40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21235 van benne pár kényszer lap, meg időnként cserélgetek benne ezt azt.
Hyghmaneből sajna csak egy van.
eaglehorn sincs még
tigrincs sincs, menne azonnal :)
hyena vs kutyusok, hmm, majd kipróbálom (bár akkor már tényleg a késdobálók kellenének)
igen, én is érzem, hogy tolódok középjátékra, most úgy vagyok vele, hogy ha jó a hand, akkor aggro némi value cserével, de face a prioritás
ha nagyon rossz a hand, vagy jön a druida, akkor meg mid range, amióta ezt a paklit használom már sikerül druidákat is legyőzni, mert nem számít a két a legendaryra és addig kimennek a leszedések. :)
Loather régen volt benne, de nem éreztem szükséget, egyedül vazsi ellen ért valamit, patron a 8. körben általában kilátástalan helyzetben szokott lenni. Miért javaslod?
legjobban a második freezing trap hiányzik. :(
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.10. 10:55:42 -
Negritis #21234 baron rivendare nagyon nem jó neked úgyhogy ne
az egy feigh death stílusú deckben talán illene de ebbe annyira nem
ez már egy hybrid hunterre hasonlít, majdnem midrange :D
a hyena helyett mehetne 2. unleash,
a 2 hunters mark talán sok ha lesz eaglehorn akkor mehet az egyik helyett
beast helyett a 2. hymane vagy az 5/5s stealth-s tigris, nem rossz Beast amúgy csak túl sok a BGH (big game hunter) a játékban hogy ténylegesen megérje, mondjuk ha erre lövik el akkor Boom-ra nem marad az tény de én akkor se használnám
valamint jó a houndmaster de Loathebb jobb :D
és ha kicseréled a 2 leper gnome-t knife jugglerre akkor kész is a midrange :D
amúgy nem rossz a deck, kb csak a scavenging ami nem jó lap benne (meg beast)
de ismerem a fun faktor érzését mikor kijátszod
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.10. 10:43:49 -
Renegade #21233 kérdés:
most ezzel játszom, egy lényegesen rosszabb deckkel volt meg az R11 (volt az 10-is, de 11-en fejeztem be).
aggro hunter
kérdésem az lenne, hogy érdemes-e belerakni Rivendal-t, ad-e elég value-t? -
Negritis #21232 ne menjünk megint bele :D control deckben még mindig bérelt helye van nálam :D -
Zozo0122 #21231 Szerintem akkor sem tier 1 már. Viszont ha nem lett volna nerfelve, akkor beteg lenne még mindig. -
Negritis #21230 egyébként nem, mert még mindig threat
főleg ha olyan decket játszol amibe jó ha ő kapja a silence-t nem pedig más (pl control pala - tirion)
ez 6 mana 5/5 taunt :D mint emperor
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.10. 10:08:01 -
Zozo0122 #21229 Tudom :DDD Épp ezt magyaráztam múltkor én is, hogy Sylva már csak akkor jó, ha adott esetben azonnal is aktiválható. -
Negritis #21228 arra gondoltam hogy a lopás effektet aktiválni :D
mage, lock, wari, priest megoldja simán a többi classnál azért macerásabb
mondjuk pala csinálta ellenem azt hogy BoM+BGH és elvitte a ragnámat, kicsit zabos voltam :D -
Zozo0122 #21227 Meg kell ölni Shamannal Sylvát? Hex
-
Negritis #21226 igen, csak ha azt nézzük hogy van a Shamannak potens laphúzása akkor nem létkérdés annyira hogy kapj 4 murloc-t
ettől persze az még lapelőnyt generál és tök jó, sőt ha csinálok egy normálisabb control shaman-t akkor bele fogom tenni (mondjuk sylvanas helyett mert a shaman nehezebben öli meg a saját sylvanasát)
viszont én alakirt többre értékelem, kicsit olyan alakir mint gromash számomra, hogy a meccs arról szól hogy viszed le olyan hp-ra az ellenfeled hogy után befejezd :D -
Neptyulony nagyon jó murlococat ad és lesz új murloc most is (a békán lovaglós) biztos emeli Nep értékét az is -
Negritis #21224 ugye neptulon azért jó mert a Shamannak nincs konzisztens laphúzása és az pedig felölti a kezed egy korrekt test mellett
alakir pedig pure finisher, ha másra kell használni akkor azért van baj
mondjuk mocskos mákos vagyok mert kiesett nekem mind2 ráaádsul aranyban :D -
Neptulont kitéve 8-10 manánál és nem 5 hp-val nagyon ritkán veszítettem.
am igazából mindkettő jó class legendary -
Negritis #21222 én is alakirt mondom, ha tényleg jól jön ki a shaman akkor alakir még mindig jó finisher lehet -
hawkie22 #21221 Én Alakir-t. Tauntos, charge-os, windfury és még divine shield is. Remekül tud tradelni, herot ütni, late gameben egész jól teljesít. Szerintem jobban, mint Neptulon.
Ma milyen meccsem volt Hunterrel Hunter ellen. :D 1 HP-ja maradt, nekem lethal, erre megszakadt a netem. Neki lent volt eddigre kb. 15 dmg-e a boardon, eddig csak tradelgetett, ha van kézben egy Kill Commandja (mert miért ne lenne), akkor köv. körben lethalja van. Azt hittem, nem érek vissza, a Boardon egy Arcane Golem, plusz fegyverem is volt, mire visszaértem, kb. még 5 mp-m volt hátra, gyorsan támadás Golemmel. :) Majdnem szívrohamot kaptam, amikor ledobott a net. De meglett végre a bónusz streak, átléptem az eddigi büvös Rank17-et, most 16*-n vagyok, remélem, innen egy icipicivel könnyebb lesz, nem kell sokkal, de legyen picit könnyebb haladni. :) -
Eléggé valószínű, hogy ennek a kiegnek a győztese a sámán lesz. Ti melyik legendását craftolnátok le előbb, ha egyik sincs meg? Neptulon vagy Alakir. (Tudom, várjak addig míg kijön a kieg és látni fogjuk, hogy mi lesz a meta, fogok is várni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Köszi.) -
Negritis #21219 amilyen minőségi a lap nem is kár érte :D -
Zozo0122 #21218 A hozzászólásod teljesen eltűnt, az internet legmélyebb bugyraiba vándorolt :D -
Nem láttál semmit :D -
Zozo0122 #21216 Hát, 7 órát késtél :D Bár a mai világban az már rengeteg
-
csoszi87 #21214 A legelején az teljesen használható deck volt de kikopott.
Rühellték az ellenfelek.
Ha nagy változást akarsz nézni: Leeroy (1 manával került kevesebbe, majd minden deck használta, kivéve control)
3-4 deckben volt finisher.
Miracle Rouge, Handlock +OTK lock, Hunter, talán OTK sámán is volt -
Negritis #21213 Még bétában voltak menök
Föleh a legendary waréock murloc darált
Manapság is van pár de kevés -
Negritis #21212 Ezért sincs control hunter
Ahogy a shaman is ettol.szenved -
Renegade #21211 illetve hogy eltüntek a murlok deckek, bár ahogy néztem régen is inkább csak mókának volt -
De hiányzik -
csoszi87 #21209 Még mielőtt valaki megkövezne, szerkesztésnél kitöröltem 1 mondatot, így értelmetlen 1 kicsit, de csak most vettem észre.
Azt a midrage huntert tényleg kinyírták ezzel a nerffel.
De szép is volt 2 manás keselyű + 2 mana unleash. Régi szép idők... -
Negritis #21208 Hunternek azota sincs laphuzasa -
csoszi87 #21207 Azzal a húzással sikeresen meggyengítették és eltörölték a midrage huntert.
Ja nem.
De viccet félretéve, az egy butális nerf volt, a lap használhatatlan is lett.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.09. 23:37:29 -
Renegade #21206 nyilván nézek újakat is, a régiek azért tetszenek mert döbbenetesen más volt a meta, a legmegdöbbentőbb, hogy a laphúzó keselyű milyen durva nerfet kapott, kettőről 5 mannára o0 -
Nézz vmi frissebbet. A csávó hónapok óta leszarja. Brmmel pedig változott az aréna picit -
Renegade #21204 Du néztem egy Madi videót, ő 4 flamestrikeal bohóckodott :) -
Renegade #21203 Na elsőre így 1 óra után ez a patron, hát huhhh, kell figyelni rendesen, pedig nagyon a kezem alá dolgozott az RNG, 7. körben kard ki, 8.ban meg kombó, esetleg ha belefért, akkor minden egy körrel odébb a whirlwind miatt. Kicsit más stílus mint a hunter. :)
Emperor csak egyszer jött időbe, de tartaléknak 2* ott volt Boom, ilyen optimális leosztást, igazi demo verzió :) -
Negritis #21202 azok nehezen mivel mulligan :D -
Aréna. Kommentekben írják is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.09. 22:29:01 -
Cho? Nef? -
Negritis #21199 sztem aréna
nem rémlik hogy lett volna ilyen brawl
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.09. 22:27:06 -
3 innervate WTF?
4:50 től valaki erre valami magyarázatot? Vagy ez kocsmai verekedés alatt lehetett? -
Negritis #21197 okés, esetleg valami klasszikus control pala működhet, vagy egy midrange verzió de nem tudom (a sárkányos gyenge az tuti :D) -
köszi ezt megnézem
nem akarok paláról leváltani már 50es vagyok, kell a 60:) -
Negritis #21195 igen öngyilkosság, de akkor se Brawl-ba menj, inkább rankeden "szenvedj" míg ráérzel úgyis ott számít a dolog