40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21395 wow, ez elég kemény o0 -
vmi ilyesmi. -
csoszi87 #21393 Szinte biztos, hogy 7nél többet nem fog gyógyítani, de legalább nem healbotot dobja ki az Ancestor boardra amikor már Malygost akarod.
Habár 1 jól időzített Loatheb miatt meg bukhatod a gyógyítást.
Franc se tudja melyik a jobb.
Mind1, nem ez a lap fogja feltámasztani azt a decket. -
karmacoma #21392 Nekem is az Ancestor's Cal/OTK sámán ugrott be erről a lapról. Controlba talán tényleg jobb a healbot, mert szimplán nincs hely ilyen just heal kártyának, de majd kiderül. Túl sok pókocska/zombie chaw/tojás kell a midrange-be/controlba, hogy az az effekt stabilan jöjjön ami már megér egy kártyát és 3 manát. -
Nem akarlak elkeseríteni, de nem a deck mászik fel rank 10 re hanem te. Szóval lényegében bármilyen deck el el lehet oda jutni, csak kitartás kell, és nem szabad idegből játszani. -
Negritis #21390 nem tudom hogy lehet-e nicket váltani de ez még mindig mechshaman nem mechmage :D
és javaslom nézz utána youtube-n, heartpwn-n hogy hogy kéne kinéznie mert elég sok ami nem odavaló a deckben :D -
Renegade #21389 mechmagenek meg mondjuk ez?
alul még egy boom, 10-9-re ezek elegek vagy felejtős?
meg még egy kérdés, van lehetőség a battlenet nick-et megváltoztatni?
na most már tényleg lelövöm magamat :)
-
Renegade #21388 esetleg ez így?
van alul még 1 elemental meg egy boom
-
Renegade #21387 komolyan?
van mindkettő, ráadásul az egyik rare egy blastmaster, így az abszolút gyengéből, harmatos kezdő lett a mechmage deckem :)
nem para, hogy rohamtempóban veszítem a lapokat? -
mech sámán, újabb mechmage -
Renegade #21385 bontottam egy Fel Reavert (volt még mellette két rare is, gihi), illik az valamilyen deckhez? -
Nirz #21384 A sámán jó drawwal op lenne -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #21382 ha ha a lay on hands szerű healt kapott volna a shaman akkor a földhöz verném a seggem :D de sajna nem :D -
egy jó ctrl sámán giantekkel vagy sárkányokkal
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 20:12:27 -
Hasonlítsuk össze a healbottal ezt a lapot. Kicsit szétszedem gondolatban azt a mechet.
2 manáért rakok egy 3/3-as lényt és 3 manáért gyógyít 8at. Ugyanakkor ezt a két lapot/képességet megkapjuk egyben.
Ez a lap 3 manáért gyógyít 7-et, ami elfogadható, de nem kiemelkedő. Viszont ha olyan deckben használod, amiben eséllyel mutatsz fel nagyobb költségű lényt, akkor beteg lehet. -
Ezt a kiegészítőt lassan The Grand Healing-nek is nevezhetnék...
-
csoszi87 #21378 Maly sámiban nem sok olyan lap van ami 3nál többe kerülne...
De ha azt nézzük, hogy ez spell, akkor inkább ez, mint a Healbot.
De más deckbe én se tudom elképzelni, mert nem csinál semmit. -
Zozo0122 #21377 Ez a lap királyság, nekem bejön. Egy ilyenből fullra meg van oldva a shaman gyógyulása. Control deckben 3 manáért 14 heal, simán be fog kerülni 1 a deckbe. -
Szerintem havonta tegyük be, mer' még nem vót' :-D
Manaaddict is le van maradva laza negyed évvel... -
moltenes-sea giantses sámán mert ugye sok lényes sea giantek voltak jók mikor botoztak a sámánok :D
-
Negritis #21374 mondjuk moltenes shaman eddig nem nagyon volt az tény, az érdekes lenne :D -
sztem ez előhozhat pár dolgot. mert ez mellé tudsz nagy dolgot lerakni, takarítani.
v 2 molten után ezt kivágni rekt.
a sárkányosba meg egy ilyen elfér chrom meg az új laphúzás mellé.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 19:34:26 -
Negritis #21372 pala healek rendbe vannak, de a dudunál azért nem túl jelentős, inkább az hogy az erős lények miatt nem igényli
a sárkányosban pedig a laphúzás volt gond nem a heal
az idő majd eldönti és lehet belekerül majd a jó lapok közé
és nem csak az eddigi metába szürkültem bele, hanem a játék kezdete óta nem jellemző az ilyen típusú healek használata
persze ez változhat bőven -
nagyon beleszürkültél az előző metába te is.
3-ért 7 v 14 heal ez a sámánnak kurvahasznos. maly sámánnak is, ctrlnak is az lesz.
te játszottad a sárkányost képzeld abba. és nem csak hőst healelsz.
druidnak meg palának a lényei healelnek eleget -
Renegade #21370 nagyon dúrva, ezért a pénzért egy svájcban dolgozó segédmunkás helyettes legalább 20 napot dolgozik, ő meg elkölti 5 perc alatt :D -
Negritis #21369 a dudu és a pala heal sincs használva ezért gondolom hogy hiába tűnhet jónak nem lesz az
inkább healbot
miért szerinted jó?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 19:15:47 -
nem érzi h jó lenne :D
na most fosok be -
Negritis #21367 control shamanban lehetne helye, de nem érzem hogy jó lenne -
-
Csak Tinman meg ne lássa!
-
elmondom mi lesz.
Minden ami 5 v több mana: játszhatatlan/lassú :D -
1millio ft értékben pakli vásárlás. -
Negritis #21362 nemtom nézte-e valaki de kb benny hill zenét igényelt a 12. győzelme :D -
Negritis #21361 inkább nézem Amaz-t ahogy shaman arénát nyom :D -
Nagy lapelemzés jön most a Frozenflame csapatától 18:15-től. Okosságok, találgatások, jól megmondások.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.11. 17:56:27 -
Negritis #21359 tudom, csak a mostani hozzáállás az egyébként hogy "kell" minden aggro mech deckbe Fel Reaver én viszont nem vagyok a lap híve -
nem is mondtam h rakd bele -
Negritis #21357 fel reaver direkt nincs benne nem szeretem azt a lapot -
Nirz #21356 ugye,ugye a hatékonyság mégis csak az első? :)
rank 20-5 ig aggro- midrange
rank 5 től pedig a greedy deckek