Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a face hunter alapvetően azt csinálja hogy csak arcra támad majd az ellenfél tradel ha akar
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mármint azt olvastam hogy a face hunternek az a lényege, hogy lényegében az ellen herojával kell foglalkozni?! viszont gondolom azért nem szabadna hagyni, hogy túl sok lényt pakolgasson ki közben?
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.15. 13:02:00
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tuti ránézek majd.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A legtöbb kiadó kínosan ügyel arra, hogy még ha koppint is egy másik játékot, ez ne legyen egyértelmű és feltűnő.
És akkor ott a Bethesda. Az a Bethesda, aki beperelte Notchékat, mert Scrolls néven csináltak egy játékot és ez megtévesztő a The Elder Scrolls sorozat miatt. Íme az új játékuk, a The Elder Scrolls: Legends bemutató videója (freetoplay gyűjtögetős kártya):
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tessek, leeroy helyett nalam snake trap van, mert nincs meg. A naxos lapokat viszont nem lehet helyettesiteni
Swedish people are albino monkeys
Replacements:
If you don't already have Leeroy and you don't find him to be worth crafting, a second Unleash the Hounds is most likely the best replacement.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
és tudsz-e kitűzni magadnak célokat
pl : összerakni a Zoo-t, aztán handlock
aztán mechmage onnan freezemage
kinyitni a Naxot aztán a BRM-t ...
keresni kell célokat és akkor szivesebben játszik az ember
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tudnátok abban segíteni, hogy Apple iPad Mini 2 Retina 16GB vagy Apple iPad Mini 3 16GB az erősebb? Tehát, hogy melyiket érdemesebb
venni ? Hearthstone -t is játszanék rajta és ránézésre a proci, felbontás stb ugyanaz.
Köszönöm a választ előre is.
Ja a képminőség is lényeg.
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mi ez most Dreamhacken? Ek0p vs Purple Arena Match?
Battletag: Muhee#2716

Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.06.14. 19:22:22
Kappának van valami hivatalos definíciója?
Annyit tudok, hogy twitchen spamelik mint az állat, ha történik valami.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.14. 19:20:22
Csináld azt hogy, elkezdted farmolni a goldot. Rank 20-n, nyersz 2-t, majd a kövi kettőt feladod. Ezt csinálod addig amíg össze nem jön a napi 100 arany, amiből meg mindig Classic paklikat vegyél.
http://www.icy-veins.com/hearthstone/decks-and-guides-for-constructed-play
(a Decks szekcióban, katt a kasztra, és azon belül a Basic-re).
Kérdés: hogyan léphetnék előre? Nem az a baj, hogy béna vagyok, hanem rendszeresen olyan pakkokkal jön az ellenfél, hogy esélyem sincs.
460 Goldom van most úgy, hogy asszem 3 pakkot nyitottam eddig. Valódi pénzt nem akarok költeni.