Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Arénázni se lehet, ott meg necropolist nyitná meg. NAXX OUT
Én is megkaptam, repülő szőnyeg hs kártyahátlapból.
sztem az hót más volt 😄 de lehet tévedek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ja jó, csak azért gondoltam, mert pár hsz-el lentebb még megemlítettél. 😄
lol, közbe kaptam vmi hots cuccot mer nyertem 100at?!

rohadtul nem rólad beszéltem 😄
a játék lapkészlete a roncstelep, a külső segítség a heartpwn ...
nem az a gond ha valaki magától vagy netről építi a decket hanem mikor tudja hogy a deckje nem alkalmas erre a ladderre de erőlteti és a játék a hibás hogy kevés a sikerélménye

én se másolok 100%ban decket (max kipróbálásra / tesztelésre)
mindig módosítok rajta kicsit mer vannak lapok amiket szeretek és azokat beteszem azok helyett amit nem
mostani handlockomat is kb fejből dobtam össze mer 25 lap kb fix a maradék 5 tech lap meg egyéni
nálam bent van loatheb, soul siphon ami nem common
meg hangulattól függően cserélgetem az ogre brute - ancient watcher duót pl
mondjuk most csak 2 deck van összerakva

Várjál rólam beszélsz aki magától építkezik? Nem szemét deckek azok, csak "mások" mint az átlag + velem a meglepetés ereje is. Azonkívül így rengeteget tanulok a játékról, nem mások ötleteit próbálom továbbfejleszteni. Plusz ha egy híres streamer mond valamit akkor elgondolkodok rajta maximum, de nem tekintem szentírásnak 😄 Ez más út, mint a netdeckelés, én (nem támadásból) nem érezném a saját győzelmemnek, ha netdeckelt paklival érném el a legendet. Amúgy most nem is akarom elérni, mert nincs időm+nem jön be a nagyon aggro meta és így nincs kedvem játszani egyhuzamban 3-4 meccsnél többet. Rank5-ig biztos elmegyek még így is, hogy vizsgaidőszak van + 40 óra meló egy héten, de lejjebb tuti nem lesz kedv.
Devv
<#banplz>
Elég jó játéknak tűnik, már várom 😊 Remélem nem lesz nagyon aggro meta.
asszem elég volt mára az internetből <#buck>
Szerintem 2 hétig 0-24-ben Dwayne "The Rock" Johnson filmeket kell nézni... mondjuk a Fogtündért végtelenítve... 😊
kiváncsi lennék hogy ehhez mit és milyen sorrendben kell elfogyasztaíni 😄

Ha azt nem is, de a legbetegebb HS-el kapcsolatos dolgot simán.
18+, erősen WTF, én szóltam...

"faster than Lance Armstrong running from a piss test" 😄
visszatér a pyro-aco-track glitch 😄

istenem a de elbakkot időszak volt mikor a fél ladder miracle huntert tolt 3 napig 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.18. 18:06:03

qetuol
mi a franc van a szerverrel? az ellenfél keresése közben kilép és levesz egy csillagot :-(

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Zickler
Ahha... Ok.... Fogalmam sincs mi az anyám kínjáról beszélsz, de legyen meg az örömöd 😄

Battletag: Muhee#2716

jó lett, de nálam a Xenoblade Chronicles X dec 4 eu viszi a prímet 😄

Zickler
Ha valaki mutat nekem ennél királyabb dolgot a mai nap folyamán, akkor az vendégem egy guriga kecskesajtra.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.18. 17:36:14

dave9004
sry felültem a provokációnak.
és akkor az még szóba se került hogy rongyember ki f2pért fizetni me 😄

Zickler
Srácok ne... Kérlek ne...
Miért kell minden héten megvitatni, hogy aki netdeckel, aggro paklival / hunterrel játszik, vagy akinek van néha-napján egy kis szerencséje az RNG-vel az nem jogosult az életre?

Attól függ, hogy szerinted ki a birka és ki normális.
Én vállalom, hogy birka vagyok, mert olyan "saját" paklikkal játszok, amiket szeretek, és annyit, amennyit még élvezek.
A normális emberek pedig őrjöngjenek csak a szerencse, az aggro deckek és a hunterek miatt.
Nekem megfelel ez a leosztás.

van különbség aközött hogy az ember meglévő "trendek" alapján építi a decket és aközött hogy lightwell-innerfire priest-t akar használni a ladderen
(meg pár lépcsőfok is)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.18. 14:33:49

dave9004
Tehát jobb ha mindenki birkának áll és meg sem próbál normálisan játszani?

Shep
WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem, mert mind2en ugyanarról a roncstelepről vették az alkatrészeket amivel az autót építették
max annyi a különbség hogy az egyik egyedül a másik meg külső segítséggel

Ebben az esetben a paytowin problemaval allunk szemben.

Te monster truck versenyre kispolskival nevezel, és a végén kitalálod, hogy nem volt szerencséd.

greyfox
<#eljen>
Mindent a randomra kenni nyilván a legegyszerűbb válasz a vesztésre. 😊

Steam: greyfox

zozoéknál nem, de nálad igen 😄

Shep
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#eljen> Ha ezt mindenki így gondolná nem kéne dühöngő topic...
Kolento mai meccsei zseniálisak voltak. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mekkora hülye vagyok, amikor a randomot szidom, pedig tuti lehetett volna jobban is játszani, csak nem vettem valamit észre.
Legalább ez is motivál, hogy van még bőven hova fejlődni.

<#eplus2>
TBTPumpa
Őt én is legyártanám. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Devv
Legyártottam Sylvanast. <#smile>
Zickler
Szerintem a Turn 1 Consort, Turn 2 Vaelesztrasz + 2 Blackwing Technician + Dragonkin Hatcher kombó bejövősebb 😄

Shep
Múlt hónapban használta.

Én úgy vettem észre, hogy a legnagyobb kérdés alapvetően Nefa kezdőkeze. Ha rákezd valami olyasmivel, hogy turn1 dragon consort, turn2 coin onyxia onnan nehéz visszahozni, de van, hogy az első 1-2 körben csak hero powerezik, akkor simán lehet vele tartani a tempót.

Nekem minden esetre sokkal jobban tetszett, amikor Ragna voltam, sokkal taktikusabban kell csinálni vele. 😊
Tinman
De meg ám, jól megy vele egyelőre :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Oh, golden AuCHE-Náci Soulpriest. Ideje volt, még alap se volt, nem, hogy golden...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Ragnaros egyébként később már erős, játék elején nem, de ha kibírja az ember a kezdeti nyomást, akkor meglehet a meccs.
Remélem Kolento vitt priestet is, nála jobban talán csak Zeta tud priesttel játszani. Kár, hogy Zeta nem jár versenyekre, mondjuk meg is értem, hisz nem lehet csak priesttel nevezni. 😊

Ami amúgy meglep, hogy egyiküket se szoktam látni deathlord priestezni, pedig ladderen talán az a legerősebb.
Mondjuk lehet azért, mert control warri és handlock ellen igen gyenge, abból pedig versenyen sok szokott lenni.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.06.17. 20:35:38
Egyik sem, de az armor amúgy se számított volna 😄
volt armorod vagy gyúgyulásod?

Zickler