40521
  • Magh
    Tényleg kellett ez a control warriornak, nem elég erős? Ez a legendary szerintem egyszerűen OP, hiába 10 mana.
  • dave9004
    én meg olyanba, hogy lent van Chromaggus
    Variant leteszed. húzol hármat (mondjuk miniont) lerakod őket, meg még kapsz három copyt kézbe :D
    Ha ctrl warri visszajön top tierbe, akkor sárkányok valueben nagyon erősek
  • Negritis
    handlock is jó tud lenni a p2w ellen, de jah brutálisan cw áradat lesz
    a másik meg hogy ultra low curve face deckek lesznek akik próbálnak így menekülni előre sajnos
  • imikszde00
    Annak nagyon tudnék örülni. :) mert controll warriorral verem a controll warriorokat :) elég magas arányban
  • Zickler
    Mindenki tömje tele Oozeval meg Harrisonnal a paklijait, és felejtsétek el a Freeze Maget, mert itt Control Warrior áradat lesz.
  • Zozo0122 #21470
    Amúgy szó volt egy 1 manás legendaryról is nem? Remélem igaz, és azt is, hogy az neutral lesz.
  • Negritis
    nem lesz könnyű ennek ellenpólust találni amúgy
    kb az új dr boom, csak a gond hogy ez class legend

nefarian 9 mana 8/8 viszont az csak random és csak spell és az ellenféltől függ
    ez viszont teljesen más, ha esetleg kifulladnál late-ben feltölti a kezed és ráadásul nem full random lapokkal hanem azzal amit TE raktál a deckedbe, kevés olyan esetet tudok ahol ez nem +
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.12. 22:39:59
  • Mephike
    Igazából teljesen mindegy, hogy mit húzol vele, a lényeg, hogy a 3 lapból az egyik lehetőleg lény legyen. De még ha csak spellt húzol, akkor is beteg ez a lap, mert 10 manáért megéri úgy is. De kétségtelen az teljesen beteg ha 3 lényt húzol, és mindegyik egy legendás. Szerintem az kb instant win. :)
  • Negritis
    belegondoltam egy olyanba hogy kirakod Variant és felhúzod a Gromash-Chromagg-Ysera triót :D az kb gg is :D
  • dave9004
    biztos vagy ebben?
  • Nirz
    a warrior mindig csak jó lapot kap, a blizzard kedvenc classja
  • dave9004
    Na Kolento priestet hozott ATLC-re
  • dave9004
    sztem a 3 booster fix
  • Mephike
    Szerintem akkor tudjuk meg, hogy mikor lesz a pontos megjelenés. Illetve gondolom megint bemutatnak pár kártyát.
    Jó lenne megint 3 boostert kapni, mint a GVG-nél is volt.
  • Devv
    Én meg nyaralok, de nem vagyok gazdag. Remélem lesz net! :D
  • Zozo0122 #21460
    Nyugi, a shaman meg priest legendet mindenképp kirakjuk ide ahogy kijön :D
  • Zozo0122 #21459
    Amúgy ez a lap is 1 lépés a control hunter irányába, meg hát potenciális "laphúzás" is. Az már más kérdés, hogy a druidok új beastjeit a hunterek fogják játszani...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 19:53:39
  • dave9004
    én meg ott ülök majd gazdagéknál akik nyaralni vannak... :D
  • Zozo0122 #21457
    Pont nem dolgozok, jöhet :D Élőben mutassanak meg mindent egyenként :)
  • Negritis
    engem a mai lapok kezdtek el meggyőzni :D faszom ha nem 3.1k dustom lenne akkor nem lenne gond de így necc
    főleg hogy alapból vennék 15 paklit ez nem sokkal nagyobb kiadás :D
  • dave9004
    14.-én lesz vmi BenBrode stream
  • Mephike
    A sámán lapokból eddig még nem láttuk a legendást, de a common és a rare lapok tényleg jók. A druid lapban a sem a legendás sem, az epic lap nem győzött meg. Szóval engem ez nem győzött meg, hogy fizessek.
    Félre ne értsd a kiegészítő jó lesz, lesz pár lap, ami kötelező lesz belőle, de kb ilyen arányt várok: 2-3 legendás, 5-6 epcic, 5-6 rare, és pár common, ami kellhet. Nos ezért én nem fizetek ennyit. De természetesen mindenki maga dönt, inkább megveszem a köv questet, ahol fixen tudom mit kapok, mint hogy itt rosszat nyissak, és utána átkozzam az égieket.
  • Zozo0122 #21453
    Nincs új szavazás, szóval lassan lehet készülni a final revealre :D Aztán hamarosan megjelenés, remélem nem húzzák el 24.-ig, mert az a pletyka megy mindenhol.
  • dave9004
    engem megvettek a sámán-druid lapok.
    ha nem tették volna, akkor ma Varian tette volna meg ugyanezt
  • Mephike
    20-25 packot nyitok, mert nem látok ebben a kiegben annyi jó lapot, hogy azért fizessek, agyvérzést meg nem akakrok kapni, hogy kidobok 10k pénzt és olyan lapokat nyitok, amik kukába valók.
  • dave9004
    50+30-35 itt. nem bánnék 4 legendásat nyitni ami nem Skeleton Knight
  • DasIsFuck
    Yello Rambo-t szoktam nézni, mostanra már szinte only hs lett:D
    Elég jò játékos amennyire én meg tudom ítélni.
  • Mephike
    Ezt a lapot sem kell majd játszanom a kiegből.
  • Zozo0122 #21447
    Valszeg ugyanígy. Instacraft, na persze előtte nyitok 50+10 packot, aztán hátha pottyan.
  • karmacoma
    Na Rhonin. Végre egy kedvenc a regényekből, nem gondoltam volna, hogy hamarabb jön mint Krasus. A Warrior lego elég erősnek tűnik, csak ugye lassú. Ha valaki be tudja vállalni, az a Warrior.
  • Mephike
    Ez a warrior lap az első, amire azt mondom, hogy hibátlan. Esélyes, hogy őt fogom craftolni a meglévő dustomból.
  • dave9004
    ez így magában elássa a facehuntert a föld alá
  • Zozo0122 #21443
    Csakhogy az deathrattle. Viszont Varian megkockáztatom, hogy eddig a kieg legjobb lapja :D Fel sem tudom fogni, hogy mit látok. Nagy lény kell? Variant kirakod. Taunt/heal kell? Variant kirakod, és jó eséllyel húzol is egyik vagy mindkettőt, amit azonnal kiraksz. Board clear kell? Variant kirakod, és lehet belehúzol az AoE-be. Már csak túl kell élni 1 kört :D Bennem durván megindult a fantázia egy tauntwarriorról. 2 argus, 2 sunfury protector, belcherek, a tauntosító új lap, tauntos fegyver, Varian...durva újtípusú control warriorra számítok, amit marha nehéz lesz átütni, mind taunt mind armor szintjén.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.12. 19:22:50
  • Malarki
    Az a warrior lap, OMG. A nyóclegendes p2w wari kicsit durva lesz vele.
  • dave9004
    joust dragon warrior inc :D
  • Negritis
    az a mage kártya igencsak jó :D
    turn8 kirakod, turn9 toni+sorc aprentice és hopp 3 fireball :D
    persze el is kell jutni addig, de pl malygossal is op tud lenni :D

ez a 2 legend elgondolkodtatott hogy lehet mégis csak kell azaz 50 pakli :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.12. 19:17:18
  • Zozo0122 #21439
    EVERYONE...wait. Majdnem :D
  • Zozo0122 #21438
    A warrior az így kb. azonnal be fog kerülni minden warrior pakliba. Nagyon jó lap, te jó ég, OP. Control warriorban ez így...wow. A mage kártya lehetne jobb, de szerintem a tempo mage néhány átalakítással nagyon erős lesz TGT-ben.
  • dave9004
  • Negritis
    mondjuk madi videói elég régiek úgy emlékszem

nem tudom belező szokott-e feltenni, de twitchen érdemes nézni