40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo for blizz president! -
Mi lenne ha betennél hero power copyzó epicet és a huntard normális hs-t kap? -
Zozo0122 #21873 Ezeket a hunter legendeket nem tudom megérteni. Acidmaw szarnak tűnik. Dreadscale nem rossz, de lehetett volna ő egyedül és akkor mondjuk köre végén kap egy stealthet is, mondván beássa magát a föld alá. És akkor egész jó kis késleltetett hunter AoE, következő körben kicsit félve tesz ki az ellen kicsi lényeket, + 1 lap a control hunterbe. De talán így is működhet. -
Az lesz mint gvg-nél. Vagy már az se. -
Zozo0122 #21871 A marketingeseiknek? Dehogy nincs, több mint a fejlesztőknek :D De most nem bántom őket, mert ez a kieg nagyon tetszetős.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.15. 17:27:11 -
Ezeknek ennyi eszük nincs -
Alszok úgyis -
Zozo0122 #21868 Én 21. pénteket tippelem megjelenésnek. Ha van egy kis eszük, akkor szerda estére mindent felpatchelnek ugye, és szerda 5 órától jöhet egy TGT témájú brawl, csütörtökön egy free aréna TGT included, és ezek a kipróbálgatási lehetőségek még egy utolsó hullámban nagyon erősen megdobhatják az előrendeléseket. Péntek délután preorder lezárása és megjelenés. Fölösleges lenne kivárni még a hétvégét, mert akkor ugye bankok zárva, meg más módokon is kicsit körülményesebb a fizetés, bár a legtöbben tartanak pénzt a számlájukon, mégis csak rengeteg nagyon fiatal is jássza ezt a játékot. Ezenkívül hétvégén az ember pihen, elmegy valahová stb. és nem feltétlen csak a játékkal törődik szabadidőben :D + nem kéne nagyon a szezon végére tenni a dolgot, mert az emberek félni fognak a próbálgatásokkal visszaesni legend közeléből. -
USA szerveren igen, nálunk szerda délelőtt lesz. -
kedden délben talán 3AM PDT nyolc órás karbantartás (rakják be a lapokat) -
Zozo0122 #21865 Ja, meg mehetnek bele a valkírok is, meg a tegnapi Bolf is, széjjel lehet buffolni és csak úgy nyeli a sebeket :D Aztán nyilván kihúz egy trnsform spellt vagy egy silencet, de legalább másra nem marad. -
karmacoma #21864 Arról nem is beszélve, hogy egy metashift is simán előrelendítheti, és a neutral minionok között is lehet valami ami egyszer csak létrehoz egy top tier decket. Pl a dragon priest egyáltalán nem tűnt rossznak mikor erőlködtem vele, és a két új minionnal valamint a class kártyával akár nagyon erős is lehet. -
Zozo0122 #21863 Na azért ne írjuk le a priestet. Szerintem érdekes lapokat kapott. Max a legendary meg a shadowfiend mondható tényleg rossznak. De az agent, a convert meg a glory kifejezetten jó szerintem. -
Negritis #21862 meg ugye most a conquest a népszerű ott pedig a mechshaman jobban teljesít mint a ctrl priest -
karmacoma #21861 Sokat számít, hogy az aggro mechsámán egy közepesen agyhalott deck, Priesttel meg csak az fog nyerni, aki tud is játszani. Meg amúgy is. Ne azon vesszünk össze, hogy a két szar közül melyik kapott buffot, inkább örüljünk, hogy az egyiken segítettek. A control Priest most se olyan nagyon rossz, csak iszonyatosan nehéz jól játszani.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.15. 15:03:18 -
Zozo0122 #21860 Az aggro a paladin fő profiljaa??? Ne, ezt ne terjeszd kérlek, így is attól félek, hogy mostmár tényleg a paladin rák lesz túlsúlyban. Az mindig is egy nagyon erős controlképes class volt, esetleg midrange. De a rák csak az utóbbi 1-2 hónapban terjedt el belőle. -
Nirz #21859 Sámán > Priest
Legalábbis ha jól tudom sámán vmi átlagban 48-49% winrate
A priest pedig 44%
Egy dimenziós vagy sem a priest hulladék hozzá képest, az a néhány gimmick nem elég -
Negritis #21858 a shaman nagyon egydimenziós lett
a priestnek van több működő verziója amik néha jók
shamanból meg csak az aggro mech működött
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.15. 13:51:47 -
Nirz #21857 Azt nem értem hogy miért a sámánt kell buffolni mikor a priest évezredek óta a legszarabb?A sámán játékosknak szinte soe semmi jó xD
Egyéb a paladin egyre szimpatikusabb nagyon jó kis aggro class lesz,eddig is az volt a fő profilja de ezek után még inkább -
Zozo0122 #21856 Tetszik a BTG, de annyira jó lenne, ha az 3 üres húzást jelentene az ellenfélnek... -
karmacoma #21855 2. Szerintem úgy gondolták ezek szinergizálnak egymással. Ugye egyik se az a beteg engame legó így adtak belőle 2-t a Hunternek. Úgy se kaptak soha semmi értelmes legót.
3. Mert faszok. Anubnál szarabb legó kevés van.
A BTG azért nem rossz. Elvileg 12/12, amiből a 8/8 is egész jó vaule már. Persze valami kontrol kell, hogy ez érjen valamit. -
Negritis #21854 az a lap pl egész jól counterel Viriant :D -
Zozo0122 #21853 Abban viszont most jó meglátásai voltak a Blizznek, hogy
1, Lassítani kell a metát.
2, Buffolni kell a shamant.
3, Nem kell erős lapokat adni a warlocknak, mert jelenleg a legerősebb class.
4, Meg kell adni a controlosabb hunter lehetőségét.
-
Zozo0122 #21852 ja, és amúgy a Beneath the ground rogue lapnak megint csak ugyanaz a hibája, mint az Iron Juggernautnak. A felhúzott lap UTÁN az ellenfél húz egy saját lapot is. De ezt így miért kell? Sokkal jobb lenne mind2 lap, ha az egy üres húzás lenne az ellenfélnek :) -
VanDaal #21851 Sajnos valóban nem sok lap képes megfelelni ilyen magas elvárásoknak :D -
Zozo0122 #21850 Marha bejövős ez a kieg :) De kicsit érdekes nekem pár dolog, amire nem találok magyarázatot:
1, Furcsa keveredést tapasztalok. Miért van olyan neutral lap, ami silver hand recruitot idéz? Minek van paladin murloc? Shamanba kellett volna az, ezzel is kicsit nagyobb esélyt adva a shaman murlocnak. A Sparring Partner lap, hiába nagyon tetszik, miért ember warriorba? Valami orcot kellett volna találni ugyanerre a lapra artnak. Stb.
2, Miért kapott a hunter 2 legendaryt? Hiába majdnem ugyanaz a féregnyúlvány mind2 artja, semmi nem indokolja, hogy kettőt kapjon.
3, Miért tesznek tönkre rendszeresen olyan nagy nevű lapokat, mint pl. Anubarak vagy Illidan?
-
Brm es naxx mennyibe kerult elorendelve? -
Valamiért az az érzésem, hogy az SC2 LotV és az Overwatch is előbb érkezik, mint a PC-s TR. Azokra is kell a pénz, mert Bli$$$$$$$$$$$ard cuccok. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.15. 12:30:56 -
45 juróért már értelmes játékot is lehet venni, pl, félrerakhatod az új TR-re, mert azért úgyis odáig vagy :D -
Nekem kevésbé. Akartam összehozni valami Boobs Deck-et, de kevés az olyan kártya, ami ebbe a pakliba megfelelő (az újak közül), emellett biztos vagyok benne, hogy pont az ilyen kártyákat nem fogom majd kinyitni, szóval lehet ekézni a Dust-ot. 
Én még erősen gondolkozom a 45 euró befektetésén. Jó volna, de érkezik más játék is, emellett gépet is kellene már fejleszteni, nameg vannak más kiadások is. -
VanDaal #21845 Hát srácok, be kell valljam, a tegnapi stream és az új lapok (sajnos) meghozták a kedvemet az előrendeléshez...
Mondjuk abba inkább bele se gondolok, mennyire leszek ideges, ha 50 packból nem sikerül majd semmi értelmeset sem nyitnom
-
Vár a sötét oldal! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #21843 Join the darth side luke :) -
karmacoma #21842 Amúgy gáz, de megjött kedvem hunterhez az új lapokkal. Soha egyetlen constructed meccset se játszottam vele(illetve talán 1-2. még a beta/megjelenés környékén). -
karmacoma #21841 Igen ez totál igaz, főleg egy 5 dropnál, de ez olyan jól trade-el mindennel, hogy nagyon megtetszett. Amúgy valószínűleg igazad lesz és megmarad egy nagyon jó aréna kártyának. -
Pit Fighter el kapcsolatban, ha valakinek nincs más 5 manás lapja akkor használható, de egyre jobban kopnak ki azok a kártyák a játékból amiknek nincs valamilyen hatása. Végig néztem 3 paklimat is 1db olyan lény nincs bennük aminek ne lenne valamilyen hatása. -
karmacoma #21839 Végre megvan egyben minden lap.
Druid: Minden lapja tetszik az Astral communicationon kívül. A Beast tempo-midrange legitnek tűnik. Egyáltalán nem lenne baj ha nem a combo druid lenne az egyetlen játszható pakli vele. A mulch nagyon sokat segíthet a farnehezebb controlokanak.
Hunter: Hihetetlenül jó lapokat kapott. A Brave Hunter nem tetszik de az összes többinek megvan a helye. King's Elek nagyon op, a többi simán jó.
Mage: Ő kapta a legjobb Inspire szinergiát, a secret és az új poly brokennek tűnik. 2-3 lapjában benne van, hogy használhatatlan lesz.
Pala: Minden Paladin deck nagy buffot kapott. A secret és a Seal of Champ okádék lesz aggroba, midrange is sokat profitál belőlük és talán a Trainerből is, míg a control 3 nagyon jó lapot kapott. A Challenger bármelyik másik secretes hősnél elpusztítaná a játékot, Palánál nem hiszem hogy telepakolnám a deckem rossz lapokkal emiatt.
Priest: Fene tudja, nehéz megítélni. A 2 manás taunt ok dragonba, a PW: Glory szép aggro elleni lap(simán rádobnám az első lényre amit lerak). A Holy Champ nagyon tetszik, tulajdonképpen amíg a boardon van, bármikor van esély otkra egy pyromanceres kombóval. Flash Heal otk Priesbe ok, Convert majd kiderül. A legóhoz kell majd inspire szinergia, de nem tűnik jónak. A Confuse se rossz megfelelő deckbe.
Rouge: Sok fun kártya. Egyikre se mondom, hogy jó de nem merném leírni se őket. A jelenlegi deckekben nem látom a helyüket(csak a millbe), de van bennük potenciál. Undercity, Buccaneer és Cutpurse egész jó tempo lapok. Arénában tuti jók lesznek.
Sámán: Fuck yea. Úgy archetípus a totemekkel, laphúzás, heal, és egy lassú de erős legó. Mayagos Sámlinak a Destruction is használható. Szerintem lecraftolom az összes lapját, és majd próbálok kísérletezgetni. Nagyon szeretném ha beindulna ez a class. Nagyon erős lapoknak csak a totemesek tűnnek, de még nem látjuk hogyan néz majd ki a meta.
Warlock: Nem kellett neki jó lap, nem is kapott. A Ferasome Doomguard lényegében egy Bane of doom buff, talán a TKoE ami találhat helyet.
Warrior: A Taunt és a dragon szinergia is legitnek tűnik. Alextrassa bajnoka 2-ért 3-3 azért elég beteg pláne a charge-al. Az aggro deckek nem fogják szeretni.
A semleges legendek közül Chillmaw és baneék tetszenek. Egyik se auto include, elég speciális lapok. Új Boomot én nem látok. Saraan effektje lehet erős, ha jó lesz az inspire szinergia.
Epicek közül csk a Guardian kell(az viszont gyorsan).
Rare lapok közül a Master Jouster jó, a többi nem tetszik. A Fencing Coach lehet még alapja inspire kombódecknek(Garantálja, hogy legalább egyszer meglesz az effect amire építesz).
Commonban sok a jó aréna lap. A pit fighter annyira jó, hogy akár constructed pakliban is feltűnhet. Az inspire cuccokról nem merek nyilatkozni, kevés vagyok ahhoz, hogy átlássam működni fog-e. Ha lassul a meta, akkor akár a HP erősítő legó és az inspire mechanika is erős lehet. A Rider lehet néha gusztustalan, ha úgy alakul, hogy nem tudod megoldani azonnal. Pala rákúrja a Seal of Champet és 2*6 seb+divine shield. A Gadgetzan Jouster tetszik control paklikban, ahol lehetséges chow mellé kapsz egy kis infót is az ellenfél deckjéről. PL nekem sokszor volt gáz, hogy szar második kört nyomtam, mert zoora készültem handlock helyett. -
Negritis #21838 De az nem fog drasztikusan visszarsni sztem
Max lesz 2 3 uj tipusu aggro -
Mechmage, a Patronos kretén és a Facedruid kimarad.
-
btw a priest lapok középszerűek, de ha a többi class lassítja a játékot és elviszi ctrl irányába, akkor lehet másként nézünk majd a lapokra.