40521
  • dave9004
    swagnarosnak problémája van a zooval meg a többi ilyesmivel
    akkor már FoeReaper
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 17:05:04
  • Negritis
    Ragnaros lehet "stabilabb" lenne a helyén :D ez az agyalás oka
    mondjuk ha lenne sneeds-m akkor beraknám hogy teljes legyen a set :D
  • dave9004
    mi az h agyalsz rajta? :D
    a mechmagenek az az értelme, különben csak egy kifulladó swarmfos
  • Negritis
    ugye 2 mage 5w küldim volt, freezemage-hez nem volt kedvem ezért összedobtam egy mechmage-t :D

negri mechmage
    tónyó az akin agyalok hogy kell-e bele
  • Negritis
    nah sorban :D

boosterből szerintem kezdőknek a classic éri meg legjobban

aréna > booster, DE ahhoz sok türelem és idő kell hogy legyen értelme is
    első pár arénában valószínűleg ilyen 0/1 -3akat fogsz menni és kb 1 hónap hosszas gyakorlás után jön elő az hogy stabilan hozod az 5-7 győzelmet jó esetben

0-3ért is kapsz jutalmat egyébként csak keveset ha 3 győzelmet összehozol akkor már jó esélyel megérte ugyanis kapsz 2 csomagot + 1 paklit
    aréna reward

DE kezdőként nem biztos hogy jó ötlet spammolni az arénát mert lassan térül meg a befektetett idő és 150 gold ugye 1 menet

az viszont biztos hogy ha teljes lapkészletet akarsz akkor az aréna a legolcsóbb módja
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 16:22:47
  • DasIsFuck
    Szóval 20-as szintől nem tudok lejjebb esni?

Írt az eggyik tippben egy olyat, hogy ha elérem a rank 20-at a szezon végén valami kártyát adnak jutalmul, akkor ezt megkapom ha egyszer elérem a 20-as szintet?:D

Nos játszogattam most és a napi questeket legalább megtudtam csinálni 3 győzelem,40 ellenséges minion megölése, kaptam egy druida/hunter 2 wint is.
    Össze is raktam egy druidát, de nagyon nem működik még így(mage-en kívül semmivel nem játszottam még egy gyakorló csatát sem:D)

Vannak olyan paklik amik ellen már az első körbe látom, hogy esélytelen.
    De úgy en block ha nem jönnek megfelelő comboba a lapjaim nem sok esélyem van:D

Volt egy olyan meccsem egy paladin ellen amit egy ideig tudtam tartani, aztán olyan legendary parádét rendezett, hogy minden erőforrásom felemésztette, a flamestrike meg cseszett feljönni, mikor már csak ilyen 11 lapom volt minden körbe reménykedtem, hogy na most, de nem.
    De a végén nyertem, mert lent maradt neki egy ilyen 0 4-es laphúzós lénye és hamarabb kifogyott a paklija, minthogy ki tudott volna végezni.

Az aranyamat költsem el boosterekre vagy esetleg az aréna megéri?
    Még nem mentem le az ingyen arénám, ott mindenképp kapok jutalmat vagy csak ha pozitív mérleget érek el?
    Boosterek kapcsán pedig melyik packból érdemes vennem elsősorban?
  • Mephike
    Amúgy még mindig ezen a fist of Jaraxxus lapon agyalok. Örülnék, ha a köv kiegben megjelennének olyan lapok, amik lapdobás hatására csinálnak valamit, és nem random dobhatnánk, hanem mi választanánk.
  • dave9004
    nézd meg a warlock epic lapjait :D
    (BoD brm-óta működik normálisan)
    BTW egy kiegben mindenhol sok rossz lap van. Itt legalább be is lehet törni őket)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.11. 14:51:00
  • Mitttomén
    Újabb kuka lap, ha bármi más módon sebezné azt az egyet (deathrattle, inspire, battlecry) talán még valami pakliba bele is lehetne erőltetni pajszerral, de így ez a létrára nulla.
    Nem is értem miért ad ki ilyen epic-et blizz, már flame levi-nél is totális csőd volt ez a fajta koncepció.

Ennél még a boulderfist ogre is jobb, pedig az basic lap nem epic, azzal legalább tuti nem szívatja meg saját magát az ember, arénában is inkább azt venném ki a kettő közül, már persze ha lehetne egymás mellett egy epic meg common lap.
  • Negritis
    félig igen, ez azt jelenti hogy most még nem nézi hogy mi volt a hónapban a legmagasabb rangod
    nemsoká lesz egy patch (gondolom amiben behozzák a lapokat)
    és onnantól kezdi számolni, hó végén pedig "elvileg" lesz az alapján reward
  • Renegade
  • dave9004
    hó végén már nézi az augusztust igen
  • hawkie22
    Egyébként él már az új jutalmazásu rendszer rankeden?
  • dave9004
    kár...
    miért a rosszabb lapoknak vannak a legjobb artjai?
    earlyben aco-armorsmith-nél felhuzni esetleg
    Rampage-battleg rage-enrage warrior?
  • Mephike
    Nekem az a bajom vele, hogy csak a mi lényeinkbe sebez, ergo nem segíti elő az execute használatát. Szóval kétlem, hogy gyakran látnánk majd a létrán.
  • Negritis
    6 manás
    6/7 stat nem jó
    ability-járe nem tudsz építeni mert ki tudja éppen hány lénye van lent az ellenfélnek
    + meg is fog szivatni nem 1szer pl freezemage vagy mirror esetén

olyan mint a flame levi, azt se játszák nem véletlen

szerk :javítva az utánam jövő alapján
    fel se tűánt
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.11. 14:27:50
  • Zozo0122 #21339
    Fura, én a trailerben mikor láttam őt, akkor azt hittem, hogy a shaman legendary lesz :D Így viszont...EVERYONE...nem. Nem patronba, hanem egyfajta midrange warriorba tudnám elképzelni, ahol battle rage segítségével húzunk lapokat, viszont később nagy lények vannak :D

De amúgy, ennek a lapnak piratenek kéne lennie, úgy tetszene :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.11. 14:21:24
  • Negritis
    hát, kuka nálam
  • Tinman #21337
  • Mephike
    Itt az új lap.
  • Zozo0122 #21335
    Pl itt.
  • szucsy89
    hol vannak összeszedve ezek a jutalmak?
  • Zozo0122 #21333
    A rank 5 jutalom jelenleg minimum 1 epic golden lap, még kettő rare vagy common golden lap, némi dust és persze az új szezon hátlapja :D Kellenek a golden lapok mert nagyon jól néznek ki, szóval mindig ki fogom farmolni a rank5-öt mostantól :D A legend sem kap többet amúgy, csak egy kis plusz dustot.
  • Renegade
    mi most a rank 5 jutalom?

béna vagyok nem találtam :(

miért kapcsoljátok ki a kukkoló modot?
  • Zozo0122 #21331
    Őt nagyon nehéz helyettesíteni, nem is nagyon lehet. De próbálj ki 1 Sea Giantet.
  • Shep
    Malganis helyett mit ajánlasz?
  • Zozo0122 #21329
    Ja amúgy amikor ilyen gyors az előrehaladás az általában winstreak miatt van :)
  • Zozo0122 #21328
    Semmi különös, átlagos midrange-zoo szerű deck. Tegnapelőtt szórtam össze, azóta nem is változtattam rajta. Rank9, 33 meccs alapján 67% winrate eddig. Szerintem rank5-re lazán le lehet vele menni, és akkor már meg is van a legjobb jutalom szezon elejére :D

• Shep
    Milyen az a decked?
  • Shep
    Zozo egy makker amúgy, ne őt vedd alapul :)
  • Zozo0122 #21325
    Hát szezon elején szoktam bohóckodni mindenféle fun paklikkal, de meguntam a ráktengert és valami eltört bennem, úgyhogy összeszórtam egy midrange zoot kisebb alakításokkal. Kimászok, innen gyorsan elmegyek rank5-ig, és majd ott váltok rendes deckekre ahol van értelme. Ezzel legalább gyorsan meg is lesz :)
  • Renegade
    mivel rankelsz?

tegnap teljesen elképedtem, hogy mindketten 15-ben kezdtünk, de te pikkpakk lent voltál 11-ben?
  • Negritis
    amaz elemez twitchen
  • Zozo0122 #21322

"This card is made to confuse hunters, because when they make a deck they just search for charge and put all in."
  • Mitttomén
    Akkor nem értünk egyet, de nem is feltétlenül kell az, ettől lesz érdekes ez a játék.

Arénában kb akkor venném csak ki, ha cho meg tinkmaster lenne mellette, annyira rossz, még a közepes legend-ek is röhögve odaverik.

Ha tudna arcra menni legalább jó lehetne finishernek, de így még arra sem.
    Az ilyenek meg hogy: "Jó lesz az mert kirakom, aztán meg túlél egy kört és silence"....
    Na sok sikert hozzá, akkor már inkább a priest inner fire combója, még abban is több a realitás hogy összejön....
    Arról nem is beszélve már hogy amilyen gyors most a meta 9-10. kör az esetek jó részében nincs is. Persze ezzel a kieggel lassulhat, de annyit tuti nem fog hogy ennek a lapnak legyen létjogosultsága.
    Vagyis tartom magam ahhoz hogy ez biza a fos mintapéldánya.
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.08.11. 10:24:33
  • Negritis
    1. nem instant craftolandó az tuti
    2. minden ~10/10+s lénynek van backfire-je

attól még hogy van jobb nála nem jelenti azt hogy hulladék, azt jelenti hogy ha kinyitod bekerülhet a pakliba mert jól takarít
    de nyílván lecseréled másra ha úgy alakul

én pl az új ramp duduba el tudom képzelni Aviana vagy astral communion mellé
    de shaman-ba is erős tud lenni ha 1 kört megél és utána kap silence-t

Arénában is jó lap lesz ugyanis a játék alapvetően nem arról szól hogy zsüszt face és ez a lap is ezt erősíti
  • Tinman #21319
    +1
  • Mitttomén
    Ezt a hulladékot, de tényleg, olyan mint a King Crush (amit senki sem használ) csak szarabb, mert nem tud arcra menni, az meg hogy 8/8 vagy 10/10 kb tök mindegy.
    Jó, igaz, ez nem faji legend, mint a King Crush, de akkor is, 100-szor inkább 8 manaért egy ragnaros, vagy 9-ért egy ysera....
  • Negritis
    omg, már félek hogy az is bekerül a játékba :D
  • sadface #21316
    Ráadásul, ha megél egy kört és nem tradel le mégegy lénnyel / nem szedik le, tauntot is lehet rá nyomni.