Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

portalt Srikefor használta és abból jött neki taunt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Coinnal 4/3 az egyik.
Devv
Na megcsinálja valaki a google doksit a rövidítésekkel/szlengekkel? A linket meg betetetjük banner alá.
dave9004
+coin +portal még nagyobbak
ha első körben 2 wyrmet rak ki aztán 2x arcne missile akkor ott 4/3 és 3/3 van tudomásom szerint

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mage első körben kirak 2 mana wyrmet.....én unstabillel idézek egy 3/3-as tauntot.......2. körben kilő 2db magic misslet.....lesz 2db 3/3-as lénye a tauntomat ugye leszedi.......3. körben belémlő 3-at frostbolttal és beüt 8-at........-----> CONCEDE köszünjük

3x kaptam most ki Huntertől akik az 5 illetve 6. körben megöltek ilyen szánalmas kis hülye minionokkal........semmi értelme így a játéknak
az a "miracle" wari kb és OTK (one turn kill) is kihozható belőle főleg emperor óta

low rank warrior combo amit beszoptam:
worgen + charge + 2x inner rage + rampage

Ures boardra dobta le, 24hp-m volt.

dave9004
érdekes ez az inner rage-s megoldás. miért az whirlwind helyett?
qetuol
fontosnak fontos, de nem fér már bele, ahogy a Geddon sem (meg azom nincs is). tbk meg szinte mindig kell, sok a Belcher, druid ellen tuti szükség lesz rá, handlockos árgus, pala ellen tirion, annoy, stb

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

nem lett volna jobb tbk helyett berakni a ghoult hogy emperor maradjon?
vagy annyira nem fontos bele?

Baron Geddon már nem játszik?
qetuol
control warrirorom, ahogy dave-nek ígértem

eredetileg az egyik ghoul helyett Emperor Thaurissan volt, de tegnap este annyi volt a zoo (még Zoo Warrior!!?? is), hogy bele kellett raknom.

Jajjmá 😄 Máskor is észrevettem már, hogy itt mindenki mindent szó szerint ért 😄 A valóság: Nekem nagyon bejön a BRM, de akkor is igaz, hogy a lapok jó 3/4-e nem igazán használható. Legalábbis szerintem, de biztos mindenki mást gondol.
emperor
quicshot
patron
gangboss
flamewaker

és ez egy hirtelen hasból amit télnylegesen használnak is fullon
ott vannak még a useful sárkányok is
szal azért nem akkora bukta de kb 10ről beszélünk ami 30%

dave9004
Azért Savjz druiddal 12 meccse zsinórban megkapja a wild growth-t kezdőkézbe
Devv
Na érted hogy értem 😄
Shep
Szerintem minden lap használható, egyik sincsen letiltva 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Szerintem jóval több lap használható.
Áhh...totális leégés lett a kieg és a mocsok visszahozása a metába. 3-4 lap használható, többi kuka sajnos.
dave9004
hogy mi?
a BRM nem a blizz hibájából lett ilyen továbbra is tartom
ők elég intelligens cuccokat csináltak amiket nem tudunk/akarunk kihasználni

greyfox
Én abban reménykedem, hogy valami részletesebb statisztikát hoz elő a gomb 😊

Steam: greyfox

dave9004
ha a Pio által leírt tournament mode olyan profin meg lenne csinálva, istenkirály lenne.
De hát láttuk a BRm micsoda világsiker lett, így nagyon félve várom 😄
azért vicces hogy itt a fórumon elég sokan állnak negatívan az új gombhoz
remélem hogy ők fognak pozitívan csalódni 😄

Nemhiszem már játék elején túl kell menni a tutorial részen
dave9004
facebookon olvastam, hogy az lesz a gomb, hogy random 10 dollárokat lehet majd küldeni Blizznek 😄
ja nem $9.99-eket. megéri.
Mephike
Sima tutorial gomb lesz, és akkor majd lehet örülni...

Ettől félek...

DarkHorSe
mert megtehetem <#vigyor1>

https://coub.com/view/q6li

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Zickler
Most miért kellet összetörni az álmainkat? <#sir>

Battletag: Muhee#2716

qetuol
én játszom, elég jól megy, kb. 60% winrate pár streakkel

nekem is valami hasonló tetszene, és hátha
remény hal meg utoljára

DarkHorSe
nem 2v2 lesz az uj gomb se coop, nemet hs facebook oldalon konfirmálva

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Egy ilyen jó lenne de szerintem ezt még nem lépik meg, pedig ez sokat adna a játékhoz, nem úgy, mint a ranked

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a győzelmekre vonatkozott a kérdés, mer ugye a casual mmr-t a győzelem tudja "elrontani"
rankedon meg előbb utóbb :
1. olyan farmolót találsz aki instant concede
2. önerőből nyersz

főleg ha rank20 környékén mozogsz

Darthmushroom
mind2 próbáltam mivel mondom csak 2 győzelem kéne, am rank 20.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

casual v rank, ha utóbbi akkor hanyas rank?

Pont úgy, mint a versenyeken, csak a rendszer automatikusan bonyolít mindent a háttérben, előre kell paklikat nevezni, amiket aztán lockol, levezényli a bannolást, kezeli a lastherostanding/conquest szabályok alapján a játékmenetet.

Levezényli a mezőnyt is csoportokban/svájci rendszerben, ahogy a szervező beállítja.

Vannak automatikusan szerveződő versenyek, nevezési díjjal és nyereménnyel, de Te is tudsz szervezni egyet a haveroknak.

Esetleg egy felületen minden nevező látja a versenyek listáját, bizonyos promótált emberek (bírók) pedig inspectelni is tudják, akár inspect késleltetés is beállítható rá.

Ez cska néhány ötlet, szóval elég sok lehetőség van.
Darthmushroom
azt hittem h olyan jó napom lesz mint tegnap, 3ból 3 győzelemmel kezdtem és láss csodát megint kezdődött a csodás játék összehívás.. olyan csodás ellenfeleket kaptam sorban megint.. 5-6 kör alatt simán kivégeztek a csodás mecha lapjaikkal. fel is adtam mára a questet..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Amúgy ezt a tournament modeot hogy képzeletet el? Mert én kb úgy, hogy mindenki viszi az arcvadászt meg a zoot és coin flip ki nyer ki veszít. Vagy az egyetlen őrült ctrl warrior
sadface
vicces, mert tegnap 3 epic+rare volt benn ma meg két golden. <#fogmosas>

I decide when I'm done.

Áhh, ebben a hónapban se adott még 😄 Vmi bug, mert a havi 4 meg szokott lenni <#idiota>
Shep
Dehogynem, ha átírod a nevedet MaruderZozo-ra 😊

TBTPumpa
Inkább lehessen Dustot venni. Ajróból lekraftolok mindent, mert ez a fos úgysem fogja kidobni Boosterből! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nem oktató jelleggel, hanem tanulságként javaslom 😄
2-3at ment végül 😄

trump lock draft és aréna (nem tudom meddig jutott)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Aggro ranked lesz az a gomb 😄

Devv
<#eljen>
(jön ebből még egy pár kép...)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.06.08. 20:15:36