40521
  • dave9004
    Source?
    csak azért kérdem, mert fél órája raktad ide, de se hearthpwn, se redditen nem látom
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.13. 12:50:27
  • szucsy89
    nem lenne értelme annak hogy csak 1 kapja, mi alapján döntenék el hogy melyik? mind megkapja, tuti
  • Negritis
    kérdés hogy csak 1 vagy az összes patron megkapja-e
  • karmacoma
    Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen nerf. Warsongra gyanakszom. Valószínűleg 3 atk-ra lesz limitálva a charge(és nem kapja meg végleg kijátszáskor). Ez a leglogikusabb változtatás, és szerintem ezzel a commonnal megmaradna jó paklinak, de nem lenne akkora favorit mint most.
  • Tinman #21511
    Hát ez beteg. Warrior op.
  • Tinman #21510
    Soha nem hívtam aggronak, soha... pont azért írtam, mert más írta és jó volt felemlegetni :-)
  • Zozo0122 #21509
    Új lap, ennyit a patronról, nesztek warrior common ! :D Lehet nerfelni fogják a Berzerkert de ezzel azért életben tartják a paklit?

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.13. 12:23:11
  • Zozo0122 #21508
    De neeem. Srácok, a patron warrior nem aggro, hanem combo. Különbséget kell tudni tenni. Olajrugóra is sokan ráfogják, hogy rák, és akkor így nem tudom, hogy milyen játékkal játszik adott ember. Tuti nem HS-t. Nem feltétlen rád gondolok Tinman, hanem általánosságban.
  • Tinman #21507
    Aggropatronra gondolsz? ikszdé

Pontosan erről van szó, a határok már rég nem élesek, k. elmosódottak és ha valaki picit változtat a fostos streamerek elképzelésén már jön a "hmmmm let me think" :-D
  • Shep
    Control warrior nincs is csak patron meg p2w :D
  • Tinman #21505
    Ilyen linkeket elvből nem nézek, van saját gondolatom ;-) Az egyszerűen nincs igazad, kicsit kevés lesz érvnek.
  • Mephike
    Kíváncsi vagyok, hogy milyen legendást kap majd a hunter, a priest, és a shaman. Ha tippelnem kell, akkor a hunti megint kap majd egy böszme szörnyet. :)
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.13. 11:55:28
  • Mitttomén
    Összemosol 2 különböző warrior pakli típust, egyszerűen nincs igazad, hiába magyarázol bele bármit:

Patron:
    http://www.hearthpwn.com/decks/280069-top8patron

Control:
    http://www.hearthpwn.com/decks/287459-control-warrior-anti-meta-sjow

Ennél jobban nem tudja senki sem elmagyarázni a különbséget....

• Tinman #21502
    Patron ellen? Jó vicc lenne... persze ha nála a brawl, az tud meglepetést okozni, de szerencsére továbbra is sok netdekkelő hülye, így körről-körre megmondod mit tesz ki :-D
  • Negritis
    akkor hidd azt hogy ugyanaz a 2 és szidd az rng meg a blizzardot hogy kikapsz
  • Tinman #21500
    "a control és a túlélés&laphúzás marhára nem ugyanaz" Ki gondolta volna... nyilván ezért szedegeti le szépen sorban a kitett lényeket a patron warrior is és gyakran úgy képes uralni a boardot, hogy az ellenfélen semmije nincs kint. Szerinted ez nem control.

"nem véletlen hogy az egyikben van brawl míg a másikban nincs" Tengernyi patronost látok 1 db. brawl-al és qrva jól is teszik, mert ha mégis elfajulnak a dolgok és nem tud controlt tartani, amíg ki nem teszi a szarjait, akkor még mindig 5. körben ott van neki a brawl.

"de kb a 2. körben lehet látni hogy patron vagy control abból hogy nyom-e hero powert max hp-n"

Ez pedig teljesen helyzet és kéz függő.
  • dave9004
    twitchen biztos.
    gondolom blizzard channelén v a playhearthstone channelen.
  • Negritis
    ez a Ben Brode stream info mennyire biztos? meg hol lehet majd nézni?
    mivel nem raktak ki új szavazást így sztem lassan ránkengedik az összes lapot h nézd vazze

viszont akkor 14.én jelentenék be hogy mikor is jön pontosan
    még mindig nem döntöttem h előrendelem-e, de egyreinkább hajlok rá

tetszik az inspire jellegű mage lehetősége is, valamint a taunt / dragon control warrior is erős lehet
    a pala legend is tetszik
    ott a face / beast dudu kezdemény amihez 1 szinergia lap kellene még kb
    szal izgalmasnak tűnik a kieg

persze a végeredmény ugyanaz lesz hogy a játékosok fele megy face deckkel, viszont jó lenne ha kifizetődne az hogy "greedy" az ember és a mérleg nyelve a control felé menne nem pedig kiegyenlített lenne
  • Negritis
    2 féle finishe van (alaphangon) a patronnak

a control és a túlélés&laphúzás marhára nem ugyanaz

a patron azt szeretné hogy turn6 emperor közbe kezében minél több kombó elem majd turn7/8-ban befejezi

a control wari meg akarja uralni a boardot és úgy intézni a dolgokat

nem véletlen hogy az egyikben van brawl míg a másikban nincs
    a patron egy lényekre építő miracle deck ennek marhára kevés köze van a controlhoz
    az hogy a lapok x%a megegyezik az 1 dolog, de kb a 2. körben lehet látni hogy patron vagy control abból hogy nyom-e hero powert max hp-n

de mondom, ahol a facehunter = midrange hunter és az a magedeck aminek fele mech az nem mechmage ott ilyenen fent se kéne akadni
  • Tinman #21496
    Amíg ki nem tolja a szemetjeit controlt játszik, amikor kitolja mit csinál? Ha nincs meg OTK, akkor controlt tol velük, letakarítja a boardot és már közben tovább növeli a patronok számát, hogy a köv. körben meglegyen a lethal. Szívesen!
  • dave9004
    warlocknak már van kép op legendje warrinak meg egy
  • Negritis
    részemről csak annyi a gond hogy csak warrior
    és látva pl a warlock legendet :(
  • Mephike
    Páran el vannak tévedve ezzel a lappal kapcsolatban. Továbbra is el kell tudni jutni 10 manáig, túl kell élni a leprás gnómok áradatát, és azok baráti körét. Ez a lap nem legyőzhetetlen, nem old meg fixen semmit, de kétségtelen, hogy erős.
    Amúgy hetekig azért ment a sírás, hogy szar ez a kieg, mert nincs benne egy normális lap sem, most mutatnak egyet, erre azért megy a sírás.
  • dave9004
    már hogyne lehetne counterelni.
    paladinnal. Eq consec kész
    Pala legendás mindnek egy attackot ad gg
    twisting nether.
    mc tech
  • Negritis
    nerubian countereli :D 2 mana 1/4 és nem tudja kijátszani a battlecry miatt
  • Negritis
    control warrior != patron de sebaj
    van akinél a midrange hunter is facehunter
  • Negritis
    jah csak ez még nem instant win, sztem a priest és a handlock is jó lesz ellene
    10 manáért kirakja a 4 nagyot aztán jön egy lightbomb, vagy molten + shadwoflame és ott van letolt gatyával (nyílván nem feltétlen de nah)

valamint priest ha ezt ellopja akkor az nagyon erős tud lenni neki szóval érdekes egy lap lesz
  • szucsy89
    és az a jó, hogy ezt még counterelni sem lehet sem polymorphal, sem silence-el, semmivel.
  • Tinman #21487
    Mert most nem agyatlan ugye?

Most is kihúzásra játszik, Emperor T. kimegy, aztán lehet is utána számítani az szakállas rejszoló seregre.
  • imikszde00
    az a baj ettol a laptol fog atmenni a controll warrior agyatlanba. Huzd ki a 10. Korig, aztan 3 nagy lennyel nyerni fogsz...
    De reméljuk nem igy lesz. A pistikek maradjanak meg a parronnal.
  • szucsy89
    warri omgggg

kész, vége a hs-nek, mindneki warri lesz okcsá
  • Mephike
    Ma druiddal csodálatosan indult a nap. Egy medivh-vel játszó, állandóan "well play"-t nyomó játékost elvertem (eleinte ő volt fölényben, mert tempó mage-t játszott). Utána egy facehuntert kaptam el, és a végére egy priestet ettem meg :)
  • Negritis
    pala/wari 5w nah akkor p2w gyakorlás :D mondjuk rank 11-12 nem feltétlen ideális :D
  • VladimirD
    Háhh, érdekes. Valóban be volt törve egy lap, DE! A pakliban mutatta, hogy benne van, így mutatta azt is, hogy 30/30. Számomra egyértelmű lett volna, hogy automatikusan kiveszi. Bár így az ember meg tudja, milyen paklit épített.

Szóval megoldódott. ;)
  • kabel15
    Biztos megvan benne mind a 30 lap? Akkor nem enged ha kevesebb van. Nem törtél be 1 lapot ami benne volt abban a deck ben?
  • VladimirD
    Sziasztok!

Kérdésem lenne, ma reggelre mikor játszani akartam az egyik Shaman deck-em nem elérhető. Szép nagy piros X-el át van húzva. Miért lehet ez?
    - ellenőriztem 30 lap van a pakliban
    - 6 Shaman paklit építgetek variálva a lehetőségeket, hogy megtaláljam a nekem megfelelőt
    - ebből a 6-ból 5 játszható, 1-et nem enged

Köszönöm előre is.
  • karmacoma
    Azért meg kell találni a tökéletes paklit e mellé a legó mellé. Van jó pár lap amit nem szeretnénk ha kipakolna, pl Grom kombó darabkát, Alextrassat, 2 Shieldmaident. Persze vaule a free 5/5 vagy 8/8, de 10+ körben simán bukhatja is a meccset, ha valami nem jól sül el ezzel a lappal. Annyi tauntos hülyeséget kapott a warrior, lehet ezzel akarják legitimizálni. Nekem kicsit most még Malorne feeling a lap. Brokennek tűnik, de nem biztos, hogy azonnal erősíti majd a meglévő deckeket. Azt nem vitatom, hogy betegesen erős lehet később(Malorneal ellentétben).
  • Zozo0122 #21478
    Amúgy lehet jó lenne cserélgetni barátokkal lapokat. Valamelyikőtök biztosan adna egy TBK-t vagy egy Alexát Yseráért vagy Malganisért. SImán belemennék nekem kedvezőtlen cserékbe is, pl. egy Ysera egy teszem azt Gallywixért. Ki akarom régóta próbálni azt a lapot, hiába nem annyira jó.
  • Zozo0122 #21477
    Bakker, kinyitottam a 2. Malganisomat. Mostanában állandóan duplát kapok, van 2 Chom, 2 Yserám és 2 Malganisom. Jah meg 2 Boomom. Mind1, üdvözöljük körünkben Varian Wrynnt
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.13. 00:42:20
  • dave9004
    jelenleg a control warri nem épp top pakli, de közel van.