40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Tuti nem lehetetlen, mert engem tartanak itt a legbutább HS playernek, aztán csak összejön minden hónapban kevés ráfordítással az R10 alatti régió.
Igen az iqhunterhez biztos dustolni kellett egy egész használható legendary-t :-D -
Zozo0122 #21634 Nem hiszem el. Csak azt várjátok, hogy kapjatok újabb aggro lapokat a facehunterbe. Ha kijön a kieg, előveszem az undertakeres huntert és leverem vele a fullcontrol tauntwarriort.
-
Negritis #21633 -
Csak trollkodunk. Természetesen várjuk az új lapokat és a megjelenési időpontot. -
Zozo0122 #21631 Mik mennek itt
Lehetne már este hét, hogy az új lapokról tárgyaljunk :D Mindenki érjen haza 7-re, ha meló van szóljon a főnöknek, hogy nyugi papi, HS stream van, de hétfőn tali
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.14. 14:06:21 -
Aztat bárki monhassa.
Amúgy meg engem is zavar az okoskodásod mégsem trollkodok veled, remélem érzed a különbséget
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez most, mert megérdemled
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.14. 13:55:41 -
Negritis #21629 ne is mond b+, lehet hogy kivételesen IC vonatjegyet veszek :D -
1Darton1 #21628 Szóval mégis nézel streameket? Vagy olyanról beszélsz magabiztosan megint, amiről fogalmad sincs? Esetleg másodkézből hallottad valami ragekidtől?
Én sok aréna streamet néztem korábban (azt szoktam kezdőknek ajánlani), emellett a szórakoztató streamerek többsége kövér control paklikkal szokott játszani. Például az egyik kedvencem Kibler, aki rengeteget nyomta a dragon palát, mostanában pedig főleg dragon mage-ezik. Vagy Day9, aki mindenféle különleges, extrém paklikat próbálgat. Kolento is lassú deckekkel játszik többnyire.
Hiába hazudsz úgy, hogy még te is elhiszed, attól még nem leszel meggyőzőbb. Ideje leszokni róla, Tódi. -
Pedig mire hazadöcög a busz/vonat a Kübeki parasztelosztóba, olyan büdös leszel, mint egy disznó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak trollkodtam. :D -
Nirz #21626 igen majd később ráérek gyűjtögetni miután az alaplapok megvannak. -
Negritis #21625 néha trollkodok veled mert vagy észreveszed vagy nem és kicsit zavar a mártírkodásod
sajna 100 kiló felett vagoyk így nagynak számítok de büdös nem vagyok :D -
Tehát akkor csak egy büdös nagy troll vagy? :DD -
Negritis #21623 control tech card, heavy ramp és taunt wari esetleg handlock ellen hatékony
nyílván ha be tudod cserélni rare-kre akkor megéri pl 2 hymane többet ér jóval -
Nirz #21622 talán de akkor se hinném hogy must have kategória.
Egyébként az első ingyen aréna is dobott egy legendet mikor kezdtem, a rogue trade prince g. az egyértelmű dust volt megintcsak, mert rogue-t sose szerettem annál talán csak a priest rosszabb számomra -
Negritis #21621 pedig a TBK életre kellhet ha viable lesz a taunt wari :D -
Nirz #21620 Jó nem állítom hogy lehetetlen, ma pl megcsináltam a brawlt és az ingyen packba egy black knight fogadott amelyet rögtön dustoltam is hogy normálisabb legyen a face hunter xD -
Negritis #21619 van a trollkodás és van a balhé :D ez most az előbbi volt részemről :D -
Mondom ,hogy van valami probléma :) -
Zozo0122 #21617 Hát, elvileg még nem, csak néhányat. Lesz pár meccs, valszeg amit ott látunk, az lesz csak. Meg remélhetőleg egy megjelenési dátum. -
Zozo0122 #21616 Na, mostanában megint mindennaposak itt a balhék :D -
Negritis #21615 jah + 1 megjelenési dátum sem ártana -
Nagyon remélem, hogy ma végre az összes lapot bemutatják már, hogy végleges képünk legyen arról, hogy mit hoz ez a kieg. -
Te meg többet foglalkozol Shep-el, mint sokan mások. :D -
Te beteg vagy, azt sosem mondtam ,hogy nézni is, rossz, sőt nézni jobb, mint játszani, mert legalább nem én szívok és akkor tényleg fun a random. Amúgy meg oda írok ahova akarok, ha nem tetszik az nem az én gondom. -
Negritis #21611 mindig mondod hogy nem foglalkozol a játékkal, nem írsz ide többet
uninstallálod, unod, utálod, nézni is rossz
de többet foglalkozol vele mint sokan mások :D -
Nem értem a két dolognak mi köze egymáshoz, de hát ... -
Negritis #21609 nem úgy volt hogy törölted? -
Akkor megint minőségi playeket lehet majd látni? :D -
Negritis #21607 megyek haza Kübekre meló után és valszeg még vagy vonaton leszek vagy épp buszra várok :D szal nem fogom nézni :D
és még várok 1 csettintős lapok hogy előrendeljem :D -
Zozo0122 #21606 "We're going to get our card reveal fix tomorrow live via the PlayHearthstone Twitch channel. Ben Brode and Dan "Frodan" Chou will be on stream playing show-matches against Hearthstone Game Designer, Dean "Iksar", Ayala. During the livestream, "a number of new cards" will be revealed." -
Zozo0122 #21605 Nem írjuk. Ha nem nézed, akkor ebből kimaradsz. Mi az, hogy nem nézed a sztrímet ??? És még elő sem rendelted, úgyhogy számíthatsz a -50% dropratere epic és legend kártyák esetén
-
Negritis #21604 akkor nem érek haza :D fasza
majd írjátok h mi volt :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.14. 10:01:02 -
Elvileg 19:00-ás kezdés lesz. -
Negritis #21602 mai benbrode streamről vkinek van infoja h mikor kezdődik?
remélem sikerül hazaérni addigra -
Nem. Amíg nincs képben, de sikert akar aggrozzon, ha akar, de ahogy nyit, álljon át arra ami neki örömet okoz, amelyik kaszt közel áll hozzá. Már az első napban megmondja egy kezdő, hogy melyik kaszt szimpatikus számára. -
Negritis #21600 aham szóval ha TE mondod hogy menjenek aggro deckel az jó, de ha esetleg egy profi az már égbekiáltó bűn
rendben -
Persze ez is benne van, meg az is, hogy ez az egész egy öngerjesztő folyamat. Viszont a brawl ezért gyakran zseniális, mert sokakra igaz, ha nincs kapaszkodó (netdekk), és neki kell összeállítani valamit, ott már megáll a tudomány. Jó példa erre a mostani, amikor sorba jöttek egymás után a ranked összeállításokkal nagyon kevés varázslattal. :-D -
addollak -
Pongyi #21597 Köszi. -
Pongyi #21596 Pongyi #2262