40521
  • Mephike
    Abszolút rendben volt a deck, mert r1-en több alkalommal is nyert vele, persze csodát nem kell várni, de kétségtelen, hogy működik, én pl ennek azért örültem, mert ez a deck egy sámán legend lapot sem kell, hogy tartalmazzon, és mégis működőképes. (Valószínű az új sámi legó lap decken sokat dobhat.)
  • VladimirD
    Az én szintemen (15-20) elég jól használható a totem Shaman, bár eddig csak hunterrel és mage-el találkoztam. Folytatódik a tendencia.
  • karmacoma
    Én is próbálgattam a totem sámánt és az 5 manás cucc snowballja egészen beteg tud lenni. Még egy healing totemet is beraktam, mert így egész használható.

Midrange palába beleraktam egyet az új secretből+1 Tuskar Juster+2 Master Jouster és egy Seal of Champions. 5/5 győzelem pedig nagyon összehányt pakli. Master Jouster nagyon jól trade-el, ha megkapja a divine shieldet, akkor beteg vaule lehet.
  • karmacoma
    Igen, ha így nézzük valóban totál rendben van. :D Reménykedtem, hogy szép lassan kezd húzni a hosszútávú számokhoz a dolog, de fél éve rémálom amit nyitok. Amúgy meg megint le van hallva nálam ez a fos.
  • dave9004
    a feltöltő cserélt benne 1-2-t
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.25. 11:16:02
  • Negritis
    trump totem shaman
    amikor én néztem kicsit más volt, de nem tűnik rossznak
  • dave9004
    facepriest :D
    istenem
  • szucsy89
    ha 90 pack alatt 1 legendet nyitottál, akkor 27 pack alatt a 0 legend "nagyon jó" :D
  • karmacoma
    Na nyitottam én is.

27 pack
    32 rare
    4 epic
    0 legend
    Golden: common(2), rare

Tekintve hogy 90 pack alatt 1 legendet nyitottam, kicsit jobbra számítottam.
  • Negritis
    nah +2k dust így van 5,5k-m nem vészes
  • Negritis
    én most állok neki betörni a goldeneket meg a duplákat
  • hawkie22
    Én most végeztem a 105 pakli kinyitásával:

- 97 common
    - 66 rare
    - 17 epic
    - 8 golden rare
    - 1 golden epic
    - 4 legendary: Acidmaw, Eadric the Pure, Anub'arak, The Mistcaller
    - 2555 dustnyi plusz lap

Betörésre került az összes golden lap, plusz a 2555 dustnyi kártya, jelenleg van 5520 dustom, ebböl biztos, hogy lesz egy Varian craft, a többit még nem tudom. A Mistcallernek külön örülök, mivel warrior mellett sámán a másik kedvelt kasztom.
    Az elsö 3 deck Tauntwarrior, Totem Sámán és egy Control Lock lesz, de azt hiszem, a lock-on nem sokat kell változtatni, annyival több lapot nem kapott. :)
  • VanDaal
    Ha én leírnám, mennyi pakliból mit nyitottam, garantáltan nem lenne kedved megvenni
  • Renegade
    Jaj nem jó olvasni hogy miket bontotok, pár napja végignyomtam az utolsó pár adventure-t, összeraktam egy dragon priestet, és rögtön beleszerettem (semmi extra, sok minden hiányzik, csak jó vele játszani), erre meg van pár jó buff lap a kiegbe, csak legyek erős nem megvenni :)
  • Negritis
    a játék egy troll, folyamat priest questeket kapok ..
  • Mephike
    25 paklit nyitottam:
    legendás: Nexus Csampi
    epic: 5 db, mindegyik használhatatlan
    Szerencsére a normális rare és a jobb common lapok többsége kijött, azt nagyon craftolnom majd nem kell.
  • Mitttomén
    Egy kis statisztika tőlem is....
    9300gold --> 93 pakli:

golden legendary - 0db
    legendary - 4db (Eydis Darkbane, Eadric the Pure, Nexus-Champion Saraad, Gormok the Impaler)
    golden epic - 1db
    epic - 21db
    golden rare - 4db
    golden common - 8db

Az első 40 pakliban egy legendás sem volt, már felmerült bennem, hogy lehozom nullával, de szerencsére nem így lett, nagyjából reálisnak tűnik a 4db amúgy.

Ami engem meglepett, hogy mennyire ritkák a golden lapok, még golden common-ból is sokkal kevesebb eset mint epic-ből, a golden rare-ből meg annyi mint legendásból.

2250 dust jött a duplikcókból.

Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.08.25. 05:55:57
  • dave9004
    csak bugos két packot adott, de az egyikben Priest legendás volt :D:DD::D
  • dave9004
    mobilon bugos a vásárlás.
    750 a hét pack :D
  • dave9004
    sárkány priest jol néz ki elsőre
  • Zozo0122 #22655
    Iődközben külföldi havert specelem: valami saját priest decket tol, természetesen már minden golden, Justicar stb...
  • VladimirD
    Pont ezt mondom, bizalmat már elvesztették, legközelebb majd a játékost fogják. Amúgy nem ismerem túlságosan Blizzardot, kb 2-3 hónapja játszom az online játékaival... eddig nem vagyok hasra esve tőle. Mármint a cégtől, nem a játékoktól.
  • karmacoma
    Be még nem sikerült lépni, de látva ahogy a face hunter bámulja Kolento 5 tauntjat, ahogy megkapják a +2/+2-t már nem érzem elvesztegetettnek az estét. :D
  • Zozo0122 #22652
    Igaza van Muhinak, semmiféle bizalom nincs pl. bennem. Egyetlen pozitív élményem van a Blizzard supporttal kapcsolatban, mikor kellett, akkor gyorsan kaptam segítséget.
  • Shep
    Akkor úgy látom engem nem sikerül alulmúlnia senkinek :D Még a priest lapokat is le kell gyártanom. Vicc ez a nyitás amúgy,, főleg az egy pakkban ugyanazon lapok.
  • Zickler
    Van egyáltalán valakinek bármiféle bizalma a Blizzard irányába, ha játék/kiegészítő Launchról van szó?
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.25. 00:04:07
  • VladimirD
    Már bocs, hogy ezt mondom, és nem sértésként, de nyilván hü**e vagy ha nem írod meg a levelet. Én aki eddig egy forintot sem tettem bele, jóhogy kussolok, de azért 2015-ben, egy online üzletágnál az a minimum, hogy a fizetett szolgáltatásodat megkapod. És nem az összegről van szó (mert hát ugye jajajajj 50 ójró nem pénz), meg nem arról, hogy egy ember esetleg öri-hari és elhagyja a játékot, hanem arról, hogy ezáltal sokkal többet veszít a Blizzard. Nem 50 euro-t, hanem a bizalmat, amit meg nem tudnak pénzben kifejezni.
  • dave9004
    na kész
    86 pack
    36 packban goldból: 1 legend a mistcaller
    az 50ből: AnubArak, Rhonin, 2 Nexus Champion
    meg 18 epic
    best pack: 2 rare, 2 epic 1 legend
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.24. 23:57:16
  • Zozo0122 #22647
    Na, 59 packból:

- Bolf.
    - Rhonin.
    - Justicar Trueheart.

Átlagos packok voltak, de egyszer volt 3 epic egy packban, abból az egyik golden coldarra drake. A legendaryk amúgy elég jók amik jöttek :D

Jött jópár golden lap, és 4 különböző commonból nyitottam 9! darabot :D

Commonból 2 vagy 3 nem jött, rareből csak argent watchmant nem nyitottam egyszer sem. 15 epicet nyitottam, ebből 2 golden.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.25. 00:00:24
  • Shep
    25 pakli 1 rohadék legendary Gormok ,vagy mia búbánat, 1 kurva sámán epic meg csomó tök egyforma common, 4 pakliban is volt dupla lap, elmegy a blizzard a picsába!
  • Devv
    Hadd idézzem Ben Brodeot:
    "HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!"
  • Mephike
    Egy packot kinyitottam, de olyan lassú volt a kártyák felfedése, hogy inkább nem kínlódnék tovább, ráér ez holnap is nekem.
    (Gondolom semmi kompenzáció nem lesz...)
  • Zozo0122 #22643
    Az előbb beengedett, váltottasm questet, nem adott helyette semmit szóval újraindítottam és megint nem enged be :D Komoly állapotok mennek.
  • dave9004
    na kezdjünk nyitni végre
  • Zozo0122 #22641
    4 órája kinn a kieg, ez 2015-ben az elfogadhatatlan kategória. Legszívesebben írnék egy bunkó levelet a supportnak, hogy nagyon szívesen az előrendelési összeget, fordítsátok arra, hogy összekapjátok a technikai hátteret, pacsi! Nyilván nem teszem meg, mert ekkora tuskó nem vagyok, de azért na. A rajongók idejét így elcseszni...ehhez kell bátorság. Ha ezért nem kapunk gesztusként ingyen packokat, akkor nem hiszem, hogy valaha is kedvelni fogom őket. Nem mintha számítana ez, vagy bárki más véleménye nekik.
  • Shep
    Pontosan. EU le van szarva. 1 legendary or RIOT!!! :SD
  • Shep
    Volt már amúgy olyan Blizz játék ami folyamatos netet igényel és megjelenéskor nem volt vele semmi gond?
  • Zozo0122 #22638
    Emergency maintenance végem van :D Na ezt nevezem szánalmasnak, fantasztikus indítás sokadszorra is Blizzard
  • hawkie22
    Itt mindenki jatszik mar, csak az EU-sok szívnak? Vagy mi van?
  • dave9004
    Kolento dragon warrija tetszik