40521
  • Tinman #21555
    Negritis/Darton olyan egyformák vagytok... nem várhatod el tőlem, hogy ennyire naprakész legyek SG fórumozó témában. Viszont, akkor a Dartoni kinyilatkoztatás szerint a "haverom" vagy. Ami jó, mert soha nem volt még olyan haverom, aki ennyire szerette volna a légi járműveket és mint tudjuk, aki a helikoptert szereti az rossz ember nem lehet... vagy valami ilyesmi.
  • 1Darton1
    Emlékszem ezekre, és én is mondtam már hasonlókat. Nem is volt olyan, aki ne köszönte volna meg, mert bejött neki az ötlet.

A kopternek úgyis az a lényeg, hogy véletlenül se legyen semmi logika a mondanivalójában, amivel olyan káoszt teremt a fejekben, hogy világuralomra törhet Mojo Jojóval kézen fogva.

• 1Darton1
    Én csak bátorítottalak, mert érzem benned az erőt, hogy végre fényt gyújtasz az éjszakában.
    Nem értik meg ezek a fura emberek, hogy a patron warrior címkét nem azért kapja egy deck, mert benne van a grim patron nevű lap. Meg a mechmage se a sok benne lévő mechről kapta a nevét. Sőt, a handlock kifejezés után oda kell írni, hogy warlock, különben senki sem tudná, hogy miről van szó. És még megannyi zseniális eszmefuttatás, amit átlag halandó nem érthet meg, csak egy igazi helikopter.
  • Negritis
    a rank 20-t én javasoltam az embereknek, mivel a casual teljesen játszhatatlan a brawl pedig ki tudja hogy mikor van és mikor nincs meg mikor mennyire játszható basic készlettel

és a rank20 farmolást kezdőként a budget hunter deckel teszteltem elég faszán működik innentől a tanács valid

mint ahogy az aréna tanács is valid, csak lassan térül meg, és ha valaki komolyan gondolja a HS-t lehet megéri az első 20-25 arénát pénzből finanszírozni ami ad gold magot is + tapasztalatnak is ideális
    dehát ilyet le se merek írni mer mi az hogy pénz költésére buzdítom a népet egy f2p játékban
  • Tinman #21551
    Tóóóóóódddíííí!
  • Shep
  • Tinman #21549
    Ki tudja mit csinálsz... az biztos, hogy játékhoz sok közöd nincs :-(

Ha lenne, akkor nem a másikkal kötekednél, hanem a témában értekeznél, de az persze sosem sikerül :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.13. 16:31:09
  • 1Darton1
    Oh, shit.
  • 1Darton1
    Most akkor rank 20-on farmolok vagy nettózok? Teljesen elkeveredtem ebben a briliáns gondolatmenetben.

Ej ej, Tódi, nem néztél Gumimacikat gyerekkorodban. A szaloncigányozásodon már meg sem lepődök, sok frusztráció lehet még a kobakodban.
  • Negritis
    a perköltség a tiéd mert én a levédetésed előtt levédettem pont ezzel a képpel :D
  • Negritis
    jah, de mondták is hogy direkt ismétlődik meg hogy erre még számítanunk kell a jövőben
  • qetuol
    ez a mostani brawl is már volt -.-'
  • 1Darton1
    Egyébként a helikopteres beszólásomat levédettem, úgyhogy számíthatsz egy kártérítési perre!
  • Tinman #21542
    Passz, de az rémlik nem ajánlgat kezdőknek nettó baromságokat :-D

"Tódi"

Ez ilyen cigó nyelv? Büszke lehetsz rá ;-)
  • 1Darton1
    Nem a te haverod farmol rank 20-on véletlenül? Ha jól sejtem még egyszer sem említetted meg neki, hogy az mennyire nem szép dolog. Szóval ebben az ügyben inkább nem ugrálnék a helyedben.
    Sem a játékkal, sem pedig a magánéletemmel kapcsolatos képességeimet nem szoktam itt emlegetni, viszont te már túl sokat elárultál magadról, amire nem lehetsz büszke. Próbálkozásnak azért nem volt rossz, Tódi.
  • Negritis
    off
    de nem szeretem a simpsonst, csak kerestem egy icebucket-s meme-t
    south park, family guy jobban bejön ezek közül
  • Tinman #21539
    Simpsont nézel? Támogatom... lehet abban sikeresebb leszel :-D
  • Negritis
    úgy beégettél hogy csak ennyit tehetek

• Mitttomén
    10 pont! A nap poénja, mindent visz!!
  • Tinman #21536
    Igen, menjünk inkább farmolni r20-ra kezdőket... remélem a munkádban jobb vagy, mint ebben, mert mindannyiunk érdekében remélem, hogy nem valami mentős/tűzoltó vagy :-(
  • Tinman #21535
    Elég lesz a szegénységi bizonyítványodból ám kevesebb is ;-)
  • Mephike
    Ez a kép tökéletes, mindent leír, amit gondolok. :)
  • 1Darton1
    Szerintem mindenben igazad van. Ne hagyd magad!
    Szeretném, ha gyakrabban mondanád el itt a véleményedet, mert nagyon hiányzik innen az ennyire magas szintű szakértelem.
  • Negritis
  • Tinman #21531
    Nem sikerült megérteni... még 1x: A határok elmosódtak, nincs egyen pakli... az hogy x szaros a neten mivel nyomul, az egy dolog, hogy hány birka követi az egy másik, emiatt a patronból is létezik aggro, létezik full combo és létezik erősen control belőle. Az, hogy te kinevezel egy streamer után egy paklit patronnak az éppen melyik az 5 működő közül? Ezek szerint a combo. Ezt is tudom. Léphetünk tovább.
  • dave9004
    mikor handlockozott felordított
    ANTIKER HEIL BOT :D
  • Shep
    Lothar marha jól nyomja. :DDDDDDDDd
  • Mephike
    #21525 Az az arcszőrzet :D
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.08.13. 14:26:26
  • Shep
    Attól a tagtól kikészülök amúgy, legnagyobb mikor körbemagyaráz valamit aztán totál ellenkezője történik. Az első körös zsinór égetés meg agyhalál.
  • Zozo0122 #21526
    Ez nemhogy a druidot, de az utána következő 10 ellenfelet is kinyírhatta :D
  • dave9004
    a csávó Lifecoach cosplyat nyom (ropeol minden körben)
    legend 13-on most összefutott a csapattársával Lifecoach-al :D
    stream
  • Hugh Hefner
    mai rekordom ;)

• Negritis
    pár info

Varian Wrynn

If your board is full, Varian puts drawn minions into your hand. If Chromaggus is on board, you'd get a copy of the minion. (Source)
    Minions will be played onto the board if your hand is full. (Source)
    Like all minions summoned to the board, minions brought on by Varian don't activate their battlecries. (Source)

• karmacoma
    Én szándékosan nem nézem az ide betett lapokat redditen vagy pwn-en előbb, mert akkor azt írnám róluk amit ott olvastam(pontosabban erősen befolyásolna), és jobban szeretek magam okoskodni először. :D
  • Mitttomén
    Minőségi munka volt, én is majdnem bekajáltam, és csak azért majdnem, mert soha egy lapot sem hiszek el míg nem látom legalább egy másik megbízhatónak mondható oldalon.
  • Zozo0122 #21520
    Bocsi, muszáj volt baromkodnom kicsit :D Szép lett a lap, rátettem a TGT logot is, így én is simán elhittem volna :)
  • Mephike
    Oks, ezt benéztem :)
  • Zozo0122 #21518
    2 dolgot azért megjegyeznék :D

1 - Tényleg lesz egy warrior common minion, mert ugyebár 3 commont kap most mindenki 2 helyett, és a warrior eddig 2 common spellt kapott.

2 - A törpe csaj tényleg szerepelni fog a TGT-ben, mert rajta van a palkáton is. Talán pont ő lesz a wari common, az értékei meg a szövegezés azonban a képzeletem szüleménye
  • Mitttomén
    Ok, akkor Neked a patron warrior control, a világ többi 99,999% HS player-ének meg nem, ennyi.
    Mondjuk így hogy sosem nézel szét ilyen HS oldalakon már értem miért fekete számodra az ami mindenki másnak fehér.
    Kár is erre több szót vesztegetni, éljen a control parton warrior!
  • Zozo0122 #21516
    Jó na, ne éljétek bele magatokat :D hevesebb reakcióra számítottam Bocsi !!! :)