40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #21435 muky, abszolút kezdő, de aranyos, meg a "népért" van, kevés videóval, de tényleg jó, pár évtized és ott lesz, ahol a Hollywood N agency a film világban, de ha tied a világ minden ideje, akkor Madis, "Sitisgaming" videók, nagyon más volt a meta. sajátos nolifer humora van, de 95%ban jó combózik. Ha vsizont megy az angol, kb a this is an apple szinten akkor ezek MELLET a nagyok, azt meg úgy is megtalálod. :) -
chromaggus lent és varian :D -
Negritis #21433
-
kijöttek a legendások, tetszenek. -
Köszi a tippeket.
Igazáből szoktam nézni streameket egy kevésbé ismer magyar videóstól.
Amennyit hs-hez konyítok azt onnan tudom.
Bár nem rendszeresen szoktam csak mikor olyan kedvem van. -
Ó baz, nem tudtam mi ez, azt hittem valami lap bemutatása... megértem törölni YT előzményekből
-
Negritis #21429 nekem tetszik, Zoo-ra tökéletes counter
-
A srác egy magyar streamer, minden játékba belekóstol, próbálkozik, próbálja bemutatni a játékot. Nem hinném, hogy komolyan kell venni. A rage viszont vicces benne. -
Renegade #21427 lol, mai kocsma, nagy összegben:
mage: 28 spell + 2 taunt (ha valakinek több van, akkor 30)
ja kibontottam a longbowt, tudjátok, ha lenne pizsim akkor az hunteres lenne, vagy N7, de ez utóbbi most mindegy, használjam?
7-ért 5/2 nem annyira tűnik csudijónak, imune ide vagy oda
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.12. 17:53:58 -
1Darton1 #21426 Milyen okos, hogy még publikálja is. -
belcher helyett duplicate full kezű rogue ellen :D aztán meg rage :D -
karmacoma #21424 Ez valami híresebb játékos? Csak mert 10 manánál olajrugónak otthagyni a miniont, úgy hogy fél pakli a kezében van kb biztos vereség volt. Utána mondja, hogy milyen kicsi az esélye, de kb 100%-ra tudni kéne, hogy ott van valami hasonló kombó, ráadásul totál funkció nélküli volt a ping face. -
ez meg ki a tök? :D renk16 rulz -
Csonti kiégett
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.12. 17:11:46 -
Zozo0122 #21421 Hagyd, ez a lap egy rakás szar. Ha az lenne ráírva, hogy silence all enemy, akkor nagyon tetszene, de így... -
Malarki #21420 Ja és a tegnapi 4 mana 1/1-et is megalázza.
-
Negritis #21419 nah így elkezdtem gondolkozni
jó a zoo ellen de a demonzoo-ba is jó lehet ha rátolod wrathguardra, hirtelen más "saját" célpontot nem tudok neki de érdekesnek tűnik
3 mana 4/3 az agresszív stat 3/4 jobb lenne -
Negritis #21418 demon?
mondjuk a wrathguardra rárakod és jó :D -
Malarki #21417
Battlecry: Silence a Demon. -
Negritis #21416 én ha bukok 3-4 meccset egymás után vagy hagyom a picsába és tolok vmi jrpg-t
vagy váltok olyan deckre ami működik :D -
Renegade #21415 napi rinya:
hát tegnap de megszívtam srácok, 13-ról kezdtem a napot, ment a libikóka, le 12-be fel 14-be, majd jött a gonosz downswing (póker szleng), ééééés kikötöttem 18-ba, úgy, hogy a 19 is megvolt. Ok, térdelve szerettem az RNG-t, de jött minden ami ilyenkor jön: hibás játék, pakli variálás dühből, szerencsejátékék szindróma (viszanyerem/visszamegyek X-ig). Szóval legyen kedves kidobni valaki a woodoo babát, amit azért csinált, mert egy héten belül behúztam két legendaryt. Na meg okulás a többieknek: ha szívat az RNG, hagyd a picsába, menj igyál egy sört. :) -
legjobb netes oldal ehhez a heartharena.com
-
Negritis #21413 arenavalue segít eldönteni hogy melyik lapot draftold
rég használtam, de akkor hasznos volt, elvileg vannak újabbak is
ha van időd akkor twtichen és youtube-n is lehet sokat tanulni
twitchen cherrywarrior, trump, kripp, amaz, belező akiket én néha szoktam nézni és lehet tőlük tanulni
nameg itt is van pár "arénahuszár" pl Muhee a házigazda -
Negritis #21412 :D én most rendeltem és várom az enyémet amazonról
igazából a végső célom egy Swimmo majd, csak előtte letesztelem hogy idegbajt kapok-e tőle
nekem azért nem árt ha nem a telefont nézem 5 percenként a céges emailek miatt -
Tegnap elmentem az első arénám, 1-3 lett, magel voltam:D
Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy túl sok drága lapot választottam.
-
1Darton1 #21410 Nekem már épp elég sokk volt, hogy az egyik haverom is vett egyet. Természetesen csak arra használja, hogy villogjon vele, és be is válik. -
Negritis #21409 amúgy kajak várom mikor jön ki az első ilyen játéák okosórára is mert hogy na -
1Darton1 #21408 Szerintem a random minden téren növeli a népszerűségét. E-sport szempontból nem az igazi, de amíg nézőket és játékosokat vonz, addig megéri tartani ezt az irányvonalat.
A mobiljátszhatóság csak egy modern kori követelmény, a rengeteg telefonsimogatás-függőnek érdemes kiszolgálni az igényeit. Ráadásul pont ők azok, akik minden haszontalan szemétért hajlandóak fizetni.
-
Negritis #21407 " A SuperData arra is rávilágított jelentésében, hogy a Hearthstone azóta vált meghatározóvá a saját piacán, mióta mobileszközökre is megjelent, ami 31%-kal növelte meg a játék havi teljesítményét."
én inkább azt látom hogy ez az oka annak hogy a mobil game vonalat erőltetik jobban ezzel a sok randommal -
imikszde00 #21406 Na ezért nem dobnak több csontot az f2p játékosoknak -
Negritis #21405 hs pénzügyi elemzés -
Az csak battle.net patch volt nem HS. Még nincs bent a funkció :( -
Zozo0122 #21403 Na, reggel még legyőztek Sjow Deathlord Warriorjával, de az előbb megnéztem 1-2 meccsen, hogy játssza azt a decket, és már vártam a találkozást :) Az előbb meg is volt, nagyon durva az a deck, nagy nehezen sikerült legyűrnöm Midrange Zooval amit reggel linkeltem, de szétszívatott az ellenfél :D Bár én is őt, mindig úgy okoskodtam, hogy ne érje meg kiraknia a Brawlt
Remélem népszerű deck lesz, mert jó ellene menni. Ja, rank9.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 02:09:47 -
Zozo0122 #21402 Hol mutatja? Nem találom :D Pedig lejött egy peccs. -
Ez a reward nem rossz.
patch után már nézi a highest rankot. tehát ha akkor r5 vki akkor utána ha visszesik se fog rosszabb ládát kapni -
sztem vmi kettőből-egy lesz stílus -
Zozo0122 #21399 Már tudtuk, hogy 9-et kapnak és hallottam a hunter 10 pletykát is...de MIÉRT? Miért a hunter? Kezdenek igazságtalan irányba menni, miért kéne neki +1 lap ugyan? Amúgy tök ugyanezt mondanám akkor is, ha esetleg a paladin kapna +1 lapot. -
am redditen olvastam már, meg ma is h minden class 9 lapot kap, a hunter 10-et
Acidmaw és Dreadscale-t emlegetik, trailerben is volt vmelyik. legendások talán? -
Negritis #21397 nah 12 *-n vagyok egész jól megy ez a mechmage amúgy, sztem a héten ezzel bohóckodok
aztán jövőhéten rálesek a handlockra megint -
Negritis #21396 ez mondjuk speckó deck a Fel Reaveres a standardabb mech shaman