40521
  • Shep
    Pedig amúgy nem túl erős deck, csak marhára idegesítő és gusztustalan.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.31. 14:34:04
  • Mephike
    Ezzel az új secret palával jól feladta a Blizz a leckét... nyerj egy olyan deck ellen, ami ellen (felhányok magamra egy lappal 4-5 secretet) nincs megoldás lap. Gyakorlatilag esélytelen nyernem ellene, már a második ver el.
  • Negritis
    miért? én is adtam már fel 4. körbe meccset mert tudtam hogy esélytelen
    és sztem ott a rugó azért adta fel mert sejtette hogy nem tudja kezelni scarface-t
  • dave9004
    Most még nevetsz, de amikor majd blizz végre huntert is kiheréli majd nem fogsz. :D
  • Negritis
    mer mi van ha visszaesel? semmi a bármikor legmagasabb pozicíó számít nem a végleges
  • hun atlas
    Összepakoltam egy kezdetlegesebb dragon priest deck-et, casual-ban egész jól teljesítettem vele, de ranked-re nem merészkedtem be, nem akartam visszaesni. Mindenesetre úgy vettem észre, hogy a dragon szinergia működik, és így a twilight whelp is kötelező lett számomra. Mondjuk több lap is hiányzik, hogy igazán kompetens legyen a deck, Ysera pl. És még azt sem látom át, hogy egy (közel) fullos dragon priest milyen esélyekkel indul majd.
  • Negritis
    nah ilyen se most volt :D
    r11 mid hunter vs rugó
    rugó pass
    én: kings elek -> syvannah vs bloodmage
    rugó : concede :D
  • Ingman12
    Épp néztem miért nem találom az oldalát, kösz az infót. Szomorú.
  • Renegade
    thx :)
  • ProGabe #23028
    Ez az abszolút eredeti, 1:20-nál a lényeg

Annyi egyébként, hogy ez a szaxofoson egy óriási gyökér, ráadásul a zene full playback, de sokaknak megtetszett és a trollkodás egyik szimbóluma lett :D
  • Negritis
    Nem csak neki -.-
  • hun atlas
    Engem kevés dolog idegesít fel annyira, mint amikor elmegy a net. Főleg aréna közben.
  • hun atlas
    Nem tudom, Csaba hogy gondolja a dolgokat, vagy milyen korosztályt szeretne megszólítani, de ha délelőtt 11-kor streambe kezd nyáron, akkor nem meglepetés, hogy fiatalokkal lesz tele a csatorna.
  • dave9004
    Ez meg jogos. Upcje Folyamatosan szar neki
  • hun atlas
    A tegnapi stream alatt elment Csaba nete, és telespammelték a srácok a szolgáltatót fc oldalát. :D Hétszázan nézik Csabit játszani, és elment a net. Azonnal csináljatok valamit! Vagy valami ilyesmi. :D
  • Negritis
    Nem nézek chatet sehol :)

Amugymanvsgame pk sub only chatet tol a kretének miatt
  • Shep
    Néha benézek Massanhoz, meg Forsenhez na ami ott megy az a betegség, Belezőnél szerintem ahhoz képest semmi nem történhetett. Ezért szeretem pl. Zeta streamjeit, mert ott a chat is teljesen rendben van.
  • Negritis
    Helyesen : ha sok a magyar akkor hülyék :)
  • dave9004
    "Csabit felidegesitette a sok okoskodas igy deaktovalta. Legetseges hirek hogy talan at valt angolra mert sok a hulye magyar "
    az a baj h sokat reagál chatre, ami rákos ovisokkal meg kisiskolásokkal van tele
  • Zozo0122 #23018
    Mi történt?
  • kabel15
    Nem az RNG miatt érdekes, ott kezdődik hogy elrontja azzal hogy a kutyákkal rosszul üt, szerintem, az egyikkel a 8/8 ba kellet volna, a másikkal pedig arcba. Ha a 7 sebzéses lénnyel támad elsőnek, akkor vagy arcba üt és vége, vagy leüti a 8/8 at ami akkora már csak 8/7. És erre ő is rájött. Viszont az ellenfél is elrontotta, mivel 8/8 al ütött elsőnek. És az a jelenet ahogy vissza jön
  • dave9004
    KEmény amúgy, hogy belező deaktiválta a facecsoportját, mert felidegesítette a twitch chat...:D
    meg az is lehet h angolra vált át miattuk
  • Renegade
    egyébként mi a fene ez a zene?
    az összes Le Zap-ban is erre bólogat Gandalf :D
  • Shep
    Háááááááááát perszeeeeeee. :D
  • Renegade
    az összes fontos lap és skillek :)

hiszen a szerencse az amit kivonsz a képletből, hiszen mindenkit egyformán sújt vagy épp kísér :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.08.30. 19:59:42
  • Shep
    Ez tökéletesen példázza mire is van igazán szükség ebben a játékban.
  • kabel15
    Link
    Amaz 45sec től. EPIC
  • Shep
    Mikor lesz a tegnapi verseny folytatása, amiben Trump tegnap továbbjutott?
  • dave9004
    barátok->vki játszik->szem ikon->barátod nyer, megvan a quest.
    practice módban is beadja ha ott nyer a barát
  • viktor25
    talán, lehetséges, csak nem tudom hogyan lehet aktiválni, belépni, használni ezt a modot.
  • chopin42
    nem a játék minőségével van bajom, az megy ahogy szokott (vegyesen :D)
  • lordbalu
    Ez nem az amikor nézni kell egy barátodat, hogy játszik spectator módban?
  • viktor25
    A lényeg hogy teljesüljön a küldetés ami ( játsz egy baráttal néző módban ).
    Gondolom egymás ellen, de már kipróbáltam és nem teljesült a küldetés.
  • Zozo0122 #23004
    Ez egy kérdés? :D Úgy akarsz játszani, hogy egymás ellen vagytok, de látjátok egymás lapjait?
  • viktor25
    Hogyan ill. milyen módon tudok néző ( spectator ) módban játszani egy baráttal.
  • Devv
    Huszonháromezer.
  • dave9004
    3 tgt lap
  • Zozo0122 #23000
    Ez már nem régi típusú CW, hanem az új Dzsásztikár, Varánusz stb :D
  • dave9004
    nem feltétlenül. egész jól csinálja (revenge 2 brawl)
    ezzel (varian alul)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.30. 15:32:48
  • Zozo0122 #22998
    Régi típusú CW-t most játszani öngyilkosság :D