Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Secretet vagy elszeded vagy körbejátszod... már ha van early gamre való minionod, ha nincs, akkor nem csoda, hogy rosszul vagy.

Eleve nem kéne ennyire görcsösen csak priest-el menned. Váltogatom én is. Hol mage, hol priest, hol warlock.

"de kirakja és nem is a lénytől és a sebjeitől félek hanem a hangeffekttől 😊"

Ez jogos! Első blikkre mikor láttam azt hittem, hogy 4dmg megy ki fejenként. Nagyobb a füstje, mint a lángja :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pedig mókásabb, mint az aggrocunami.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ma Malygos sámival csináltam a 60as küldit.
Pont 500 aranyam volt, vettem 5 klasszikus boostert.
Maygos sámán LEVEL UP!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Ne tőlem kérdezd 😄 Majd próbálkozok még vele mert warrior küldetésem van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.05. 19:24:34

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De hogy? Rohadt sok laphúzás van a deckben 😄D
Shep
Nem tudom mivé lenné nélküled és a mindent megmagyarázó képességed nélkül ez a topic 😄DDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én is kipróbáltam se a berserker se a patron nem jött fel 😄

Sajnos ez ilyen. Blizz játékokban még ilyenebb. Az emberek 80%-a a legkevesebb energiabefektetést igénylő, legerősebb buildet keresi. Diablo 3-ban is volt aki képes volt 1000+ órát végig whirlwindezni barbárral.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.05. 19:20:08
Haha, annyira jó ez a warriorom amit az előbb tettem ki 😄 Jött egy tempomage, egész meccs alatt nem sebeztem meg, aztán 30 HP-ról OTK <#idiota> Hozzáteszem, a Grim Patron fel sem jött, commanding shout + 2 berserker viszont tette a dolgát rendesen 😄
ha tényleg szar lenne, nem pedig csak bizonyos embereknek nem tetsző akkor nem nőne a játékosbázis
attól hogy a játék nem bizonyos emberek szája íze szerint néz ki még nem lesz rossz

ha annyira szar lenne aggroval játszani mint néhányan előadják akkor nem lenne népszerű és vicaversa

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa

A játékosbázis nő, a játék meg egy sz@r marad... <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Jók ezek a Patron deckek, remélem még sokáig jönnek. Rexxar lájkolja ezt 😊

dave9004
volt egy druid elleni meccsem.
jó voltam csak nem játszottam körbe az rng-t.
2 shredderből pagle, kis trogg, nagy shredderből Pit Lord...
majd 10. körben ofc fon roar inner roar.
Ilyen jelenleg. Nem egy tipikus netdeck grim patron, sok meglepetést okozok vele 😊 Sajnos Grommash kéne bele.

Van egy deck, amit szeretsz és még erős is. Szomi.

Na az meg pláne. Mostanában én is inkább arénázgatok, jobban élvezem kb. mint rankedet. De erről kizárólag a meta tehet, ez egy király játék egyébként, de ráfér még pár év és pár kieg. 😊 Meg jöhetne 2 vs 2, az lenne igazán fun.
Shep
Milyen a warrior decked?

tévedsz, már a kezdetekkor is az emberek jelentős része csak reddit/hearthpwn-ból élt
annyi hogy most már a játékosok bő fele arénához is segédletet hasnzál

Shep
Azt szoktam ha feljönnek a cabalok, de sajnos mostanában valamiért a pakli aljára keverednek.

Így látom én (szokásos nyers meglátás lesz 😄).

A meta egy rakás szar. Kijött egy tök jó kieg, érdekes lapokkal, rengeteg újfajta kombinációs lehetőséggel, erre mit történik? Feltámadnak a régi rák deckek és elözönlik rankedet. Mostanra elért ez a játék oda, hogy a playerek 90%-a azonnal szalad Hearthpwn-ra és már nézi is le az aktuális legjobb deckeket, kreativitás nulla. Sőt, az olyan szintű challengeket is netdeckeli, mint a BRM heroic mode, utána meg büszke magára. A legend elérése is kb. farmolás és az aggro elleni tökéletes alkalmazkodás kérdése. Eljutottam oda, hogy újra patron warizok, mert

1, élvezem, mert eléggé skilles deck, és kb. az egyetlen aminek igazán van most létjogsultsága ebben a metában és nem full aggro
2, megfogja a zoot meg a huntert, a mechmage meg 50-50.

dave9004
Cabalozd el a flamewakert afrancba tőlük 😄 aztán buffold halálra
Nekem mage-ek ellen a két kill command vált be.

Shep
Én meg vagy 3 napja ott állok, igaz napi 1-2 meccset játszom rankeden, na meg el kellene találnom a megfelelő deck összeállítást ami jó a mage-ek ellen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.05. 16:32:10

dave9004
most épp top deck a Zoo. feltámadt az imp gang bosstól, mech mage se rossz még (de van flamewaker-es aggro mage ami szinét tetszhet neked.
mostani top zoo deck?
Xixo óta le vagyok maradva-
a zoo most támadt fel megint 😄

megint gondolkozom a visszatérésen, hogy áll zoo és mechmage a két kedvencem?😄
Devv
Meches, Flamewakeres mage-el ha nem kaptam 6 Time Rewinder spare partot, akkor egyet sem. De jól jött. 😊
Elértem a 15-öt, na innen lesz szép visszabuktázni...
dave9004
Corruptornak is odaadták a fel cannon effektjét. so original 😄
Zickler
Hát a Demonwrathnál biztos hogy jobb 😄

Battletag: Muhee#2716

dave9004
az effektje amúgy nagyon jó lett.
Shep
Persze, csak mikor televágja secrettel az asztalt akkor aztán véged is van, mert mire körbejátszol mindent 6x megölt. Priesttel még egy mirror image is gázos, mert mit adsz oda neki, belchert? Az iceblockról már ne is beszéljünk. A flamewalker, weaker vagy mi a fene a neve, meg azokkal a robbanásokkal kimerítő, mintha pyroblastok robbannának. Persze ez biztos csak engem zavar, de kirakja és nem is a lénytől és a sebjeitől félek hanem a hangeffekttől 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.05. 13:32:19

dave9004
meg ez a meta most....jó minden kieg után elején aggrometa van. de azért a 9 classból nem kellett volna leszűkíteni 4-re.
dave9004
én nem élvezem a flamewaker-portal rng-től való vereséget.
Tinman
Na most tényleg nemtom mi bajod vele... ezen mage-ek ellen jó meccseket lehet nyomni, észnél kell lenni rendesen. 1000x élvezetesebb ellenük, mint a sokadik warlock zoo meg az arcpolip hunter.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.05. 13:04:36

most olvasom h Sjow is csinált egy flamewalkeres mage-t gondolom az van másolva mindenhol 😄

Shep
Nem ez, van valami másik, de hasonló ehhez.

ez?
commentek és pont alapján népszerű de nekem nem tűnik erősnek
ez viszont már jobbnak tűnik
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.05. 12:39:22

Shep
Mi ez a fos tempo mage amit mindenki nyom?

Devv
Ha szeretnéd próbálgatni a shadowformot akkor érdemesebb lenne legyártani nem? Ha csak azért kell, mert meg nem levő priest lap, akkor persze hagyhatod...
Tinman
Hééé Ysera-ra itt megkaptam, hogy a n00b-ok vágya, sokat nem érő lap. Aztán továbbra is, ha nem tudom kb. azonnal megoldani Ysera-t nyomhatok is a concede-re.

Shep
Ez az hogy nincs, shadowform, Ragnaros, meg ysera pl nem lenne rossz, ahogy egy Harrison sem.

3 warrior questem van 160g-ér asszem keresnem kell egy patron decket 😄

Tinman
Wohoooo!!!

60G-s quest eltárolva.

Belépek. Szokásos 40G. Kinyomom ---> 100G! <#vigyor2>

dave9004
Na strifecro egy tojásos mid palával színesíti a mezőnyt r5 RTL már r3
Devv
Otthon még néztem, csak jönnöm kellett melóba.
dave9004
streamen nem. de ha összeakadtál vele, akkor r5-nél járt legutóbb
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.05. 01:25:20
Devv
Kolento játszik még?
dave9004
dave9004 #2820