40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21194 egyelőre rá akarok érezni magára a paklira, nagyon idegen még, hunter után nagyon fura, hogy itt a 8. körre kell összerakni a kombót. Gondolom Warsongot akár egy körrel előbb lerakni öngyilkosság.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.09. 21:48:37 -
Szerintem kocsmát most hanyagold, vagyis ne az alapján próbálj majd meg deck et építeni rankedre. -
Zozo0122 #21192 Gyakorolni ott azzal nem fogsz tudni, az nehéz deck, és a mostani kocsmának elég különleges a mechanizmusa, gyakorlatilag minden lényed deathrattlet kap, ami messze van a konstruálttól :) -
Renegade #21191 18-20 elég klasszikus:
mech magek, druidák, face hunterek, cotrol papok, minde 80%+ os paklival -
Renegade #21190 gyorsan össze is dobtam egy patron decket (nyilván messze a tökéletestől), azzal gyakorolok most kocsmában -
Negritis #21189 mik az ellenfelek? kb milyen lapjaid vannak?
egyébként tegnap vagy mikor volt linkelve egy "budget aggro pala" #21040
más ötletem nincs, a palához nem értek
esetleg ha nem ragaszkodsz a palához javaslom a mid huntert nekem azzal jól megy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 21:32:03 -
Persze, aggropala. Nem, sajnos nem vicc. -
hogy a picsába lehet lvl 18-20-tól elszakadni? sehogy sem sikerül, most vagy rossz szériám van vagy szar a deck, palával nyomulok
tudtok ajánlani palához jó decket erre a szintre? -
Negritis #21186 nah ilyet se hallottam még semmilyen közvetítésen a játékkal kapcsolatban :D
" hearthstone is an even type of game" :D
a kontextus hogy egyik decknek sincs kiemelkedően magas winrate-je :D
a viable deckek között tény hogy kb 60% a legtöbb, de azért ez így erős csúsztatás :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 21:04:49 -
Negritis #21185 gz, sokat fog dobni a deckeden :D -
Grat! Mai nap 4. legend nyitása! -
Renegade #21183 Nem hittem a szememnek amikor megláttam :)
először az hogy legendary.... de a pislogás csak azután jött igazán -
hawkie22 #21182 Epic! :D -
Malarki #21181 Mi a zsákom?? Vagy fél éve sz*pok ezzel a játékkal, össz-vissz nyitottam 2 legendet, azok is a fosok, te meg a 2 nap után kinyitod a legjobb lapot a játékban. Hol itt az igazság? :(
Amúgy grat. Rohadt mázlista:D -
Zozo0122 #21180 Az igen :D És nemrég kezdted :D -
Negritis #21179 nemtom nézte-e valaki most a trump vs firebat meccset, de nem volt gyenge :D
a freezemage vs patron-ra célzok :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 20:39:01 -
Renegade #21178 Na, megint mentem egy szokásos 3-2-es arénát, de most mégsem vagyok olyan szomorú :)
-
a "destroy" a kulcsszó. pl. a shadow word elpusztítja az adott miniont shieldestül, mindenestül. a "deal x damage" akad fent a shieldon. -
Zozo0122 #21176 Ezt én is be akartam múltkor linkelni, de végül elmaradt :DDD Trolden elmehet a picsába, mégis őt hívták legutóbb is a pár nappal ezelőtti rendezvényre, játszott is Krippel egyet TGT lapokkal. -
Epic Hearthstone play75
Ezt nézzétek meg 6:20 tól :D
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.08.09. 19:03:34 -
Van minden. Aki rosszul játssza a patront zoot, farmerek, ritkán de akkor is aggroplayerek -
1Darton1 #21173 Nem mindenki játszik orrvérzésig. -
Renegade #21172 és proknak tűntek vagy lelkes kezdőknek?
szép nem szép, de rutin és lapok nélkül agroval van esélyed onnan kijönni :(
nekem sem két nap volt kijönni, egy erősen hiányos agro hunterrel, ok, sokat idegeskedtem és hibáztam, klasszikus: sokszor szívatott az RNG, olyan rutinos druidák kenték el a számat, hogy szerintem 3 körre előre megvoltak a megoldásaik :(
-
Jelenleg rank11-13 közül nem tudok előrébb menni :/ Egyik deckem sem igazán sikeres most, van aggro is sok, handlock is, patron is, nagyon nem tudok dönteni.. -
Azt mégis ott vannak lassan 10 napja -
1Darton1 #21169 Ők is éppen azért használnak gyors paklikat, mert nem szeretnének túl sok időt tölteni a mocsárban. -
Zozo0122 #21168 Figyelj a szövegezésre. Ugyanis ha sebzést oszt ki a lap, akkor nem viszi át. 1 damage, 3 damage, damage 1-4 teljesen mind1, ez nem jó ellene. Viszont az, hogy "kill" az már jó. Pl. Kodo, Shadow word pain, Shadow word death stb... -
Shield az bármekkora sebzést el tud nyelni, 1x. Viszont Polymorph, hex átviszi, szóval nem kell előtte sebezned, hogy át tudd változtatni.
Jah és a Stampeding Kodo simán megöli ha van rajta shield ha nincs, illetve a többi ilyen megsemmisítő spell is. -
Szedd le különben nulla a dmg -
Vmiféle hobgoblin pakliba tudom elképzelni -
Renegade #21164 csillámpóni kérdés: sebző spellek előtt le kell szedni a diven-t? pl kill command
mindig leszoktam szedni, gondolom nem harap át rajta -
Negritis #21163 szerintem sem igazán jó, esetleg shaman/hunter de nagyon nem tetszik 2 mana 1/2höz kevés a képessége mert arra épít h legyen másik lényed
ami early gamebe lehetséges de utána kuka, abusive jobb hiába ad ez permanent buffot -
A szöveg alapján lehet kontrollálni a +2 sebzést kapó lényt. És nem csak az adott körben használható. Nem mondom hogy minden aggro deck ezt fogja használni de azért nem rossz. -
Negritis #21161 vannak vélemények miszerint sose
amúgy most hétvégén nekem is sok a zoo ellenfelem, de "csak" kb 50% rank 16 környékén
hétköznap nem ilyen vészes tapasztalatom szerint
-
hawkie22 #21160 Hogy én hogy utálok hónap elején játszani. Rank17***-on álltam ma reggel, az elmúlt 10 meccsböl 8 lock ellen, a maradék 2 meg hunter. Jelenleg Rank17 0*-n csücsülök. Borzasztó. Én is játszom aggro paklival, de azért ami itt megy, az szánalmas. Próbáltam control warriorral, mage-el, rogue-al, még demon lockkal is, de még mindig az van, hogy 1-et nyersz, 1-et vesztesz, vagy pont a bónusz streak elött kapsz ki, hogy még véletlenül se ugorj rangot. Meddig tart ez az állapot? Hónap közepe? Vagy sose lesz jobb ezen a szinten? :D -
Lol ;-) -
Abusive, csak nem lehet lepingelni. Aggro rulz -.- -
Simán el tudom képzelni, hogy be fog kerülni az aggroba. -
Zozo0122 #21156 Szerintem ez nem jó lap. Arénába esetleg. Más esetben inkább abusive.
Más, de már az első mondat után fogom a fejem...
Tournament Mode was going to come before Tavern Brawl, but they decided Brawls would be enjoyed more.
TGT was a way to provide us with tools to answer our complaints with the current meta game.
Joust isn't a keyword because it ended up still needing other words on the card. "It didn't make sense".
There are no immediate plans for spectator mode improvements.
The Adventure then Expansion model we've seen isn't set in stone. We could easily see two adventures or expansions in a row.
They're still looking at the new player experience. Making sure newbies fight other newbies, and releasing powerful common cards helps.
No work is being done on an option to disable animations.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.09. 17:27:30 -
Negritis #21155