Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az új hőstől nem fogsz nyerni :D

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

a bliz hibája hogy van 30 lap amiből 10 segíthetne normális decket építeni de lusták mer az aggro könnyebb?
nem hiszem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
but pay to win.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem kell őket leszólni, elég nekik a felismerés, hogy jól leköpte őket a Bliz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Saját pénzét mindenki arra költi amire akarja. Én nem szóltam le senkit aki pl előrendelte a brm ez. Max nevettem kicsit mikor jó ha 5 lap értelmes belőle
há de ez free to play?! :D:D:D:D

dave9004
Deck?
dave9004
Deck?
Mephike
Nos én pl lehet névnapomra megveszem a huntert, ha jól fog kinézni, mert az a kedvenc herom. Akkor most hülye vagyok?

és hányszor történik ez meg? 5ből 1? meg 1x nem uralod a board és 3x vered simán akkor miről beszélünk?

az hogy nem tetszik ez a húzás (leginkább azért mert CSAK rl money nem pedig mert behozzák) nem jelenti azt hogy egyetértek a szélsőséges és lenéző álláspontoddal amit ismerünk

már látom hogy fogod pocskondiázni azt aki esetleg ilyen cuccal nyomul majd

Tinman
Éppen elég erős, ha topdekkelve lethalt nyom a 7. körben, miközben uralod a boardot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"de továbbra is ez cink"

Legalább magadat ne köpd arcon ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

control pala is jó ellene

amúgy viccces ez a balance kellene, mikor nem erősebb az aggro továbbra sem
csak az emberek lusták komolyabb decket játszani

Eddig priest volt a kedvenc antiaggro deckem, de most csináltam egy heal heavy druidát és azt kell, hogy mondjam, megeszi az aggrót reggelire, ajánlom mindenkinek.
ismerjük a hozzáállását a dolgokhoz (sajnos) innentől én semmin nem lepődök meg tőle

Tinman
Rohad a játék az aggro-tól. Nem animált hős kell, hanem balance.

Nem igazán értem, mit lehet ezen felháborodni. Én is jobban örülnék érdemi kontentnek, de nem kötelező dologról van szó, hanem egyszerű kozmetikai update-ről, ha nem tetszik, skippeled, ennyi.
jazzy
De mi az isten ez a meglepődés? Nyilván pénzért dolgoznak, legalább nem szarják tele a játékaikat 50 dlc-vel, hogy tartalmat vehess pénzért. Ha tetszik megveszed, ha nem akkor SEMMI hátrányod nem származik.

Szerk: Illetve a tartalmat is megveheted ingame goldért, nem úgy, mint máshol, erre próbáltam utalni.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.04. 19:49:38
tipikus dizájn, de ha az ember játszik 5-600 meccset sé tetszik neki a másik akkor megérheti a befektetés
de továbbra is ez cink

Tinman
Szerencsére a Bli$$ már jól le is kezelte az elégedett nép reakcióját, ha ne adja ég kommentelni akarna: "internal server error" vagy "you can not post at this time"

Smells like rat ;-)

Új hero portrait-ek jönnek pénzért, 9 európa lesz darabja, egyből golden lesz, jár hozzá spéci hátlap és egyedi emótok.
Ennyi, nem jár hozzá új deckslot, se új hero power, se új lapok. Csak dizájn.

Tinman
Ok, ha új hős mi az új skillje? Ja tudom: pénzlehúzás :-D

//www.youtube.com/embed/-KYnS6NvdCg
dave9004
Zalae mostani torna előtti interjújában idézve: I like money
Shep
Amúgy Activision szelet érzek :)

Szerintem meglepődtek HOTS-ban mennyi jön a skinekből, és itt is bevezetik a dolgot.
Devv
Atyavilág!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\
Shep
Ja már látom. Úgy tűnik nem fogy elég pakk és mivel legutóbb is bejött az 1 hátlapért meg 3-4 új lapért súlyos ezresek buli így megint meghúzzák.

dave9004
Amíg nincs előnye addig nem érdekel az ilyen kis buziság
Shep
Miről van szó?

azért ez az új hero skin csak pénzért már nálam is bicskanyitogató

Mephike
A lényeg, hogy a lap a kezedben legyen amikor átadod a kört az ellenfélnek, mert akkor történik meg a lapok manaköltségének csökkentése.
Az elemtál azzal, hogy visszakerül a kezedbe elveszíti azt a tulajdonságát, hogy valamiért olcsóbban egyszer már kijátszottad.

Kérdés: van az az új legendary lap ami csökkenti a kézben lévő lapok mana költségét körönként 1-el, amíg fenn van a boardon.(sorry nem tudom a nevét) Ha teszem azt, kirakok 2 manáért egy fire elementált, aztán visszapandázom, akkor utána gondolom 6 manás lesz, nem 2. Ez így korrekt?

Alap lapokkal talán druid paklit összerakni a legnehezebb, érdemes lehet megpróbálni a questben szereplő másik hőst.

pedig rank20on elég sűrűn jön kezdő ellenfél (tudom én is ott küldizek most 3 hónapot majd :D)
valamint a farmolók random fel is adják ha rankot lépnének szal ne add fel
casualt viszont hanyagolnám a helyedben

meg lehet hogy 10kor sem a legjobb ötlet :D

amúgy van egy dühöngő topic is, ott nyugodtan kiélheted a frusztrációd :D
itt azért ha nem muszáj akkor inkább csak a játékbeli kérdések infok menjenek

mondjuk tényleg kéne már egy házigazda :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.04. 10:01:39

Darthmushroom
hihetetlen két retkes druid győzelemért már 1,5 órája játszok.. lvl 20on is meg casualon is olyan ellenfelet kapok h a hajam égnek áll. elején jól állok utána meg elkezdi sorba pakolni az összes a legendary lapokat.. EKKORA FOS játékos összehívás a világon nincs.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

eq consec gg :D

sadface
meg inner fire

I decide when I'm done.

Mirror image kéne a palába nem? :DD
mirror entityt akartam mondani :D
csak nálam a félremondások rendszeresek :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.03. 19:43:49

Mirror Image-ből hogy lenne kettő mechwarper, az két 0/2-es tauntot ad te :D
Echo of Medivh.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hogy volt 4 warper? :D mirror image?

mechmage kreygasm
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

csak küldizek úgy nehezen :D
én az alapok miatt "decent" csak nem szeretem a paladint
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.03. 19:29:08

Szerintem ez a deck egész jó, hó végére ezzel felmehetsz rank 5-ig, ha nem lesz nagyon tróger meta :D
én a control palával vagyok így :D
ha lenne tirion akkor az egyik guardian of kings helyére mehetne
ragna helyett ugye a mehetne chro-nefa-kt is :D
de működött így is, mondjuk nem támadtam meg vele a laddert komolyabban de 2 zoot és 2 facehuntert megfogtam vele

mai nap tanulsága, ha tele a kezem és visszadobja a freezing a boombotot akkor aktiválódik és repül a bomba :D

Quest miatt összedobtam egy papot nem is olyan rossz ez mint amire számítottam:D
kabel15
Ti hogy kaptátok meg a lapot? Zárt béta óta játszok a HOTS al 40 es vagyok, de még mindig nincs meg a hátlapom.

Ja hogy HOTS ban kell engedélyezni :D Oké
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.06.03. 13:37:22

BattleTag: kabel15#2672

Tinman
+1