Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakit addolhatok egy "Watch and Learn" questhez?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

dave9004
De minek a jó lap, ha priesthez megvan minden, más meg fölösleges?
Shep
Azt sem, egy FoN esett ennyi, a többi mind rare, meg lehet hogy volt valami epic még de valami semmire való lehet, ha nem így lenne emlékeznék rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Ja ez kérdés volt bocs. 😊
Shep
Mi volt az?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Egy jó epicet csak nyitottál.
Shep
Ja, igazi value lesz 😄 Mondjuk azért durva, hogy az idén még egy normális paklit nem nyitottam, legendaryról már ne is beszéljünk, az csak álom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.04. 23:28:12

Devv
Belenyitsz te is a tutiba. Priestbe jó lesz, adsz neki hp-t, pyroval meg feldühíted. 😉
Shep
ÚÚÚ mit nyitottam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Angy Chikent 😄DDDDDD

Múltkor valaki 3 Dr. Balancedes deckkel nyomta és csak 7-3-at futott vele. Az aréna azért nagyon, nagyon múlik a mákon.
Devv
Kikúrt secretek, megérem körbejátszani őket...
ahogy a te arng-d se 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Jó de Amaz az RNG, az nem mérvadó 😄

neked lehet amaznak azért 3-4 lap szokott jönni 😄
és ugye 1+3 kombó is van 😄
nem mondom hogy komoly value de azért egy face deck ellen ha leszedsz 3-4 lényt akkor már megéri sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Na igen az lesz az eredménye, ha 4. körben ki van tolva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
1. pont az szinte sosem jön össze.
wild pyro-val meg csak nagyon végső esetben lövöm el, mert nem igazán value a dolog.

Shep
Jó az 3/1-nek is 😊

Tinman
Igen.. priest flamestrike 4 manáért + 3/5 test.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.04. 17:52:53

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jep, farseer régen a lockban is core lap volt
viszont violetta esetében a képesség számít nem a test, token dudu és olaj rugó imádja
anno volt vmi pala is ami használta asszem

circle pedig több kombó alapja priestnél
1. cleric -> mocskos sok lapot húzhatsz (közbe ugye akár egy wardent is tudszbuffolni)
2. soulpriest -> flamestrike wut?!
3. blademaster -> coint +blade+circle elég komoly kezdés főleg priestnél ami életben tudja tartani
persze van hátulütője de 0 manáért mit vársz? 😄

+1 wild pyroval használva pedig az 1hp-s lényeit tudod takarítani a face deckeknek (vagy palának mustár után 1/4előtt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.04. 17:48:35

Devv
Most miért mondod, hogy nem jön fel, mindig ott van az utolsó 5-6 lapban.
Shep
Igen, mert a fos cleric sosem jön fel mikor sok lapot lehetne húzni vele.

Devv
Circle sok esetben nem gyógyítás, hanem pusztítás.
Ez így butaság. 3 core lap van benne. Circle minden priest kombó alapja, Farseer és violet teacher pedig a rouge deckek fontos tartozékai.
Tinman
A watch & learn a kezdőket zárkóztatja fel. Nekik ezek közül 3 simán tök jó lap. Nekünk már szar nyilván, mert már n+1x törtük be őket.

Zickler

Battletag: Muhee#2716

Hát hogy tök jó lapok az szerintem túlzás, inkább az átlagosnál nem szarabbak. Priesttel nem játszom, amúgy se nagyon értem miért jó ha az ellenfelet is gyógyítom. A Farseer Healbot helyett nem jó, mert csak 3-at gyógyít, lényre jó lehet de arcra az a +3 semmit se ér. A Tanárnéni elmegy, de az se a képessége miatt, hanem a 3/5-ös test miatt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Ugye hogy legenda? Olyan, mint a Mónikás porszívó reklám 😄

TBTPumpa
Még én sem láttam soha. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nem hát. Ha megkapom úgyis jelzem, hogy mégsem legenda de addig az marad 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.04. 15:00:34

Devv
Azóta se kaptál ilyet?
Shep
Nincs is ilyen küldetés, ez csak városi legenda.

Tinman
Ez a kezdőknek szól. 3 tök jó lap van benne (Circle of Healing priest pakliba must have, Violet teacher sok helyre jó, Healbot nélkülieknek meg a Farseer).

epic wisp no qq
0 mana 2 stat pure value 😄

Devv
Ezért nyertem? Ha ezt tudom, akkor feladom! <#idiota> Legalább a Wisp lehetett volna golden...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.05.04. 14:32:05

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hmm, akkor lemaradtam róla mea culpa

Zickler
Néhány napja már belinkeltem, de akkor nem reagált rá senki.

nevezni nem akarok csak néző + hátlap a tervem 😄
feltéve hogy haza tudok menni és nem kell pesten maradni 😄

amúgy ha tudtok ilyeneket nyugodtan osszátok mert én ha látok valamit próbálom linkelgetni 😄

Zickler
Kb. 2 nap megtöltöttük mind a 40 helyet 😄
A BO5-ös meccsek streamelve lesznek, szóval lehet majd szurkolni.

nemtom van-e szegedi vagy környéki játékos, de úgy néz ki 30.án lesz vmi fireside esemény

tekintve hogy ugyanaz az elv azért annyira nem meglepő 😄
ettől függetlenül "szép" eredmény

És még azt mondják, hogy a középsulis matekot soha nem fogjuk használni...
Ám tényleg jó.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

greyfox
Újraindítás után nekem is lett.

Steam: greyfox

Tinman
Jah, szokásos 40G, viszont végre bejött, hogy 60G-s volt mellette, kinyomtam és a 40-esből 60-as lett. Kb. első ilyen eset, mióta játszok -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.04. 08:41:34

greyfox
Ti kaptatok ma questet? Mer' én nem! 😞

Steam: greyfox

TBTPumpa
Amúgy igen, érezhetően lassabbak lettek a meccsek. Akikkel összekerülök az már mind zsinórt éget és emellett kizárólag arcra megy.
Ha nem Taunt-os miniont teszek le, le is szarják, hogy mi van lent a boradon, azonnal arcra mennek minden kis szarral. A Trade fogalma immáron kiveszőben van a játékból. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fun fact: redditről: ha egy végtelen méretű asztalra kiteszel egy patront és végtelen whirlwindet castolsz, akkor az 1, 2 illetve 3 HP-s patronok száma külön-külön egy-egy fibonacci számsort fognak adni, az összegük pedig a fibonacci számok kétszereséből alkotott sorozatot.
Úgy is lehetne mondani, hogy sorra n., n-1. és n-2. elemei lesznek a fibonacci sorozatnak a 3, 2 illetve 1 HPsok (és ebből az is látszik, hogy az összegük 2×n. lesz).

1. kör
3 HP: 1
2 HP: 0
1 HP: 0
SUM: 1

2. kör:
3 HP: 1
2 HP: 1
1 HP: 0
SUM: 2

3. kör:
3 HP: 2
2 HP: 1
1 HP: 1
SUM: 4

4. kör:
3 HP: 3
2 HP: 2
1 HP: 1
SUM: 6

5. kör:
3 HP: 5
2 HP: 3
1 HP: 2
SUM: 10

6. kör:
3 HP: 8
2 HP: 5
1 HP: 3
SUM: 16

és így tovább...
Shep
A lassúság még a mákolástól is idegesítőbb amúgy.

Na csak mágusok jönnek, jófajta esélyem sincs freezmage-ek, asszem kénytelen leszek berakni kezant is, de a végén még összerakom a facepriestet 😄

dave9004
Én elég gyorsan játszok rajta de vannak igazán csigák is. Aki meg gépen tolja annak a fele meg mást csinál közben
Shep
Jó szar ötlet volt ez a mobil HS, minden meccs egy örökkévalóságig tart a fos tapogatós szar miatt.