Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errefelé minden midrange paklit is aggrónak vagy facehunternek hívnak.

dave9004
Még vásárolsz ennyit vaffanculo?
Ha tudom, hogy ennyire vicces visszajelölni az embereket, mindig ezt csináltam volna...<#banplz>
4 kép van a spoiler alatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nagyobb, de azért nem 50% 😄 Sokkal több midrange és controll decket látok ebben a hónapban mint az előzőben pl.
Én szinte csak hybrid és midrange verziókat láttam ebben a szezonban. Az is igaz, hogy nagyobb az arányuk, mint 1/9.

Na pont DL nem volt egyiknél sem 😄 Volt viszont dupla thoughtsteal amit nagyon szeretek xD
Pio mondta hj DL priest volt a 1st legend, az az oka valszeg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hasonlóan, 10-8 környékén sok priest volt pár napja
rank 13on vagyok épp

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Kérdés a létra mely részén.
én többet játszok mage v priest ellen mint hunter ellen, szal nem értem továbbra sem ezt a hisztit de sebaj

dave9004
Bárcsak rájönnének, hogy nem lehet örökre facehunterezni. De lehet és amíg blizz ezt támogatja addig fog is mindenki.
pakliépítési tanácsok a mana addcittól (nem olvastam)

én az SC-seknél találtam rá 😄 a wowosok is jók

Mephike
Az egyik kedvencem ez a rajzoló, a HotS-os műveit is megnéztem már 😊

nem tudom ez volt-e

Tinman
Az emberek különbözőek. Úgy tűnik itt sokan nem szórakoztak jól brawl közben, mások viszont igen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én sem rég kezdetem de ez a kocsmai csetepaté nem volt az igazi... ettől egy fullkezdő se lesz jobb
Tinman
Még rettentő kevés lapja van csak, basic-ek is hiányoznak, de már rögtön casualban próbálkozott. Mondtam neki, hogy LVL20-as hősökig ne nagyon erőltesse, mert elmegy az életkedve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja-ja, jó kis gold fam volt nekik. Amúgy sokat voltam Ragnával és teljesen jól ment. Persze amikor Nefnek feljött az ultimate combo a kis szarosokkal a boardon + köv. körben sok dmg minden lényre, az azért fájt.

Azt viszont én is tapasztaltam, ha Neffel vagyok, előfordult a gyors concede az ellenfélnél.

Brawl meccsek 1/3-nal Ragna instaconcede, masik 1/3-a kb. 2.-3. turnbe concede. Szoval gold farmra nem rossz szvsz.

dave9004
gyorsan amíg nem késő, tanítsd meg milyen élvezetes nem agyatlansággal játszani 😊
Tinman
Értelek, de pls a kezdőkre is gondoljunk. Itt van tőlem egy éppen 4 méterre...

dave9004
egyetlen egy meccsre jó volt, meg egyet játszottam Zozoval, utána meguntam 😄
kinek fun kinek nem, én élvezem de sokan nem élvezték

Tinman
Értem.

Utolsó mondatodra: ...de közben k. jól szórakoznak! Ragna vs Nef. még sokadikra is fun... igazából ez lenne a játék lényege.

nem csak itt, Redditen is megy a qq h miért nincs

én továbbra is 2 dolgot látok mögötte:
1. a kliens nem elég stabil és ha megy a brawl miközbe ők már az újat élesítenék akkor összeomlik
+ nem akarnak minden héten kiadni egy patch-t mivel androidon elég macerásan megy
2. a játékosok így "kénytelenek" megint normálisan játszani

amúgy arany szempontjából lehet megéri a kezdőknek (bár a budget hunter rank20on sztem gyorsabb cash)
viszont így meg aztán még annyit se tanulnak a játékból mint egyébként

Tinman
Csak ebben a topikban, min. 4 ember írta, hogy tetszik neki a brawl... köztük én is.

Ez megint csak a kezdőkkel egy lájtos kiszúrás, mert brawl-ban a tapasztalatot leszámítva egyenlő esélyekkel indulhattak és nyerhette 3 winenként 10G-t.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.22. 09:07:58

amúgy ahhoz képest hogy elvileg mindenki utálja a ragna vs nefi meccseket milyen felháborodás van hogy most 2,5 napig ugye nincs
mondjuk eleve elég instabil a játék, nem kell még az is hogy épp átírják a dolgokat szerver oldalon itt meg összeomlik(szerdán úgyis jön a KO)

TBTPumpa
Szerdáig elment ekézni a Bli$$$$$$$$$$$$$$ard.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

fullon újraraktam androidon és így nincs gondom, legalábbis hétvégén nem volt

Tinman
Oh yeah... inaktív a Tavern Brawl gomb. Great job Bli$$!

Telefonon (android) ugyan úgy nem működik azóta mióta patchelt.
Timeout üzenet és kilép. Battle.net fórumon többek panaszkodnak hasonlóra.

"Your game timed out as it was requesting data from the Hearthstone utility service. Please relaunch hearthstone to reconnect."

20x újra telepítettem, dns csere, cache törlés, stb stb de semmi sem oldotta meg.

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/18125444346
Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2015.06.21. 22:31:02
Konkrétabbat tudsz írni annál, minthogy "nem tudok belépni"? Mit ír ki, rágúgliztál-e a hibaüzenetre, satöbbi...
Nálam nincs semmi gond.
Az új patch óta nem tudok az EU szerverre belépni.. (4napja) Ázsia - US szerver működik de ott nem akarok elölről kezdeni... Más gépen, netről sem engedi, viszont másik acc-val simán megy az EU-n is érdekes... A hiba nem nálam van hanem a cigány blizzardnal és nem tudják kijavítani. Másnak ilyen?
Utoljára szerkesztette: troublemaker, 2015.06.21. 22:20:15
dave9004
Nekem nem volt ilyen este. Téged láttalak csak ki s belépni
Szegény Kern, nem tudom mikor lesz újra jó lap 😞
qetuol
másnak is szarakodik a játék? kidobál amikor ellent keres

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

haver most nyitott golden cairne + lorewalker cho kombót 😄

Ez igen, egy packból 2 inner fire esett 😄DDDDDDD
Az mondjuk nem rossz, de távol áll az igazán jótól 😄
aréna? 😄

*4-et.........
A full kretén amúgy jó lenne, ha lenne mellette igazán élvezhető játékmód is 😄 Az most nincs.
3ból 3w+1l az kemény 😄

amúgy senki nem mondta h balance lesz hanem hogy teljesen új
amúgy beteg de nekem tetszik, a blizz átment full kreténbe vele

kiváncsi leszek milyen lesz a mostani mert ha most meg deck építés vagy előre gyártott "ranked" deck lesz az is jó

elmebeteg az a mod..........játszottam 3-at abból 3 win 1 loss........,de az a 3 win is olyan durca volt,hogy még
TBTPumpa
Pedig ez egy új fun és balanced játékmód, nem is értelek! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

hát ez nem volt hosszú, de kolento továbbment

NEFARIAN 3.! körben levert 6 HP-ig..............THX 😊