40521
  • Negritis
    amúgy ahhoz képest hogy mennyire szidta mindenki a Fist of Jaraxxus-t kb rajtam kívül
    mégis látott playt :D nem mondom hogy jó lesz de örülök hogy bekerült a Zoo-ba :D
  • Negritis
    most már csak Forsenék veresége kéne :D
  • dave9004
    Lol 6-1
  • Negritis
    minden időpont ott van :D mentsd le a linket :P
  • kabel15
    Majd figyelek, hogy mikor lesz még adás. Vagy linkkeljétek szét nekem a fórumot hogy észre vegyem majd
  • Negritis
    nem, ő a 4es döntőben lesz majd
    atlc liquid page
  • kabel15
    Kolento holnap játszik?
  • Negritis
    nihilium elég szarul áll :D
  • dave9004
    Legjobban most azon röhögtem, hogy a sense demons kihúzza a demonfuset. Valszeg lény akart lenni és rajta felejtették a demon altípust
  • dave9004
    De ezt hogy?
  • Devv
    Én kaptam priesttel divine spiritet, duduval kaptam FoN-t meg power of the wild-ot.
  • dave9004
    Nexus unstable spellslinger mc? És ezt négyszer nice
  • Devv
    Dehogynincs!
  • dave9004
    Mc? Elvileg nincs spell a brawl paklikban
  • Negritis
    brawlba csinálnám a küldiket de a 4 MC-s priestek ellen nehéz
    nincs másra időm mer melóba határidő van
  • dave9004
    Én azt mondom előre kurvák, gengszterek. Elő a hunterrel
  • Negritis
    gz, nekem sajnos kimarad
  • karmacoma
    Meglett végre a Rank 5. A Handlockal kés a vajban volt 8-ig, de ott megakadtam. Jól játszottak ellene, és mivel az a legfrissebb paklim valószínűleg a tapasztalat is hiányzott mögüle. Végül ezt a decket dobtam össze: Mid-control Pala.

Először két Tuskarr Jouster volt benne, de 8* fordítottam zsinórban minibotot, így egyet kivettem, hogy konzisztensebb legyen a deck. Volt másik verzió, competative spirittel, warhorse trainerrel, de végül így éreztem legstabilabbnak a mostani rank 5-8 környékén. Jól fogja az aggro palát, 100% volt a Dragon Priest ellen(oylan 5-6 jött), és Hunter ellen is egész jó. Control Wari volt rossz matchup, meg a szokásos Rouge, de abból csak egy jött szerencsére. Régebben azért tettem félre mert a demon zoo/freeze mage nagyon rossz matchup, de most nem voltak sokan hál' Istennek, és az új lapok is sokat javítottak az összképen. Tuskarr jó test + heal, a Murlock Knight meg egy önálló wincondi.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.27. 18:48:10
  • Zozo0122 #22859
    Cutpurse már majdnem jól működik, legalábbis a szövegezésnek megfelelően. Freezing és Explo trap esetén viszont fura, hogy más a mechanizmus akkor, ha freezing van lent és arcra megy az ellenfél lénye. Valószínűleg úgy lehet, hogy a freezing trap esetén ugyebár nem számít a "célzás", amikor ugye valami fölé visszük az egeret, így ennek hiányában indul be a secret, azaz NEM érzékeli, hogy konkrétan a hős van támadva. Érdekes hiba :D
  • Negritis
    meglepődnék ha az ilyeneket "sima hotfixel" meg lehetne oldani amúgy
    főleg hogy ha tényleg egyedi kódolás van és nem "minta" mert akkor mocsok sok meló

annak is megvan az előnye amúgy, mert ha kiderül hogy 1-1 lap broken akkor elég azt az 1et újrakódolni és átdolgozni (kivenni /fossá nerfelni)
    és nem az van hogy pl az összes battlecry lap bugos lesz, de azért cink :D
  • sadface #22857
    Az szép pajtás. Köszi.
  • Pio
    Pár hónappal ezelőtt mondtam, ahogy sokan mások is, hogy vannak a játékban apró "bugok" vagy inkább úgy mondom, hogy szélsőséges esetek, amikben a játék rosszul, logikátlanul működik és hogy ez arra utal, hogy nem egy következetes, jól átgondolt kód fut a háttérben, hanem egy tákolmány, ahol minden lapnak egyedi a kódja még akkor is, ha amúgy ugyan azt az eventet kéne kiváltaniuk és hogy az ebből adódó problémás, teszteletlen szélsőséges esetek egy pár kieg múlva annyira sokan lesznek, hogy tuti lesznek olyanok, amiket nem tesztelnek, ám gyakran előfordulhatnak és ez veszélyeztetni fogja a játékélményt.
    Persze sokan foggal körömmel védték a játékot és fél órás videókban bizonygatták, hogy itt igenis minden logikus, csak nem úgy, ahogy azt a józan paraszti ész diktálja.
    Nos, nem kellett sokat várni, hogy bebizonyosodjon, itt tényleg komoly bajok vannak. Ez a videó alapján most még csak bosszantó helyzetek adódnak, amikor a játék logikátlan működése miatt szentségelünk egyet-egyet, de ha 1-2 kiegen belül nem vágnak rendet és nem teszik következetesebbé a háttérben futó kódot, akkor megkockáztatom, hogy a játék olyan bugos lesz, hogy az már az élvezeti értéke rovására megy majd.
    Na persze lehet, hogy szépen behotfixelnek mindent, mint a kisangyal, akkor nem szóltam. :)

• Ytar
    A nyilvánvaló helyen keresném utoljára .. Köszi :D
  • Negritis
    a bannerban van egy nevek rész arra gondoltam, nem a hozzászólásoknál :D
  • Zickler
    Szomiarcot ezennel bannolom a topicból a provokatív Battletagje miatt :D
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.27. 17:10:50
  • Ytar
    Azért a többes szám enyhe túlzás, igaz, csak a ~10edik oldalig futottam át .. :D
  • Negritis
    nevek allatti linkben találsz embereket akiket fel tudsz venni :D
  • Ytar
    Magának is .. Kéne egy battle tag ... :D
  • Devv
    Jó reggelt kívánok! :)
  • Ytar
    Mi ez az új quest?! .. Nézzek friend list-ről valakit spectator módban nyerni, jutalom egy pakli .. Ki játszik mostanában, akit felvehetnék? Haverok közül senki nem HS-ezik. :/
  • dave9004
    secret lassú pala, secret aggro, token-murlock, heal-ctrl pala :D
    paladin lett a meta
  • Negritis
    tegnap is használták Forsenék
  • Zickler
    Pedig eddig olyan büszke voltam, hogy Gromokot csak én használom.
  • Shep
    Éljen.
  • karmacoma
    Savjz épp olyan rákot gyárt, hogy rossz nézni. Aggro pala, Mysterius Challangerrel és Gromokkal.
  • Metka
    ez így normális?:D
  • Devv

Duduval meg coin + innervate + innervate + concede :)
  • Zozo0122 #22840
    Új combo: coin + prep + concede :D
  • Zozo0122 #22839
    Na, csináltam egy pirate rogue decket :D Nagyon poén, tettem bele 1 beneath the grounds lapot is, tiszta mine feeling a warriornál :D
  • hawkie22
    Na jó, ha nem úgy jön a lap, akkor Beast Druid megfog.