Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például aki ismeri a Warcraft Lore-t az tuti nem csodálkozik azon, hogy Magni ilyen drága lesz... ugyanis csak úgy tudta annak idején megmenteni a törpök fővárosát a pusztulástól, amit Deathwing hozott volna rájuk, hogy megidézett egy hatalmas ősi erőt, aminek hatására ő maga gyémánttá változott és úgy maradt, a mai napig megcsodálható.
És hogy valóban lássuk, hogy minden mindennel összefügg: Magni lánya Moira, akit Thaurissan ellen küzdve már mindenki megtanult a HS-ben is kellőképp utálni. 😊
Mannoroth egy pit lord, az ő véréből ittak az orkok és attól váltak vad, vérszomjas néppé és ezért akarták leigázni az emberiséget.
Mannorothot egyébként Garrosh apja, Grom ölte meg Ashenvale-ben, ezzel felszabadítva az orkokat a démoni vér átka alól.
Erről a csatáról van egy videó a warcraft 3-ban (13 éves videó, ilyen szemmel nézzétek).
Amúgy a videóban elég sok HS-es dolog található meg, hisz ott van Grom, kezében a Gorehowl-al és Thrall kezében a Doomhammerrel egy pit lordon felül. 😊
Garrosh egyébként egy igazi suttyó, nem elég, hogy Mannoroth trófeáját hordja, akit nem is ő ölt meg, illetve nem jött át az orkokkal leigázni az emberiséget, mert "beteg volt" szegényke még ő is volt a warcraft világában a főgonosz egy teljes kiegen át, sőt, a következő kieg eseményeit is ő indította be, amíg Thrall el nem bánt vele. Nem véletlenül mondja Cairne azt, amit, ha kijátszod Garrosh ellen (Garrosh! You are not fit to rule the Horde!).
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
PIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Hol vagy amikor kellenél?
Battletag: Muhee#2716

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
5-ből 5 win. Tovább már nem mertem játszani, mert nullázódott a Walletem. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.05. 18:17:57
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyoknak P2W
<#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
P2W hátlap! KELL!
Mikortól lesz elérhető?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amiről úgy tudom van neked mer forca max-szal te használtad, nem?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.05. 13:56:41
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szóval "Térdre csirkék, itt az Isten!"
Ezentúl itt olyan rend lesz tartva hogy az csak na. De most tényleg... Komolyan... Nem viccelek... tényleg nem
Battletag: Muhee#2716
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.05. 12:16:29
de a fel reaveres az aggro több winconditionnel (zap, dh, fr)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Eddig egész jól sikerült belőnöm a paklikat ez alapján, de most például a hybrid hunter az aggro és midrange határán billeg, szóval kezd dinamikusabbá válni az átmenet a kategóriák között, ami nehezebben leírhatóvá teszi őket.
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.05. 10:02:30
Ha neked a midrange is aggrónak számít, akkor már egyet tudok érteni a korábbi hozzászólásoddal. De nekem az a gyanúm, hogy a midrange pakliknak nem véletlen az elnevezése, és nem szinonímaként használják az aggróra.
A Patron és a zoolock minden rankon népszerű pakli, ahogy a hybrid hunter is. A kő papír ollóban sokkal jobban állnak az aggro paklik mint régebben. Nem arról beszélek hogy op lenne, de nincs is hátrányban. Régen az volt, hogy az aggro visszafogta a greedy control paklikat, a control visszafogta az aggro paklikat. Most a zoolock megeszi a control warit, a face hunter megmegveri a handlockot(bár én 4/3 vagyok ellenük Chow nélkül HL-al. De valszeg csak run). Itt egy tábla a matchupokról. Személyes tapasztalatom főleg Druiddal és Palaval van, előbbit techelve is eléggé elveri a zoo és a hunter, a midrange palának meg egyre több a rossz matchupja, de jó húzással minden verhető, ha alacsonyan curve-ölsz, és lemondasz Boom/Tirionon kívül az összes control matchupot erősítő lapról .
sokkal több "kutató munkát" igényel és időbefektetést
valamint csalódni is sokat fogsz
az lehet egy járható út hogy a "trash" lapokat betöröd dustra és gyártasz belőle életképesebb lapokat és nézel budget deckeket az általad kedvelt classokhoz
csak nehéz eldönteni sokszor hogy melyik lap trash és melyik nem, ráadásul ez sokszor módosulgat is ha kitalálnak valami újabb kombót (facehunter előtt pl az arcane golem nem volt igazán népszerű lap, Leeory nerf után próbálgatták kevés sikerrel)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.05. 09:19:53
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
fogadd el hogy ez ilyen játék és ne várj valami teljesen mást
akkor nem fogod a hajad tépni vagy idegeskedni