40521
  • Renegade
    muky, abszolút kezdő, de aranyos, meg a "népért" van, kevés videóval, de tényleg jó, pár évtized és ott lesz, ahol a Hollywood N agency a film világban, de ha tied a világ minden ideje, akkor Madis, "Sitisgaming" videók, nagyon más volt a meta. sajátos nolifer humora van, de 95%ban jó combózik. Ha vsizont megy az angol, kb a this is an apple szinten akkor ezek MELLET a nagyok, azt meg úgy is megtalálod. :)
  • dave9004
    chromaggus lent és varian :D
  • Negritis

• dave9004
    kijöttek a legendások, tetszenek.
  • DasIsFuck
    Köszi a tippeket.
    Igazáből szoktam nézni streameket egy kevésbé ismer magyar videóstól.
    Amennyit hs-hez konyítok azt onnan tudom.
    Bár nem rendszeresen szoktam csak mikor olyan kedvem van.
  • Tinman #21430
    Ó baz, nem tudtam mi ez, azt hittem valami lap bemutatása... megértem törölni YT előzményekből
  • Negritis
    nekem tetszik, Zoo-ra tökéletes counter
  • Mephike
    A srác egy magyar streamer, minden játékba belekóstol, próbálkozik, próbálja bemutatni a játékot. Nem hinném, hogy komolyan kell venni. A rage viszont vicces benne.
  • Renegade
    lol, mai kocsma, nagy összegben:

mage: 28 spell + 2 taunt (ha valakinek több van, akkor 30)

ja kibontottam a longbowt, tudjátok, ha lenne pizsim akkor az hunteres lenne, vagy N7, de ez utóbbi most mindegy, használjam?

7-ért 5/2 nem annyira tűnik csudijónak, imune ide vagy oda
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.12. 17:53:58
  • 1Darton1
    Milyen okos, hogy még publikálja is.
  • dave9004
    belcher helyett duplicate full kezű rogue ellen :D aztán meg rage :D
  • karmacoma
    Ez valami híresebb játékos? Csak mert 10 manánál olajrugónak otthagyni a miniont, úgy hogy fél pakli a kezében van kb biztos vereség volt. Utána mondja, hogy milyen kicsi az esélye, de kb 100%-ra tudni kéne, hogy ott van valami hasonló kombó, ráadásul totál funkció nélküli volt a ping face.
  • dave9004
    ez meg ki a tök? :D renk16 rulz
  • TBTPumpa
    Csonti kiégett
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.12. 17:11:46
  • Zozo0122 #21421
    Hagyd, ez a lap egy rakás szar. Ha az lenne ráírva, hogy silence all enemy, akkor nagyon tetszene, de így...
  • Malarki
    Ja és a tegnapi 4 mana 1/1-et is megalázza.
  • Negritis
    nah így elkezdtem gondolkozni
    jó a zoo ellen de a demonzoo-ba is jó lehet ha rátolod wrathguardra, hirtelen más "saját" célpontot nem tudok neki de érdekesnek tűnik
    3 mana 4/3 az agresszív stat 3/4 jobb lenne
  • Negritis
    demon?
    mondjuk a wrathguardra rárakod és jó :D
  • Malarki

Battlecry: Silence a Demon.
  • Negritis
    én ha bukok 3-4 meccset egymás után vagy hagyom a picsába és tolok vmi jrpg-t
    vagy váltok olyan deckre ami működik :D
  • Renegade
    napi rinya:

hát tegnap de megszívtam srácok, 13-ról kezdtem a napot, ment a libikóka, le 12-be fel 14-be, majd jött a gonosz downswing (póker szleng), ééééés kikötöttem 18-ba, úgy, hogy a 19 is megvolt. Ok, térdelve szerettem az RNG-t, de jött minden ami ilyenkor jön: hibás játék, pakli variálás dühből, szerencsejátékék szindróma (viszanyerem/visszamegyek X-ig). Szóval legyen kedves kidobni valaki a woodoo babát, amit azért csinált, mert egy héten belül behúztam két legendaryt. Na meg okulás a többieknek: ha szívat az RNG, hagyd a picsába, menj igyál egy sört. :)
  • dave9004
    legjobb netes oldal ehhez a heartharena.com
  • Negritis
    arenavalue segít eldönteni hogy melyik lapot draftold
    rég használtam, de akkor hasznos volt, elvileg vannak újabbak is

ha van időd akkor twtichen és youtube-n is lehet sokat tanulni
    twitchen cherrywarrior, trump, kripp, amaz, belező akiket én néha szoktam nézni és lehet tőlük tanulni

nameg itt is van pár "arénahuszár" pl Muhee a házigazda
  • Negritis
    :D én most rendeltem és várom az enyémet amazonról
    igazából a végső célom egy Swimmo majd, csak előtte letesztelem hogy idegbajt kapok-e tőle

nekem azért nem árt ha nem a telefont nézem 5 percenként a céges emailek miatt
  • DasIsFuck
    Tegnap elmentem az első arénám, 1-3 lett, magel voltam:D

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy túl sok drága lapot választottam.

• 1Darton1
    Nekem már épp elég sokk volt, hogy az egyik haverom is vett egyet. Természetesen csak arra használja, hogy villogjon vele, és be is válik.
  • Negritis
    amúgy kajak várom mikor jön ki az első ilyen játéák okosórára is mert hogy na
  • 1Darton1
    Szerintem a random minden téren növeli a népszerűségét. E-sport szempontból nem az igazi, de amíg nézőket és játékosokat vonz, addig megéri tartani ezt az irányvonalat.
    A mobiljátszhatóság csak egy modern kori követelmény, a rengeteg telefonsimogatás-függőnek érdemes kiszolgálni az igényeit. Ráadásul pont ők azok, akik minden haszontalan szemétért hajlandóak fizetni.
  • Negritis
    " A SuperData arra is rávilágított jelentésében, hogy a Hearthstone azóta vált meghatározóvá a saját piacán, mióta mobileszközökre is megjelent, ami 31%-kal növelte meg a játék havi teljesítményét."

én inkább azt látom hogy ez az oka annak hogy a mobil game vonalat erőltetik jobban ezzel a sok randommal
  • imikszde00
    Na ezért nem dobnak több csontot az f2p játékosoknak
  • Negritis
    hs pénzügyi elemzés
  • kabel15
    Az csak battle.net patch volt nem HS. Még nincs bent a funkció :(
  • Zozo0122 #21403
    Na, reggel még legyőztek Sjow Deathlord Warriorjával, de az előbb megnéztem 1-2 meccsen, hogy játssza azt a decket, és már vártam a találkozást :) Az előbb meg is volt, nagyon durva az a deck, nagy nehezen sikerült legyűrnöm Midrange Zooval amit reggel linkeltem, de szétszívatott az ellenfél :D Bár én is őt, mindig úgy okoskodtam, hogy ne érje meg kiraknia a Brawlt Remélem népszerű deck lesz, mert jó ellene menni. Ja, rank9.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 02:09:47
  • Zozo0122 #21402
    Hol mutatja? Nem találom :D Pedig lejött egy peccs.
  • dave9004
    Ez a reward nem rossz.
    patch után már nézi a highest rankot. tehát ha akkor r5 vki akkor utána ha visszesik se fog rosszabb ládát kapni
  • dave9004
    sztem vmi kettőből-egy lesz stílus
  • Zozo0122 #21399
    Már tudtuk, hogy 9-et kapnak és hallottam a hunter 10 pletykát is...de MIÉRT? Miért a hunter? Kezdenek igazságtalan irányba menni, miért kéne neki +1 lap ugyan? Amúgy tök ugyanezt mondanám akkor is, ha esetleg a paladin kapna +1 lapot.
  • dave9004
    am redditen olvastam már, meg ma is h minden class 9 lapot kap, a hunter 10-et
    Acidmaw és Dreadscale-t emlegetik, trailerben is volt vmelyik. legendások talán?
  • Negritis
    nah 12 *-n vagyok egész jól megy ez a mechmage amúgy, sztem a héten ezzel bohóckodok
    aztán jövőhéten rálesek a handlockra megint
  • Negritis
    ez mondjuk speckó deck a Fel Reaveres a standardabb mech shaman