Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem te számoltál el valamit 😄
Battletag: Muhee#2716
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Tetszik, hogy brutál erős hőssel és kártyákkal pusztíthatok. Tetszik, hogy nem vesztek csillagot, ha jön a fészfax. Tetszik, hogy Ragnával lesöpörtem az ellenfelet, pedig pont fordítva gondoltam. Tetszik, hogy ha hetente lesz 1 kincses ládika és most 1 pakk volt, lehet, hogy jövő héten más ajándék lesz! Tetszik, hogy winért itt is jár a gold.
Nem kell egész nap ezt tolni, de feszkó levezetésnek szuper! Ilyen/ilyesmi újításokat várok pontosan a Blizztől, nem a semmirekellő skin szemeteket aranyáron.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.17. 18:53:41
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Pont az a lényege, hogy minden héten más és más, most egy kis funolás brutál lapokkal, jövő héten komoly pakliépítés lesz, utána megint valami könnyed.
Persze a HS is egy olyan játék, amire mindenki panaszkodik, de mégis mindenki játszik vele. 😊
Ha valami elmés pakliépítő hetet tettek volna be elsőnek, akkor mindenki azon sírna, hogy blőőő ez is pay2win meg a spéci szabály mellett túl OP a druid és különben is azt hitte ez végre valami könnyed szórakozás lesz nem ugyan az a sz*r, mint rankeden.
Az más kérdés, hogy nem ártana már valami más kompetitív játékmód a ladder mellé. Meg persze végre egy rakás új lap.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
mondjuk aki a kiszivárgott lapok alapján nem erre számított az nem tudom melyik bolygón él
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.17. 18:16:58
Amúgy Zozot megvertem neffel, első meccsemet ragnával nyertem, ennyi elég is volt.
a goldfarmot még lehet kipróbálom
Nekem tetszik ez az új kieg, bár kétségtelen, hogy nem fogom hetekig nyúzni, de ha jön új brawl időnként biztos fogok vele párat játszani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És szerintem meg borzasztó király ilyen mocskos OP lapokkal játszani.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.17. 17:45:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.17. 17:33:07
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.06.17. 17:23:21
Swedish people are albino monkeys
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873