40521
  • Zozo0122 #23117
    1.

Justicar - szerintem a legjobb neutral legend, de tudni kell kijátszani, nem szabad belőle tempot veszíteni. Tapasztalt control játékosoknak le kell gyártani előbbutóbb...ha paladint, priestet vagy warriort tolnak.

Varian - nagyon OPfalvi, nyilván Dr. Boom mellett lakott kiskorában. Viszont egy rossz játékos kezében öngyilkosság 10. körben kijátszani,mert garantált az aoe. Ki kell húzni az eq-t, shadowflanet stb, különben well played.

Harmadik esetleg Aviana vagy Mistcaller, ők is erősek a megfelelő deckekben.

2.

Challenger, twilight guardian, coldarra.

3.

Szerintem nagyon erős sárkányos control lesz, a patront már mindenki megtanulta lenyomni.

4.

Sajnos szerintem sosem hal ki, de érezhetöen gyengült, mert a priest, wari, pala, shaman erősödött, ezek pedig földbe tiporják.

5.

Priestnél szerintem most jön el az, hogy 2-3 variáció lesz, majd az első kitett lapoknál kiderül, hogy mi az ellenfél.

Szerintem legalábbis :D

• Shep
    Csak az utolsóra tudom a választ. a sárkányos jobb az aggro,tempo és mid paklik ellen, control pakli ellen viszont szinte esélytelen, a control priest viszont bármi ellen jó lehet úgyhogy attól függ milyen lesz a meta, ha olyan, mint eddig akkor sárkány, ha több lesz a control akkor inkább a hagyományos. Ja és a warriortól nincs jobb deck, mindkettő OP, patront nerfelni kellene már de tényleg, az új control warrior, meg szintén embertelen ,annyi dög nagy lényt nem igazán lehet kezelni, ott csak akkor van reális esély ha rosszul jönnek a lapjai
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.01. 16:26:34
  • Negritis
    azért ha eljut addig hogy kapjon mittomén mondjuk 200 dustot azért nem rossz hirtelen
    2 rare-t tud craftolni ami hasznos

kb annyi hogy kapott paklit ami tele van fossal :D
  • Zozo0122 #23114
    Az, hogy gyenge a szinergia még az új lapokkal együtt is. Nagy hiba, hogy a cannon és a shady dealer nem pirate.
  • Mephike
    Gondoltam, most már eltelt egy kis idő, és megkérdezném a véleményeteket (A vének tanácsa elé járulok.) a jelenlegi metáról, az eddig kialakult deckekről. Tudom, még messze a végleges meta, de azért gondoltam agyalhatunk egyet.
    1. Melyik szerintetek a top3 legendás lap a TGT-ben? Melyek azok a lapok, amit feltétlen muszáj lecraftolni, mert szinte minden deckben ott lesznek, vagy mert annyira erős lap, hogy egy herot úgy megdob, hogy le kell gyártani.
    2. Melyik szerintetek a top3 epic lap?
    2. Melyik lesz a befutó (legkiegyensúlyozottabb) deck a warriornál? Marad a patron, vagy a control lesz erősebb, vagy netán a dragon változat fut be?
    3. A hunternél kihal a face? Szerintetek gyengült/gyangülni fog a TGT után a hunter?
    4. Melyik lesz a befutó deck a priestnél? Valamelyik újabb típusú dragonos változat, vagy visszajön a TGT előtti controlosabb változat?

Nos bocs ha sok lett a kérdés, de tényleg érdekel, hogy mit mondatok, illetve ezek a kérdések érdekelnek most. Tudom, hogy "várjam meg, míg a meta kialakul", de akkor is tudni akarok mindent :)
  • Shep
    Nem hiszem, hogy ettől a pár dusttól több esélye lenne egy olyannak aki pár hete kezdte, vagy ezután fogja, de amúgy tök jó, látványos mikor betöröm őket.
  • Mephike
    Nos szerintem az 1-1-1 már túl sok táp lenne azoknak, akik dustot szedik ki belőle, az pedig pénzkiesés a Blizznél. (Nem szoktam ez miatt leszólni ezt a céget, de érthető, hogy így csinálják.)
  • Nirz
    Mi a fő oka hogy életképtelen?
  • Zozo0122 #23109
    Amúgy mit gondoltok erről a chest jutalom rendszerről? Nekem nagyon tetszik, de azt nem értem, hogy rank5-től miért 2 common és 1 epic? Sokkal jobb lenne az 1 common, 1 rare és 1 epic felállás, mert pl. ha magamat nézem akkor az utóbbi 5-6 szezonban mindig megvolt a rank5, valószínűleg ezután is meglesz. Golden lapokat nem török, így mindig fogok kapni 2 common meg egy epicet. Viszont raret nem, és a rarek szerintem fontosabbak mint az epicek, ezenkívül igazán jó epicből kevés is van, betörni viszont nem fogom őket a dustért, mert gyűjtöm az arany lapokat. Egyszer sajnos betörtem egy golden Wart, valamint esetleg törésre áldozom a golden Chot, ha nagyon kelleni fog a dust, de ennyi.
  • Negritis
    én tweakeltem kicsit a midhunterem
    jó lesz ez amúgy, a dragon priest necces neki de a control priest ellen jó

a hight threat control wari húzós
    viszont a patront répázom

persze ez mind saját tapasztalat rank 8-11 és most rnak 19en
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.01. 13:12:44
  • Zozo0122 #23107
    Most pedig a "Lela Star" nevű mechmage ellen küzdök :D Biztos van élete a gyereknek amúgy
  • Zozo0122 #23106
    Lol, pirate rugóval vertem el a secret paladint :D A nap meccse Amúgy full életképtelen a deck, totál nem működnek a piratek, de double rugó quest van.
  • dave9004
    ha nerfelik, akkor ultimét dust
    ne aggódj a druiddal csak mage-ekbe botlok, semmi másba
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.01. 12:03:05
  • Negritis
    én kaptam golden berserkert :D első jel hogy a patron a király :D
  • Negritis
    nem az a gondom hogy 1 ilyet láttam, mert néha én is előveszem küldi miatt :D
    hanem ma 5 meccset mentem rank 19en és ebből 4 mechmage volt :D
    amit furcsállok nem kicsit mert nem hatékony a deck annyira hogy legit legyen

tempostorm meta snapshot
    érdekes azért :D rendesen fel lett kavarva az állóvíz
  • Zozo0122 #23102
    Továbbra sem 5010 dustom van, hanem csak 5005, így buktam 5 dustot, amikor törtem egy chuggát. Gratulálok Blizzard. Nem a dust mennyiségéről van szó, de ha ez éppenséggel egy golden epic lett volna, akkor azért számíthatna...
  • dave9004
    csak simán hippi
  • Negritis
    de ha nem akar gondolkozni akkor facehunter + eboladin vagy mechshaman
    ez a fura nekem amúgy
  • dave9004
    nem tudnak gondolkodva játszani, ezért
  • Negritis
    értem én hogy elseje van, de a klasszikus mechmage miért jó?

aki dragon priest/warit tol annak van gondja vele? mert más logikát nem látok mögötte
  • dave9004
    lekésted akkor
    Hobgoblin inner-confuse priesttel játszott akkor még
  • Zozo0122 #23096
    Dreadlock? Ilyesmit akarok majd csinálni :D De sajnos csak 1 dreadsteed esett, és nem akarok még egyet craftolni, van 400 dustnak jobb helye is :D
  • Shep
    Hát igen, elég gagyi megoldás ez az asztalra mentem a képet dolog.
  • Negritis
    amúgy az se lenne rossz ha:
    a kész deckeket lehetne menteni/importálni és akkor ezeket az importokat pl lehetne egymás között dobálni
    tudom hogy akkor még könyebb lenne a netdeck de haveroknak is könyebb lenne átadni 1-1 decket sztem

+ a prinscreen location állítható lehetne végre

• dave9004
    ha nem melózol akkor itt a stream
  • dave9004
    5-6 mindenből elég lenne.
    DE tudod mit? Nem kell deckslot, csak fixeljék az összes bugot, meg exploit lehetőséget, meg menjen a szerver rendesen.
  • Zozo0122 #23091
    1 db van ja :D Mindenből van egy kicsi, de például még soha semmilyen giantot nem nyitottam Kivéve vagy 4-5 fel Reavert, de az nem számít, mert nem hasonlít a mechanikája a többi giant laphoz.
  • Negritis
    srácok, nem azt mondom hogy ez jó!!
    engem is idegesít a dolog mert pl mage/hunter/wari/lock ból is lenne 4-5 deckem külön külön
    amúgy dave ötlete nem rossz és akkor lenne egyből 81 slot :D

ez az indokuk, mondjuk ha az enginge hibáit kijavítanák az nekem jobban tetszene mintha betennének +9 slotot

és tegyük hozzá hogy amíg nem végtelen decklot van addig sose lesz elég
  • Zozo0122 #23089
    Jaja, lehet ez lenne a legjobb, mert az arcra klikkelgetés/koppintás mindenkinek nagyon megy úgyis :DDD
  • dave9004
    hé neked láttam ma egy jó decket a funpriestedhez. van hobgoblinod?
  • dave9004
    mobilon így is úgy is scrollozni kell.
    a 9 slotot felcseréled a 9 hősre és akkor rájuk kattintva kijöhetne az összes pakli.
    Mobilon sokat játszok ugyh decktracker kiesik
  • Zozo0122 #23086
    De kit érdekelnek ezek az indokaik? Egyszerűen beraknak 2 másik oldalt és kész. Feltételezem, hogy az amerikai kisgyerekek is ki tudják következtetni, hogy a 16. deckjük már nem fért el az első oldalon és pár perces keresgélés után felfedezik, hogy akkor bizonyára lapozni kell és nem pedig írják a ticketet, hogy Dear Blizz, deck lost watafak? :D
  • Negritis
    azért van 9 deckslot mer annyi fér el kényelmesen 1 oldalon
    mobil app miatt ez szempont

nekem az is elég lenne ha nem csak craft menü alatt lehetne a goldokat kiválasztani btw :D hanem látni azt hogy miből lett goldened simán
  • Zozo0122 #23084
    Tracker. Az más kérdés, hogy semmilyen indokot nem tudok elfogadni, hogy miért nincs több slot. A világ egyik legegyszerűbb dolga lenne kibővíteni. Remélem nem lesz Hearthstone bővített kiadás, ahol majd kapunk:

- 30 deckslotot.
    - az összes eddigi hátlapot
    - a 9 új hős gifet
    - és ezt a kényelmi funkciót végre:

• Negritis
    én heartpwn-ra írom be a deckekeket meg bookmarkolok 1000el :D
  • dave9004
    lol amcsik resetje is simán ment :D
    késett egy csomót, majd senki nem kapott csillagokat a resetkor :D firebat r24ről indult
  • Shep
    Deck tracker, meg törlöm ami gyengének bizonyul.
  • dave9004
    hogy oldjátok meg a deckslot gondot?
    4 classból van 9 deckem és még kéne :D
    androidon Hearthbasere kezdem mentegetni, elég jó kis app ehhez
  • Devv
    Na ez tényleg szép! Illik a priesthez.
  • Ingman12

Szeptemberi hátlap.

#nohomo Amúgy szépnek szép, az elmúlt 2-3 hónapban nagyon gyengék voltak a hátlapok (nem mintha ne lennének ennél fontosabb dolgok).
    Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2015.09.01. 06:41:47