Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
vegyük ki azt is
sőt minden deck álljon 30 Dr. Boomból
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.08. 09:07:29
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Aréna még mindig nem megy, tegnap is csak egy 3-3-ra futotta lockkal. De majd belejövök valamikor, még van kb. 3-4 runra goldom.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.08. 08:35:20
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én most patronnal állok legjobban és sárkányos warlockkal, druidom visszaesett.
Mage mechanikus sejtette mirror . Tempó magának két mirror egy counter
Freezenek Barrier, blokk. Grindernek duplicate esetleg counter. V a lapokból ismered meg a paklit v a secretből. Addigra lehet megszívod de utána javítható ha tudod mi várható. Rank 15 és alatta már nem tudom mit raknak
Meg akkor megnyugodna, mert minden kaszt tudná játszani azokat a secreteket, amiket Ő most sem tud körbejátszani. (de legalább mindenkinek lenne)
Igen, őt értettem.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.08. 00:07:27
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szerintem nagyon jó ez class-kártya kombó rendszer úgy ahogy van, max. egy külön játékmód lehetne, ahol abból állítasz össze paklit amiből akarsz.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.08. 00:04:51
Battletag: Muhee#2716
Milyen epic paklikat lehetne összerakni, ha mindenki használhatna minden kártyát...
Papban az Ősmágus például tök jó lenne. Archmage + PW shild 2x + Conceal
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
+ legyen minden kasztnak fegyvere is.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.07. 23:40:01
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Kivehetnék már a játékból őket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valahogy mindig úgy jött ki, hogy akkor tette ki az ellen, amikor üres boardja volt, én meg jól álltam, így nem hatott meg... a másik verzió hogy, akkor tette ki, amikor már amúgy is elbuktam a meccset.
Jó lap, de túlértékelt, beteszek a helyére inkább egy Sylvát.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.07. 15:40:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.07. 15:25:36
Rakjad fel a trekkert legújabb verzióst. Indíjjad el. Indíjjad el a hártsztónt. Ha már elindult, verj meg egy hántert, biztos ami talán. Ezután újat egy dekket tsinálj. Tsináld meg ugyanaszt a dekket trekkerben, oszt akko elvileg azonnal látni fogod a dekket oldalt.
Ha az eksze működése leállt, akko fel kell istrumentálnod a gépedre a framework 4.5.-öt !!!! Valószínűleg itt van az kutya elásva az esetedben teneked. Ha sikerült, 5 percen belül el kell verjé egy zút, különben a program blokkolja a tűzfalat, és onnantól kezdve csak a fórumosok közül sorsol neked ellenfélt <#idiota>#idiota>
jah és van kis ON része is mer szoktak kártyázni 😄