40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
azért a metát a blizz bassza el balance nélkül. Ez olyan mint itthon a kiskapuk -
Végül is bölcsebb lett volna azt a tanácsot adni nekik, hogy nézzen köcsög streamereket, akik rendre totál elqrják a metát, hogy aztán az ott látottak alapján egy újabb 6. kör lethal szintű trógersereg nője ki magát. ;-) -
Negritis #21593 mondjuk jó volt látni hogy mennyire örült mind2 győzelmének pedig ma ő volt a gyenge pont a csapatban -
Lehet akkor rosszul emlékszem? Valószínű, mert rémlik, hogy utána Trump a döntőben egy fagymágussal küzdött és tényleg control wari volt nála akkor. Bocsi, tényleg igazad lesz, rosszul emlékszem, de a lényeg az, hogy tényleg több mint 40 Hp fogyott ott el. -
Negritis #21591 nem, trump volt a control 3ból 1 meccset sikerült nyernie 5-5nél controllal
ha nem Trump van ott akkor szerintem ráment volna a játékosok 80%a arra hogy leveri emprerort shield slammel, kirakja boomot üt a fegyóval kihozva a WW effectet és bízik benne hogy a boombotok sebeznek 4et v 5t asszem annyi kellett volna
-
Néztem tegnap a meccset. De ott Trump volt patronnal, az ellenfele meg control wari volt. Trump utolsó előtti húzással húzta fel az emperort, addig az ellen minden körben shiieldelt, és egy 3/2-es lénnyel ütött. Trump közben ezerrel számolt papíron. Kitette az emerort, az ellenfele okosan beleverte a két kicsi lényét, de Trump még így is eggyel többet sebzett rajta, mint amennyi HP-je és shildje együtt volt, igen a két érték együtt 40 felett volt.
szerintem tuti nerfelni fogják ezt a patron warit idővel. -
Lol most olvasom h trump 49 életről bukta a patron ellen üres boardról. Holnap brode remélem bejelenti a nerfet -
Negritis #21588 a bannerban van egy "nevek" rész ott találhatsz valakit hogy fel tudd venni -
Ahhoz kell a #számod is -
Pongyi #21586 Hali. Valaki vegyen már föl barátlistára h megtudjam csinálni azt a nyomorult spectacre-s küldit. Játékban is ez a nevem. -
1Darton1 #21585 Úgy kitalálsz mindent egyből, nem csoda, hogy mindenki a te iránymutatásodat várja. -

https://youtu.be/bTl3fPIn2mo?t=68
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.08.13. 20:52:22 -
Vannak cégben gyakornok srácok. Hamar rákattantak HS-ra, egyik már lassan 1 hónapja tolja.
Egyiknek sokat segítettem, másiknak alig, hagytam, hogy maga jöjjön rá dolgokra. Azt sem tudják mi az a netdekk, de mind a kettő jól halad, term. 0 Ft-ot áldoztak rá. Főleg gyors és offenzív összeállításokkal operálnak. Majdnem naponta nyitnak, arénát term. még elkerülik és a kis luciferek már gianteket is nyitottak (én 1 év alatt még egyet sem ^^). Szóval, egy totál kezdőnek még mindig nem reménytelen ügy (brawl is segít nekik!) a HS-t f2p-ben tolni. -
Nehezen lesz meg, ha nem jön ki a lépés nekik, akkor cumi van. Rexxar ellen nincs esély, ha nem jön fel neki a Grim Patron. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.13. 19:50:15 -
Zozo0122 #21581 Szakadok, a másik nagy magyar fórumon nagyon betalált a reggeli trollkodásom, a lapot amit csináltam vki bemásolta, és találgatják, hogy vajon valódi e:Ddddddd -
Negritis #21580 trump elemez vol8
-
Negritis #21579 kell a golden warrior mer a tegnap bejelentett legend op :D -
Éppen ezért nem is fizetek :D -
Ma valami Warrior nap lehet. Csak az jön ellenem, Casual, Ranked, mindegy, csak Warriorok. Mi az áporodott herezacskó van ma?
Ja és természetesen mindegyik ez a patronos féreg. -
Nirz #21576 Ugye előzőleg volt egy hosszú kihagyásom és kilépés előtt csináltam egy gold zoo-t majdnem minden dustot elverve , gondolván úgyse térek majd vissza. Összeségében dühit hogy úgy elpocsékoltam a sok dustot és nem tudok úgy játszani vele és tulajdonképp mechmagén kivül és zoo nincs rajta semmi.
Szóval gondoltam ezt lezárom egy új kezdéssel és ezúttal megfogadva hogy az advanture se adok ki semmit ,teljes f2p vagy sehogy. Meglátjuk meddig bírom -
Negritis #21575 te ha fizetnél se nyernél :D -
Free to play, but pay to win. -
Minek kezdtél újra? -
Nirz #21572 Ha valaki ingyen akar játszani az a egyetlen esélye nem rég kezdtem egy újat, próbálva mennyire lehetséges az f2p, és még face hunterrel is piszok nehéz rank 20 felett mert ugye kulcslapok hiányoznak ami a naxos paywall mögött vannak, marad a lassú farm , magasabb rankon nics értelme -
Negritis #21571 félreértés ne essék nem kritizáltalak
nehéz kérdés amúgy, mert én pl nem látom hogy tudnák kontrollálni azt hogy ne legyél mesterségesen jóval a szinted alatt
azzal talán lehetne kezelni ha mondjuk óránként X meccset adhatsz fel a többit le kell játszani, ez sem lenne jó mert így meg az ellenfeled szopathatna világnak meg mittomén -
Jogos, csak így semmi értelme. -
De milyen aranyos, hogy magára ismer és folytatja ugyanúgy (: -
Am még én is írtam h faszság h engedik a farmot. Cserébe tudtam h én is fasz vok. -
Soha nem jutna eszembe gyengébbekkel kezdeni. Rettentő sportszerű viselkedés... cserébe viszont korrekt képet fest az adott személy jelleméről. -
Teljesen lényegtelen, ennyi telt tőle, érd be ennyivel. Én a kevésnek is örülök már :-) -
Legközelebb ne magadból indulj ki. ;-) -
Negritis #21564 jó lenne, sztem holnap eldöntöm hogy kell-e az 50 pack :D -
Negritis #21563 nope, nem rólam van szó hanem Daveről aki golden hero-t farmolt rank 20-17 között, legalábbis gondolom a halál/tréfa istene erre célzott
nem mintha nagy gond lenne a farmolásból, sokan szoktuk csinálni néha én is ha épp kedvem van
mondjuk a mostani szezonban előbb felmászok rank5re max utána majd visszabukok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.13. 17:20:30 -
Elvileg holnap lesz az utolsó nagy "show", 99%, hogy ott megtudjuk, a pontos dátumot. -
Nem mondhatom meg mert csúnya dolog :(
Inkább arról meséljetek kijön-e ez a csoda hamarabb, mint aug 24? -
StrikeFor #21560 kibaszottul unalmas és lassú -
Kiről van szó? -
Nem tudok erre a fazonra szavakat mondani, annyira lesokkolóan degenerált, hogy sikerült egyáltalán ilyet összehozni?
Mindenki eldöntheti kire gondolok, meghagyom az örömöt.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.08.13. 17:07:12 -
Most akkor Tódi vagy kopter? Ez valami bipoláris zavar nálad, hogy nem tudod ki van kivel?
Segítek: Negritis -> Not a valid target. -
Lehetetlent ne kérj tőlem... itt egyesekben fényt gyújtani? Jó, hogy mindjárt ne lovagoljam meg szőrén a sötét anyagot :-D
"a patron warrior címkét nem azért kapja egy deck, mert benne van a grim patron nevű lap"
Na ez viszont már valami! Már csak az a dekk érdekelne, melyet patron warriornak hívnak, és egy árva darab grim patron sincs benne. Ez ilyen voodoo izé gondolom, hogy angry chicken kell bele, megpingeled tű híján valamivel és akkor jön fel belőle a patron ugye? Mondd, hogy így van és ma már végre nyugodtan alszom.