Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát legendtől rank2-ig mindenki rank5-ről indulna, illetve rank15-17 közt mindenki rank17-ről, rank3-14 közt mindenki bukna 3 rankot, rank 18+ pedig helyben maradna.
De mindegy is, hogy hogyan, a lényeg, hogy azt kéne megoldani, hogy ne essen senki 2-3 ranknál többet az új szezonra, így tényleg skill/pakliminőség szerint lennének szétszóródva a népek a ranglétrán.
Ellenben rengeteg olyan játékos van, mint én, aki legendképes, mégis inkább csak dailyzget/funolgat és igaz, hogy emiatt sok hozzám hasonló emberrel összefutok rank15+-on is, de sok olyannal is, akin látszik, hogy élete legjobb teljesítménye ez a rank és szerintem egyáltalán nem jó, hogy összefut olyanokkal, mint akiket az előbb leírtam.
Márpedig aki tényleg csak dailyzik 3 naponta és nem mindig netdeckel valami űber decket hozzá, az szezon végére legfeljebb rank5-ig jut el, szóval a következő szezon elején mindenképp az alsó fertályról kezd.
Az első olyan dragon deck, amit élvezek, ráadásul elég effektív is, szóval bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra, garantálom, hogy nem fog csalódni benne.
A blackwing techniciant pedig nagyon megszerettem, kis fontoska, "My work is paramount, leave me alone!", "Stooop distracting me!" 😄
Erősen hiányos deckkel rank 20 környékén fogsz billegni, és nem nagyon lesz előrelépés.
Ha mindenképp mechmage-dzsel szeretnél játszani, akkor minimum egy ilyen deckre érdemes törekedni, és már ez sem túl hatékony. A tempo mage paklik működőképesebbek jelenleg, de azok jóval drágábbak is.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
főleg mostanában olyan matchupokat kever be, mintha sugallná a játék, hogy hagyd abba és aggrozz
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mármint ha tudod hogy mit csinálsz 😄
Battletag: Muhee#2716
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
jó van benne legendás, de mindeben volt. Flamewaker is van, egyszerűen beleillik.
A kártyákat meg tördelem befelé, de így 5 dustonként lassan gyűlik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.07. 16:11:15
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pl: ilyen helyzetben min gondolkozik? vagy van TAUNT vagy nincs...ennyi! nincs más opció....nem volt neki ofc

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.07. 15:18:11
mire visszaértem a kövi köröm felénél jártam 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én pl ha telefonról játszok meló közben akkor kb mikor a zsinór megy akkor nézek rá a boardra
de van hogy mangát olvasok játék közben akkor is lassabban reagálok 😄
ettől függetlenül az átlag valszeg nem ezért húzza az időt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.07. 13:58:33
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én úriember szoktam lenni és fölöslegesen nem húzom a saját és az ellenfelem idejét....na mindegy ,de akkor ezek szerint ti is találkoztok ilyenekkel bőven
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.07. 13:57:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg max xp meg mittomén
vagy simán csak telóról játszik
vagy bízik valami csodában (pl h feladod 😄)
Sok olcsó egyéb pakli van még, lehet miből válogatni.
meg amikor én raktam össze abban sem volt benne
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.06.07. 11:31:33
ESL-t nem tudom hányan nézik, de azért jó volt látni hogy a handlock 2x is megette a zoo-t 😄
Eléggé kétarcú, mert ha jó a húzás és a kezdőkéz akkor 5 kör alatt megaláz bármit, viszont ebből sajnos kevés van. A zoo, a foshunter legyorsulja, a handlock, control warrior, pirest bealázza.
Viszont sajnos a többi paklihoz egyszerűen nincs elég lapom. van még egy control/midrange paladin szerűség, egy katyvasz hunter, a többiből meg kb. az alap lapok. Nehéz így az élet. <#rinya>#rinya>
pont mikor már mindenki tudott ellenük játszani, jön a brm és visszahozza a zoot, meg quick shot facehunternek, hogy még rosszabb legyen minden 😄
+ jó volt a kezem! 😄
ha az lenne akkor nem működne az aggro verzió belőle
Ha nem tetszik valaki véleménye, jössz rögvest a kis barátoddal és nyomjátok a feszültséget. Gyomorforgató. Annyit kellene csak tennetek mind a kettőtöknek, hogy el sem olvassátok a nektek nem tetsző fórumozók véleményét, vagy egyszerűen csak válasz nélkül hagyjátok ahelyett, hogy "célozgatsz" és ezzel folyamatosan másokat pocskondiázol. Olvass vissza. Hetek óta ezt toljátok... jön egy vélemény a játékról/hősről/üzletpolitikáról és ti a hozzászóló személyét kezditek el fikázni. Legalja óvodás szint.
"más kérdés hogy bizonyos emberek miatt van itt néha gond"
Viszont önismeretből jeles! Ezek után reméljük nem lesz többet ilyen, főleg, ha majd a hg is élesben teszi a dolgát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.