Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mindegy dustnak jo lesz. Csak fordul a szerencsem
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ha van 6-8 spelled akkor esetleg malygos de sztem ő arénában gyenge
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megörültem végre, hogy valaki vette a fáradtságot, és volt hajlandó a kedvenc játékosom nevét felvenni, és játszani ellenem, ennyi.
Kolento buzi vagyok, kész.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.19. 18:51:47
Battletag: Muhee#2716
Ma estétől kezdve ez lesz helyette
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.06.19. 17:45:42
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.19. 15:25:45
Ennyi hasonlóság után miért gondolja mindenki hogy tf2 koppintás?
A másik topicban remekül elbeszélgettünk Sheppel a coinról, nem értettünk egyet de nem is erőltettük egymásra a véleményünket (szerintem).
Azzal nincs bajom ha másnak eltérő a véleménye az enyémtől de a hülyeséget engedtessék már meg kijavítani 😊
+ az alap "felvetések" igencsak önismétlőek és unalmas monoton sírásnak érződik sokszor
ahogy írod pl nem teljesen rák a meta, de egysíkú
ez nem fog változni, mindig is így volt a különbség annyi hogy most nem jött egy új csoda deck hanem régieket értelmeznek újra
(kivéve a patron)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.19. 10:34:30
az egyetlen íjász akiért fizetni az Traxi 😄 (nemtom hogy csak dota lore vagy warcraft-ba is van)
a war,priest,rugó pedig nálam black listen van 😄 a pala is majdnem 😄
Átérzem a fájdalmad bró! Ízirájder öcsém! <#idiota>#idiota>
De baromi unalmas ezt minden nap olvasni. Fárasztó, lehangoló és hosszú távon idegesítő. Tudom, nem kötelező elolvasnom, amit írsz, meg jogod van leírni, stb. De kérlek próbáljuk már ki, hogy nem mondjuk el minden nap ugyanazt a miseszöveget... Van topic, ahol ezt nyugodtan leírhatod, és nem kell attól félned, hogy az olyan ostoba, faragatlan, 'hozzánemértő' emberek, mint én beléd kötnek.
Még egyszer mondom, igazad van, amit leírtál azzal szinte teljesen egyet értek. (A brawl-ba én látok fantáziát, és jobb lesz, de szerintem most inkább csak a hibamentes működésre mentek rá, és jobb lesz az a rész, amikor Te magad válogathatod a lapokat valamilyen megkötéssel. Aztán lehet nem lesz igazam.)
Nincs olyan trend, hogy panaszkodni kell. Emberfüggő. Én mindenről panaszkodok ami nekem nem tetszik, valakinek ezért mindig mondom a véleményemet és sokat vitázom😄 Nekem soha semmi nem teljesen jó, mindig van plusz ötletem, stb. Ízlés terén is ilyen vagyok. Nem az elfogadó típus vagyok, na. Ez nem is baj, mindenkinek más a véleménye. Megoldom én a problémát,(előveszem az aggrocountereket) de nem nekem kéne, hanem a Blizznek.
Olyan trend egyébként van, hogy néhányan megpróbálják felülbírálni más véleményét 😄 Sőt, burkoltan másokat lehülyéznek stb. Ezzel már van baj. Nem feltétlenül az a jó játékos aki csendben tűri azt, hogy:
1, A ranked meta ráktenger, nem is feltétlenül a rák csak a baj, hanem az egyhangúság
2, Kezdenek jönni a csak fizetős tartalmak, ez rossz irányba mutat hosszú távon
3, Az új Brawl nem lett túl jó, legalábbis nagyon amatőr módon kezdődött az első hete, nekem egy összecsapott hülyeségnek tűnik most. Talán jövő héten jobb lesz. persze erre jöhet az érv, hogy legalább van. Van, csak minek - inkább tették volna bele az energiát a balanceba.
Vagy én vagyok teljesen hülye, és lemaradtam arról a trendről, hogy folyamatosan panaszkodni kell, anélkül, hogy megpróbálnánk megoldani a problémát.