Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja amúgy a házigazda dolog nekem is +1.
Hát. Ez egy táblázat. Kövesd a vonalakat és összeáll a kép. 😄

Amúgy engem most kevésbé érdekel ez az aggro nem aggro téma. Elfogadtam, hogy ez egy ilyen játék, csak zavart ez a sok összeirkált hülyeség.
Ladder winrate. Tempostromon megtalálod a teljes leírást.
dave9004
Mehet muhee házigazdának
sadface
tőlem is jár a +1

I decide when I'm done.

Há'mé? Ruhadarabonként magadra nem költesz el 9 eurót? Dehogynem 😄
jazzy
Nem lesz ilyen, ez a free to play mikrotranzakció lényege. Kozmetikai dolgokat kapsz pénzért, slussz.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.04. 23:53:06
Shep
Activision.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már eddig is voltak fizetős hátlapok.
Amint valós előnyt fognak árulni kizárólag pénzért, majd lehet aggódni, addig is berekeszteném a telejósda-szolgáltatásaid.

Zickler
Miért próbáljátok a Blizzardot a földi Sátánnak beállítani?

Battletag: Muhee#2716

nem hiszem hogy azt bemeri vállalni a blizz hogy csak RL money lap legyen bármilyen formában is
túlságosan elásná magát azzal hogy f2p volt eredetileg aztán hirtelen mégse

amíg CCG a játék addig nem kell aggódni ezen amúgy, ha átmegy TCG-be és csinálnak vmi hasonlót mint pl D3-ban az rmah (isten ments hogy megtegyék)
akkor pedig azok akik ingyen játszanak és tudnak arénázni + pénzt is kereshetnek akár

amúgy a 9eurót én is sokallom hősönként mer 9 hőst az máris 80 ami azért nem kevés csak kozmetikai cuccokra
bár remélem lesz majd vmi lehetőség hogy megnyerjük simán (pl ha adott hőssel elérsz adott raknra úgy hogy a meccseid nagy részét azzal tolod akkor megkapod az alternatív skint)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Tudod mi lesz? Előrendeli/megveszi 1-2 hónapig a jónép majd feloldják és goldért is megvehető lesz és megint elégedetten köpnek majd a tenyerükbe, ja nem, a játékosok képébe 😄 Na meg az is lehet, hogy alapból megvehető lesz goldért is, csak ezt még elfelejtették mondani.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.04. 23:46:44

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ebből ki lehet olvasni szinte bármit, és annak az ellenkezőjét is. A különböző kategóriák definiálásából adódó problémákat meg sem említve.

Igen, azóta feldolgoztam, hogy ez a kalapácsos tag a warriort fogja váltani kinézetben 😄

De nem érted mit vakerázok. Mivel eddig MINDEN goldból megvehető volt ebben a játékban, ezért nekem ez egy óvatos próbálkozásnak tűnik a Blizz részéről arra, hogy megnézzék, mennyit vesz be az emberek gyomra. nyilván komzetikai cuccokkal nem sokra mész, de mi van, ha 3 év múlva már egészen máshol tart a játék, tegyük fel valós pénzért vehetsz legendary lapokat stb...ha pedig bejönne az, hogy egyes lapok csak pénzért elérhetőek? Azért vontam fel a szemöldököm, mert itt eddig tényleg szó szerint minden megoldható volt ingyen.
Alap, hogy támogatom.

Zickler
"freetoplaynek hivatalosan vége"??
Heh?? Free-to-play = ingyenes lehet játszani. Az nem azt jelenti hogy minden kontent elérhető, csupán azt hogy játszani tudsz vele ingyen.
Egyébként is minden egyes Free-to-play játék operál mikrotranakcióval, amiből SZINTE kivétel nélkül, csak kozmetikai cuccokat vehetsz.
Szóval most nagyon nem értem hogy mire a nagy felháborodás. Nekem pl. nagyon tetszik Magni, egyedül az a bajom vele, hogy 10 dollár egy kicsit sok nekem érte :/ 5-6 dollár sokkal barátibb lenne.

Ui.: Ja és miért lenne kalapácsos fazon a warlockból? Ez valahogy nagyon elsiklott a fejen fölött.

Tinman
Amúgy az a vicc, ha ez a hero egy tök egyedi hős és hoz valami új skillt, ne adja ég új saját kártyákat és az 3k, hát vesszek meg nagyon komolyan elgondolkodtam volna azon, ha na ok, akkor most én ezt megveszem, mert már ennyire ki vagyok éhezve valami másra/újra ebben a játékban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jah, hogy próbálnak igazodni azért a hősökhöz 😄 Hát jólvan, felőlem jöhet, nekem nem kell egyelőre, szerintem baromság.
Shep
1 milliárd légy nem tévedhet 😄

nézd ott a LoL az is elvileg f2p mégis egy csomó skin csak RPért vehető ami nem farmolható ugyanez itt is
szal fogták a moba modellt és behozták

attól még hogy egy SKIN fizetős a játék maga f2p, engem az zavar csak hogy goldból nem szedhető ki

amúgy a bemutatott törpe az a warrior helyére megy 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jó, hát mindenki arra költ amire akar, de én is undorodom amúgy a DLC rendszertől 😞
Nálam 7 kategória van 😄

- Control (Alt,Shift,Space 😄)
- Midréndzs
- Hunter nagy lényekkel/sok trappel (ez külön kategória, amikor kell skill a huntához)
- Combo
- PTW noskill kretén (arany lapok, brutál deck de semmi tudás)
- Aggro
- Takonyszar <#idiota> Ez ugye kinek mi 😄DD
Tinman
Nem az a hülye aki az Oblivion lópáncélt eladta nem kevés példányban, hanem az aki megvette. Ehhez nem kell zseninek lenni. Anno egy nagyra becsült ismerősöm szokta volt mondani: "Minden szarra van vevő." Nagy igazság.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Véleményem a hero skinekről: elmegy a Bli$$ a picsába 😄

Nyilván sokan meg fogják fizetni, de akkor a freetoplaynek hivatalosan vége, ezeket nem szerzed meg ingame goldból. Hiába nem ad semmi pluszt. Meg mekkora baromság ez? Miért nem lehet olyat, hogy farmolj ki 100 adott hero winnel egy új csak arra hősre szabott hátlapot? (vagy vehesd meg pénzért, tökmind1) Mire lesz jó ez, hogy egy kalapácsos fazon lesz a warlockodból? 😄 na mind1 is.

Még egyszer leírom: a Bli$$ marketing osztálya rohadt zsenikből áll, egy Littlefinger az összes 😊
kérdés kinél hány kategória van
nálam 4:
aggro
midrange
control
miracle/combo

mondjuk engem ezért is zavar kevésbé a mostani meta mert azért a 4 variánsból bőven nem csak 1 félét kapok

PATRONVARIJOR aggro? 😮 Jó játékos vagy, próbáld ki, az a legskillesebb 😊 Az nem aggro, inkább combonak nevezném. Ja de várj, asszem épp te voltál az akinek pont az ment kicsit gyengébben nem? :/ Ha jól emlékszem a beszámolódra. Meg combo druid?

Szerintem az az aggro, ami kis manaköltségű lényekkel árasztja el a boardot és vagy skill nélkül csak arcra megy, vagy csak tauntot tradel, miközben okádja a rakot 😄 Esetleg még az, ha a boardcontrol megtartása miatt tradel, mert ha azt elbukják, akkor valószínűleg csumi van.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.04. 23:12:33
ránéztem, NEM 😄
sztem maradok a classic handlocknál
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.04. 22:52:53

dave9004
Malygos warlock egész jó pakli. Nézd meg hearthpwnon
de ez mi alapján rangsorol?
győzelmi%
jó/rossz matchup?
verseny pakli vagy ranked?
mer nem mind1
meg mi az a malylock? gondolom malganis és nem malygos 😄

Csak azért írom mert a tier listek alapján egyáltalán nincsenek hátrányban ezek a deckek.
a patron meg az olaj rugó nálam kb ugyanaz mint a freezemage
próbál túlélni a kombóig aztán elintéz

ezek nekem inkább miracle deckek

3 😄

amúgy már az is jó lenne ha a bannerbe bekerülne pár hasznos link
meg ha van vmi esemény annak is lenne "reklámja" ott

Tólem is +1, de szerintem moderálni csak akkor moderálj, ha személyeskedés megy, egyébként max ha elfajul szólni, hogy van dühöngő.
Szólj az adminoknak, hogy már 2 +-od van. 😊
Zickler
Én személy szerint aggro alatt az összes agresszív decket értem.
Zoo, Demonzoo, Midrange paladin, Combo druid, Midrange/face/hibrid hunter, patron warrior, tempo/mech mage, Mech sámán, Oil rogue

sztem a klasszikus face mechmage, mechshaman, zoo, mechrugó ami aggro

pl én a midrange huntert már nem tartom annak, vagy a miraclemechmaget vagy a midrange demon lockot
de néha nehéz szétválasztani

Amúgy itt mit nevezünk aggro decknek a face/hybrid hunteren kívül?
Mephike
Akkor én igennel szavaznék.

Szóval a jelenleg is hátrányban lévő (habár tény, hogy nem jelentősen) aggro deckeknek kellene csökkenteni az esélyeit, és az hozná el az egyensúlyt. Ebben némi logikai ellentmondást látok.

Zickler
Ha megszavazzátok, akkor elvállalom.

Tinman
Inkább csak kiröhögöm :-)

Még jó, hogy hipszter vagyok, én leszek az egyetlen, aki alap hősökkel és hátlappal nyomatja majd.

Shep
Nem látok rá túl sok esélyt.

leszel Házigazda? 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.04. 21:06:12

dave9004
Még szerencsére elég fiatal a játék és elég kevés a lap, hogy meg lehessen menteni az agyatlanságtól. Egyszerűen a köv 1-2 kieg támogassa a skillt és a kevés randomot
Zickler
KHHMM...KHHMMM...
Úgy érzem, már megint néhányan topikot tévesztettek. ---->Erre tessék<----

10-12re gondoltam előző szezonban (tudom magas labda volt)

Shep
Rank 20-on nekem is 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

továbbra is jó%-ban nyerek az aggro ellen nem értem mi kedvez nekik de jól van
tudom hogy ellened minden rng szarul jön ki csak én nem érzem

de azt is tudom hogy neked a freezemage a dudu és a patron is szar fos noskill aggro deckek

Shep
Az övék mivel szarul építették fel, túlságosan az aggronak kedvez minden, erről ki tehet? Tudom 2015, meg a könnyebb út, meg a 2015 ja és az emberek, meg a könnyebb út, ja és még a 2015.

Shep
Micsoda? 😄