Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz Muhee a 2. helyhez

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Negyedik körben 6/5-ös lény? Az mi volt?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Van dühöngő, ne ide írd az ilyesmit!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mocskosol rohadjon meg az összes féreg mech.......4. kör van 20 Hp-m........
ellenfélnek 6 minion
6/5-2/3-1/2bubival és 2 0/2-es Taunt.......kibírtam rakni 1 lényt amit megölt..........
Muhee vs onmyway a döntő 😄
szurkoljuk ki 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bolvar az its best 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kérdés : illidant próbálta valaki a patron wariban?
a charge mellett elég jónak tűnik elsőre
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 19:03:07

drm mage class challangebe nem azt ad 😄

omg ez a madárka rendesen megzavarta a meccset
sztem Hitchkokon nőttek fel 😄

bár most azt mondják lehet Denevér 😛

welcome to Romania 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 18:49:11

sadface
aha pont most említettem nemrég. Azóta nekem 7/7 legendary az arány.

I decide when I'm done.

dave9004
Nekem legutóbb sylva és toshley meg nefarian volt zsinórban aztán shieldbearer
Azért Hoejnek ott stresszes helyzetben nehéz dolga volt. A szegedi versenyen meg mintha totál kezdők próbálkoznának.

jaja
mondjuk nézem a Frozen Flame versenyt is ( ha már nem tudtam hazamenni) és ott is vannak playek 😄

nem jött össze neki

nemtom nézte-e valaki a hoej vs orange : dudu vs freeze mage meccset
a végén ment a matek 😄

Na felértem R12**-ra, új rekord, így 3 szezonban szerintem nem rossz.
Amúgy az Unstable portal másnak is meghülyült? 2 napja csak legenadykat ad. Ma Cairne meg Toshley, tegnapelőtt meg King Krush, Ragna, Nefarian. Mondjuk el tudnám viselni ha így maradna 😄
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.05.30. 17:14:50

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

nah közbe váltottam a frozen flame versenyre 😄

nah a viagames érdekes lesz
midrange mechmage vs facehunter 😄

Az 3. körös lesz, de én a ritkán használt lapokra gondoltam. Legutóbb Mekkatorque-ot adta be, abból is vicces helyzet alakult ki.

coin-portal -> van cleef volt a kedvencem eddig 😄

Shep
Tényleg nagyon izgalmas a 2. körös Sylvanas 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rank13 mage silenceeli a deathlordom 😄
side note golden 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 16:03:50

Pont ezért nagyon szórakoztató az unstable portal. Olyan izgalmas lapokat használhatsz általa a meccs korai időszakában, amiket alapból nem tennél bele a pakliba. Jöhetne még hasonló mechanizmus.

jazzy
Viable build sok van, de 1-2 mindig erősebb a többinél és senki sem akar gyengébbet játszani, mindenki azt tolja.

Én mondjuk itt továbbra is saját buildeket rakok össze, bár a patron warriort és a priestet másoltam a daily questek miatt, mert nem akartam leadni a 60 goldosat és nem értek hozzájuk.
Ja ott én is úgy emlékszem, hogy a Brood War után ódákat zengtek, hogy a legkibalanceoltabb játék. Aztán valahogy mindig azt vártam, hogy minden Blizz játék ilyen lesz. A Diablo 3-nál éreztem azt, hogy eltűnt a sokszínűség, és maga a design is arra ment, hogy 1 maximum 2 viable build legyen karakterenként.

Hearthstoneban nem tudom. Van egy mázsa fancy lap, ami túl drága, és a játék mechanikája is olyan, hogy nehéz nagy reformot elképzelni. Engem csak ez zavar. Nem is feltétlenül az agro, meg a tempo, hanem, hogy valahogy az izgalmas lapok nagy része kuka, mert nincs azonnali hatása a boardra, és ahhoz képest túl drága.
Amíg minden erősebb decknek van countere, addig nem lesz gond. A facehunter is azért szorult vissza teljesen, mert a patron nullára veri. A patront meg a kövérebb controlok püfölik el. Nem is látok most olyan paklit, ami kimagaslóan uralná a metát.

az sc2 balance mindig érdekes anno mikor néztem kb minden versenyt (mivel magamtól a büdös életbe nem lesz esélyem koreai ellen semmire 😄) akkor ment hogy nincs balance, de a statisztikák alapján ki voltak egyensúlyozva a dolgok
csak ugye ha egy versenyen a 16ban van 8 terran akkor nem néz ki jól

WoW-ba nem ismerem a helyzetet, de ahogy hallom ott is ha valami OP akkor azt hazavágják

HS-ben ugye önszabályozó rendszer van, és eleve nehéz is úgy belenyúlni hogy jó legyen
bár ha kiadnának néha 1-2 lapot az adott Meta-ra figyelve akkor lehetne hatni rá, de ezt (még) nem szeretnék
szerintem az is a baj hogy a fejlesztők sem tudják mivel lehetne úgy belenyúlni hogy ne boruljon fel teljesen minden csak konszolidálódjon a helyzet

boom-imploison-emperor változtatásokat sejtek, de a facehunterre az sem lenne megoldás sajnos

Úgy rémlik, hogy még SC1-ben arról voltak híresek az azt fejlesztők, hogy szinte tökéletes balance-ot tudtak összehozni. Gondolom SC2-ben is egész ügyesek ebből a szempontból. A többi játékuknál már jóval nehezebb megteremteni az egyensúlyt, és sokszor a szándék sincs meg. A HS esetében ez inkább önszabályozó rendszer, csak a broken lapokra és kombinációkra kell figyelni.

amúgy a Blizzardnak a balance-ra inkább az SC2-ben kell(ene) figyelnie
de ott is elég nehéz mert a top játékosok formája sok mindent eldönt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 12:14:21

Pont ezt mondom, hogy ez nem egy rpg, itt még a szándék sincs meg a balance-ra. Vagyis olyan értelemben van csak, hogy minél több versenyképes pakli legyen, amelyek nagyjából egy szinten vannak. Ezen a téren pedig kifejezetten jó munkát végeznek.
Persze lehetnek irreális elvárásaid, ebben a topicban kifejezetten divatos ilyeneket megfogalmazni, de csalódás lesz a vége.

A kártyajátékok arról szólnak, hogy minden életképes paklival megtanulj játszani, folyamatosan szélesítsd a tárházat, és alkalmazkodva a körülményekhez képes legyél kiválasztani a megfelelő paklit.

Shep
Igen, csak az kb annyira élvezetes, mint az aggro fos ami ellen készült. Mondjuk priesttel is be lehet menni 10-re is simán, Zeta meg valamelyik nap legend 9 volt vele, igaz utána szépen vissza is csúszott.

sosem volt balance.....kő-papír-olló volt és mindig más és más kasztok voltak az eszközök
Oké, de a Blizzard képtelen balance-olni. kb 3 évig wow-oztam ugyan ez volt.
dave9004
esetleg kinézel egy durván antiaggro priestet. Azzal azért oda lehet pörkölni a ráknak.
Ez nem egy rpg, amiben illő kiegyensúlyozni az egyes kasztokat, hanem egy kártyajáték, ahol folyamatosan változik, hogy éppen mely paklik számítanak erősnek. Minden egyes kártyajáték ilyen, szóval ne várj változást itt sem.

Na jó. Azt hiszem itt az ideje, hogy végleg befejezzem a játékot. Vagy legalábbis addig amíg normálisan nem tudják kibalance-olni. Mert ami most megy rankeden az egy vicc. Szerintem egy online játéknak nem arról kéne szólnia ahol van több kaszt, hogy te azzal játszol ami épp a legerősebb, mert a fejlesztők úgy akarták. Hanem azzal amivel szeretnél. Na most én tudom hogy ez kb egyik online játékban se tudják megvalósítani (nem értem miért olyan nehéz). De ami itt megy, az már szánalmas. Pap a fő karim, és szeretek/szeretnék vele játszani de egyszerűen képtelenség. Mivel a papnak kb csak a control deck a jó (próbáltam tempot de nem sokra mentem vele), így egy kalap szar. Ami most megy a lock, mage, hunter, és most már csodás warriból is sikerült csinálni egy rush kasztot . Gratulálok blizzard. Ezért nem fogok egy petákot se fizetni ezért a játékért, mert nem érdemlik meg, hogy arra nem képesek hogy értelmesen kibalancolják a játékot. Szóval azthiszem most hagyom abban. Bocsi ezért a regényért de olyan ideg vagyok hogy hetek óta rank14 alá lehetetlen bemenni, hogy az hihetetlen. És még finoman fogalmaztam.

BGH-s választ kerestem de látom megelőztél 😄

I AM MALGANIS I AM ETERNAL !!!
van egy golden neptulonom, kölcsön adjam ? 😄

Devv
Igen, Mal'Ganis-t már betörtem, hiányzott még pár murloc. <#idiota>
akkor építed a murlock shamant? 😄

Tinman
Baze!!! ^^

Grat! Spiritwalker kártyát még soha az életben nem láttam senkinél... wohoooo!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Hopp
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Devv
Tényleg gagyi.
dave9004
ha metáról akartok olvasni akkor tempostorm meta snapshotok.
elég sok munka van benne sztem, minden classhoz van egy szakértőjük stb.
Shep
Vannak benne érdekes dolgok az biztos.

Egyre jobban imádom a Control Warriort. Legutolsó meccs Tempo Mage ellen, a végeén feladta 11 HP-n, 1 lap a kezében, 1 lap a paklijában, no minion, nálam még 1 lap kézben, 5 lap pakliban meg egy Harrison Jones az asztalon és 53 HP. 😄 Szerintem picit ideges volt a végén.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10