Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt mondom, cseréljük le, mert meguntam 😄 Majd megszavazzuk, persze ha az lesz a végeredmény, hogy maradjon akkor maradjon 😊 Ha valaki ért hozzá és van ideje, akár szerkeszthet is valami nagyon epic képet 😄 Rakjuk rendbe ezt a topicot akkor mostmán igazán de nagyon 😄
Csak az Utheres banner a jó banner!

De ez még jobb! 😄

TBTPumpa
Nincs rajta Sylvanas! Nem kell! <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A mostani bannerkép miért kell lecserélni? Szerintem tök jó 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az első hős, amin gondolkodok. A WoWos klánom eredettörténetének szerves része Medivh története és amúgy is az egyik kedvenc warcraft karakterem, plusz a regény is nagyon jó lett róla (Last Guardian). Ja és a filmben is szerepelni fog ám, Ben Foster fogja alakítani.

Viszont ez igazán előrevetíthetné már a varázslóbotokat, mint weaponök. Be is ugrott a jókis Atiesh kalandunk 😊
amúgy nem lenne jobb mindig az aktuális utolsó kieget követni?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Egy a lényeg, hogy Kill command legyen rajta 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jólvan, lehet egy csomó variácó, meg ha valaki talál még, és akkor választhatunk 😄
Zickler
Inkább akkor én is csinálok egy ilyen képet, egyszerűbb mint kivágni + eltűntetni róla az effekteket 😄
Meg akkor egy nagyobb felbontású logót fogok használni, ami nem ilyen elmosódott.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.12. 20:52:55

Battletag: Muhee#2716

Bannerképnek meg mehetne ez, persze kivágva:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki nem akar segítséget az nem fog kérni belőle (van is itt ilyen)
aki akar az meg legalább minőségibb oldalt talál nem pedig vmi fost

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Úgyis rátalál, csak ne az legyen már az iránymutatás, hogy 1 napja játszik és azonnal keressen legendképes facehuntert, zoot stb.
már pedig hasznos ha azok kint vannak, a kezdőknek is
főleg mivel van rengeteg tutorial ...

Ne legyenek már hearthpwn meg hasonlók a bannerben, nem támadásból mondom srácok, de a full kezdők először hadd kísérletezzenek maguktól, ha meg netdecket akarnak előbb utóbb úgyis rátalálnak ezekre az oldalakra...
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A HTML-ben én tudok segíteni, valamennyit értek hozzá.
De ha biztosra akarsz menni, akkor írj a Moderárot figyelmébe topicba, aztán ők megcsinálják amit kell a bannerban.
5. gombnak meg esetleg hearthpwn.com vagy heartharena.com vagy hasonló.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Zickler
Na látod, az még nincsen, köcike.
Addig is, itt a lista amibe írkálhatjátok magatokat.

Hasznos linkek gomb van már?

Devv
Ha nem tudjuk, hogy mi legyen az 5. gomb, akkor egyelőre elég a 4. 😊
dave9004
reddit HS gomb 5.-nek?
Zickler
Hejhó embörök!!
Akármennyire is szégyenteljes a dolog, de a segítségetek kérném, a Bannerral kapcsolatban. Nevezetesen kéne egy ember aki ért a HTML-hez, mivel nekem sajnos nem erősségem a nyelv :/
Ezenkívül kéne még egy tipp. A Banneren 5 gomb fog szerepelni, ezek: Off Topic, Verseny (éppen a legaktuálisabb nagyszabású/magyar verseny, ha egyszerre több is van, akkor nem tudom mi lesz, ebben kéne a segítségetek), Szleng szótár a fórum új lakóinak, Egy lista amibe mindenki beírhatja a Battletagjét, és az 5. gomb, amit egyelőre még nem tudom hogy mi legyen. Mit ajánlotok, vagy elég a 4?

Zickler
Hát azért van 1-2 nagyobb név. Salastro, Zonnenkraft, Charizard. De sajnos senki mást nem ismerek.

Köszi, ha nem jön közbe semmi, akkor részt fogok venni. Első verseny lesz, kíváncsi leszek, hogy milyen élmény.

Shep
Tilos használni segéd- vagy bármilyen más programot, ami plusz információhoz juttatja a játékost ellenfelével szemben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Sok sikert! Majd nézni fogom az tuti! A hazai meccsek érdekelnek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszönöm szépen a segítséget, akkor az marad!! <#nevetes1>

Tinman
"A deck tracker segédprogramnak számít?"
"Igen. A deck tracker is segédprogramnak számít."
"Köszi jó, hogy megkérdeztem, mert használtam volna"
"Javaslom a papír ceruzát, mint ahogy mindenki így csinálja versenyen, ennél hatásosabb nincs 😄"

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.12. 13:59:56

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

egyszerű, megkérdezed őket 😄

Csak az a kérdés, hogy ez annak számít e vagy sem. Mert akkor inkább írom kézzel. Igaz, ez mindig is vitatott volt, hogy az e.

Tinman
"Tilos használni segéd- vagy bármilyen más programot, ami plusz információhoz juttatja a játékost ellenfelével szemben."

Nem lehet.

Zickler
Ha nem írják a szabályzatban, akkor lehet.

Azt szeretném kérdezni tőled, hogy te nem tudod a versenyen lehet majd használni deck trackert vagy kérdezem a szervezőktől? (szabályzatban nem találtam róla)

qetuol
akko' az asszonnya' hogy 486 euró lesz, kíremzsípen

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

manaaddict amit tegnap linkeltem a fórumra

Devv
Milyen verseny ez? Telóról nem látom...
köszi, nekem sztem ez kimarad most (kicsit úszok mindennel) de talán a kövi

Shep
Beneveztem, óriási szerencsém ellen úgysincsen esélyetek 😄DDD

Trolden volt az első, aki igazán színvonalasan csinálta ezt. Tény, hogy mostanában kezd kifulladni. RageOrc sokkal későbbi és eleinte nagyon öncélú volt, de egyetértek, mostanra nagyon kiforrta magát.
Zickler
Na, kiraktam a verseny gombját ha érdekel valakit.
Ha nevezni akartok akkor siessetek, mert már csak 8 hely van, a 64-ból.

DarkHorSe
Mit gondoljunk rola, milyen legendaryt nyitottal? Milyen basic pala paklival jatszol?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tegyük hozzá hogy nem ugyanaz a csapat dolgozik a skineken meg hátlapokon mint a játék mechanizmuson
és mivel ez egy casual-mobil app alapvetően a fókusz hogy legyen benne csilivili "egyedi" lehetőség amivel ki tudsz tűnni a többi facehunterből
ha majd 2 év múlva lesz 6 skin minden hőshöz akkor jobban ki fog ez jönni de a cél valószínűleg ez

Tinman
Gyertek a futó topikba, ha nyomjátok! :-)

Idén már 2x lefutottam a félmaratont és nyilván nem futópadon :-D

Tinman
Az a baj viszont vele, hogy egy szavazat.

X fizet 3k-t egy szakállas törpe skinért, ezzel a kiadónak visszajelzi, hogy ez egy jó és helyes út, ezt kell tolni fullba. Ha nagyon kevés eladás lenne belőle (vagy csak goldért venné a nép), hamar rájönnének, hogy nem erre vágyunk, mert lássuk be: ti sem erre vágytok! Legyen még több lap, legyen még több Naxx, BRM móka, legyen több olyan eredeti ötlet mint a tavern brawl és nem lenne rossz némi rotálódás is a lapok tekintetében.

Offtopic ez futós téma, úgyhogy inkább spoilerbe teszem.

Futógépen 15 km az 5 km normális futással sem ér fel, és szerintem bemelegítésen kívül nem sok mindenre jó, ha kint is futásra alkalmas az időjárás. Hozzászokott szervezettel egyáltalán nem sok a 15 km kinti futás, a pulzus is a nyugalmi állapothoz közeli marad, szóval aerob edzésnek minősül. A futógépes futás nekem is rettenetesen unalmas, de ez betudható a nagyon alacsony szintű terhelésnek és a kevés külső ingernek is. Az én értelmezésemben a kardió edzés az, amikor szándékosan nyomod fel a pulzusodat az egekbe például sprintelésekkel, de ez kevésbé alkalmas zsírégetésre, úgyhogy ritkábban nyomom.

Így megfogalmazva már sokkal jobban megértem a problémádat az itteni rendszerrel kapcsolatban. Biztos azért nem fogtam fel eddig, mert engem nem nagyon érdekelnek az ilyen csili-vili részletek.

qetuol
inkább skineket adjanak pénzért, mint egy Dr. kaboom jellegű lapot. a skinek nem befolyásolják érdemben a játékmenetet.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ez a RageOrc a legjobb, nem tudom hova sztárolják annyira Troldent, ez sokkal kreatívabb 😄
a koncepció nem változott, az történt hogy az 1-2 éves "f2p" gamek modelljét kezdik bevetni (lásd LoL)
valamint még ki se jött, simán lehet hogy később ezeket meglehet majd szerezni vagy lesz vmi akció amivel lesz rá esély

más
"reddit told me" "f you reddit" 😄

Attól függ, hogy mi módon futsz. Ha futógépen futsz le 15 km-t, akkor az valóban aerob edzés, de egy az, hogy feleslegesen sok, kettő pedig, hogy hihetetlen monoton és unalmas. Persze jó zenével egész jó kis időtöltés. Ha a szabadban futod le, akkor az már inkább kardió, megállsz néha, belassulsz, felgyorsulsz, megállsz inni, kikerülsz valamit stb. Jóval fárasztóbb és megerőltetőbb, utána tényleg nagyon jó érzés megállni és valóban nyugodtsággal tud eltölteni. Mint egy jó kiadós...hunterverés 😄

A f2p modellel nincs bajom, azzal van, ha később változik az alapkoncepció, és ez megtörtént: bekerült a játékba olyan tartalom, ami csak pénzért elérhető. Tudom, hogy nincs belőle semmi előny, tudom, hogy máshol is ezt csinálják, de reméltem, hogy itt végre nem. Nekem ez rossz irány, de más attól még gondolkodhat másként.
Egy 15 km-es futás után egy-két napig buddha szobrot lehetne rólam faragni, de lehet, hogy valakire más hatással van.

A f2p modellek kapcsán maradjunk annyiban, hogy neked nem szimpatikus az ilyesfajta közvetett pénzszerzés. Én meg úgy vagyok vele, hogy ingyen kipróbálhatom szinte az összes funkciót, és nem köteleznek fizetésre. Ha pedig megfelelően magas a minősége, akkor dönthetek úgy, hogy meghálálom a készítőknek. Pont emiatt nem fizetek érte és nem is játszok sokat a HS-sel, mert nálam nem üti meg a mércét. Persze be lehet úgy állítani, hogy egy fanboy vagyok, aki mindenre bólogat, de van egy olyan opció is, hogy zavarnak az otromba csúsztatások.