40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
mióta van brawl mindig csak 40 dustra futotta. -
Negritis #23156 yo aim yo sane a ctrl hunterje amaznak életképesnek tűnik
4ből 3x verte az új palát ami elvileg tier1 úgy hogy nincs benne flare :D -
Negritis #23155 controlnak mondja és a görbe alapján talán az
viszont érdekes hogy a secret pala már seagiantet -
imádom a tawernből nyert paklikat, mai: golden epic, golden legendary :D -
Negritis #23153 Amaz épp huntert játszik Rankeden és meglepően jól muzsikál -
Negritis #23152 majdnem el is felejtettem :D összedobtam egy dudu-t kiváncsi vagyok mi lesz
persze megint priest jön ellenem :D
2/1 lett de ugyanaz a vége :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.02. 18:19:08 -
eredeti brawl :D 1/1 csá 40dust -
Zozo0122 #23150 Lol :D -
"Patkány" nevezetűnek üzenem, ha olvassa a fórumot:
az Rng Luckmechmaged nem menő, főleg nem a sárkányok ellen akik megettek az előbb
-
a Zoo egy magices decktípus volt, ahol a lapjaid nagyja buffolgatja a másikat/többit
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.02. 13:18:45 -
Negritis #23147 warlock zoo guide
az aggro warlock kapta először a zoo becenevet mert olcsó lényekkel teríti a boardot
amúgy a secretes palára is mondják páran h zoo
de sztem inkább a Totem Shaman ami "zoo"-s főleg ha a buff varianttal -
Negritis #23146 én pl 2-3 tgt lapos decket is játszok totem shaman és tgt mid hunter
szal nekem megérte
de sokan semmit nem változtattak még mert várják hogy valaki megcsinálja nekik a decket
hétfőig amúgy rengeteg dragon priest, dragon wari, dragon mage volt
viszont ma hogy megy a szezon ....
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.02. 13:12:17 -
bocs a noob kérdésért, mi az a zoo? beastek? -
3-4 napig inkább, utána megint ugyanaz, mint előtte, annyi, hogy a face pala helyett a secretes szar van ami amúgy meg szerintem gyengébb, de hát ez nem baj, de a többi az ugyanazt a fost nyomja. Érdemes volt előfizetni a hülyéknek az 50 pakkra, hogy ne használjon belőle szinte semmit. Mondjuk úgyis a hátlap a lényeg, nem? :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.02. 13:02:12 -
Negritis #23143 1 hétig tök jó deckek voltak az elmúlt 2 nap meg facehunter mechmage és zoo :D -
Én meg azt hittem kijött a TGT. -
Negritis #23141 rank 16 és meglepően sok a zoo -
mkfdd #23140 Wtf nyerek és utána ahelyett hogy kapnám a csillagokat azt írja ki hogy "you can't loose stars at this rank"?! Monnyonle!!! -
Ja
. Csak a.joust még lassabb. Főleg kings Elek -
"I just played a game where on turn 10 my opponent played nozdormu, waited until the very end of his turn, then dropped gadgetzan jouster. The rope was at 0 basically, but kept fizzing until the joust completed and it was my turn. I had a full board WITH LETHAL, but suddenly when it flipped to my turn, the rope burned across the board to 0 like it was running for its god damn life. I did not get anywhere close to my 15 seconds, it was more like two or three. I only got a few attacks off before my turn ended abruptly (and I did not dilly-dally in the slightest) and my opponent finished me the following turn.
That was stupid. Blizzard please fix the animation speed or at least change Nozdormu so that any animations don't bleed into your opponent's turn. I'll concede it was a clever play by my opponent, but I'd rather lose against someone with more skill than me than lose against someone who simply knows how to game the system better than I do."
Ezt ugye pl. a Brewmasterrel is meglehet csinálni. -
Renegade #23137 jaaaaaj, ne bántsatok, de itt hó elején fent a sok éves, apu zaciba adta a házat, hogy legyen sok legendarym mezőnyben annyira adja a facehunter :D
-
-
Hogy neked legyen mit kérdezni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #23134 akkor most már csak _Jézusra várunk hogy átvegye? -
Mindenkinek a maga keresztje! -
Negritis #23132 akkor miért játszod? -
Hát mert fun :D Nem úgy, mint a játék :D -
Befosok h mindkét helyre beraktad ezt -
Imádok patron ellen játszani
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert úgyis tudom mi a vége 60+ damage kézből. Ez amúgy fun
-
Köszi a véleményeket! -
Renegade #23127 shield Slam, első, nomnomnom :) -
Renegade #23126 merci :) -
Mephike kérdéseire:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1:Neutral legjobb sztem Justicar-Chillmaw bár utóbbi csak dragonban, előbbi warri-priest-palában eddig kitűnő. Rhonint a mageknek kötelező craftolni sztem, Variant meg a warrioroknak.
2: Challenger, Twilight Guardian. 3. háááát Coldarra-Elemental destruction(eléggé visszahozta a malysámánt) dreadsteed esetleg.
3: új heavy ctrl sztem többmindent ver majd, s mivel a karácsonyfa pala és patron ellen is jó, talán ez jobb lesz később versenyeken is (megbízhatóbb)
4: nem gyengül a hunter, de az agyatlan face kevesebb, sokkal nehezebb neki (látszik h a hülyéknek már nem megy vele)
5: Shepet osztom. van kb két jó változat 1 héttel kieg után is, de Zeta Kolento még tuti talál ki dolgokat, Sztem Confessort is be-befogják építeni, mert alulértékelt lap
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.01. 18:07:55 -
karmacoma #23124 Ezt aláírom. Érdekes, hogy a két legerősebbnek tűnő inspire effect(Knight és a sámános), kifejezetten snowbally zoo cucc. Ez szerintem a midrange felé mozdítja a játékot, ami nekem nagyon tetszik. Az aggro igazából soha nem fog teljesen elromlani, de ha sok erős counter deck kering majd a metában, egyszerűen visszaszorulnak majd. Az aggro Paladin szerintem hónap végére ugyan úgy top deck lesz mielőtt a secretes kíséretezgetés átvette a helyét.
Eddig a kieg jónak tűnik. Több érdekes deck jött létre, mint gvg vagy brm után. Remélhetőleg ez a szám nőni fog, ahogy egyre újabb szinergiákat fedeznek fel játékosok. -
Negritis #23123 fel vagyok véve? :D akkor megyek -
Renegade #23122 jöjjön már valaki online, süssétek meg, W&L :) -
Dehogynem! Én is gyártottam, persze csak csöcsös lapokat, amiknek semmi értelmük.
-
Negritis #23120 a facehunter és eboladin sorsa még a levegőben
sztem a mid hunter jó lesz, amúgy -
Commont nem gyártunk megmondta Belező is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leszarom, én is legyártottam ami nem esett ki de kellett :D -
Zozo0122 #23118 Ja, amúgy amit le kell gyártani, az a murloc knight. A legjobb common szerintem a játékban.