Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
na Kungen-Forsen meccs a rankeden 😄
aki nyer az disenchantolhat egy lapot az ellenfél paklijából
Savjz Sámán vs Mage meccs most kb egy shep vs shep küzdelem. 😄
Szerintem a ranked alja sokkal, de sokkal könnyebb, mint a casual.

Shep
Ez a Heroes szarság kulcs kell valakinek, kaptam belőle 4-et?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ma tuti nem megyek rankedra még kazuárban sem tudok nyerni a napi küldetéshez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Burst sámánban láttam még. Ha megkapnám én nem törném be, mert nagyon szép lap, és nem totál használhatatlan. Egy epic áráért nem éri meg dustolni szerintem.
Devv
Funolni biztos király!
dave9004
nagy szerverlag van.
más

Malygos jó lehet valamire Roguen kívül valaha? Druid Moonfireokkal esetleg? v törhető?
Rank 5 alatt nagyon sok a patron warrior, és az szinte esélytelen zoo-val. A mech mage valamivel jobb ellenük, úgyhogy most a butuskának lejt a pálya. Bár az elég vicces lenne, ha pont a messze legügyetlenebb nyerné meg. Kénytelen vagyok Forsennek drukkolni.

Shep
Nektek is lassú kicsit a játék?

Shep
Ja, de nála ez alap. 😄

Ez a Reynald úgy néz ki mint egy mániás depressziós, drogfüggő tinifilmsztár.
Amúgy jó játékos. Úgy emlékszem freeze mage-el és miracle rouge-al a jobbak között van. Kommentátorként sincs semmi bajom vele. A streamje nem az én világom. Mondjuk chatet soha nem olvasok, lehet úgy sokaknak szórakoztató a trollkodásokkal. Én általában a szolid iparosokat nézem, ha ha fáradt vagyok bármilyen értelmes tevékenységet folytatni. Az meg nálam inkább Svajz, Kolento meg cherrywarrior. Amaz még akit 35 másodpercnél tovább soha nem tudtam elviselni, de kommentátorként semmi bajom vele. Nála is az a bajom mint Forsennél. Inkább tűnik egy póznak, amit csinálnak.
Shep
Hát ez a Kungen gyerek fog nyerni nagyon úgy fest.

úgy tűnik van rá igény, a játékstílusa amúgy versenyeken emlékeim nem rossz
mondjuk a "zoo" bemákolása komoly előny 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

esl hs oldalán, itt szoktak menni versenyek is
valamint az adott játékosok "egyéni" streamjén

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Akkor nem értem miért sámánnal szenved.

Hol lehet nézni ezt a valamit amiről beszéltek?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
bármivel kivéve a warrior, hunter, mage
Shep
Savjz csak sámánnal mehet? Nem igazán halad ugyanis sehova.

dave9004
hát a ladder egyelőre maradt hányinger 😞
dave9004
Savjz az alszik 😄
Majd tanulnak belőle, és csak US szerveren rendeznek versenyt a jövőben.
De az Asusnál lehetnek igazán morcosak.

Zickler
"Álmodj királylány" 😄

Battletag: Muhee#2716

Devv
De amíg áll a játék az óra is áll igaz? 😊
Remélem, hogy az, hogy az eddigi talán legnézettebb HS eseményt tönkreteszi az, hogy sz*rok az EU szerverek végre eléri, hogy a Blizz kezdjen valamit ezzel, mert több, mint szomorú.
Ezt én se tudtam soha megfejteni. Néhányszor ránéztem. Kapucniban ült a gép előtt, valami viccesen fos zenét hallgatva és ilyen álkemény szlengeléssel játszott valami primitív paklit. Gondolom a 12-17 éves tábor félistene.
Shep
Az ilyen leállások élő egyenesben nagyon jó reklámot csinálnak a játéknak 😄DDDD

Tinman
Pár hónapja semmi bajom nem volt vele. Csak utóbbi 1 hónapban gáz :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Az egész játék egy bugfos.
Lehalt az egész szerver, nálam is eldobta magát, persze pont egy 20 perces csata legvégén mikor 1-2 körön belül eldőlt volna ki is nyer....

Tinman
Olyankor mi van, ha rányomtam az end turnre és beállt az egész játék, nem megy az idő, nem adja át a kört az ellenfélnek. Adjam fel én? Ranked, nem akarom feladni, főleg nem nyerő helyzetből. Ilyenkor mi van?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Reynad meglepően jól nyomja azzal a mechpriest féleséggel.

Shep
Nem értem mit bírnak a népek Forsenben, folyamatos káromkodás a tag.

Tinman
Talán 10.-re összejött... mentem 2 meccset rankeden, a 2. winnél a nyerés pillanatában amikor a tűzijáték megy, beállít az egész, majd kis idő múlva kivágott. Netemmel semmi gond, ezzel van a baj :-(

Devv
Engem se engedett be elsőre, másodikra már igen.
Tinman
PC-ről vagyok, most sem megy. Ehhh... most gyűlt össze köv. wingre a lé, és pont most nem jó :-/

Eb telefonrol probalkoztam, de nem engedett. Majd letoroltem es ujra feltettem. Akkor beengedett, de ha kilepek es vissza akarok lepni, akkor mar ismet gondok vannak.
Tinman
Nem tudok belépni, el sem jut a menüig. Nektek megy?

dave9004
°"banoltak" 😄
dave9004
Baloldal classokat de savjz és forsen egymásnak meghagyta a warlockot. Azóta savjz palota van, kungen mechanikus mage reynad meg r16 váltott mage re
dave9004
Na meg ez a pack szavazósdi. Mindenki forsennek szavaz. Kicsit ellent unfairbe a verseny. De ezt mindenki tudhatta
annyit vágok csak hogy ő démon irányba ment-e vagy a brm zoo-t csinálta meg ő is azt nem figyeltem

Egy hunter bőven elég lenne.
Savjz is lockkal nyomja.

úgy értem hogy annak kevés értelme van hogy 4en ugyanúgy hunterrel menjenek legendig 24 órán keresztül
attól még magát a decképítést amúgy megmutathatnák, de nem bánom hogy 3-4 különböző class indult (svajz nem vágom mivel van 😄 főleg hogy most már nfl draft 2. nap megy így nem is nézem a streamet)

Mármint minek van értelme?

Gyors, olcsó és hatékony deckeket megmutatni szerintem mindenképp hasznos, mert nem mindenkinek egyértelmű ezek összerakása. Aztán meg kilómétereket panaszkodnak kudarcsorozatokat és rossz szerencsét emlegetve.

Shep
Hát így elnézve ezek lazán el fognak jutni legendre vagy ha oda nem is de 2-3 környékére tuti.

szerintem van értelme promó szempontból
amúgy ha 1 valakinek nem bannolják a huntert az nem lett volna rossz, de a facehuntert sztem guide nélkül is összerakja az ember 😄

Shep
Hát a Króm Mágus nagyon jó lap
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha az ellenféltől szeded át 😄D

Eddig 6-0 ezzel a deckel. Még a BRM kártyák kijövetelekor kitaláltam, de csak funnak hittem, de eddig verte olaj rugót, mechmage-et, huntert és egy nagyon rosszul játszó Druidot is. Nefarian helyett Alakir lenne az optimális esetleg Ragnaros, de nagy előny, hogy Dragon.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.01. 23:47:32