Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Szia Béla! Mi is hunterek vagyunk, nekünk se... de kezed az van nemde?
- Az sincs, mert annak feltétele egy működő agy. Ellenben Kill Command-dezemer az van.
- KC? Az már fél siker Béláim.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha ez nem megy, akkor furcsán fognak rád nézni.
De inkább megyek kutyvalékokat alázni tempo handhunterrel.
Vagy ha utolsó előtti lapnak jön fel akkor jobb?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az egyetlen értelmes hsz a témában. Kár ezen ennyit pörögni. Szerintem is eléggé fölösleges egy ekkora beruházás, és én nem is találnék túl sok motivációt utána a napi szintű játékhoz, de lehet az arcnál ez csak gyűjtőszenvedély. Ha MTG-re szór el ennyi pénzt, senki nem szólna egy szót sem, mert a játékboltban nem lehet legálisan questelni. 😄 Hozzáteszem, fingom sincs hogy gondolkodnék, ha több milliót keresnék havonta. Lehet én se arénáznék 2 évet megállás nélkül, mire összegyűlnek a gold lapok.
Btw. Cherrywarriornak a napokban lett meg a 10k win arénában, és még messze van a full gold készlettől free to play accon.
Tőlünk nyugatabbra nagyobb a jólét, és más a gondolkodásmód. A nagyobb jólét több elkölthető (elverhető, eldorbézolható, eltékozolható) anyagi javakat jelent, a gondolkodásmód különbsége pedig abban áll, hogy felmérik az ár/érték arányt.
A csóka úgy gondolja, hogy a szórakozására érdemes költeni. Igaza van, nyilván a mértéke az értékrendi különbségek miatt hülyeségnek tűnik. Engedd meg, hogy példát mondjak: fiatal koromban kocsmázni jártunk a haverokkal, évfolyamtársakkal, buliból-buliba szédelegtünk. Egy este 4-8k HUF is elröppent, heti 2 alkalommal ez 8-16k. Minden héten. Ehhez képest a játékokat warezoltam, nem költöttem rá 1-2 havonta 8k-t, mert rohadtul drágának találtam. Mégis viszonylag sok időt töltöttem játékkal, többet, mint bulival. Akkor hogy is van ez?
Felnőtt fejjel úgy gondolom, hogy a szórakozásra érdemes pénzt kiadni. A WoT-ra több, mint 80k forintot költöttem, de ezt 3 év alatt, és úgy gondolom, hogy jó üzlet volt. Nekem megérte.
Az pedig nagyon gyenge érv, hogy a pénzét miért nem osztogatja hajléktalanoknak. Néhány elhivatott vagy mélyen vallásos emberen kívül csak a bolondok szórják el így a pénzt.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
szerintem is marhaságot csinált a srác, mert felesleges ennyit rákölteni még mielőtt az jönne le hogy ez a normális szerintem is
VISZONT ettől még nem értem hogy ez miért fáj itthonról nekünk
főleg úgy hogy a srác egybe csinálta meg azt amit pl a hőn szeretett streamerek hosszútávon csinálnak meg
1 különbséggel a streamer a nézők pénzét költi ez a srác pedig a munkájában szerzett casht szórta erre (tudom a streamerség már munka és el is fogadom, csak azért vicces hogy ő kapja az össztüzet mer kiáll)
ha ÉN keresnék havi 5millió forintot akkor lehet leszarnám és fél évente belevernék 500kt a játékba mert megtehetem
(sajnos ennyit nem keresek de pár havonta 7pack belefér 😄)
valamint engem nem az zavar (legalábbis elsődlegesen) hogy a vásárlás tényét minősíted, hanem hogy az embert nézed semmibe azért mert ilyet csinál
ahogy ugyanezt állandóan elmondod az ellenfeleidről is akiket ha "meta" deckel jön akkor semmibe nézel
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:44:22
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Meg van másoké, mely erősen egyezik az enyémmel. Olvasd el belinkelt interjú alján, hogy az 590+ hsz-ből hányan bírálják.
1. A csávónak joga van arra költeni a pénzét amire akarja.
2. Nekem jogom van idióta agyatlan vadbaromnak tartani ha olyanra költi a pénzét ami szerintem a világ legnagyobb hülyesége.
3. Ha az első pontot el tudjátok fogadni, akkor a másodikat miért nem?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
miközben tudjuk hogy fehér
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Tinman szerint az emberek:
- ha arra költik a pénzüket, amire Tinman is költené: normálisak
- ha nem arra költik a pénzüket, amire Tinman is költené: nem normálisak
Konklúzió: Tinman egyszerű, mint egy marék lencse 😊
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.11. 10:20:44
Semmi baj nincs azzal, ha valaki 860k-ból elmegy a barátnőjével 1 hét 5* tengerpart. Teljesen normális, mert ebből rengeteget profitál.
Igen, elolvastam és undorodom tőle. Egy gazdag gerinctelen féreg, aki az e-faxát növeszti, miközben 2 utcával arrébb a csöves meg halálra fagy.
Az pedig, hogy reagálsz-e a véleményemre vagy sem, a legkevésbé sem érdekel, mert az enyém is egy vélemény, amivel lehet egyetérteni, meg lehet ignorálni. Fogalmam sincs miért nem az utóbbit választottad?
Erre azt mondod, hogy neki mások lehetnek a céljai? Mégis a fentieken kívül mik?
"általános kijelentéseket teszel a játék céljára vonatkozóan, holott az teljesen szubjektív és egyéni megfontolásokon alapul"
Nem. A játékban alig pár cél van, fentebb kifejtettem.
Továbbra is, bármennyire is nem tetszik a másik véleménye, joga van leírni. Ha ezt felfogod, elhiheted, hogy sokkal előbbre leszünk.
attól hogy neked kurva sok pénz, neki lehet hogy csak egy kávé
ha elvolvasod rendesen az intejrút ő is utal rá
Are you feeling any regrets?
There's a large number in my bank account that just became a slightly less larger number. I have enough money, to
innentől kezdve ismét nincs kedvem a hülyeségeidre reagálni, mert megint csak az van hogy szerinted marhaság szerinte nem
de mivel szerinted az ezért elmeroggyant
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:09:56
A játékok melyekkel rendelkezel, pedig olyanok, mint a könyvespolcon levő könyvek. Ha x-hez van kedved, csak leveszed és tolod, ha y-hoz, akkor meg azt veszed le. Használod, előnyöd annyi származik belőle, hogy közben jól szórakozol, gyakorlod a nyelvet, fejleszted a logikai képességed, fejlődik az ügyességed, a helyzetfelismerő és problémamegoldó képességed. Azt is leírtam, hogy az arra ismerősök és barátok kedvükre használhatják az adott accot, ergo ezzel másnak is jót teszel.
Az arany lapoktól mi fejlődik? Az e-péniszed?
Az, hogy a kedvenc kasztodhoz megszerzel minden lapot teljesen normális, ugyanis használni fogod, a meccsek során előnyöd fog belőle származni, ha a meta átalakul tudsz vele mozdulni. De az arany lap, csak egy szaros animált lap arany kerettel, amit már törni sem fogsz, ha megvan minden aranyból, meg normál verzióban sem.
az maga a erőltetés, hogy általános kijelentéseket teszel a játék céljára vonatkozóan, holott az teljesen szubjektív és egyéni megfontolásokon alapul. az meg, hogy szánalmat érzel iránta, teljesen irreleváns és kizárólag téged érint, nem hiszem, hogy bárkire is hatással lenne, szóval ilyen szempontból a megjegyzésed értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.11. 10:01:14
Íme a ráerőltetés, amikor mást az alapján minősítesz hogy neked milyen "elveid" vannak.
Van egy skatulyád aki abba nem fér bele az a szemedben 0 ember, ezt már nem egyszer kifejtetted.
Cserébe itt vered magad ha valaki mégis úgy látja hogy hmm veszek 7 paklit mer mér ne.
Mi a faxt kezdjek már ezzel a játékkal, ha minden lap megvan? Ezt kéne irigyelnem tőle?
Oké rank 1, meg 1 perfekt aréna sorozat, mert eddig csak 7 win-tetot sikerült összeszednem. A játék egyik célja pontosan az, hogy legyen egy kártya amire vágysz. Ha minden megvan, szart sem ér az egész.
Egyébként meg nekem is eszembe jutott, hogy az összes priest lapot meg kellene szerezni/legyártani aranyba, de hát rohadt sok dustba kerülne így egyelőre lemondtam róla.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 09:41:49
Baromira nem egy liga.
Ráadásul a sok apró vásárlással, sok apró támogatást nyújtasz kis és garázscégeknek is, de az ürge esetében odaqrsz egyben 860k-t egy olyan cégnek, melynek erősen jól megy a szekér, a te 860k-al és anélkül is kő gazdagok... a pénzéhes Activision-rererőlrúl már nem is beszélve...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.11. 09:35:54
De 860k FELESLEGES pénzt sokkal értelmesebben is el lehet költeni. Pl. elvihetné szerencsétlen párját valahová, vagy felajánlhatná jótékonyságra. Ha nekem van feleslegem bármiből, el szoktam ajándékozni, de pénzt is adtam már ilyen célra.
Szerinte: "Do you think Hearthstone is pay to win? Absolutely not."
Tehát ilyen mennyiségű pénzt beleölni nettó baromság még szerinte is, hiszen ha nem pay to win, akkor minek elszórni rá 860k-t? Arany lapokért... oké, ebből 1 évig etetek 2-3 éhező gyereket. Amit ezek a gazdag ficsúrok tolnak, miközben laza 3 millárd ember éhezik, az nem kicsit bicskanyitogató.
Ellenben itt vagy nekünk te, aki már Rank 1 volt többször is... ennek megfelelő tisztelet is övez <#eplus2>#eplus2>