Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de kezdőknek sztem 6 alatt kevés mer nehéz úgy megismerni a lapokat hogy alig látod a "leírását"'
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
az ellenfél keresés eléggé szaggat viszont meccs közben nem szokott problémám lenni
inkább azért imádkozok h anyám ne pont akkor hívjon 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
vagy pedig egy toggle gombot, amivel át lehetne váltani csak arany lapok nézetbe, vagy csak sima lapok nézetbe
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.06.16. 15:22:24
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
és újra kell beállatani a dolgokat
gvg = goblin versus gnomes
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.16. 14:35:58
Te is csak pcn játszol vagy valami tableten is?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.16. 14:28:13
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
és szerintem mindenképp a classicot érdemes nyitni még jó sokáig, főleg ha elkezdenél arénázni 1x mer ugye ott fixen jön 1 gvg
Köszi
Illetve az adventure packokat érdemes később megvenni ? 700*5 *2 = 7000 goldot kifarmolni minimum 80-100 nap akkormár gondolom érdemesebb megvenni előbbutóbb és inkább kártyapaklikat nyitni a goldból.
engem is az zavar hogy mennyi az ára, bár még így is lehet hogy a lockot megveszem ha tetszeni fog
Ha 5 dollárért osztogatnák, akkor mindenki kapkodná. Engem is csak az ára tart vissza.
És ha már felhoztad a Lolt.... Ott azért 10 euroért olyan skint kapsz hogy azzal tényleg megváltozik a játékélmény, majdnem olyan mintha más karakterrel játszanál.
Battletag: Muhee#2716
mer tetszik neki a játék és úgy jobban élvezi
mondom ha lesz 5-5-5 skin minden hőshöz akkor jobban ki fognak jönni a dolgok valszeg
volt 1 aki feladta kapásból 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.15. 21:52:48
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont kiírta hogy minden questet megcsináltam
viszont a 4. gomb helye világított 😄
bár én beletettem a mad scientistet "cheat"ként
Én is csak arénáztam eleinte, mert basic lapokkal nem nagyon lehetett megverni a handlockok és control warriorok seregét.
Hogy jutottál erre a következtetésre?
Csupán arra akartam kilyukadni, hogy mivel én nagyon nagyon sokáig Arena-Only játékos voltam, egyszer sem zavart az hogy most éppenséggel nem tudok haladni Ladderen, mert igazánól nem is nagyon érdekelt.
És mire neki álltam komolyabban a Rankednek, megvolt kb. minden lap, ami meg nem, azt meg le craftoltam abból a 40 tonna Dustból amit gyűjtöttem.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.15. 17:37:53
Mindenesetre nem bánom ha lesz konkurencia, bízom benne, hogy ez arra ösztönzi majd a Blizzardot, hogy még jobbá tegye a játékát.
Hidd el nem lesznek problémáid a haladással.
kezdőknek jó lehet goldot farmolni rank20on és kinyitni az 1-2-4es wingeket Naxból
http://hearthstone.gamepedia.com/Curse_of_Naxxramas
creeper, egg,
spinner, belcher, loatheb
mad scientist
elég fontos lapok
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.15. 15:47:47
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"oarlokk" 😊
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.06.15. 15:41:25
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2015.06.15. 15:38:46
meg a night blad helyett a 2. unleash
razorfen helyére dobd a comaniont
a grunt helyett rakd be az acidic ooze-t inkább
valamint ha lesz majd skill commandod akkor lehet hogy az 1/1/1 charge röfi sem árt
esetleg majd 1 hunters mark hogy ha kiraknak egy nagy taunot akkor le tudd szedni
de inkább bagoly a skill command "synergy" miatt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.15. 13:28:03
próbáltam közel azonos tulajdonságú vagy azonos értékekkel rendelkező lapokkal helyettesíteni a lapokat amik nincsenek meg.
ezek még nincsenek meg: Quick Shot, Iron Owl, Eagel Bow, Arcane Golem, Haunted Creeper, Mad Scientist, Knife Juggler, ja és ugye leeroy, meg mivel most nyúltam először hunterhez jön még a 2 alap lap ami jár levelingnél, a Companion az már megvan
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.15. 13:10:18
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb