Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
kapsz a meccsekért xp-t és eléred a cél szintet (asszem 12)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
hát sajnos nem 😛
kivettem és beraktam mustárt a helyére egy priestet el is intézett
mondjuk csak 5W miatt tolom a palát, nem is tetszik 😄
eddig 1-1 de nem igazán az én világom
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.06.02. 10:59:48
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szal én nem fűznék sok esélyt hozzá
közbe jött egy reklám 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nekem elmúlt 1 hónapban 4 legend jött pack nyitásból arénák nélkül.
Meg persze a kis rituálém.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Total kreygasm!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szerintem a legerősebb, nekem a kedvencem.
És nem mellesleg Alliance és nem ilyen alantas Horde 😛
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ugyanaz igaz rá, csak csaj 😄
úgy döntöttem nyáron csak rank 19-20 környékén leszek és napizok
aztán ősszel megnézem a legendet
Szerintem összességében a warlock. Érvek:
1, Jelenleg több fajtája fut, nehéz ellene mulliganelni, max azt tudod figyelni, hogy hány lapot cserél és abból következtethetsz.
2, Ki tud állítani a jelenlegi metában életképes aggro,midrange,control, sőt még akár combo paklit is. (Malygosos, bár gyengébb a többinél)
3, Az összes kiegben nagyon jó lapokat kapott. Voidcaller,Implosion,Malganis és GangbangBoss...
4, Szinte csak neki vannak démonjai (Illidan a kivétel), tehát konkrétan egy egész minion altípus igazodik hozzá.
5, A warlocknak van a legjobb hero powere, esetleg a magenek van közel ennyire jó.
Marha jó kis hős amúgy, bár a zoot utálom 😄 A legendjei nagyon királyak... Jaxx egyszerűen a játék legepicebb lapja, bőven megbocsátható még az emotespammelés is 😄
Sajnos a hunterek visszaszorulása és a zoo erősödése óta már nem olyan erős, de még mindig az egyik legjobb pakli.
sokkal több már a rossz matchup-ja.
de tény NA szerveren pl sokkal több volt mint EU-n ott sikeresebb is volt sokkal vmiért.
annyi hogy én brute a watcher helyett 😄
Battletag: Muhee#2716
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként jár más is ide esgére, aki komolyabban játszik vagy Muhi az egyetlen pro-nk?
mondjuk átszervezés kellett volna mer hétvégén Pesten votl dolgom, de megoldhattam volna 😄
Sajnos pont 1 hete költöztem el Szegedről. Ha nem lett volna tervben, én is neveztem volna.