40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #22715 én a trump félét gondoltam tovább magam ötletei szerint és pislognak is a mirror meccsen :D -
Én meg annyira jól elvagyok egy mid-late totem shamannal, hogy ki sem próbáltam még a token palát és dragon priestet. MVP lap jelenleg a Kodorider...
Utoljára szerkesztette: Magh, 2015.08.25. 19:54:30 -
na itt tartok alakul. early mivel lehet jobb?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
én akartam két csontvázasat :( -
A skeletonhoz részvétem :) -
https://www.youtube.com/watch?v=ozWg9UqD6-Q
csonti most bontja a paklijait -
40 csomag eredménye:
Common: 144 (4gold)
Rare: 44 ebből (2gold)
Epic: 10
Legendary: 2 Skeleton Knight (OP), Golden Eadric The pure -
Ha a Shredder a 100 pontból 85, akkor a Murloc Knight kb. 78-79.
Aztán eltelik 2 hét, és mindenkit a Murloc Paladin fog rettegésben tartani.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.25. 18:38:51 -
Zozo0122 #22707 Nyilván :D Mondjuk mindenhol ezt láttam ma, hogy mennyire jó lap, Trumpnak nagyon bevált tegnap. -
a paladinok egyetértenek veled :D -
Zozo0122 #22705 Sajnos még melóban, de gondolkodtam és rájöttem, hogy nagyon tetszik a murlock knight, szerintem jobb 4 drop mint a shredder. Szerintetek? -
Elméletileg a Skeleton Knight az a black knight csak lefoszlott a külseje -
A Skeleton King csak szerintem néz ki úgy mint Lord Momonga? -
Eddig gyűjtötte a goldot csakhogy ne költse el:D -
Legalább 1 csöcsöset sikerült nyitni a sok hulladékból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rosszul csinálod, vegyél egyetlen boostert a napi küldikből, és nyisd ki mondjuk Wilfredet, vagy jobbat. Nekem bevált az előbb :) -
Remélhetőleg javul a szerver mert a munkából hazaért Európa és azóta olyan mint tegnap -
Ma 18:00 kor csinálok 40 pakli nyitós stream et.
link -
Hazaérek és kibontom a paklijaimat. Gondoltam én egyszerű paraszt, de nem. Laggol a játék, baromi lassan reagál mindenre. Perceket kellett várnom 1-2 pakk kibontására is. WTF
Most kajak nem sikerült tegnap este óta megoldani a helyzetet? Bli$$$$$$$$$$$$ard mi a pék f@szát csinálsz?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.25. 17:35:54 -
convert ki, medic ki, 1 auchenai 1 circle be.
lehet kell még egy auchenai. mondjuk akkor átmegy dmg inspirebe :D -
karmacoma #22695 Convert és és Medic helyett nálam Circle, a champion és a laphúzás miatt. Sw: pain szerintem túl lassú, ahelyett mehet valami minion. Soulpriest itt se mutatna rosszul. 1 db szerintem elférne. Naaruval és Flash heallel elég jó lehet. -
ja senki se használja :D -
Icegrind #22693 Nem vagyok priest játékos, de a mostani ellenfeleim alapján az az 1db SWD kevés lesz. Valami helyére mindenképp beszorítanék még 1-et. -
Negritis #22692 ezek szerint még nem javították ki :D -
Negritis #22691 matematikusként végeztem :D szoftvert fejlesztek :D
és ha nyerni akarsz akkor patronon kívül semmi nem tolerálja a misplayt :D -
Negritis #22690 csak annyit tudok mondani, hogy az ncore csúnya dolog :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csináltam egy inspire priestet mit gondoltok? casualon eddig 4-1
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.25. 16:07:41 -
Renegade #22688 múltkor a manna addicton fejtegette egy versenysakkozó, hogy aggrókkal sokkal nehezebb játszani, mert nem hibázhatsz, míg a többi pakli megenged némi bakit.
Gyorsan csináljunk egy kinek mi, a foglalkozása versenyt, hogy el tudjuk dönteni, kinek higgyen az ember egy aggró, nem aggró vitában :) -
Icegrind #22687 Secret pala megjelent. Elég jól tartotta magát, de asztalon voidcaller kézben jaraxxus és mal'ganis. Kiraktam jaraxxust, hogy mal'ganist hozza le. Amint kimegy secret aktiválódik és leviszi a hp-m 1-re. A gyerek ezerrel fejelgeti a sorry, well played emotokat. Ütök voidcallerrel lehozza malganist, benyomom, hogy well played és a gyerek már nyomja is a concedet :D
Előre látom mivel az új paklikkal kicsit gondolkodni is kell, ezért sokan elbízzák magukat és nem gondolják át, hogy mik is azok a lapok amikkel nyerhet az enemy. Face hunter után nehezen szokik át az agy :) -
priest legendás első summonja: Bolf mage feladta :d -
Negritis #22685 jha de kiveszem a baglyot csak megszoktam h mindenbe kell :D
nem lesz rossz ez a totem deck amúgy, durva hogy 1 jó bluff kör és a totemek tarolnak
mondjuk az ellenfelem meg használta az új fegyót én meg ráküldtem a csigát, nem biztos h jó ötlet volt :D lehet oda berakom helyette inkább harry-t :D -
karmacoma #22684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #22683 asszem az idiot of the kiegre jó vagyok :D
shaman deckbe 2 earth shock mellé beraktam egy bagolyt :D mondjuk első meccsen épp jól jött de mégis :D -
karmacoma #22682 Szerintem nem. Éppen, hogy erősíti az early game-et, mert többféleképpen tudsz rampelni. Combo druid nagy átka volt, ha nem jött az elején innervate vagy WG, akkor hatalmasat esett a winrate, míg így ha Aspirant jön, átállhatsz tempo játékra, főleg ah van 4 drop folytatás(ezért is kerültek be a Senjinek). Persze nem szerencsés valami Darnassus-WG-Innervate kezdőkézzel indulni, de ilyen még nem fordult elő. Olyan volt, hogy egyszerre volt DA és WG a kezemben. 2. kör DA-t letrade-elte és 3. körben üres boardnál kinyomtam WG-t, majd később egy Belchert. Az előző combo druidban itt lett volna legalább 1 HP-s kör, és az ellenfélnek is lett volna boardja. -
nem lesz így halott a growth? -
uncsitesódat vágd nyakon a patron miatt :D
dragon priest omg WE ARE THE TRUE HORDE (Rend killing Dr.Boom:D) -
karmacoma #22679 Összedobtam egy ilyet. Tudom, hogy nem az évtized innovációja, de sokkal stabilabb tempo paklik ellen. A shadeet túl lassúnak éreztem, helyette megerősítettem a 4-es slotot, hogy többször használhassam ki az aspirantot. Utóbbi elég jó, mert kb az első nem taunt druid lapom, amivel trade-elnek az aggro deckek és nem az arcom verik, így sok tempot visszanyerek early gameben. -
Én nyitottam Variant de nem fogom tudni megmondani, hogy milyen mert nem játszok warival. Uncsitesóm patronba rakta bele de ott nem működik sztem. -
Negritis nyitott Chillmawt.
Streamek alapján oda jó, ahol minimális a boardon a minionod. (dragon mage)
Variant nem láttam nyitni még friendet -
Dreadshade #22676 28 Packet sikerült nyitnom, nem volt egy legendary se sajnos viszont volt 4 epic amiből az egyik Arany (Frost Giant) szóval azt akár fél legendarynak is tekinthetjük vagy valami ilyesmi :D Amúgy valakinek sikerült Varian-t vagy Chillmaw-t nyitni és ha igen milyenek? Ezt a 2 lapot szemeltem ki craftolásra már egy jó ideje.