Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szélsebesen megy rajta a játék.
Steam: greyfox
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amúgy abból a nyitásból talán a lore a legjobb 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ezen a szinten a ppi különbséget szabad szemmel képtelenség észrevenni, viszont a méret különbség annál szembetűnőbb. Abba is gondolj bele, hogy a kisebb képernyőt közelebb tartod, a nagyobbat távolabb.
(hasonló cipőben jártam, megnéztem mind a kettőt, én anno így döntöttem)
Utoljára szerkesztette: greyfox, 2015.06.17. 14:50:38
Air ből mindenképpen 2eset vennék az meg drága(nekem).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.17. 14:45:33
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
iPad Air 16GB Wi-Fi 99eFt
Szerintem ez annyira nem vészes és utána 2-3 évig nincs vele bajod
( nekem az iPad 2 esem a mai napig nagy elégedettséggel használja egyik barátom anyukája pedig már van benne jó pár év )
Hearthstonera , tartalomfogyasztásra nincs jobb egy tabletnél
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kipróbálnám a Hearthstone -t rajta, hogy milyen.
Régóta akarok venni egy tabletet de még mindig nem érzem létfontosságúnak, de biztos ellennék vele 😊
(igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem még a telefonom is egy ősrégi összecsukható gombos nokia, szóval semmi ilyen kütyüm nincs, csak egy viszonylag normálisabb pc-m).
Mindegy egyelőre ellenállok(a komment leírásának pillanatában 😊 )
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.17. 13:21:25
Battletag: Muhee#2716
(ezt inkább értelmezd úgy hogy mind a 4 másik lap nagyon jó)
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Az első körben be is jött.
Utoljára szerkesztette: greyfox, 2015.06.17. 09:13:21
Shaman - Rehgar Earthfury
Rogue - Garona Halforcen
Paladin - Maraad
Druid - Broll Bearmantle
Priest - Tyrande Whisperwind
Warlock - Cho'gall (Ez baromi király lenne)
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.16. 21:36:15
Ha megvennék egy skint én sem jatszanám folyamatosan ugyanazt a kasztot.
Muradin meg nem Paladin 😄 Ő is inkább Warrior mint a bátyja Magni.
Shamannak ott van Drek'Thar, Ner'zhul, Nobundo esetleg még talán Magatha Grimtotem.
Rehgar, valamilyen szinten már benne van a játékban, mivel az Earthshockon ő látható.
Paladinnak meg borzasztó király lenne Alexandros Mograine, Maraad, vagy Turalyon.
Paladinnak esetleg Muradin?
Shaman - Rehgar?
Tyrande Whisperwind.
Családi ágon nem sok köze van Alleriahoz.
#18614 Tyrande szerintem jobban passzolna a Priesthez. Bár mondjuk én nagyon szívesen látnám Sen'jint is.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.16. 21:17:35
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.06.16. 21:07:19

Voljin is mást mond Garroshnak "WHO be da' warchief NOW?" és Magninak is ugye.
meg hát ugye a két windrunner tesó se ismeri fel egymást 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.06.16. 21:01:53
Shep?
ha nem is tanulnak meg tökéletesen játszani, de goldot lehet vele farmolni rank20on és a napi 100 kiszedhető
valamint egész jól lehet belőle indulni mid range és full face irányba is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.16. 18:49:48
ettől függetlenül agyilag kikészít a deck, de hatékony 😄