Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Ennyi!

Srácok, jól felkevertük a szart a biliben!
Shep
Ő nem azt mondta, hogy alig játszik és nem Legenda, csak jól adja elő? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ha szépen megkérjük Negri biztos felír nekünk rá egy egyenletet is, esetleg egy függvényt, talán még deriválja is nekünk, de legalábbis a görbe alatti területet kiszámolja nekünk integrál segítségével.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
1Darton1-re gondoltam, de rosszul emlékeztem.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Ez egyébként kurva jó, szóval: Feljött már a FoN 6 meccs alatt. Ezek száma: 0
<#nezze> <#idiota>
Shep
És a te hülyeségeidhez mit szólna? Bele sem merek gondolni 😄

Shep
Te kire gondoltál? Más nem írta a semmi perc alatt megvan-t ,vagy igen?

van amiről lehet tudni hogy poén mer totál esélytelen lást az innerfire-s kreténségem
de van ami csak 1-2x poén utána már hülyeség, főleg 2015ben mikor a speedrunnerek brutális mennyiségű pénzt szednek össze 1 hét alatt jótékonyságra
pl az ff3at asszem 46 perc alatt viszik végig snes-en

betéved ide vmi új látja hogy oldalanként 3x leírod a "2 óra alatt legend"t aztán csodálkozik hogy 3 hónap után is csak rank19 a max mer veled vetekedhet a szerencséje

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Én azt hittem, egy másik kollégával kapcsolatban ironizáltál a 2 órával. Ez esetben Pio-tól elnézést kérek.
Shep
Vagy csak te nem ismerni elég jól magyar nyelv.

greyfox
Mert nincs értelme, talán azért 😄

Steam: greyfox

Shep
Atya ég, nyilván a 2 óra már csak ironizálás a részemről. NEM KELL MINDENT SZÓ SZERINT ÉRTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shep
Csak poén volt ha nem esett volna le 😄

Shep
Te tényleg nem érted úgy látom.

telekom túl drága lenne digi meg nincs 😄 szal marad ez
a gond amúgy hogy előző lakó hátralékot csinált és kéne tulajdoni lap vagy nem
az ügyintézők se tudják hogy mi van mert mindegyik mást mond 😄

nah de off vége
a játék volt olyan kedves hogy ösztönözzön a grim patron használatára 😄
megint wari/priest 5w questet kaptam 😄

Zickler
Drága, jóöreg UPC <#banplz>

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Most mivel mással bizonyítsam, hívjalak át, adjam oda az accom?

Battletag: Muhee#2716

a sima dudu QQ-ra nem reagálok nem 6 meccsen derül ki hogy jön-e vagy sem és a dudu lényei alapból meg tudják oldani

viszont Pio nem azt mondta hogy 2 óra alatt eléred a legendet hanem hogy napi 1-2 óra játékkal 2-3 hét alatt eljutsz rank5re
onnan egy hétvége alatt hogy ha ráfekszel akkor megvan a legend, persze kell ehhez sok minden de a lényeg sztem ettől még igaz (majd aki már próbálta így cáfol vagy igazol)

ha a UPC-vel nem lenne balhém lehet én is nekiállnék a legendnek de jelenleg netem sincs 😞

greyfox
Nyilván feljött már 6 meccsből 1x sem.
Ez akart lenni?
"6 meccsből egyszer sem jött fel, nyilván."

Shep
Még Zozo jön egy túl sok az aggro és utálom a huntert szösszenettel és teljes lesz a kép 😊 Ami engem amúgy nem zavarna.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:38:53

Devv
Na, azt meg inkább hagyjuk! Gyerekek, mit kapunk ezért...
Tinman
De ez csak egy k. fórum, nem a disszertáció kerül ide... nekem most 4 sg fórum ablak van nyitva ahová írogatok, meg 1 steam ablak, meg egy levelezés. Nyilván utóbbira jobban figyelek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Azért mert berakott egy képet? Ugyan már, bármikor összeütök neked egyet én is 😄
Amúgy meg, legenda, legenda, de hol van a másik kollégához képest, aki 2 óra alatt is legenda tud lenni? 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:33:28

Devv
De ő legenda, ő beszólhat!
Devv
😊
Shep
Gondolom ezt nem tudta értelmezni. "Nyilván feljött már 6 meccsből 1x sem" Pedig a magyar nyelv pont az ilyenek miatt olyan szép. 😊 Jó az igaz, hogy vesszőhiányos, de ennyi talán még belefér.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:32:06

Shep
Akkor még Muhi-t nem is említetted 😄

Tinman
Jogos -> "vágynak" :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Nálad is mi ez a színvonal bakker? Nem tudsz fogalmazni? Mi az hogy "Druidnál a legtöbben a nagy áhított kombóra vágyik" ? Teljesen értelmetlen, vegyél vissza légy szíves!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.05.07. 13:16:04
Tinman
Ezzel most én sem tudom mi a bajod. Druidnál a legtöbben a nagy áhított kombóra vágyik, nem jött fel neki 6 meccsből sem. Leírta. A játék topikjában mi a bánat baj van ezzel?

Devv
És akkor Negritis még itt sincs. Mindjárt jön és köt. Beléd. Vagy belém... 😊
Shep
Nyilván nem esett le neked miért írtam úgy ahogy de hát nem is vártam el tőled. Egyébként meg hiányzott már a rugdosódásod, merre jártál vagy 2 hétig?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:04:41

greyfox
Ha már a hozzászólásaid gyakoriságán és színvonalán nem tudsz változtatni, legalább megpróbálhatnál normálisan fogalmazni!

Devv
Én a héten már a második 5 win rogue or warrior-t nyomom el egy szar 40-esért, de nem is bánom. <#banplz>
Shep
Druid 5 win. Nyilván feljött már 6 meccsből 1x sem a FoN. Na ezért nem váltok druidára.

Én kb. 1 hete szoktam rá, hogy meló elött még lejátszok egy meccset úgymond nyugtatóként. xD A mai meccsem nagyon izgalmas volt, nálam midrange-mechsámán, az ellennél Patron warrior. Valahol 7-8. kör környékén járhattunk, ahol felhúzta az egyik patront, de addigra már csak 14+7 élete volt, nekem 24. Szépen körbejátszottuk, hogy ne legyen belöle még egy Patron, ment tovább a játék, majd 3-4 kör múlva jött a következö.
Lényeg a lényeg, nagyon izgalmas volt a meccs, a végére bizony elfogyott a paklija, szépen leszedegettem minden minionját, nekem meg volt még 7 lapom a pakliban, szóval feladta a meccset. 😄 Na ilyen meccseket szívesen játszanék minden nap, ahol ténylegesen agyalnod kell, hogy mi mi ellen jó, hogy tudod a legjobban körbejátszani a lapjait, stb.
Már jól indul a napom (bónusz streak, jelenleg Rank15*-on állok, igaz baba miatt csak napi 1-2 meccs fér bele).

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

dave9004
És azt bírom, ott nyomorékoskodnak r13-on mert őket is agyonverik és nem adják fel tolják a szarukat
dave9004
Mi a fun még most is facehuntert tolni?
Jó ötlet lenne. Kis plusz, aztán ahhoz, hogy megszerezd 100 wint kell nyomnod a hőssel. 😊
Devv
Jó lenne, ha a hösökhöz is csinálnának hátlapokat aztán valahogy meg lehetne szerezni öket, mert ezek a havi hátlapok gyalázatosan szarok. Tudom, nem számít, de egy kis plusznak jó lenne.
Kíváncsi vagyok mennyi hátlap van elfekvöbe a fejlesztöknél...
Devv
Ne tetézd!
Shep
Elment neked az eszed, a naxot sem csináltam meg heroicon, mert ott is durván csalt a gép, ja nem az ai lett túl jó, meg a random, meg a nem tudom mi 😄 Amúgy priesttel csináltam őket. Na meg egyébként sem tetszik a hátlap.

Shep nyomd le a heroicot, előre szakadok azon, hogy milyen őrjöngéseket levágnál 😄 Némelyik boss nem elég, hogy rohadtul unfair, de még 3-4 kör alatt le is tud verni, ha nincs tökéletes kezed 😄 Amúgy legtöbbjük ellen elég jó lennél priesttel.<#eplus2>
Devv
Az nekem sem sikerült elsöre. Elég fosra csinálták az a druid dekket.
Shep
Mondom hogy utál a játék 3. szárnyat kinyitottam, druid kihívás és folyamatosan a 8/4-es lényt tokenezte kifele én meg tele voltam 6-7 manás lapokkal, aha köszi, úgyis leszarom azt a hulladék druida lapot 😄 Persze 2-3 nekifutásra biztos meglenne de nem érdekel különösebben a mindent überelő OP priest lap a tw whelp az megvan. Azért így belegondolok ,hogy a priestet megint arcon köpték, csak röhögök magamban.

Devv
Én kevesebbet mondanék, de aki többet játszott vele az majd pontosít.

Múlt hónapban azzal toltam r10ig és kb. a felét nyertem "csalással" vagy még kevesebbet. Sok volt a hunter.
Shep
Hát azért 80%-ban igen 😊

Devv
*1 FoN-om van
Devv
Hunter/zoo ellen nem azt a 3 lapot várod. 😊 Egyébként nekem is csak 2 FoN-om van és nem mindig kell, hogy nyerjél. Na mindegy...