40521
  • Tinman #22395
    Miért adjanak további free paklikat? Mire fel? Az egész játék free... játszol vele, kapod a goldot, nyitod a free paklikat.
  • hawkie22
    Köfi. Cool. Amúgy megtört a jég, 10. ellenfélnek már sámánt kaptam, addig csak mage volt. De egy idö után váltottam mechmage-re én is, azzal már tudtam nyerni is. :)
  • Tinman #22393
    Igen, az jobb volt, amikor Otherworld videókat tettél be... ^^
  • Devv
    "...várhatóan magyar idő szerint 19:00-kor."
  • hawkie22
    Tényleg, 00:00-tól lesz elérhető a pakli nyitás vagy csak később, lehet már biztosra tudni?
  • TBTPumpa
    Jajj, mellőzzük az ilyen hulladék videókat. Nem kell ezeknek a naplopóknak a nézettségét növelni.
  • Pio
    Most elképzeltelek ezzel a fejjel, ahogy durcizol :D

• TBTPumpa
    Tinman mode ON: Csak azért, hogy segítsék a kezdőket. De a Bli$$$$$$$$$$$$ard ezt nem tartja fontosnak megint! Mindnyájunk érdeke ez, nem csak az enyém!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 09:37:25
  • dave9004
    omg nem kapok 3 packot :(
    2 nap játék
  • TBTPumpa
    "Are we getting free TGT packs on launch like with GvG?
    Nope. Not too late to pre-order for a discount on a bunch of TGT packs though--if you haven't already."

Fákk jú Bli$$$$$$$$$$$$$$$$$$ard.
  • dave9004
    van már időpont?
  • Tinman #22384
    Nem mondom, hogy nem potyogtak a könnyeim és nem a hagymától :-DDDD
  • Devv
    Neeee!!! :D:D:D
  • Negritis
    Nah 50+16 pakli néz ki elsöre
    Kár h hétfön este 10 körül végzek
  • Zozo0122 #22381
    Lefogadom, hogy azt hittétek Warcraft film trailert kaptok :D De nyilván csak hülyülök
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.23. 00:54:14
  • Zozo0122 #22380
    Ezt amúgy ki nézi meg a moziban? Állítólag a topicot látogatók ingyen jegyet kapnak !

• Devv
    Nyúlj a lecsóba és felejtsd el.
  • dave9004
    "Simán jó a control, biztos nem volt szerencséd, vagy csalt a gép, vagy az ellenfél p2w lapokkal játszott. De az is lehet, hogy az a probléma, amit már mindenki tud rajtad kívül."
    hogy egy klasszikust idézzek
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.22. 21:49:06
  • hawkie22
    Amikor zsinórban rankeden 5 meccsböl 5ször mage-t kapok ellenfélnek és ebböl 4 meccset még bukok is, mert controllal megyek mechmage ellen, az annyira már nem poén.
  • Pio
    Én is jó esélyt látok arra, hogy "házon belül" maradt a nagyja, Diabloznak/HSeznek/HOTSoznak főleg, legalábbis az alapján, amit én látok a friendlistemen nekem ez tűnik valószínűnek. Ami nagyon feltűnt, hogy aki egyszer belekezd a Blizzard játékokba az hosszan ott ragad, olyan ember nem sok van a realID listámon, aki évek óta ne loggolt volna be egyik Blizzard játékba se.
    Szerintem amúgy a Blizzard célja is ez, nyilván tudják, hogy változnak a piaci igények és azért hiába öntik bele a tartalmat elöregszik a WoW, az apadás elkerülhetetlen. 10 éves játékról beszélünk.... A céljuk nyilván az, hogy aki végleg abbahagyja a wowot vagy csak a következő content patchig nem fizeti be a havidíjat az addigis náluk maradjon.

Viszont nem volt és szerintem nem is lesz még egy olyan játék a Föld történetében, ami havidíjas modellel 10 évvel a megjelenése után még mindig tud 10milliós aktív account számot produkálni 1 kieg megjelenésekor. Továbbmegyek még havidíjas modell nélkül se volt. Amit a Blizzard a WoW-al leművelt az egyértelműen gamertörténelem.
  • Mephike
    Az érzés, amikor a gyengén sikerült aréna deckeddel vereségre állsz, de az ellenfelednek megszakadt a netkapcsolata... :)
  • Ingman12
    Zsinórban a 3. Mage aggro casualban. Inkább nem mondok semmit.

A WoW nekem sem jön be, szintén nem játszanék vele sosem, de a világa tetszetős, amit köré építettek és érdekel is.
  • karmacoma
    Hehe pontosan. Én úgy toltam egy hónapig, hogy nem tudtam, hogy van fast travel... ... És nem untam. :D
  • DasIsFuck

Hát én sem tudnám a mod nélküli skyrmet újra elővenni:D
    Nekem a skyui és needs modok elég kritikusak.
  • Negritis
    nekem az "eredeti" skyrim pl nem jött be
    nem volt rossz de valami hiányzott belőle és pl az "élet" ami a városokban van az egyik ilyen
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.22. 16:25:37
  • Zozo0122 #22370
    Ebben is van valami, a modok nagyon sokat hozzátesznek. Legjobban a realizmust növelő és nehezítő modokat szoktam szeretni. Elékszem egyszer még én is összedobtam egy modot a

[spoiler]Morrowindhez. Egy modder ingyen használható tette néhány egészen jó glass weapon modelljét, ikonjait és textúráit. Annyit kért csak, hogy aki felhasználja említse meg a nevét ha publikálja a modot. Én betettem ezeket a fegyvereket a játékba, persze jól elrejtve. Pl. egy fa törzsébe beleállítva az erdő mélyén, egy őrtoronyban egy szekrény alá és hasonlók. Az egyetlen dolog ami rontotta az élményt, hogy pontosan tudtam, hogy hová rejtettem őket, így a felfedezés öröme elmaradt :DDD Na mind1, itt véget is ért a modder karrier./spoiler]
  • DasIsFuck
    Leginkább azért, mert ami miatt a TES széria nagyon kedvelt lett azt egy mmo nem tudja visszaadni.

Én pl amit a leginkább élvezek a skyrimben az az, hogy elmegyek eggyik városból a másikba, közben esetleg megcsinálok 1-2 questet.
    Tehát nem az, hogy végigmenjek a sztorin vagy questeljek ezerrel, egyszerűen a világ hangulata és az ezt erősítő modok azok amik nekem a tes-t jelentik.
    Egy mmo-ban megkapnám ezt vagy egy ilyen mmo-t piacra lehet dobni?
    Nem.
  • DasIsFuck
    Mondjuk szerintem az mtg nem konkurenciája a hs-nek.
  • Negritis
    a tes játékok a modoktól jók alapvetően (ahogy a fallout 3 is) nah ezt egy mmo-ba nem leeht átvinni
  • Zozo0122 #22366
    Amúgy full nem értem, hogy a TESO miért nem alázta porig a WOW-ot. Bár annyira nem érdekel, mert egyikkel sem játszottam még, viszont a TES játékokat imádom. Valójában az lehet a helyzet, hogy a TESO hangulata már yt-s videók alapján is egészen más, mint a single gameké. A TES játékosok nagy része nem is nézett rá a TESO-ra, mert nem érdekli. Mindenesetre tényleg meglepett a dolog.
  • Shep
    Hát azért valahova csak tűnnek el a játékosok folyamatosan :) Persze lehet mind HS-re állt, akkor meg ugye házon belül marad.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.22. 16:07:39
  • Negritis
    én sose WoW-ztam és sztem sose fogok
    és a Bethesda jött látott és kevésnek bizonyult, sztem a kártyajátékkal is így járnak majd

más kérdés hogy a f2p mivolta miatt azért itt jóval nehezebb lesz megtartani a "vezető" szerepet főleg hogy azért az MGT-nek nagyobb a merítése

de sztem jó darabig még piacvezető lesz az online kártyák között a HS
  • Pio
    Tisztára a wow fórumokon érzem magam 8-9 évvel ezelőtt. Akkor is voltak vészmadarak, akik azt mondták, hogy a konkurencia felőrli majd. Azóta is várjuk azt a bizonyos konkurenciát. :)
  • Negritis
    háát a db-s inkább classikus csapatgyűjtögetős sajnos :(
  • Negritis
    amúgy a konkurenciához annyit hogy már a Skylandersből is jön kártyajáték :D
    és nemrég találtam egy dragonballost amit most próbálok ki :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.22. 15:47:38
  • Negritis
    ez megint érdekes kérdés mert a "f2p" játékokra az emberek hajlamosak jóval többet költeni mint egy AAA ára :D

aki teheti nézze meg a South Park f2p játékokra vonatkozó részét

nem mondom hogy 100%ban igaz vagy hogy sem, de elég érdekesen lefesti a szitut szvsz
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.22. 15:39:45
  • Magh
    Engem például az zavar, hogy kis szalaggal még át is vannak kötve az "ajándék" lapok, mintha nem egy AAA játék árát fizettem volna érte...
  • Zozo0122 #22358
    Vagy lehetne mondjuk Skype-on keresztül pár ember átbeszél minden lapot pár szóban és felvesszük :D Nyilván lenne vagy 2 órás, némelyik lapra elég lenne fél perc, lenne amit percekig tárgyalnánk, de tényleg fun lenne visszahallgatni.
  • karmacoma
    Amaznak van videója top 5 semleges, top 10 class és top 5 aréna lapról. Egy ilyet mi is összedobhatnánk, aztán október környékén megnéznénk mennyire lőttünk mellé.
  • jazzy
    Activision nem tett annyira jót, de hát ugye pénz beszél