40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
egyszóval szar -
akkor vmi megmaradt. én 4x láttam a törés animációját mire beadt az epic lap dustját -
Zozo0122 #23075 De én nem a visual bugost akartam törni, mert goldent nem török. Én egy simát akartam és be is törtem, nem kaptam meg az 5 dustot. Rögtön ezután betörtem az aspirantból is egy simát, és azért már megadta. Nem néztem el semmit, mert vissza tudtam nézni fényképen - mind3 golden lapnál leprintscreeneltem a dupla bugot, és ugye alul látszik az is, hogy éppen mennyi dustom volt. Kereken 5000, most pedig ugye a 2 sima common (chugga és aspirant) törése után is csak 5005. -
a visual bugost ha törni akarod, akkor adja be az errort meg a 0 port -
Zozo0122 #23073 Sejtettem, és szívesen elsunnyogtam volna a rengeteg face deckért kárpótlásul :D -
Zozo0122 #23072 Vigyázzatok a lapok betörésével is, úgy néz ki az is bugos. Be akartam törni az egyik sima snowchuggert, és nem kaptam rá 5 dustot. Mikor az egyik sima aspirantot törtem be utána, azért megadta. Fura. Várom, hogy mikor lesz valami azonnal zökkenőmentes egy blizzard játéknál... -
jól van csak visual bug
nem sejtetted h nem stimmel? a blizz még be is karikázta, hogy nem annyi
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.01. 00:22:09 -
Zozo0122 #23070 Sadfacenek is, és hearthpwn-ön is láttam egy fórumon :D Neeee, újraindítás után elvette a másodikat, ez nem éééér :D Pedig annyira jól nézett ki, le is fotóztam.
Miéééééért??? Meg akartam tartani...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.01. 00:16:22 -
csak neked...v csak bugos -
Zozo0122 #23068 Jadevárjááá! Párban adja a goldeneket? :O Aztarohadteget :D -
legalább minionokat kaptam volna, de így tuti h töröm mindet -
Zozo0122 #23066 Na, golden dalaran aspirant, golden showchugger, és golden echo of medivh :D Azt akarják, hogy játsszak maget ebben a szezonban? :DD -
r4 chest
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
paletressel azért jól esett saját deckkel verni a tryhard druidot casualban, acidmawot idézve, kicsit beleverve a tauntjába :D
De szerintem casualon legit az ilyesmi
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.31. 23:20:56 -
Tényleg kezd végérvényesen elszállni az rng a játékban. Ami (szerintem főleg) az unstable portallal kezdődött, az most már TGT-nek hála sajnos szétcseszi az egészet. Főleg persze a játékosok idegeit.
Unstable-ből Sneed Old-ból a ribanc, ami inspire-re legendet idéz -> Maexxna^^
Ez persze csak egy példa a sokból. És tudom, hogy az rng oda-vissza ad, de komolyan mondom, azt sem mindig szeretem, amikor meg én győzöm le így az ellenfelet
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.08.31. 23:23:08 -
valszeg jön a sulija is, meg lehet inkább melózna is normálisan -
Nem tudom, de én azt se érzem jogosnak, hogy ő azon akad ki, hogy emberek miket írnak egy szolgáltató oldalára. -
csoszi87 #23060 Már mind1.
Szarul érzem magam, hogy ez lett a vége, de nem volt azért annyira durva a megőrülés.
Gondolom már régóta elege volt amúgy is. Csak ez volt az utolsó csepp.
De amúgy nem értem ezt a chat rák dolgot, nem szoktak azért olyan dolgok menni rajta. -
Ha a gyorsabbat játszod akkor abban a challenger a legdrágább mana costos -
Negritis #23058 tiriron és 1/4 megéri sztem
mist chall nem tudom -
Tirion, qoutermaster, meg a 6/6 secret es........... -
Am azok a modok amikor többen lettek meg azok akik, teljesen szar lett a chat. Mindenért timeout de pont nem azoknak akiknek kellett volna. Megkockáztatom h az ottani modok felelősek a legjobban a chat miatt. Másodsorban a többi stream ahol mehet a rák.
A upc meg sokadjára fos és nem csak neki. Az sztem simán mehetett volna -
Negritis #23055 -
csoszi87 #23054 Ha nincs több dustod, akkor Zozoval értek 1et.
Várj 1 hónapot, amíg kialakul a meta.
Gondolom class spec kártyák hiányoznak.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.08.31. 20:38:20 -
Zozo0122 #23053 Egyelőre ne, nem olyan erős az, mindenkinek újszerű, de gondolj bele, szerintem a játékosok nagy része fel sem tudná sorolni a paladin secreteket :D 1 hónap és mindenki megtanul ellene játszani. -
Negritis #23052 mit kell craftolni hozzá? mert attól is függ -
Szerintetek érdemes 2400 dust ot áldozni a secret palára? -
Ytar #23050 mondjuk ez a murlock pala is gusztustalan ha kijön vele a lépés :D -
Ytar #23049 murlock palával általában verem a szikreteseket -
csoszi87 #23048 Annak ellenére, hogy Féreg TV, meg a feliratkozók "Hivatásos Férgek" Csaba nem szerette ha elszabadul a chat.
Elment a netje, vagy áramszünet volt és az egyik mod belinkelte a UPC facebook oldalát.
Nekünk se kellett több. Beírtam FB-re hogy: Elment Tsabánál a net, miközben 700 ember nézte ahogy játszik. Azonnal csináljatok valamit. (próbáltam úgy írni, hogy véletlenül se lehessen ráismerni)
Mire visszatért, még 7-8 ember ugyanezt a szöveget beírta, meg talán a modi az alábbit:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tisztelt UPC! A minap kisebb kimaradásokat észleltem az önök internetszolgáltatásában, és mikor magamra vettem a feladatot, hogy ellenőrizzem a kábel épségét, meglepve tapasztaltam, hogy a kábelen keresztül, Internet helyett kizárólag, híg, kissé darabos zöld széklet áramlik a számítógépembe. Amikor próbáltam elzárni az áradatot, félvén attól, hogy az önök által kínált internetszolgáltatás elárasztja a nappalimat, váratlanul a DigiTV elnöke lépett a nappalimba, és miközben átnyújtott számomra egy csokor rózsát, és némi bonbont, megoldást kínált a problémára. Ügyfélszolgálatukkal azért szeretnék kapcsolatba lépni, hogy érdeklődjek, történt e már mással is hasonló?
Ez Őt rosszul érintette, mert nem tudunk viselkedni, és (saját vélemény) gondolom, hogy össze lehet vele kötni.
Megkért mindenkit, hogy törölje és onnantól kezdve, olyan volt a kedve, mintha valaki meghalt volna.
Jelzem, a többi modi védte azt aki belinkelte az oldalt, mert hogy Ő nem buzdított senkit. -
Renegade #23047 Na, majdnem meglett a kitűzött cél, ugye 10-et szerettem volna, most vagyok 12-ben, talán le tudok menni 11-be, de most elégedett vagyok, sajnos a dragon priestem kevés vagy nagyon utálja az RNG, mert miatta mentem vissza 19-be és kezdhettem elölről a mászókat, szóval egy fura kis mech mage-el tolom, ami meglepően hatékony, ami még meglepőbb az a spellslinger, nem egyszer miatta nyertem (egyszer vesztettem is).
Ja, és nincs kedvem facehunterezni, pedig azzal milyen jól lehetne darálni. :)
Szóval továbbra is a 10 a cél köv hóra :)
-
Pio #23046 -
Pio #23045 Az alapján, amit itt meséltetek amolyan magyar Forsennek tűnt a srác.
Namost ha valaki olyan stílust vesz fel, mint Forsen akkor célszerű előtte ránéznie Forsen chatjére/donation üzeneteire, mert hasonlóban lesz osztályrésze... :D
Bár őszintén nem bírom elképzelni, hogy Forsen chat színvonal lett volna. Aki nézett valaha 1-2 órán át Forsent tudja, miről beszélek és még chatet se kell olvasni, elég a donationöket hallgatni. -
kiv vok a top 100 rankedes paklijaira, mert a streamerek 500+-ban vannak tgt óta :D -
mintha a sámán v más classoknak a hibája h ennyi kurva op lapot adtak a hunternek anno :D
de legalább most már leszarják a nerfet ugyh hagyják a shreddert, boomot, patront, mert ez egy FUN játék
mellesleg gplayen a stresszoldó játékok közt van :D -
Negritis #23042 nem véletlen hívják paladin zoo-nak azt az altípust, de sztem meglesz annak az "ellenszere" csak rá kell érezni
ugyanúgy mint a totem shaman (shaman zoo) is úgy néz ki fogható
amúgy még annyit Dave, hogy a huntert már hányszor herélték ki? :D
Eaglehorn nerf
Unleach remake majd nerf
flare nerf
asszem syvannah is 6/6 volt elsőre :D
buzzardot is többszöri nerfelés után végezték ki teljesen
undertaker nerf
scavenging is kapott nerfet -
Idővel biztos kikopik, de rettentő bosszantó érzés ellene játszani. Kétségtelen, hogy warriorral valószínű nekem is kevesebb gondom lenne ellene, de most rengeteg van belőle... -
sjow v vki ctrl warival is veregette. Salastro is (revenge, 2 brawl)
lassan megtanulnak ellene játszani -
hun atlas #23039 Gyakorlati haszna nincs, de jó érzés. -
Láttam vele pl tegnap Kolentot veszíteni, hiába kevert le, egy halom secret volt a kezében. De sajnos a handlockomat eddig ha jól jön ki nála, akkor simán megzabálta, még úgy is, hogy kétszer is lesöpörtem a boardot.