40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #21154 másoltam pár zoo-t nem működött összeraktam 1et az "elvek" alapján és első meccsen nyertem control pala ellen :D -
VanDaal #21153 Belőlem ilyen heves reakciót azért nem váltott ki, de örültem neki én is :D
Devv #21152
Köszi! :) -
Grat neked is, a dünnyögőbe is nyílt ma/most 2 legend! -
Malorne!
-
VanDaal #21150 Sziasztok!
Régen írtam már ide utoljára, de úgy érzem, ezt most meg kell osztanom veletek :)
A napokban elég jó kis aréna köröket sikerült összehoznom, volt köztük egy 12 wines is. Aranyat kaptam érte rendesen, de a pakli egy 40 dustos förtelem volt...
Erre ma meg futottam egy gyönyörűséges 0:3-at, amiért a jutalmam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom, hogy random, de azért na... :D -
Negritis #21149 tgt review trumptól
-
Renegade #21148 jól hangzik, de nem merem kipróbálni, egy nagyon intenzív játék függőség bőven elég nekem most :) -
Renegade #21147 skandalum :D -
Negritis #21146 az volt hogy ha 0-3as arénát megy akkor nyit 400 paklit :D
0-3as arénát ment :D -
Hát az új ami pár napja jött ki Magic Duels Origins néven, teljesen ingyenes (persze lehet pénzért is boostert venni de ennyiben ki is merül a fizetős része). -
Renegade #21144 ezen azért jót derültem, mi pénzt kereshet meg a srác, ha mindösszesen unalmasnak és idegesítőnek találja azt, hogy ki kell bontania 400 paklit. Annyi pénzt én évek alatt tolok bele játékokba. o0 -
Oks témánál vagyunk :) -
Én is csak skineket vettem, amikor aktívabban játszottam vele. Katarina meg Ahri volt a kedvenc. Katarinára minden skint megvettem (Limited-eket is), Ahrira pedig csak a csöcsösebbeket. Bár neki amúgy is méretes tejcsárdái vannak. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én lassan 5 éve játszok, ez idő alatt nem tudom mennyit költöttem a játékra (őszintén szólva félek megszámolni). Ebből a pénzből kivétel nélkül csak skineket vásároltam, mert minden más amire valaha szükségem volt, lazán meg tudtam venni a játékbeli fizetőeszközből. Az olyan boosterek amik segítenek hogy gyorsabban juss hozzá egy-egy kívánt karakterhez, szerintem semmit sem ártanak, kifejezetten fair dolgok, semmi játékbeli előnyt nem biztosít használójuknak.
Mint azt már jóőáran tudjátok Hearthstonezni a megjelenés napján kezdtem, és egyből belevetettem magam az arénába (hála Trumpnak). És egész gyorsan megtanultam a csínját bínját. Sose éreztem unfairnak, sose éreztem hogy hátráyban vagyok, csak azért mert nemrég kezdtem. Tudtam hogyan kell sikeresen játszani arénában és csak ez számított. Szerintem bőven 2 500 aréna win felett voltam, mikor először nekiálltam a Consructednak, ami először nagyon nehezen ment. Szerencsére az összekuporgatott dustom segített lecraftolni bármilyen paklit amit szerettem volna, így bármit ki tudtam próbálni (kivéve a CW... arra sokat vártam hogy minden meglegyen hozzá :D).
Én kimaradtam ebből a "Rank 20-n lefarmolnak" dologból, de így látva a mostani kezdőket, azt hiszem megértem a problémájukat. Nem mondom hogy a Blizzardnak szórnia kéne mindenfelé a pakkokat, mert az elvenné az egész kártya gyűjtögetés koncepcióját, de ugyanakkor szívesen látnék egy direkt kezdő számára készült laddert, vagy egy olyan PvE-t ahol a kezdők pl. bónusz jutalmakat kapnak (najó... ez nem biztos hogy működne). Mert így attól tartok hogy a HS is előbb utóbb arra a sorsra jut mint régi kedvenc játékom, az MNC, ahol volt kb. 300 aktív játékos, és az ingyen hétvégéken pedig halomra farmoltuk magunkat a játékot kipróbáló játékosokon, így elvéve a kedvüket a játéktól.
OK... így visszaolvasva nem tudom hogy mi köze van ennek ahhoz amit írtál... de akkor is neked válaszolok :D -
Renegade #21140 mi változott? -
Renegade #21139 óóóh, akkor lehet már sokat változott, a cimbi akit néztem, mindig draftokat nyomott (ha jól tudom így hívják náluk az arénát), és marha sok pénzbe kerültek a boosterek, pedig nem hülye gyerek, amikor még komolya tolta akkor több VB-n is ott volt, pl az USA-ban is, ugye nekik a Wizards fizette az utat. :) -
Ő nem az újról beszél hanem a régi Magic Online-ról ami tényleg óriási pénznyelő, ráadásul fapados is. -
Rosszul tudod.
Magic-ben eleve ha már elérted az adott kártyából a max limitet és boostert nyitsz, garantáltan nem lesz benne már olyan. Napi questek ugyan úgy megvannak, sőt community questek is vannak az plusz gold 4 naponta. Továbbá solo módban van easy (+5G), normal (+10G), hard (+15G) szint, ha azokat tolod, azért is jár gold újra és újra... -
Negritis #21136 mind1 milyen kártyajátékot játszol online kb mind elég lehúzós :D -
Renegade #21135 Egyébként itt az agyvérzéseket leszámítva elég normális ez a haladhatsz ingyen koncepció, mint említettem pár barátom játszik Magic-et, így Magic Online-t is, na az az igazi pénzlehúzás, ami ott megy szerintem. -
Renegade #21134 Na végre átverekedtem magamat a 18-20-as szint pedofiljain, most 15, remélem sikerül lemenni 9-10-re, ez a havi cél. :)
ja, meg, hogy a kúrva arénába ne a 3/2 legyen az átlag, hihetetlen, hogy ott mennyire nem megy még, pedig voltak remek pakliim, de ezek szerint még mindig csillámpóni vagyok, ja nem, kevés pénzt költöttem és csal az RNG
-
Negritis #21133 következő mana addict versenyről vki vmit tud? -
Negritis #21132 mikor anno játszottam minden szarért fizetni kellett, kezdve azzal hogy extra rúna page-d legyen
volt egy csomó pay only skin és akkor még ott volt a haladj gyorsabban boosterek
persze az árazás barátibb de azért annyival nem
de ez magánvélemény -
Elvileg most tartunk az új lapok felénél. (Szerintem a kieg "Dr. Balance" lapja még hátra van, a kötelező legendás, amit le kell craftolni, mert annyira OP.)
14.-én este 7-től elvileg jön egy nagyszabású bemutató erről az új kiegről (a bemutató bemutatójának bemutatója...), szerintem ott kapunk megjelenési dátumot is. -
Negritis #21130 nem is ehhez próbáltam hasonlítani hanem a smite, lol, hots ... mobákat említeni 1 helyen -
Üzleti modell téren, el kell ismernem hogy a LoL sokkal fairebb -
Te, a lolt ne említsd egy kupacon ezzel a valamivel, mert rohadtul nem ugyanaz. :D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.09. 10:40:01 -
Sajna nem folyamatosan jó.tehát fun lesz max.
-
Zozo0122 #21126 Ne fanyalogjatok, ez az uj druid lap brutalis. Nagyon erdekes, van benne fantazia.Sajnos ritkan fog bejonni, mert agresszivan ra kell mulliganelni, es meg igy is nagy esellyel szetver az aggro. Kiveve, ha ki tudod innervatelni. De amúgy lehet jo lesz ugy, hogy 4 manas lenyekug normalis curve, utana csak nagyok. -
csoszi87 #21125 Volt 1 tree of life dudum, abba el tudom képzelni.
Az biztos, hogy ToL kell majd bele, az agro miatt. 2 molten giant, + rengeteg taunt.
Így működhet 1. ránézésre.
Nehezen tudom eldönteni, hogy megjött az új driud pakli, vagy trash.
Ha ez a lap működik akkor viszont az új dudu legend szinte biztos hasztalan, mert bármit ki tudsz játszani és nem lesz nálad 1-2nél több lap. -
Negritis #21124 innentől jön a "móka"
kb minden 2. 3. ellenfeled tapasztalt lesz és minden 4.-5. lesz olyan szinten mint te
persze ez változni fog attól függően hol tartunk az adott hónapban -
Na elértem a 20-as szintre, akkor innen sok jót ne reméljek?:D
-
Érdekes lap, ha időben ki tudod játszani, és tudsz utána húzni, akkor meccset nyerhet. Szerintem ezt a lapot akkor fogjuk értékelni, ha már túl vagyunk még 1-2 kiegészítőn és több kártyából gazdálkodhatunk. -
Negritis #21121 mióta vártunk erre? :D
-
csoszi87 #21120 Izgalmas, de nem tudom...
De most azt kívánom, hogy tévedjek 1 hatalmasat és tényleg működjön.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.08. 22:31:56 -
Nekem már amiatt is tetszik, hogy mennyire extrém. -
Negritis #21118 jah, van benne fantázia de sztem gyenge -
Végre full legend druidom megkapja a rampot -
Én nem vagyok egy kísértelezős típus, de ez abszolút felkeltette az érdeklődésem. Ha ki tudod innervatelni, akkor az instant győzelem. Bár mondjuk ha implementálni akarom a paklimba, akkor muszáj leszek a szokásosnál több laphúzást belepakolni. -
ennek a lapnak mi értelme?