogatásánál befigyel majd egy-két csöcsös lap!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.08. 20:21:39
  • Renegade
    na te még nem voltál meg, már megvagy :)

jaja, már az elején megtaláltam, de én úgy voltam vele, hogy amíg nem járok ide eleget, addig nem zaklalak titeket, mindenféle invite-al :)

ami meglepett, viszont, hogy egy kiadós adok-kapok után fel vett egy vadidegen is, mert tetszett neki a játékunk :)
  • Renegade
    ja meg lehet nem evidens:

legyen 20-22 lény a paklidban, lesznek majd olyan deckek ahol kevesebb is elég, de ez amolyan ökölszabály szerintem.
  • kabel15
    Fent a borító alatt van NEVEK link. Onnan lehet vadászni embereket friend listre. Engem nyugodtan felvehettek. Nem harapok
  • Renegade
    *

azért kell a 20. szint, hogy tudj kocsmázni :)
  • Renegade
    hát első körben nagyon egyett tudok érteni Zozoval, hatalmas előny úgy játszani a kicsik ellen, hogy ekkora lapelőnyben vannak.

Mephikének (Spurika? :D jó biztos nem), is igaza van ide kitartás nagyon kell, mert tényleg sokan járnak fel "20-ba" farmolni és nagyon frusztráló tud lenni (nálam ez nagyon dühítő, alávaló húzás a Blizardtól) , hogy 10-ből 8szor nagyon elvernek. Ne kövesd el azt a hibát amit én, hogy betörtem a watch and Learn questet (az a legjobb), mert üres volt még a friend listám.

Szerintem:

Vidd végig a tutorialt, nézz meg egy arénát, egy kocsmai verekedést
    bontsál boostereket.

Itt nagyjából halvány lila fogalmad lesz arról mi tetszik, ennek fényében nyisd meg az egyik adventure-t, pénzért, lehetőleg azt ami olyan lapokat ad, ami jó lesz a játékstílusodhoz.

hizlald a napi küldiket (ha teheted sose csinálj meg egy 40-aranyasat se).

hónap elején ne rankelj, kivéve a fő kariddal, nyilván ez a pakli is sok helyettesítő lapot fog tartalmazni, de lesznek sikereid. Meg ráérzel a paklid ritmusára.
    Törekedj a szinergiára, legyenek egymásra épülő lap párjaid.
    a kocsmai verekedés nagyon jó, ott meg tudod csinálni a napi küldiket.

Ha már van egy-két jó lapod, akkor vidd végig a tutorialt experten, nem olyan nehéz, de +100 arany.

Minden kasztot vigyél el 10. szintig, egyett minnél előbb 20-ig.

Aréna nagyon jó, megtanít jól játszani, ha hibázol akkor szinte biztos, hogy veszítesz, jó barátod az arenavalue.com, de nem szentírás, néha a rosszabbnak mondott lapot kell választani, hogy passzoljon a pakliba.

Ha szereted az agro stílust, akkor már előnybe vagy, mert azok elég olcsók, kicsit favágás, de egy időő után már csinálhatsz más paklit is.

Vannak nagyon jó lapok az alappakliba, azokat használd amíg nem jönnek jobbak, pl Yeti, Ogár (a 6 mannás), azok is jók, akik társat hoznak magukkal.

tecső videók, még több tecső videó, ó és tecső videók, akkor lesz igazán jó, ha már beleraktál pár órát a játékba, mert akkor könnyebben megérted mit miért csinálnak.

Xanax, Rivotril, mert tényleg lesz sok kudarc az elején, de ha először benézel 10-be akkor majd nagyon fülig ér majd a szád :)

Járjál ide sűrűn sirdogálni (mint én), a panaszkodás nyugtatólag hat és lehet visszamenni játszani. :)

jaj de csapongtam, sok benne az önismétlés, sry :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.08. 20:03:36
  • kabel15
    Akkor 8 hónapja.
  • TBTPumpa
    1 éve? Hisz csak 8 hónapja jött ki a GvG!
  • Negritis
    leeroy-t is azt hittük nem fogják nerfelni aztán a kieg előtt hopp jött a nerf
    azért kell boomot nerfelni (imo) hogy a mostani "sztár" legyen elől ne boom
    vagy akkor egy erősebb lapot csinálnak aminek kurvára nem örülnék
  • Mephike
    Nem hinném, hogy lesz Dr Boom nerf, a kérdés az, hogy a mostani kiegben melyik lap lesz olyan táp mint ő, amiért az emberek majd elkezdenek még több boostert venni.
  • kabel15
    Boom nerf et már fél éve vagy 1 éve mondják? Én anno le craftoltam mert volt felesleges dustom, gondoltam 1-2 hétig játszok vele aztán ha használhatatlan lesz majd csinálok mást belőle. Azóta is boldogítja az ellenfeleim életét.
  • dave9004
    Patron nerf kieggel jön, mint aukciós meg soulfire gvgvel
  • Negritis
    nemtom a mobában milyen gyors, de diabloban és starcraftban még ennél is lassabb kb a nerf/buff
  • Shep
    A Bli$$ard nerf malmai is lassan őrölnek.
  • Negritis
    boom és patron nerf van a levegőben ez tuti
    és sztem legkésőbb októberre meg is jön

a 2v2-t én nem hiszem h megcsinálják
    viszont új class az lesz, és akkor mikor elkezd stagnálni ne adj isten csökkenni a játékos bázis
  • chopin42
    Bocsássatok meg,de ha jól rémlik:
    Riporter:Tervezitek nerfelni a Sírásót?
    Fejlesztő:Miért kéne nerfelni? pontosan úgy működik ahogy terveztük,nem fogjuk nerfelni....
    Szerintem így lesz kb a 2v2 és új class esetében is...ha a szükség úgy hozza,, egy új kieggel bedobnak pénzét BÁRMIT
  • dave9004
    beastes midranzs.
    ha kap beast szinergiás spellt, v lényt.
    esetleg még armored warhorse is jó lehetne bele
  • karmacoma
    Inkább midrange-tempo druidot tudom elképzelni. Az új lapokkal tökéletesen lehet contorlálni a boardot és közben kapni a tempot. Nálam az Argent Horserider is benne lenne és a Saber is.
  • dave9004
    az aztán a deck :D
  • Negritis
    a mostanit nem vágom, én a living root-sal akarom csinálni :D meg a charge/stealth lénnyel :D
  • csoszi87
    Most is van face dudu.
  • dave9004
    csalódni fogsz
  • Negritis
    amúgy jöhetne már a kieg hogy megcsináljam a face dudu-t :D
  • Negritis
    háát nekema fel reaver nem tetszik magebe
    de tény hogy az a "killer" a deckben alapvetően
  • dave9004
    olcsó mechmage. később ezzel is lehet kezdeni vmit ha mage tetszik