Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt amúgy annyira, de annyira könnyen feloldhatnák azzal, ha mondjuk a szezonváltáskor csak 2-3 rankot esnél vissza, de minimum mondjuk rank5-ig, legfeljebb pedig rank18-ig.

Tehát legendtől rank2-ig mindenki rank5-ről indulna, illetve rank15-17 közt mindenki rank17-ről, rank3-14 közt mindenki bukna 3 rankot, rank 18+ pedig helyben maradna.

De mindegy is, hogy hogyan, a lényeg, hogy azt kéne megoldani, hogy ne essen senki 2-3 ranknál többet az új szezonra, így tényleg skill/pakliminőség szerint lennének szétszóródva a népek a ranglétrán.
Ellenben rengeteg olyan játékos van, mint én, aki legendképes, mégis inkább csak dailyzget/funolgat és igaz, hogy emiatt sok hozzám hasonló emberrel összefutok rank15+-on is, de sok olyannal is, akin látszik, hogy élete legjobb teljesítménye ez a rank és szerintem egyáltalán nem jó, hogy összefut olyanokkal, mint akiket az előbb leírtam.
Márpedig aki tényleg csak dailyzik 3 naponta és nem mindig netdeckel valami űber decket hozzá, az szezon végére legfeljebb rank5-ig jut el, szóval a következő szezon elején mindenképp az alsó fertályról kezd.
dave9004
melyiket tolod? (nem a yagut félét gondolom, mert abban nincs technician.)
Mostanában nagyon keveset játszok, így csak most jutott időm kipróbálni az egy ideje divatos Malygos lockot.
Az első olyan dragon deck, amit élvezek, ráadásul elég effektív is, szóval bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra, garantálom, hogy nem fog csalódni benne.

A blackwing techniciant pedig nagyon megszerettem, kis fontoska, "My work is paramount, leave me alone!", "Stooop distracting me!" 😄
Olyan lehetőségeid vannak jelenleg, hogy összeraksz egy zoo vagy face/midface huntert, vagy hagyod a fenébe a ranked meccseket, és inkább megtanulsz arénázni.
Erősen hiányos deckkel rank 20 környékén fogsz billegni, és nem nagyon lesz előrelépés.

Ha mindenképp mechmage-dzsel szeretnél játszani, akkor minimum egy ilyen deckre érdemes törekedni, és már ez sem túl hatékony. A tempo mage paklik működőképesebbek jelenleg, de azok jóval drágábbak is.

Hát érdekes. Ugye ez arra építene hogy a sok spare part majd jól felizgatja a Flamwaket meg Antont. na most nekem egyik sincs, szóval felejtős 😄 Mondjuk én Azure Drake helyett is inkább Shreddert raknék bele.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
ritkán vannak 10+-os winstreakjeim azért.
főleg mostanában olyan matchupokat kever be, mintha sugallná a játék, hogy hagyd abba és aggrozz
Azért nem is könnyű. Én most megakadtam 5 győzelem után, 2 vereség, egy pala megy egy mage. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Zickler
Azért nem olyan nehéz lemenni Rank 6-ra vereség nélkül...
Mármint ha tudod hogy mit csinálsz 😄

Battletag: Muhee#2716

Valami hasonló jött ellenem most, de abban Chromaggus volt Toshley helyett. Ki is kaptam. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én nem ezzel a verzióval játszom, de az enyém is jól fut. Jelenleg 5 győzelemnél tartok zsinórban, egy priest, egy warrior, egy sámán és két mage ellen.

dave9004
az valszeg csak a reklámja, hogy bevgyék
Shep
Ez olyan hihetetlen számomra. Ranked up from 16 to 6 without losing a single game!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
nálam itt kezdődik egy mechmage

jó van benne legendás, de mindeben volt. Flamewaker is van, egyszerűen beleillik.
Igen, ennyi mechem van, Anton sincs. Szegény ember vízzel főz. A nagyobb lapok közül talán Force tankot meg Stromwind campiont tudnék belerakni aminek értelme is lenne.
A kártyákat meg tördelem befelé, de így 5 dustonként lassan gyűlik.

Shep
Fő probléma az hogy nincsen late game-ed, ami persze nem gond ha mindig sikerül lefutni az ellent 😊 kell bele Antonidas, de attól tartok az nincs neked különben már beleraktad volna. A 2. tank és a 2. blastmage is gondolom ezért hiányzik, és akkor el is jutottunk oda amitől minden mostanában kezdő f2p játékos szenved, hogy nincs elég jó lapja és ha nem invesztál a játékba komolyabb összeget soha nem is fogja utolérni a többieket. Azt javaslom ,hogy ha mindenáron mágust akarsz játszani nézd végig a többi hősödet és a fölös lapokat törd be és gyártsd le a hiányzó lapokat a mage deckedhez.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.06.07. 16:11:15

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kicsit részletesebben? 😄

dave9004
hát ez nem az igazi. nem hiába szenvedsz vele többet.
Kissé hiányos mechmage paklim:

Vélemények?

nézegeti a lapokat mert mozognak 😛 meg próbálgatja a lapokat a lapjaimra,mert ugye az is látszik,de se manája se semmije csak gyökér 😊

pl: ilyen helyzetben min gondolkozik? vagy van TAUNT vagy nincs...ennyi! nincs más opció....nem volt neki ofc

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.07. 15:18:11
kedvencem az volt mikor hozta a futár a kajám gyorsan megcsináltam a köröm majd lementem
mire visszaértem a kövi köröm felénél jártam 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az a baj az ilyen időhúzással, hogy pestisként terjed, és aki korábban nem is élt vele, az is rászokik.

ha az első körtől csinálja valaki akkor lehet hogy közbe mást is csinál
én pl ha telefonról játszok meló közben akkor kb mikor a zsinór megy akkor nézek rá a boardra
de van hogy mangát olvasok játék közben akkor is lassabban reagálok 😄

ettől függetlenül az átlag valszeg nem ezért húzza az időt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.07. 13:58:33

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ohh BM 😊 köszönöm

én úriember szoktam lenni és fölöslegesen nem húzom a saját és az ellenfelem idejét....na mindegy ,de akkor ezek szerint ti is találkoztok ilyenekkel bőven
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.07. 13:57:50
Buta játékosok nulla tartással 😄 Tudja, hogy veszít ezért úgy gondolja, hogy ő majd tönkreteszi a te játékodat azzal, hogy bámulod a képernyőt. Semmi különös, gyakori dolog. BM (bad manners) amúgy a szakmai megfogalmazás, vagy esetleg:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
takonyszar <#idiota>
Vagy csak simán BM, vagyis direkt időhúzás, hogy felkúrja az agyadat és kilépj. Sokan csinálják, első körtől égetik a zsinórt aztán a végén raknak valamit vagy passzolnak. Elég nagy parasztság.

Zickler
Minél több lapot játszol ki, annál több XP-t kapsz a meccs után.

Battletag: Muhee#2716

az extra lap kijátszás lehet küldi miatt is
meg max xp meg mittomén
vagy simán csak telóról játszik
vagy bízik valami csodában (pl h feladod 😄)

van valami szakmai megfogalmazása annak,hogy órákat gondolkozik az ellenfél a semmin......./nincs mana,lépett már, 1 manán ül órákig, stb./ és ,hogy már fullra elvesztett a meccs,de még kijátszik lapokat a semmire a CONCEDE helyett.......miért ilyen buták a "külföldiek" ? a saját idejét bassza el a semmire.....
Azóta már módosítgattam, majd délután kirakom megint.

Én még használom, mert elég jó tempó lap, de a legtöbb patron deckben már nincs benne, csak az elején volt divatos.

Amikor legutóbb mutattad, akkor több sebből is vérzett a paklid koncepciója, az is okozhat gondokat.
Sok olcsó egyéb pakli van még, lehet miből válogatni.

nem vitatom, mondjuk az a lap is anno eléggé gyengének volt ítélve most mégis megtalálta a helyét

Shep
Hát pedig én jó ideje csak ilyenek ellen játszom.

ladderen nem találkoztam vele, versenyt meg nem néztem mer nem volt rendes netem 😄
meg amikor én raktam össze abban sem volt benne

Shep
Hát téged mi nem lep meg? Jó ideje mindegyikben benne van 😊

dave9004
ne aggódj nemsokára jönnek a fizetős skinek és a játék ismét ki lesz balanceolva 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.06.07. 11:31:33
hoppá reaynad patron warijában benne van a 4 mana 3/3 taunt kalóz? nah ez meglepett 😄

lehet megérné a flamwaker-s maget bepróbálni a sparepartokkal

ESL-t nem tudom hányan nézik, de azért jó volt látni hogy a handlock 2x is megette a zoo-t 😄

Csak azért kérdezem, mert jelenleg ez az egyetlen nagyjából értelmes paklim van és ezzel játszok a legtöbbet.
Eléggé kétarcú, mert ha jó a húzás és a kezdőkéz akkor 5 kör alatt megaláz bármit, viszont ebből sajnos kevés van. A zoo, a foshunter legyorsulja, a handlock, control warrior, pirest bealázza.
Viszont sajnos a többi paklihoz egyszerűen nincs elég lapom. van még egy control/midrange paladin szerűség, egy katyvasz hunter, a többiből meg kb. az alap lapok. Nehéz így az élet. <#rinya>

dave9004
mivel a zoo már kb megalázza, ezért vesztett a királyságából.
pont mikor már mindenki tudott ellenük játszani, jön a brm és visszahozza a zoot, meg quick shot facehunternek, hogy még rosszabb legyen minden 😄
Közutálat tárgya 😄 De attól még kb. mindenki kipróbálta, elég erős deck volt pár hónapja.
Amúgy most hogy állunk, a mechmage is rák és közutálat tárgya vagy az még azért el van tűrve? <#lama>

Devv
😄 Nem igazán derült ki, hogy az volt-e, láttam olyan mutáns handlock szerűségeket, hogy ihaj. De remélem az volt, mert imádok handlockot verni.
+ jó volt a kezem! 😄
LOL, 4 kör alatt agyonverted a handlockot 😄DD Gyors volt <#idiota>
Devv
Én vagyok. Menjek egyet?
Lol, Velen + malygos együtt OP, ha el tudod érni, hogy legalább az egyik fennmaradjon egy teljes körig 😄 Az előbb 40-et sebeztem 2 manából <#banplz>
Dave leszel még ma éjjel? Vacsendlörn van és lehet megvárlak 😄
nem, annyit mondtam hogy a gyenge korai minionok állítás nem állja meg a helyét
ha az lenne akkor nem működne az aggro verzió belőle

dave9004
azt ne mond, hogy jó a sámán, mert akkor lemegyek hídba mindjárt.
Tinman
Vagy nem.

Ha nem tetszik valaki véleménye, jössz rögvest a kis barátoddal és nyomjátok a feszültséget. Gyomorforgató. Annyit kellene csak tennetek mind a kettőtöknek, hogy el sem olvassátok a nektek nem tetsző fórumozók véleményét, vagy egyszerűen csak válasz nélkül hagyjátok ahelyett, hogy "célozgatsz" és ezzel folyamatosan másokat pocskondiázol. Olvass vissza. Hetek óta ezt toljátok... jön egy vélemény a játékról/hősről/üzletpolitikáról és ti a hozzászóló személyét kezditek el fikázni. Legalja óvodás szint.

"más kérdés hogy bizonyos emberek miatt van itt néha gond"

Viszont önismeretből jeles! Ezek után reméljük nem lesz többet ilyen, főleg, ha majd a hg is élesben teszi a dolgát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.