40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #23197 na miket? -
Renegade #23196 nem is akarom megcsinálni (40 aranyasat nem csinálok, ha nem muszáj), mentem is egy 3-1-et, beszarás miket adott -
Csináld a kocsmában! -
Renegade #23194 hűű, ma nagyon adta az aréna, nem került veszélybe a nyerj két csatát paladinnal quest :((( -
Zozo0122 #23193 Háhá, bosszú a tegnapiért :DDD Újabb fatigue meccs egy dragon control wari ellen, ez most egy Varianos volt, még Deathwinget is használt, de kivégeztem :D Utoljára Deathwing volt lenn, az én kezemben meg még megvolt Rend
-
karmacoma #23192 Hát ja. Csak ugye volt nagyjából 1 év amikor közel használhatatlan volt. Wallet Warriorom na ma lesz kész, azon kívül tényleg csak a Priestbe tudom elképzelni. Az új legók közül még semmi nincs meg, nehéz szívvel lövök el dustot rá. -
Zozo0122 #23191 Ezzel még nem találkoztam vele, de egy előző verzióval lenyomtam egyet múlt szezon végén. A lightbombon múlik a meccs igazából :D -
hun atlas #23190 Aki használ HS trackert, meg tudná mondani, hol kell kikapcsolni az órát és az ellenfél lapjainál az ikonokat? -
ysera a legbiztosabb az összes közül kb. olyan mint a sylvanas v jaraxxus -
Pedig az nem egy rizikós kraft. Én megcsináltam tegnap. :) -
Dragonyos prájszt vs handlock tapasztalat? -
karmacoma #23186 Épp agyaltam, hogy váltok Priestre, mert csak Hunter meg Pala jön. Az a baj nincs kedvem Yserat craftolni. -
Zozo0122 #23185 Jókor kaptam el a képet :D -
Szépen kifüstöltek a sárkányok -
Zozo0122 #23183 
Most volt egy nagyon kemény csata, ki is kaptam sajnos, de egészen a legvégéig nagyon kiegyenlített volt, szétszívattuk egymást :D Justicar nyerte meg neki a meccset, kirakta 6. körben és egyszerűen onnantól kezdve tankolt ezerrel miközben hullottak a lényei. Kihúztam belőle minden removalt, a végén kicseleztem Grommash, Sylvával elloptam és már alig volt lapunk, körök óta fatigueban voltunk...úgy tűnt, hogy nyerek, de ekkor kirakta Rendet, és kénytelen voltam ellőni a tartogatott utolsó removalomat rá, majd jött Ysera, amire már csak a saját Yserámmal válaszolhattam, de későn :D Ha nincs a deckjében Rend, akkor legyőzöm, de 2 shield slam, 2 execute és 2 brawl és Chillmaw mellett már nem számítottam rá :D Nagy a kép bocsi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.03. 00:58:18 -
Makker deck, ennyi, ahogy az egész játék az :D -
Zozo0122 #23181 Ja igen, ha valaki kipróbálná, akkor csak bátran, facehunter, facepala nem ellenfél, zoot is legyőztem vele, 1 patront is, egy olajrugót is, meg kettő secret paladint. Szerintem legalább még egy hétig jó lesz a metába, a sok aggro meg tempo decken fel lehet szaladni a létrán. -
Zozo0122 #23180 Kezdek ráérezni a priestre, egy saját készítésű dragonpriest deckkel mentem az előbb 14-es streaket rank 19-ről rank12-re :) 16 meccset mentem ma vele, először veszítettem egy újfajta control wari ellen, utána jött a 14-es streak egyhuzamban, majd pár perce állított meg egy másik dragon priest, azt hiszem ez a tipikus mirror átka volt - ki húz jobban :D Bár az ő deckje más felépítésű volt, corruptorokat meg Eydist használt stb. Na mind1, eddigi legjobb streak eredmény, azt hiszem 8 volt eddig a max.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.02. 23:42:44 -
Renegade #23179 most egy legendarykkal (az újakkal is) felvértezett controll warriort ver hülyére :) -
Negritis #23178 érdekes lesz az előbb egy pala elkapta -
Renegade #23177 főleg így 20 környékén, kíváncsi vagyok mennyi idő amíg átjut a pedokon. -
Negritis #23176 mondjuk ezért is szeretem nézni mert ilyeneket bevállal simán(lehet más is de akiket én nézek azok nem igazán csinálták régebben), remélem Tube-ra is felteszi majd mert kezdőknek hasznos tud lenni később kezdőknek is -
Igen, azt mondta van egy elképzelése, hogy milyen decket akar összerakni főleg classic meg gvg kell hozzá, kíváncsi leszek! -
Negritis #23174 nem tudom mit nyitott mert én se rég kezdtem nézni
de gondolom csak priesthez gyárt most lapokat -
Azért az, hogy már van cabalja elég nagy mák valjuk be, nekem még most is csak 1 lenne ha nem gyártom le őket. -
Renegade #23172 írj nekik, hátha adnak pár paklit :) -
Renegade #23171 nem költ rá és megnézi meddig jut? -
Negritis #23170 hátulról csontig vazelin nélkül -
Kaptam egymás után kétszer egy "disconnected, relog to reconnect" bla-bla üzenetet két win után, és nem kaptam meg a csillagokat, ilyenkor mi a pék van? -
Negritis #23168 mondta ugye hogy szeretne megint f2p "runokat" csinálni
asszem érdemes lesz nézni megint jó darabig :D -
Negritis #23167 trump f2p priestet tol -
Negritis #23166 sztem kb 3adjára használom itt szal semmi nem maradt ki :D -
ki tudja Negritis milyen novellákat írt nekünk már viták közben fehérrel eddig :D
most mehetek vissza és jelölgethetek. (ja nem :D) -
Zozo0122 #23164 Lol tényleg :D Ki jelölné ki ezt és miért? Hogy idézhesse? :D -
Negritis #23163 írtam azt is :D csak fehérrel :P -
Zozo0122 #23162 ..ha shredderből jön. -
Negritis #23161 pedig az a legjobb 2 drop shredderből:D -
Nirz #23160 400 dust
-
Zozo0122 #23159 Nekem 2 common, 1 rare, 1 epic és egy golden epic. (Blood Knight) -
Egy golden rare és egy epic nekem is jött.