40521
  • Icegrind
    A Demon Handlocknak se olyan borzasztó, bár tény, hogy a Zoo jobb. Watcher sunfury a muligane cél és megfogom earlybe, latebe meg ott vannak a giantek + mal'ganis.
  • Negritis
    én 10en vagyok de nem is játszok sokat :D
    mondjuk a mid hunterem szereti a mechmaget alapvetően
    kirakja a boardot 5. körre én meg unleash jugger D:
  • karmacoma
    Nagyon sok van. Lehet váltok is Handlockról zoo-ra. Valahogy most rosszul megy ellenük, pedig úgy emlékeztem jó matchup. Rank 8-on megrekedtem, pedig vereség nélkül mentem le 13-ról. Itt már jobban játszanak Handlock ellen, figyelnek a molten giant manaköltségre, és k is szépen.
  • Negritis
    megnéztem az ottani mechmage-t és én továbbra sem szeretem a fel reavert de nem néz ki rosszul
    én sky golemet rakok a helyére
    meg a 2 mana wyrm helyett én loatheb-flamestrike duót raktam
    így az earlyben gyengébb vagyok de midgameben hatékonyabb valamivel
  • Negritis
    jah, a Zoo meg nálam countereli nincs is kevés belőlük
  • Icegrind
    Most nézem TempoStormon a mech mage top tierbe került... Most még több lesz.
  • Icegrind
    Nekem működik.
  • Negritis
    jól látom közbe hogy teljesen kivették a last oponentet?
    nem úgy volt hogy megjavítják?
  • karmacoma
    Az is nagyon jó. Temponak külön előny, hogy mindenképpen lesz valami a boardon. Alapból erősíti a classt minden secret, mert még egy dolog amit körbejátszva el kell térned az ideális játéktól. Ezt is utálni fogom nagyon.
  • Negritis
    igazából én nem a mirrort hanem a duplicate-t cserélném le rá
    nameg az effigy-t nehéz körbe játszani :D
  • Pio
    Szerintem a nem nagyon agresszív mage-ektől eltekintve mindenkinél jobb lesz, mint a mirror image, hisz főleg lategame-ben kiteszel valami melákot amit úgyis le kell ütni és mell az effigy-t. Talán frostgiant mage-be be fog kerülni vagy a rövid életű majordomo mage nyomdokain ki fog alakulni egy hagyományos értelemben vett controlpakli mage oldalról is.

És persze ne feledjük el a turn2 portal, turn3 effigy, turn4 coin+portalsneed -> double kelthuzad dreamet se... :)
  • Pio
    Tuskarr Totemicnél azt se feledjük el, hogy a Totem Golem is totem. turn3-ban egy 3/2-es és 1 3/4-es elég beteg. De persze bármelyik totemmel jól járunk. Viszont ha jól számolok összesen van 8 totem, szóval elég gyakran lesz abból totem golem. :)
  • Negritis
    effigyről vélemény?
  • karmacoma
    Top 5 class cards:

5. Tuskarr Totemic: Baromi jó vaule. Segíthet a mindig korai tempóval küzdő sámánnak.

4. Mulch: Nem véletlenül nem volt értelmes hard removal a druidnál. Nagyon sokat dobhat az amúgy se gyönge classon.

3. Seal of Champions: Már most gyűlölöm. 2 effekt egyben, simán nyerhet meccset.

2. Darnassus Aspirant: Nagyon tetszik a koncepció. Kicsit feldobhatja a halál unalmas druid early game-et. Mindezek mellé mirror és shedder nerf.

1. Poly: bear: Tökéletes design. Egyszerre egy jó removal és huffer szituációtól függően. Fogjuk gyűlölni ezt a kártyát tempo vagy mechmage kezében. Egyszerre lehet taunt removal vagy finisher. Undorítóan jó kártya.

Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.23. 12:02:09
  • Pio
    Miért, ez valami ismert, általad nem kedvelt youtube-os?
    Nem tudom ki ez, csak rákerestem youtube-on arra, amit mondtál, először a kasszikust akartam linkelni, de ez jobban illett a helyzetre, bocsi.. :)
  • Negritis
    okés, köszi csak azért kérdeztem mert kb 10-15x lett kijátszva és az ellenfelem is meg én is mindig class spell-t kapott belőle

ugye most már mutatja hogy honnan jött
  • Negritis
    most mondjak egy másik f2p példát ahol folyamatosan jöttek az ingyen cuccok aztán egy ideje elapadt?
    pl a marvel heroes, kb fél évvel ezelőttig 2-3 hetente jött valami ingyenes kulcs emailben nem is kellett játszani de az utóbbi időben csak olyan mail jön h ezt meg azt tudod megvenni mert betettük

van a felfutási fázis meg a promó és most megy a tejeltetés
    nem véletlen hogy brm-be se volt ingyenes szárny
  • Tinman #22418
    Random, rá van írva.

Nekem ma hunterrel warlock spellt adott, 3 manás Sense Demons szemetet kaptam (Put 2 random demons from your deck...)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.23. 11:54:42
  • Zozo0122 #22417
    Itt amúgy arról van szó, hogy a 3 pack a Blizznek meg adott játékosnak sem egy hú de nagy dolog, viszont szép gesztus. GVG-nél mindenki örömmel fogadta, most meg egy olyan választ kapunk, hogy elő lehet rendelni.
  • karmacoma
    Alapvetően megérné, mert a legtöbb mostanában használt 4-7 manás minionnak 5 élete van, és a Sunwalker nem trade-elt semmivel. Belcher, Loatheb, Emperor, Sylvanas, Lore, stb.. Sunwlkernek hiába volt divine sheldje, nem lehet effektíven használni.
  • Negritis
    minden héten kapunk egy ingyen packot brawlból sztem az elég :D
  • Negritis
    tegnap bohóckodtam kicsit brawl-ban és feltűnt hogy a spellsinger hunternek csak hunter míg magenek csak mage spell-t adott

ez véletlen volt vagy így van tervezve? valaki tud róla valamit? mert ha direkt ilyen akkor kevésbé tartom ergyának tekintve hogy a mage spellek azért alapvetően jók
  • Negritis
    +1/+1 miatt sztem megérheti, főleg hogy így ő tradel emperorral míg a sünjáró nem

master jouster ugye 5/6 a sün meg 4/5
    de még így is véleményes hogy megéri-e, jelenleg kb taunt wariba látom egyedül
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.23. 11:41:59
  • kabel15
    Master Jouster +1 sebzése megéri kockáztatni a képességét Sunwalker el szemben?
  • karmacoma
    Na akkor ha már felvetettem elkezdem én.
    Top 5 neutral TGT card:

5. Twilight Guardioan: Semmi extra, de nagyon kellett a dragon próbálkozásoknak.

4. Nexus-Champion Saraad: Nem egy különleges kártya, de az egyetlen neutral inspire effect amit elég erősnek érzek ahhoz, hogy használható legyen. HP+laphúzás a paklin kívülről. Szerintem ok kártya.

3. Master Jouster. Kontrolba elég jó kártya. Midrange életét eléggé megnehezítheti. Vannak azért kétségeim, mert 6 mana elég sok, és token is akad elég mostanság a paklikba, amik jól trade-elnek a shieldel. Lehet ezzel csúnyán mellé lövök.

2. Fjola Lightbane: A tesó erősebbnek tűnik elsőre, de belegondolva inkább ez a lap fog meccseket nyerni. Nem kell ráhányni fél paklidat, hogy jó értéket nyerj, egy free trade, vagy egy nehezen leszedhető erős minion már eléglehet egy meccshez. Főleg paladin és priest esetleg rouge deckekben tudom elképzelni, míg Eydist maximum valami spare partos mókában.

1. Chillmaw: Ez is egy jó kis legó. Ez se op, de sárkány deckekben default kártya lesz.

Nincs túl sok önmagában erősnek tűnő neutral lap. Ez amúgy nem olyan nagy baj, remélhetőleg inkább kombinálva lesznek erősek. Nem zavar, hogy nincs új boom.

Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.23. 11:33:55
  • dave9004
    btw shepnek mind1 mert a priestje day1 meg lesz csinálva
  • Shep
    Azokból biztos lesz vagy 8 a 20+ pakliból amit nyitok
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.23. 11:26:33
  • dave9004
    4 tournament attendee, meg argent watchman
  • Shep
    Szerencsére az most nem tud esni :)
  • Negritis
    ismerve a szerencsédet már az is csoda lenne ha nem 4 whisp + target dummy esne mindenből, nem? :D
  • Shep
    Valami biztos de túl nagy csodára azért én a helyedben nem számítanék :)
  • TBTPumpa
    Fizetjük, ne aggódj! Még közel 20 évig játszhatsz ezzel a hulladékkal!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 10:00:54
  • TBTPumpa
    Azért 50 boosterből csak esni fog valami értelmes is?! Vagy csak nekem vannak túl nagy elvárásaim?
  • Tinman #22402
    Ez így igaz... ezért is tankoltam fel dustból jól :-)
  • Shep
    Annyit ér :) Most, hogy új lap attól még használhatatlan :) Amire szükséged van azok többségét úgyis le kell gyártanod, nem fogod kinyitni, pláne nem a jó legendásokat.
  • Tinman #22400
    Perkáljatok is csak szépen... valakinek ki kell fizetnie az én szerverhasználatom is
  • Tinman #22399
    ?
  • Shep
    Kinek kell 3x40 dust?
  • TBTPumpa
    Dehát a kezdőket segíteni kell, főleg az ingyenélőket!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 09:54:05
  • TBTPumpa
    Link mögé és évekkel ezelőtt! De nem közvetlenül! A te videóidat pedig nem lehet betenni, mert nincs HS-es videód!