40521
  • Negritis
    harrison likes
  • Renegade
    :D
  • dave9004
    :D weapon remove meta megint
  • Shep
    5 alatt mindenki secret palát játszik? Marha "izgalmas" decknek tűnik amúgy.
  • dave9004
    nem akarod visszacserélni? :D
  • Renegade
    megváltoztattam a nevemet, szóval ne lepődjetek meg, ha nincs több Everyl, de van már Petimalac :)
  • Shep
    2 confuse sok.
  • Renegade
    ebből nekem elég sok nincsen meg :)
  • Zozo0122 #22909
    Amúgy Alexa nem lehet rossz, de akkor 2 confuse :D Tiszta control warrioros kivégzés :D Ki kell próbálni.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.28. 12:37:19
  • hawkie22
    Én a Convertet kivenném. A Zozo-féle verzió se tünik rossznak, a Confuse tényleg meglepi lehet, aggro ellen meg jól jöhet Cabal is. Chromo-t lehet, hogy lecserélem Nefarianra. Vagy mit gondoltok egy Chromo-Alexstrasza cseréröl?
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.28. 12:34:01
  • Zozo0122 #22907
    Az én változtatom így néz ki. Szerintem nem rossz bele a Fairy se earlynek, muszáj vele tradelni, a confuse meg a meglepi lap, ha sok lény van már lenn akkor ripperino pepperoni :D Elég jól használható majdnem az összes lényemmel, ha nem is mindig OTK, akkor pl. egy elég nehezen megölhető lényt csinál a holy championból, Rendből stb.

• karmacoma
    Nem láttam, hogy néz ki a streamereknél a Dragon Priest, de nekem a koncepció nem annyira tetszik. Priest nem nagyon fogja legyorsulni a midrange paklikat, mert azok tele vannak cheap removallal és minion buffolással. A Priest abban jó, hogy 2-3 lapból lepucolja a boardot midgameben. Ezért a BW: Tech-et én nem raknám bele. Ő maga nem sárkány, így alapból kockázat a szinergia tekintetében, ráadásul jó lapokat kell kivágni a testért. Ugyan így a whelp is kuka nálam. Rendet se erőltetném. Persze lehet hoz pár más matchupot, de én ezt egy kontrolosabb dologgal tudnám elképzelni, az aoe heallel, shadow maddnessel és a többi std cuccal.
  • Renegade
    hmm, még 10 dust kell az auchani-hoz, megéri lecraftolni?

gondolom akkor a 2 cleric a felesleges, nem?

én most ezzel libikókázom, le 15-be, majd győzelem nélkül vissza 18-ba, nem egyszer dragont nem is látok, illetve 4. kör az első amikor meg tudok mozdulni, pedig nem tűnik nekem elrontottnak a görbe, szóval nem tudom, hogy nem veszek észre valamit, vagy őrült nagy down swingbe csúsztam bele. Most 17 max csillagon állok, de bekapcsolt a nem merek játszani érzés. :(

gondolkodtam egy Loatheben, csak nem tudom ki helyett, kb a 2 konvertben bízom,hogy majd odaadja azokat a lényeket, akik az ellennek már megvannak. Gondolom Nefarian tök felesleges.

• Shep
    Jogos, elnéztem.
  • hawkie22
    Sylvanas is van benne. Tudom, hogy hasonlít rá, mivel a pakli gerince mindnél azonos. Viszont mit említettem, a Dark Cultist meg a Dragonkin Sorcerer kikerült. De az Auchenai-ra rápróbálok.
  • Shep
    Hát akkor úgy mondom ,hogy meglepően sokban hasonlít az övéhez :) Jó hát szerinted jó a mágus akkor maradjon de pl sylvanast sokkal többre tartom.
  • hawkie22
    Egyrészt nem Reynad deckje, Reynad deckje nem annyira jó szerintem, a Dark Cultist és Dragonkin Sorcerer felesleges szerintem bele, nem tudod kinyerni belöle annyiszor a value-t, hogy megérje. Másrészt Chromaggus pár meccset megnyert nekem már, ezért maradt benne. Miért lenne a 2 Smite sok szerinted? Rend igencsak szituációs lap, nem is sokszor nyúltam hozzá, de egyszer-kétszer kihúzott már a szarból. Viszont cserélhetö, ebben igazad van. Auchenai egy próbát megérhet.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.28. 12:07:18
  • Shep
    Az a gond ,hogy ez a pakli nem jó sámán ellen ennyire egyszerű. Sámán ellen kell auchani, de legalább egy mass dispel,. Rend black minek bele, akkora szar az a lap, akkor már inkább egy MC vagy akármi, a króm mágus szintén felesleges bele, inkább még egy chosen. Tudom ,hogy Reynad a nagymenő de a két smite is sok. Hmm asszem meg is van a 4 lap ahova befér az auchani circle :D
  • hawkie22
    Egyrészt, másrészt meg 3. körre már igencsak erös murlocjai lehetnek az asztalon, ha jól jönnek a lapjai. Nekem viszonylag kevés az early game-m, lásd a listát #22898. :)
    De nem tudom, hogy mit lehetne változtatni. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.28. 11:46:40
  • hawkie22
    Nem, nem és nem. Nem megy egyszerüen Totem sámán ellen. Mi lehet a gond?
  • szucsy89
    Murlock paladin ellen? az miért olyan jó, az új kártya miatt?
  • hawkie22
    Én most szórakozom a dragon priesttel, eddig Rank19-röl Rank15** összesen 20 meccs kellett, sajna murloc paladin ellen és totem sámán ellen nem tudok mit csinálni. A beast dudu is nagy mumusom. A többi felállást 60-70%-ban hozom. Egyébként dolgozik a Blizz rendesen, hogy 50-60%-nál egyik pakli se érjen el nagyobb nyerési mutatót. Az elején zsinórban nyertem 8 meccset, majd hirtelen 5 bukó, majd megint hagyott 5-t nyerni, majd megint 2 bukó.
  • Zickler
    Az érzés amikor arénában az ellenfeled utolsó elkeseredettségében, 6. körben kijátszik 2 Ambust, hogy hátha az megmenti, és a következő húzásodnál egyből 4 Nerubiannal találod szembe magad, felbecsülhetetlen.

Néha sajnálom hogy nem megy nálam folyamatosan a Fraps, hogy az ilyeneket fel tudjam venni Troldennek.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.08.28. 10:29:55
  • Renegade
    na ezt jó tudni :)
  • Negritis
    a mostani totem shamanokba az nem feltétlen kell
    az inkább a mech/full aggroba kell + az kiválható akár 1 shredderrel
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.28. 10:22:31
  • Renegade
    ha sámán akkor inkább black, abból esik az a fura tűzlény aki ha lejön kap 1-3 attackot.

mellékesen meg összerakhatsz egy dragon priestet ami fun :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.28. 10:22:23
  • Negritis
    brm wing1 kötelező, patron-emperor
    amúgy nax pl belcher, chow, death byte, loatheb
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.28. 10:21:36
  • VladimirD
    Naxx vagy Black megvásárlásán gondolkodom, hétvégére pont jól jönne.

Másik kérdésem: jelenleg Shaman a favoritom, totem majdnem teljes is. Egyenlőre meg is felel nekem. Ha Warrior vagy Warlock építésében gondolkdom, akkor melyik lenne hasznosabb nekem? Naxx vagy Black?
  • Negritis
    lehet olyat hogy a paypal közvetlen terheli a kártyádat én így szoktam, és a paypal van a blizzhez kötve
    de olyat is lehet tudtommal hogy eleve a netes kártyádat kötöd össze a blizzel

+ ugye lehet a blizz accountodon is pénzt tartani de annak 250$ a limitje (dio3 rmah miatt tudom :D) és ha 1x oda kerül valami akkor azt nem tudod magadnak vissza küldeni csak a blizz cuccokra elhasználni elvileg
  • VladimirD
    Soha nem vásároltam még battlenet-en. Gondolom lehet paypal-al fizetni, de ha jól látom, ha ma fizetek is be, az a pénz akkor is csak hétfőn fog megjelenni és akkor tudok vásárolni?
  • Mitttomén
    Mint írtam nekem ez így egyfelől megfelel, mert 60% feletti a winrate-em ellenük, másfelől azért üdítő lenne látni mást is rank4-5 magasságában., és nem 80-90%-ban ezek ellen játszani.

Én is erre gondolok, hogy a hó végét sokan megtolják ezekkel az régi agro deck-ekkel és majd ősszel lesz látható igazi változás, legalábbis remélem...
  • Negritis
    amúgy én pl amikor van időm rankedezni akkor 10 környékén kb csak új deckeket látok
    lehet hogy ide "estek" le rank5ről a kísérletezgetés során, de akkor is érdekes
  • dave9004
    kieg előtt odajutottak. majd kövhónapban meglátjuk mi is van igazából.
  • 1Darton1
    Nekik még nem szóltak, hogy mik az elvárásaid. :)
  • Mitttomén
    Öröm látni, hogy "volt értelme" ennek a kieg-nek.
    Rank4-en sorban jönnek az agro palák, face/mid hunterek és zoo warlock-ok, mondanom se kell, hogy gyakorlatilag mind 0db új kártyával.
    Mondjuk annyira nagyon nem bánom, mert contorl wari-val nagyon jó a winrate-em ellenük, de valamiért akkor is olyan szánalmas az egész.
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.08.28. 07:54:40
  • DasIsFuck
    Borzalmas animét angol szinkronnal nézni:D
    Egyébként fasza a videó bár tény, hogy japánul nem ütne annyira ez.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.28. 02:33:57
  • dave9004
    Legalább a chat írhatja, hogy fisted
  • Zozo0122 #22880
    Jó, nyilván mindig a japán a legjobb, de szerintem Yugi mindkét hangja nagyon el van találva :D Bár az a magyarban is tetszett :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.27. 22:20:19
  • Negritis
    ennek az angol szintkronja még mindig ótvar :D

volt az a kis szőrös gömb az talán jöbb lett volna itt, nem? :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.27. 22:22:11
  • Zozo0122 #22878