Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
na ki jött velem szemben arénában tegnap? 😄 igen, Amaz!!4 és szarrá vertem ^.^ #azéletapróörömei

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Devv
Dudu, 14.
all tables full ilyen üzit is rég láttam HS-ben 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

engem meg a szájbavert toughsteal idegesít, mert sose a fost hanem mindig az ideális lapokat lopja el vele a priest
vegyük ki azt is

sőt minden deck álljon 30 Dr. Boomból
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.08. 09:07:29

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

*patronok

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én most a midrange-mechsámán deckkel állok a legjobban, meg a Demonlock, amit párhuzamosan futtatok. Jelenleg Rank16***, bár mint pár hozzászólással korábban írtam, napi 2-3 meccs, ami rankeden lemegy. Patron warrival nem vagyok annyira eredményes, eddig 3-at játszottam vele, a patronom mind3 alkalommal a pakli legalján voltak, buktam is mind3 meccset. xD
Aréna még mindig nem megy, tegnap is csak egy 3-3-ra futotta lockkal. De majd belejövök valamikor, még van kb. 3-4 runra goldom.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Köszi, hogy megint hülyének néztél. Írtam már ,hogy nem az a gond, hogy körbe kell játszani, hanem az ,hogy rohadt nagy tempoelőnye származik belőle. Mirrorba mit adsz neki pappal cabalt, vagy esetleg egy belchert, mert a 2 cleric amit oda lehet adni neki az nyilván olyankor nincs nálam. Counter spell ugyanez, holy novát adsz neki, esetleg egy cicrlet amivel amúgy lehet meccset tudnál nyerni. Ez a gond. Elhiszem, hogy warriorrral meg a többi kaszttal ami tele van fos lényekkel odalöksz neki valamit és meg sem érzed a priest nem ilyen. Varázsaltból is megfog mondjuk egy shield slamet nem a világ vége de gy lightbomb már nem ez a kategória. Tudom erre majd az lesz a válasz, hogy PWS-et neki, aha ha nincs nálad, márpedig ha counterje van szinte sosincs nálam apró varázslat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.08. 08:35:20

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
na de egy hét eltelt májusból. ki mivel menetel legjobban és legrosszabbul?
én most patronnal állok legjobban és sárkányos warlockkal, druidom visszaesett.
dave9004
Segítek mit kell körbejátszani
Mage mechanikus sejtette mirror . Tempó magának két mirror egy counter
Freezenek Barrier, blokk. Grindernek duplicate esetleg counter. V a lapokból ismered meg a paklit v a secretből. Addigra lehet megszívod de utána javítható ha tudod mi várható. Rank 15 és alatta már nem tudom mit raknak
Mert akkor Shep örülne, hogy erős a pap és van neki értelmes legendje.
Meg akkor megnyugodna, mert minden kaszt tudná játszani azokat a secreteket, amiket Ő most sem tud körbejátszani. (de legalább mindenkinek lenne)

Igen, őt értettem.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.08. 00:07:27

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Archmage alatt Antonidast érted?

Szerintem nagyon jó ez class-kártya kombó rendszer úgy ahogy van, max. egy külön játékmód lehetne, ahol abból állítasz össze paklit amiből akarsz.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.08. 00:04:51

Battletag: Muhee#2716

+ a class kártyák is teljesen értelmetlen dolgok.
Milyen epic paklikat lehetne összerakni, ha mindenki használhatna minden kártyát...
Papban az Ősmágus például tök jó lenne. Archmage + PW shild 2x + Conceal

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Azt is támogatom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Teljesen 1et értek a secretet mindenkinek felvetéseddel.
+ legyen minden kasztnak fegyvere is.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.07. 23:40:01

Shep
Mi a túró ez a sok legyőzhetetlen mágus? Egyszerűen nem lehet velük mit kezdeni. Körbepakolják magukat a sok retkes secrettel és ennyi. Egyébként ezt sem értem ,hogy miért nincsen mindenkinek secret, miért csak a kiváltságosoknak, vagy ha már nincsen akkor lenne mindenkinek secret pusztítója, mert az a szar kezan semmit nem ér.

Felvehetnék valakit ismerősnek egy Watch and learn küldi erejéig?

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Devv
Csak mage jön ellenem. <#wow3>
Shep
Jó neked.

Az igaz.

Zickler
Negritis óta nem lehet tudni, hogy mi az elírás, és mi a vicc.

Loatheb Hunter ellen is lehet meccsnyerő lap. Alapvetően olyan classokhoz való, amik tudnak és akarnak boardot építeni, esetleg burstre építenek és jól jön 1 plusz kör. Priestbe vagy Control Wariba nem raknám be, mert másképp kezeled a szitukat velük. Druidba 90%-ban az a cél, hogy előkészítsd a kombót, és megvédd a kint lévő minionokat egy boardcleartől. Ugyan ez igaz Paladinra is. Persze ez megfordul, ha hátul vagy, akkor nagy segítség, hogy taunt+Loathebbel kiraksz egy erős boardot ahol nem tudja spellekkel megtámogatni a trade-eket. Sámánnal leginkább úgy jött ki vele, hogy mikor én is és az ellenfél is előkészítette a burstöt, kiraktam Loathebet, így az enyém talált be előbb. Üresbe csak a legrosszabb lapjárás mellett raktam ki az öreget. Sylvanasnak totál más a funkciója, és aggro mezőnyben lassan kezd is gyengülni. Nekem az egyik kedvenc lapom mióta megvan, de régen sikerült már olyan effektíven használni mint pár hónappal ezelőtt kb minden második meccsen. Az ellenfelek is okosabban játsszák körbe, mint régen. Meg ugye zooval, olaj rugóval, Patronnal vagy facehunterrel nem is nagyon kell nekik. A jelenlegi metaban Loatheb hasznosabb lap mint Sylva, aki inkább handlock vagy control wari ellen tündököl, manapság lassú.
Úgy érzem ehhez nem kellett kirakni a szarkazmus táblát.

Zickler
wut?

Kiraknak egy rakás sárkányt, aztán nyomnak egy flémsztrájkot.
Kivehetnék már a játékból őket.

Tinman
Olajost már 2-3 hete nem láttam... csakafacecsakazmegy :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

az meg mi? 😄

Loathebet amúgy meg kell tanulni játszani. Vegyük azt az esetet, hogy oilrugó vagy combo druid az ellenfél. Ott Loatheb konkrétan játékot tud nyerni. Csak hát ugye jókor kell kirakni. De nagyon hasznos minden kaszt ellen, de talán leginkább az olajos az, amit egymaga le tud hozni.
Szemét face handsámánok!

Tinman
Nekem sem az nem jött be, hogy nálam van (pár hétig használgattam), sem az, hogy ellenem kirakják. Ahogy az inglish mondá' vala: "Avoriding die evitapbel." <#zavart2>

Valahogy mindig úgy jött ki, hogy akkor tette ki az ellen, amikor üres boardja volt, én meg jól álltam, így nem hatott meg... a másik verzió hogy, akkor tette ki, amikor már amúgy is elbuktam a meccset.

Jó lap, de túlértékelt, beteszek a helyére inkább egy Sylvát.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.07. 15:40:07

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman szerint Loatheb nem olyan erős lap, mint az mindenki mondja. Gondolom az ő deckjeiben annyira nem jött ki az ereje, nekem pl. top 5 lap között van a játékban.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.07. 15:25:36
mázlista 😄

Egyetértünk mi sok mindenben, csak ugye a szélsőséges esetekre mindig jobban emlékszünk 😄
Zickler
Arról szerintem én lemaradtam...

sztem anno a Loatheb nem túlértékeltben is egyetértett a társaság nagy része 😄

Zickler
Naptárat elő emberek, ez a nap ezentúl piros betűs ünnep lesz!! Végre egy dologban egyet értünk Sheppel és Zozoval!!!!!

Jaja, elég jó munkát végeznek vele.
Shep
1-2 lap hiba szokott lenni néha de az bőven belefér szerintem. Viszont legalább folyamatosan fejlődik a cucc, az elején még alig tudott pár dolgot megcsinálni, most meg szinte már majdnem minden benne van amire szükség lehet.

Zickler
Igen, írták is, hogy ezt sajnos még nem tudták megoldani, mert a tracker csak a lapokat ismeri fel, azt nem hogy mennyi van belőlük a pakliban, de szerintem még így is egyszerűbb mint egyesével megkeresgetni a lapokat.

Igaz, azt is lehet, de nálam az néha bugzik. Van, hogy nem rak be mindem lapot, vagy 1-2 lap nem stimmel. (legújabb verzió)
Zickler
Egyébként egyszerűbb ha az Import fülön keresztül importálod a paklid a trackerbe.

Ja, a Framework amúgy tényleg így van, az nem poén. Kell hozzá !
Na, hogy illeszkedjek a mai trendhez, tökéletes magyarsággal írom le a dolgot 😄

Rakjad fel a trekkert legújabb verzióst. Indíjjad el. Indíjjad el a hártsztónt. Ha már elindult, verj meg egy hántert, biztos ami talán. Ezután újat egy dekket tsinálj. Tsináld meg ugyanaszt a dekket trekkerben, oszt akko elvileg azonnal látni fogod a dekket oldalt.

Ha az eksze működése leállt, akko fel kell istrumentálnod a gépedre a framework 4.5.-öt !!!! Valószínűleg itt van az kutya elásva az esetedben teneked. Ha sikerült, 5 percen belül el kell verjé egy zút, különben a program blokkolja a tűzfalat, és onnantól kezdve csak a fórumosok közül sorsol neked ellenfélt <#idiota>
Shep
Akkor valami nem tetszik neki, nekem is csinált ilyet 1x aztán gép újraindítás megoldotta.

dave9004
és akkor kiírja, hogy a működése leállt. itt tartok.
Shep
Kitömöríted egy könyvtárba és az exe-vel indítod.

dave9004
valszeg csak én vok hülye de hogy rakjam fel ezt a deck trackert?
Shep
Az is jó lesz 😊

bocs én nem tudom megunni 😄 meló és upc után asszem nézem ma egy kicsit 😄

jah és van kis ON része is mer szoktak kártyázni 😄

igazából martingált kéne rá csinálni asszem 😄

Shep
Ez is unalmas már 😄