40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nirz #21675 Ez hülyeség igenis a facehunter is igényel skillt,sőt szerintem kifejezetten nehéz jól játszani.
Pl:
van lent egy csapdád és íjad, lehet hogy jobb ütni vagy inkább megvárni amig a csapdád felnyilik hogy extra ütés lehetőséget kapj. Van amikor a kivárás a jó taktika van amikor pedig azzonali plussz sebzés az ellenfél deckjétől függően.
vagy pl arcane golemet van mikor minden további nélkül bevetheted de bizonyos esetekben pl druid ellen megadni a plussz manát esetleg öngyilkosságot jelent
szóval közel sem eszetlen.
Ha teljesen eszetlen deckről beszélünk akkor az mindenképp a ramp druid -
"de figyeld még a Truesilvere sem arany"
Tele vagyok arany lapokkal, egyet sem használok, sőt a hátlapom is alap. Szándékos. Sokkal jobb ha lebecsülnek, lankad a figyelem :-) -
Zozo0122 #21673 Köszi ! -
Zozo0122 #21672 Az a másik. A paladin megcsúfolása leprás gnómokkal meg ilyen korcs lényekkel. Gyökereknek való deckek ezek. Rank7-en jön most egy, de figyeld még a Truesilvere sem arany. Amíg meg nem jelent a rákpaladin deck, valszeg hozzá se nyúlt a classhoz. Jó, megvan hozzá a joga, hogy azzal játsszon amivel akar.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.14. 17:37:05 -
Elvileg akkor ma este 19:00-tól indul a jóság, bőség, az alábbi címen tudjátok majd nézni a jóságot:
http://www.twitch.tv/playhearthstone -
+ 1 millió -
Term. nem hunterbe gondoltam. -
A facehuntert rühellem, tényleg egy olyan deck, amihez sok érzék nem kell. De ha engem kérdezel engem az eboladin most jobban irritál, mert ha az kiszórja a kezét, akkor tuti húzni fog utána, míg a facehunter ott elvérzett. -
Zozo0122 #21667 A midhunterrel nincs komoly bajom, kivéve, hogy a költségéhez képest túl erős. A patronhoz skilles ember kell, tény, hogy az is pofátlanul erős a költségéhez képest, de ahhoz tudni kell vele menni. -
Negritis #21666 Inkáb midhuntervagy midmechmage mint a patron a trogerotkvAl -
Zozo0122 #21665 A hunterrel csak az a baj, hogy egy rakás szar. Talán később a jövőben jó kis class lesz belőle, de most utálom. Miért? Nézzük.
- A legnagyobb rákhalmaz szar, a kezdők is rá vannak kb. kényszerítve, hogy a legocsmányabb deckekkel kezdjenek játszani.
- Van fegyvere, secretje, nagyon erős szinergiája egy fajjal(beast), erős támadó spelljei és megfelelő early gameje. A legtöbb classnak ebből az 5-ből maximum 2-3 van meg megfelelően. Neki mind.
- A hero powerje arra bátorít, hogy kb. fölösleges is control irányba elvinni, mert a rák erősebb. Nincs is igazán működő control hunter. Múltkor akartam csinálni egy Malygos huntert, de annyira nem vált be.
- Olcsó. Bárhogy is nézzük, a hunter olcsó class, így a játékosok nagy részé ebbe tanul bele először, és ha kiakad a játékon azonnal visszatér a rákhoz.
- NAGYON erős, de most tényleg. Facehunterrel egy gyökér is eljut rank5-re pár száz meccsel, csak bírni kell seggel. A midrange hunter már nem rossz, de amúgy az is kegyetlen erős, rank5 laza vele egy jó játékosnak.
- A facehunter egy undorító moslék. Hiába vered 60-70%-on mondjuk pappal vagy warival, más deckekkel kicsit kevesebb, akkor is kapsz legalább napi 2-3 kretént aki legyorsul vele, mert rossz a kezed. Arra épül az egész, hogy no skill go face csapjad az arcot, mielőtt a másik belehúz a jó counter lapokba. Gyáva deck.
Ennyi jut eszembe. Nagyon kiidegeltek ma. Ketten lenyomtak ma rank7-en. Nem nagyon tehettem semmit, a végére természetesen már enyém volt a board, de addigra elég volt a skill command + HP.
Kezdődjék a háború, van még majdnem 2 óránk a streamig srácok
-
Nirz #21664 Eaglehorn Bow ?
Knife Juggler ?
Arcane Golem?
Mindegyik nagyobb szolgálatot tesz most mint a black knight valaha is tenne vagy fog, szerintem a stat borzalom , illetve leszed egy sludge belchert max mostanság igaz azt sem mert ugye 1/2 marad , akkor már egy owl jobb szolgálatot tesz szerintem általában véve mindenhol -
Nirz #21663 hát jah blizzard törölte a keselyűt, nem létezhet control így. Plussz a heropower egyszerűen alkalmatlan board controlra. -
A hunternek szerintem az a "baja", hogy nem lehet normális control decket építeni belőle. Nem emlékszem olyan esetre, hogy egy hunter control (ide sorolom a deathrattles-el operáló Feign deckeket) megvert volna. Hiába van Gahzrillája, ha a sebzését (buffolását) nem tudja közel sem úgy megoldani, mint egy warrior. Illetve a szokásos probléma, amit már ezerszer írtunk, az a laphúzás.
Egy olyan legendet simán el tudnék képzelni, ami a beastek után ad attackot, mint Bolvarnál (ezt is itt írta azt hiszem valaki, és tetszett az ötlet).
De addig, amíg ez nem valósul meg, marad ez a másik irányzat, ami tetejében eszméletlen hatékony is... -
karmacoma #21661 Nem hiszem, hogy a midrange-nek erre lenne szüksége. Ami 7+ manás lapot láttam midrange variációkban, mind inkább finisher volt(Boom/Ragna). Amúgy nekem se tetszik annyira dolog, hsz írás közben találtam ki, de jól mutatja, milyen nehéz összeegyeztetni a Hunter karakterisztikáját a kontrollal. -
Ha ezt megteheti és se más, se más nem szenved ettől hiányt semmiben, mert nem hiányzik sehonnan az a pénz, akkor lehet Ő mégis csak többre való, mivel Te nem teheted meg. ;) -
Akkor neked nem esett le -
Negritis #21658 Majd spoiler möge tesszuk -
én mivel melózni fogok, este annyit kérnék h a kurvanagy képeket meg a gifeket hanyagoljuk pls, szeretném én is megbeszélni mi lesz az új lapokkal -
Negritis #21656 van aki nem szereti a Shaman-t :D -
Oks, megvan :) -
Olvasd el mit írtál, biztos rájössz :) -
Aki 1 millát elvert erre a free játékra, annál csak többre tudom magam tartani az 100%. -
Negritis #21652 az ember fantáziája már most elszabadult :D
otk dudu:D -
Negritis #21651 őszintén? igen többször is
mégse érzem hogy ettől több lennék mint bárki más veled ellentétben aki többre tartját magát másoknál csak azért mert ők mertek költeni a játékra -
Kényelmesebb a székből ülve adakozni... én már idén többször is megtettem és te? -
Negritis #21649 akkor te miért nem ingyen konyhán főzöl ahelyett hogy fórumoznál? -
Negritis #21648 ez miért vinné kontrol irányba?
10. körben a midrange kirakja a 6/20 tauntját és gg -
Költse beteg gyerekekre/környezetvédelemre/szerencsétlenül járt állatokra és leborulok előtte. -
Mesélj :) -
karmacoma #21645 Szerintem valami olyan kéne neki, ami úgy áll összhangban a HP-jével, hogy mégis control irányba viszi a classt. Kb lehetetlennek tűnik, de jó versenyt lehetne csinálni belőle, ki tud kitalálni ilyen lapot. Én pl egy olyat neveznék, hogy olyan lenne a mechanika mint Bolvarnál. 7 mana, 6/2 taunt, és annyi HP-t kap, amennyit sebeztél az ellenfélbe amíg a kezedben volt. -
Negritis #21644 én irigy? nem én sajnálom másoktól azt a pénzt amit esetleg a játékra költ -
-
Zozo0122 #21642 Huntert el kell vinni control irányba. Akkor szívesen játszanám. -
Kíváncsi vagyok, lesz-e még olyan húzós lap, mint a warrior legendása. Értékelném, ha a papot és a sámánt (ide már csak egy jó legendás kell, nem kitűnő, elég ha csak hozza a többi sámán legendás szintjét).
A hunternek olyan lap kellene, ami a laphúzását erősíti egy kicsit, na meg egy beatekkel szinergiába lévő legendás sem ártana neki. -
Ennyi szórakozás nekem is jár... ne legyé' irigy :-( -
Negritis #21639 4019 lennél hű magadhoz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.14. 14:29:18 -
Zozo0122 #21638
De amúgy elrontottam, mert Lord Voldemort és kellett volna egy . a Prof után, de már nem szarakszok vele.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.14. 14:22:51 -
Mást meg a trollkodásod. :-/ -
Itt dumáltatok arról, hogy a Szixszó hunter mennyire nagyon jó, mert egy neuront sem kell megterhelni hozzá és abs. igazatok is van. A legjobb, amikor kint a taountom az idiótája meg tolja a nyilat akkor is a pofámba. Micsoda skill, aztaqrva :-D
Hát Orsóska az a helyzet, hogy nem nézek pénzért játszókat, max akkor kattintok rá, amikor valaki belinkeli, hogy xy percnél epic play van benne.