Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ú olyan lapot kaptam az ingyen pakliból, hogy na csak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
- Sziasztok! Béla vagyok. Hunter. 1 éve nem áll fel.
- Szia Béla! Mi is hunterek vagyunk, nekünk se... de kezed az van nemde?
- Az sincs, mert annak feltétele egy működő agy. Ellenben Kill Command-dezemer az van.
- KC? Az már fél siker Béláim.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ez a topic egy pszichológia szakos hallgatónak, a diplomamunkájához kész aranybánya lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Jól teszed... éppen most aláztam romba két lúzerhuntert R14-en.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A többség a szocializációja során megtanul különbséget tenni az elfogadás és a megbélyegzés között.
Ha ez nem megy, akkor furcsán fognak rád nézni.

De inkább megyek kutyvalékokat alázni tempo handhunterrel.

Tinman
Olyan hosszú volt a meccs (amúgy jó volt), hogy már el is felejtettem a Sprintet, elvoltam nélküle. Mondjuk nem lenne rossz, ha nem akkor jönne fel, amikor megöl a fatique miatt :-/

Nem számítottál rá?
Vagy ha utolsó előtti lapnak jön fel akkor jobb?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

+++++++++
Az egyetlen értelmes hsz a témában. Kár ezen ennyit pörögni. Szerintem is eléggé fölösleges egy ekkora beruházás, és én nem is találnék túl sok motivációt utána a napi szintű játékhoz, de lehet az arcnál ez csak gyűjtőszenvedély. Ha MTG-re szór el ennyi pénzt, senki nem szólna egy szót sem, mert a játékboltban nem lehet legálisan questelni. 😄 Hozzáteszem, fingom sincs hogy gondolkodnék, ha több milliót keresnék havonta. Lehet én se arénáznék 2 évet megállás nélkül, mire összegyűlnek a gold lapok.

Btw. Cherrywarriornak a napokban lett meg a 10k win arénában, és még messze van a full gold készlettől free to play accon.
Mephike
Ohh a kedvenc fórumom csak úgy pörög. Jönnek ezek a hosszúra nyúlt értekezések a fal színéről, és arról, hogy ki mire kellene költse a pénzét. Próbáljátok meggyőzni egymást, miközben a szeretet átitatja a mondanivalótokat, tetszik, nagyon tetszik. 😉

Shep
Na megint hunter hegyek, 5 kör alatt megölnek, hihetetlen az egész. Milyen fos játék már ez, hogy tele kell pakolni a paklit gyógyítással, hogy legyen némi esély ellenük. Azt meg mondjuk végképp nem értem, hogy lehet azzal a hulladékkal 3 meccsnél többe játszani, annyira élvezhetetlen az egész.

Shep
Na mégsem városi legenda a figyelős, végre én is kaptam egyet, már csak találni kell valakit akit nézhetek. 😊

Marhának tartod a csókát, szíved joga. De elköveted az a hibát, hogy magadból és a lehetőségeidből indulsz ki.
Tőlünk nyugatabbra nagyobb a jólét, és más a gondolkodásmód. A nagyobb jólét több elkölthető (elverhető, eldorbézolható, eltékozolható) anyagi javakat jelent, a gondolkodásmód különbsége pedig abban áll, hogy felmérik az ár/érték arányt.
A csóka úgy gondolja, hogy a szórakozására érdemes költeni. Igaza van, nyilván a mértéke az értékrendi különbségek miatt hülyeségnek tűnik. Engedd meg, hogy példát mondjak: fiatal koromban kocsmázni jártunk a haverokkal, évfolyamtársakkal, buliból-buliba szédelegtünk. Egy este 4-8k HUF is elröppent, heti 2 alkalommal ez 8-16k. Minden héten. Ehhez képest a játékokat warezoltam, nem költöttem rá 1-2 havonta 8k-t, mert rohadtul drágának találtam. Mégis viszonylag sok időt töltöttem játékkal, többet, mint bulival. Akkor hogy is van ez?
Felnőtt fejjel úgy gondolom, hogy a szórakozásra érdemes pénzt kiadni. A WoT-ra több, mint 80k forintot költöttem, de ezt 3 év alatt, és úgy gondolom, hogy jó üzlet volt. Nekem megérte.

Az pedig nagyon gyenge érv, hogy a pénzét miért nem osztogatja hajléktalanoknak. Néhány elhivatott vagy mélyen vallásos emberen kívül csak a bolondok szórják el így a pénzt.
Tinman
Rugó. Control wari ellen. Majdnem elfogynak a lapjaink... mi volt az utolsó húzott lapom. Sprint. Rohaggy' meg rng -.-

Tinman
Van az a pénz amiért kattintanék <#worship>

qetuol

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Az előny nem csak megfogható dolgot jelent amúgy. Neki ez lehet örömet szerez, neked meg az, hogy krumpli nudlikat vásárolsz.

Tinman
Melóhelyről vagyok, rendszergazdai feladatokat látunk el. Úgy tűnik nem is annyira rosszul, mert mostanában nyugi van, de a helyemet NEM hagyhatom el (azért ma már volt 4 távkontaktom). Ha úgy tetszik készenlétben vagyok, csak nem otthon. Az aranykártyás témához meg a közjó érdekében már nem szólok hozzá.

jah igen adhatná hajléktalanoknak is, mondjuk te is fórumon irogatsz meg játszol ahelyett hogy azt az idődet arra fordítanád hogy ruhát varrj vagy ételt ossz a rászorulóknak

szerintem is marhaságot csinált a srác, mert felesleges ennyit rákölteni még mielőtt az jönne le hogy ez a normális szerintem is
VISZONT ettől még nem értem hogy ez miért fáj itthonról nekünk
főleg úgy hogy a srác egybe csinálta meg azt amit pl a hőn szeretett streamerek hosszútávon csinálnak meg
1 különbséggel a streamer a nézők pénzét költi ez a srác pedig a munkájában szerzett casht szórta erre (tudom a streamerség már munka és el is fogadom, csak azért vicces hogy ő kapja az össztüzet mer kiáll)

ha ÉN keresnék havi 5millió forintot akkor lehet leszarnám és fél évente belevernék 500kt a játékba mert megtehetem
(sajnos ennyit nem keresek de pár havonta 7pack belefér 😄)

valamint engem nem az zavar (legalábbis elsődlegesen) hogy a vásárlás tényét minősíted, hanem hogy az embert nézed semmibe azért mert ilyet csinál
ahogy ugyanezt állandóan elmondod az ellenfeleidről is akiket ha "meta" deckel jön akkor semmibe nézel
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:44:22

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Ez a véleményed. Pont.

Meg van másoké, mely erősen egyezik az enyémmel. Olvasd el belinkelt interjú alján, hogy az 590+ hsz-ből hányan bírálják.

Tudom hogy senkit se érdekel, de szerintem:
1. A csávónak joga van arra költeni a pénzét amire akarja.
2. Nekem jogom van idióta agyatlan vadbaromnak tartani ha olyanra költi a pénzét ami szerintem a világ legnagyobb hülyesége.
3. Ha az első pontot el tudjátok fogadni, akkor a másodikat miért nem?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

qetuol
lol, nem kérdeztem semmit, költői kérdés volt. a srác számára a játék célja az arany lapok megszerzése, ez okoz neki örömet. pont. remélhetőleg idővel sikerül majd megemésztened. ^_^

Tinman
Jah, én látom, hogy 2 színe van, mert 2 oldala van, te meg az egyik oldalról ordibálsz, hogy itt fehér és különben is, hogy merem én azt állítani, hogy fekete.

Tinman
NEM rólatok van szó, JÓ REGGELT!

elég nehéz úgy érvelni hogy van egy fehér fal amiről azt állítod hogy fekete mi elmondjuk hogy milyen a színe, mi van a festékre írva és minek látja a világ 99%a de te mindenre azt válaszolod hogy az bizony fekete
miközben tudjuk hogy fehér

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ha sikerül más emberekről emberien nyilatkoznod majd mi is úgy kezelünk téged, tekintve hogy ez nem megy így fogadd el ezt

Tinman
Ha már elfogynak az érvek csak a személyeskedés marad?

Tinman
Szóljak egy moderátornak, vagy visszaveszel magadtól? Első figyelmeztetés, kapd össze magad. Ha sikerül emberi hangnemben kérdezned, tedd fel újra, válaszolok rá.

qetuol
akkor összefoglalom
Tinman szerint az emberek:
- ha arra költik a pénzüket, amire Tinman is költené: normálisak
- ha nem arra költik a pénzüket, amire Tinman is költené: nem normálisak
Konklúzió: Tinman egyszerű, mint egy marék lencse 😊
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.11. 10:20:44

Tinman
860k nem annyira sok pénz, de ERRE rettentő sok.

Semmi baj nincs azzal, ha valaki 860k-ból elmegy a barátnőjével 1 hét 5* tengerpart. Teljesen normális, mert ebből rengeteget profitál.

Igen, elolvastam és undorodom tőle. Egy gazdag gerinctelen féreg, aki az e-faxát növeszti, miközben 2 utcával arrébb a csöves meg halálra fagy.

Az pedig, hogy reagálsz-e a véleményemre vagy sem, a legkevésbé sem érdekel, mert az enyém is egy vélemény, amivel lehet egyetérteni, meg lehet ignorálni. Fogalmam sincs miért nem az utóbbit választottad?

qetuol
te tényleg ennyire hülye vagy? nem nylvánvaló, hogy az ő célja az arany lapok megszerzése?

qetuol
mi közöm hozzá, meddig? nem az én dolgom.

Tinman
Meddig? 2 napig? :-D

Tinman
Minden játéknak van célja. Neked mi a célod ebben a játékban? Fogadjunk nem sokban különbözik a mások céljaitól, mert annyira nem sok lehetőség van benne. Ergo neki sem lehetnek más céljai... nem rohamozhatja meg benne Kínát, mert ilyen lehetőség nincs benne. Pár cél van csak a játékban. Ha megerőltetjük magunkat össze is tudunk szedni talán 5-6 célt: Rank 1 sokszor, sok aréna perfekt run, LVL60-as hősők, arany hősök, minden lap, ha lehet aranyból is. Hát kb. ennyi.

Erre azt mondod, hogy neki mások lehetnek a céljai? Mégis a fentieken kívül mik?

"általános kijelentéseket teszel a játék céljára vonatkozóan, holott az teljesen szubjektív és egyéni megfontolásokon alapul"
Nem. A játékban alig pár cél van, fentebb kifejtettem.

Továbbra is, bármennyire is nem tetszik a másik véleménye, joga van leírni. Ha ezt felfogod, elhiheted, hogy sokkal előbbre leszünk.

ami egy magyarnak 7 pack annak a csávónak az 860k
attól hogy neked kurva sok pénz, neki lehet hogy csak egy kávé

ha elvolvasod rendesen az intejrút ő is utal rá

Are you feeling any regrets?

There's a large number in my bank account that just became a slightly less larger number. I have enough money, to where I rarely look at my bank accept every few months to make sure it is going in an upward direction. This game is my biggest pastime. Let's say I've spent $5,000 on this game total, and received 1,000 hours of entertainment from it. That's only $5 an hour of entertainment. I'll spend 60 bucks on a game that I play for 15 minutes and never touch again. Spend money on what you enjoy! My best friend spent $20k on his motorcycle hobby that only lasted one year. Is this really any different?

innentől kezdve ismét nincs kedvem a hülyeségeidre reagálni, mert megint csak az van hogy szerinted marhaság szerinte nem
de mivel szerinted az ezért elmeroggyant
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:09:56

qetuol
az arany lapok örömet okoznak _neki_, számára ez a játék célja. fair enough?

Tinman
860k-róéltezeheg van szó. Nem 7 boosterről, nem Naxx-ról, nem Brm-ről. Szövegértésből egyes :-(

Tinman
Nem. Az arany lapokból semmilyen előnye nem származik. Semmilyen.

A játékok melyekkel rendelkezel, pedig olyanok, mint a könyvespolcon levő könyvek. Ha x-hez van kedved, csak leveszed és tolod, ha y-hoz, akkor meg azt veszed le. Használod, előnyöd annyi származik belőle, hogy közben jól szórakozol, gyakorlod a nyelvet, fejleszted a logikai képességed, fejlődik az ügyességed, a helyzetfelismerő és problémamegoldó képességed. Azt is leírtam, hogy az arra ismerősök és barátok kedvükre használhatják az adott accot, ergo ezzel másnak is jót teszel.

Az arany lapoktól mi fejlődik? Az e-péniszed?

Az, hogy a kedvenc kasztodhoz megszerzel minden lapot teljesen normális, ugyanis használni fogod, a meccsek során előnyöd fog belőle származni, ha a meta átalakul tudsz vele mozdulni. De az arany lap, csak egy szaros animált lap arany kerettel, amit már törni sem fogsz, ha megvan minden aranyból, meg normál verzióban sem.

qetuol
azért, mert NEKED a játék célja az, ami, attól NEKI még lehet más a célja.
az maga a erőltetés, hogy általános kijelentéseket teszel a játék céljára vonatkozóan, holott az teljesen szubjektív és egyéni megfontolásokon alapul. az meg, hogy szánalmat érzel iránta, teljesen irreleváns és kizárólag téged érint, nem hiszem, hogy bárkire is hatással lenne, szóval ilyen szempontból a megjegyzésed értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.11. 10:01:14

Íme a ráerőltetés, amikor mást az alapján minősítesz hogy neked milyen "elveid" vannak.
Van egy skatulyád aki abba nem fér bele az a szemedben 0 ember, ezt már nem egyszer kifejtetted.
Cserébe itt vered magad ha valaki mégis úgy látja hogy hmm veszek 7 paklit mer mér ne.

Tinman
Ó bocsáss meg, hogy nem lehet saját véleményem, ami pontosan annyit ér, mint másé. Leírtam a véleményem, nem erőltettem senkire. Honnan szedted ezt a baromságot hm?

Tinman
Irigyli a halál... a szánalom az nem irigység :-D

Mi a faxt kezdjek már ezzel a játékkal, ha minden lap megvan? Ezt kéne irigyelnem tőle?
Oké rank 1, meg 1 perfekt aréna sorozat, mert eddig csak 7 win-tetot sikerült összeszednem. A játék egyik célja pontosan az, hogy legyen egy kártya amire vágysz. Ha minden megvan, szart sem ér az egész.

Shep
Mindent meg lehet magyarázni de az egyén szempontjából a lényeg ugyanaz, számára haszontalan dologra költ pénzt, bár az arany lapoknak nagyobb értelme van egy hajszálnyival, mint a sosem játszott játékoknak.
Egyébként meg nekem is eszembe jutott, hogy az összes priest lapot meg kellene szerezni/legyártani aranyba, de hát rohadt sok dustba kerülne így egyelőre lemondtam róla.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 09:41:49

qetuol
nincs különbség. SZERINTED az előbbi haszontalan, utóbbi hasznos. SZERINTE mindkettő hasznos, mert az arany lapok neki örömet okoznak. SZERINTEM meg mindkettő haszontalan. az a baj, hogy a saját véleményedet próbálod etalonnak tekinteni és mindenkire ráerőszakolni.

qetuol
miért irigyled tőle? ha megteheti, egészségére. nem hiszem, hogy neked kellene meghatározni, mire költse a pénzét.

Tinman
Tegyél különbséget a totálisan haszontalan "ARANY kártyáim vannak" és a "rendelkezem egy csomó játékkal" felállás között. Mert előbbinek zéró értelme/haszna, utóbbi esetben pedig van egy nagy játék könyvtárad ahonnan kedved és hangulatod szerint tudsz válogatni, vagy épen megosztani a barátaiddal, így nekik is örömet okozol vele.

Baromira nem egy liga.

Ráadásul a sok apró vásárlással, sok apró támogatást nyújtasz kis és garázscégeknek is, de az ürge esetében odaqrsz egyben 860k-t egy olyan cégnek, melynek erősen jól megy a szekér, a te 860k-al és anélkül is kő gazdagok... a pénzéhes Activision-rererőlrúl már nem is beszélve...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.11. 09:35:54

Shep
Vagy vehet belőle soha nem fogok vele játszani játékokat fillérekért, zsákszámra.

Devv
Nyilván.
Tinman
Az ha valaki megveszi a Naxx-etoten vagy a BRM-eoetenet az egy dolog, az még aláírom, teljesen rendben van.

De 860k FELESLEGES pénzt sokkal értelmesebben is el lehet költeni. Pl. elvihetné szerencsétlen párját valahová, vagy felajánlhatná jótékonyságra. Ha nekem van feleslegem bármiből, el szoktam ajándékozni, de pénzt is adtam már ilyen célra.

Szerinte: "Do you think Hearthstone is pay to win? Absolutely not."

Tehát ilyen mennyiségű pénzt beleölni nettó baromság még szerinte is, hiszen ha nem pay to win, akkor minek elszórni rá 860k-t? Arany lapokért... oké, ebből 1 évig etetek 2-3 éhező gyereket. Amit ezek a gazdag ficsúrok tolnak, miközben laza 3 millárd ember éhezik, az nem kicsit bicskanyitogató.

Devv
Látod, én összesen 16.77-ért vettem idöt, mégis elörébb vagy. Persze semmi jelentösége, hogy rankeden hol vagy. 😊
Tinman
0 Ft-ból, kevés játékra fordított idővel, kevés ranked játékkal, saját dekkel.

Ellenben itt vagy nekünk te, aki már Rank 1 volt többször is... ennek megfelelő tisztelet is övez <#eplus2>