Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van, ebből jobb lenne a kevesebb, elég fárasztó rá reagálni. Végre egyetértünk. A 2500 Ft, pedig 3000 Ft, mert gondolom euroban fizeted.
A képed teljesen off volt, míg mi végig a játékról beszélgettünk, közben hülye hasonlatokat gyártottunk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A gond ott van, amikor valaki kinyilatkoztat, és úgy érzi az ő véleménye felsőbbrendű, amikor kioktatja a másikat, és ezt nem egyszer teszi, hanem minden alkalommal. Amikor lesajnálja azt, aki aggroval mer játszani, vagy mert 2500Ft-ért vesz egy hero portrét, stb, stb... Jah és utána még felszólítanak EGY darab kép beszúrása után, hogy viselkedjek, mikor ő már hosszú ideje csak nyomja a teljesen off szövegét, és majd ezek után a házigazdáért kiállt. Értem én, hogy bennem van a hiba, mindenki más hibátlan...
Pár gondolat itt nem neked szól, ne vedd magadra, csak így egybe írtam, nem akartam szétdarabolni a hsz-em.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.06.11. 22:06:53
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerk: De lehet. Olyan, ami másnak is tetszik. Ha nem tetszik, jön a hunter style :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A házigazda ilyenkor alszik?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jöttél egy rossz példával, ki lett dumálva. A HS továbbra is F2P játékként van az emberek elé prezentálva, lehet is úgy játszani, itt vagyok rá, mint élő példa. Ha neked megfelel az az irány, hogy skinekért tejelhetsz 10 eurokat, a te dolgod. Még meg is köszönöm, ha megveszed, elvégre velem teszel jót :-)
Ha holnap bejelentenék, hogy ez egy fizetős játék akkor lenyugszol? Elérnéd a célodat, beteljesedne az életed és boldogság árasztana el? Csak ez minden frusztrációd oka, hogy le merték írni a free szót?
Akkor vedd úgy, hogy ez egy fizetős játék. Minden Blizzard játék fizetős a mai naptól. Problem solved.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.11. 21:33:48
A probléma pedig ott van a fals példáddal, hogy a pék nem kezdte el úgy reklámozni a termékeit, hogy ingyen ehető/vihető. A Blizz a HS kapcsán rengetegszer megtette és megteszi.
"mindenki pénzért dolgozik"
Dehogy. Ezer+1 nonprofit szervezet van. Messze se kell mennem, szoktam én is free melót vállalni, ha látom, hogy "jó helyre megy".
Egyébként Blizzard játékban még nem igazán vásároltam, LOL-ban már többet és nem bántam meg. "Támogattam" ennyivel azt, hogy órákra, hetekre, hónapokra szórakozást biztosítottak. Nekem megérte.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.11. 21:06:45
De az teljesen biztos, hogy nem kezdenék el hőbörögni és hisztizni.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.11. 20:58:33
Na, de térjünk vissza. Igen, találnék példát, de nincs kedvem most belemenni ebbe a játékba. Valóban költöttem már pénzt a játékra, összesen kb. 25 000 forint körül lehet. Naxx 4 szárny (az első goldból), BRM + 3x7 classic pack + 1x2 classic pack. Azt hiszem ennyi volt. Több nem lesz nagyon, mert minek. Persze bármi előfordulhat, de nem a közeljövőben.

Amiatt bírálsz valakit, mert üzletileg sikeresebbé szeretne válni, és az eszközei messze nem etikátlanok. Ez is egy vélemény, de talán egy kissé naiv.
Mit vettem biztosra? Gondolom számos példád is van rá.
Lehet támadásnak venni, ha én is véleményt alkotok, de akár érvelni is vele szemben. Nem kell félned, itt nem azért szólnak hozzád, mert ártani akarnak neked.
Tuti nem kapok golden hero-kat? Pedig azt hittem kiemelten figyelik ezt a fórumot, és azért nyitsz annyi legendet.
A pékes példa sem a legjobb, viszont azt jól mutatja, hogy ha valaki dolgozik, azért ellenszolgáltatást szeretne cserébe. Talán kicsit jobb példa, hogy az Apple termékeket az USA-ban szinte ingyen adják, viszont a kapcsolódó szolgáltatások túlfogyasztásán bőven visszahozzák azt a költséget. Ott is nyafoghatnának, hogy miért nem ingyenes az Apple-store és a mobilnet. Nem is véletlen, hogy hasonló üzleti modellel nem próbálkoznak Magyarországon.
Valóban fura lenne, ha fizetős lenne a deckslot (habár más f2p játékokban az ilyesmi megszokott dolog), de úgy sejtem, hogy megint békazsigerekből olvastad ki ezt a lehetőséget, amit máris biztosnak veszel, és remek alkalom, hogy háborogj kicsit. Fura módja ez a feszültséglevezetésnek, inkább a sportolást ajánlom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Másikra: Miért a pékes példa jobb volt? Eleve nem lehet ezt igazából semmihez sem hasonlítani, mert más világ.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.11. 19:11:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Feltételezem te is több tíz órát töltesz el hetente társadalmi munkában, és a normál munkahelyeden sem szívesen fogadod el a fizetést.
A példádra visszatérve egy idős vagy beteg ember gondolkodás nélkül fizet azért a székért, és még borravalót is ad.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.11. 18:28:29