Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 6 manás legalábbis
gadget-t használják a miracle rugók
piloted sky golem is midrange mechmagekben valamint dudukban fellelhető (te magad is használtad tudtommal)
tbk-toshley borderline legendek
sunwalker sajnos belcher óta ritkán látott vendég, de azért ő sem rossz
valamint a volcanic drake "erejét" még nem tudjuk
persze emperor és sylva kiemelkedik de ettől még más lényeknek is van helye
Malygos ne legyen olcsóbb mert akkor mindenki értsd mindenki miracle shamant fog játszani
gondolj bele abba hogy pl 8 manás lesz az azt jelenti hogy turn 10 : instant 16 dmg arcba
a Boom nerf nálam annyi lenne hogy a boombotok nem random enemy hanem random target és 1-3 sebzés úgy mint a mad bomber minjá nem lenne olyan erős, mer BGH így is jó válasz rá de akkor még jobb lenne, bár a "túl" OP jelző nálam továbbra sem állja meg a helyét mert 1 lappal ami nem legendary szépen kordában tartható akkor lenne túl op ha 3-4 lap kéne a "megoldására" mindenképp nem pedig az adott kezedtől függene hogy hogyan oldod meg
amúgy nem azért nincs másik 6drop játsza vert túl rosszak, hanem mert a 6 manás lénynek minimum Scavenging Hyena szintet kell hoznia hogy beleférjen egy deckbe mert mindenki aggrot akar játszani, az meg azért elég magas (az általad említett 2 lap szintjét megüti sztem)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.06. 13:14:57
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
elejétől indulva
1 manás kör - 1-3-ig érő lapok
2 : 1-4-ig érő lapok
3: 1-5-ig érő lapok
és így tovább, ebben látnék fantáziát
A felhők felett mindig süt a nap
A hs-nek a játékosszáma is vagy stagnálni fog innentől kezdve vagy lefele megy ha tovább eröltetik ezt a nagy RNG-jüket, ha eröltetik, engem biztos kihúzhatnak a listáról továbbiakban és nem hiszem hogy csak én gondolkozok így
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.05.06. 12:49:28
addigra volt pyroblastom és iceblockom csak azért nyertem 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Végül is jó rugó fatig damig húzta a pakliját.<#hehe>#hehe>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
az unleash nem volt random, nagyon is jól ismerhető volt
cserébe nem tudtál mit kezdeni vele
de ott van az OTK wari ami szintén nem random volt minjá visszasírom, jah nem 😄
sztem amúgy a patron warival is kezdenek valamit mert nem szeretik a "könnyen" kirakható OTK-t, főleg ha a deck mellé még hatékony is
cserébe ha nerfelik kicsit akkor a patron megy is a kukába mert más nem fogja tudni használni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.06. 12:11:58
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
vagy a régi unleasht 😄
Régi szép idők, amikor nem volt még Lighting Storm, Knife Jugler, MC Tech, Avenge, Animal Comp, Sylvanas, Tinkmaster Overnerf, Ragna...
Tényleg milyen jó is volt. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.06. 12:03:21
emléxem még a régi szép időkre ahol a skill számított. most már szinte tiszta rng a játék. a legtöbb új lap x-y dmg./random enemy/ random random. ezzel már nagyon tele van a faszom. gondolkoztam is hogy abbahagyom és megyek pókerezni, ott legalább pénzt nyer az ember
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.05.06. 11:27:01
50-70% winrate, 13.ig jutottam vele múlt hónapban, de heti szinten max 8-10 órát játszok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gore sztem nem annyira fontos főleg hogy van boom jó ideje 😄
Utolsó 3 pedig jóféle... kéne.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.06. 10:22:11
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Swedish people are albino monkeys
- millsstone
- harrison ford
- foe raper
- grommash
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.06. 09:57:06
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.06. 08:36:42
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt hiszem mára ennyi elég is nekem. Köszönöm, hogy trolkodhattam, elnézést ha túlzásba vittem, jó éjt 😉
amúgy ha odafigyelnél nem csak beszólogat de az marad meg mert az emberi agy olyan hogy a negatív dolgokra fogékonyabb
pl lentebb valaki említett olyat hogy lenooboztuk Yseria miatt, de ez sem igaz hanem azt közöltük hogy nem a legerőssebb Legendek közé tartozik, aztán persze ha nem oldják meg akkor kikap az ember, de ugye mire nem igaz?
az más kérdés hogy az emlékezete bizonyos embereknek addig jut hogy amit Ő nem tud megoldani egyből párszor az OP, de mivel szerinte más lapokra van megoldás azok emiatt gyengék
ellenem eddig pl Dudu-n kívül senki nem használta hatékonyan az emperort, de én elég sűrűn (kedvencem mikor mirrorba rakják aztán leszedik és arra meg duplicate 😄)
Yseria is jó kivéve ha nem tudod felhasználni a lapokat amiket kapsz belőle (kedvencem mikor lényeket kapott belőle de a boardja fullos volt én meg freezemagel toltam egy board cleart aztán "terített"
persze késő volt mert addigra megvolt a kombó 😄
amúgy Darton kötekszik, de azért általába igaza van
például nekem hiába mondja valaki hogy a sült hús nem sült hús, mikor egy csirke comb van megsütve
persze nem sült oldalas de attól még sült hús lesz
"Mostanra elért ez a játék oda, hogy a playerek 90%-a azonnal szalad Hearthpwn-ra és már nézi is le az aktuális legjobb deckeket, kreativitás nulla."
Vigyázz mit írsz, mert itt ezt nem szabad ;-)
"BRM heroic mode, utána meg büszke magára."
Hát baz, ma ebéd után 4-5 órát toltam :-D
Első 5 enemyt le is nyomtam. Grim Guzzler-en nagyon nehezen verekedtem át magam (korábban már 1-2 órát próbálkoztam vele), meg a Baron Geddon volt nekem kemény azzal a laza 100HP-val :-) Elég dühítő volt, hogy levertem 10HP alá és a final blow előtt azért döglöttem már meg, mert nem tudtam mire elkölteni egyetlen szaros manát. Hát ez qrvára nem volt fair -.-