40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
nem játszottam körbe a 4dmg implosiont 4 tökéletes késsel számolva :(
-
Negritis #23236 de mit? én pl patronnal totyorgok 16-17en de tudom hogy én is bénázok sokat
meg mondjuk az rng is szivat (8lap van vissza és bent van a 2 warsong :D) de ez van (sprite :D) -
másra nem tudom fogni :D -
Negritis #23234 hm? -
akkor megint úgy fest, ismét elfelejtettem játszani -
Renegade #23232 megesik :) -
tényleg nem érted -
Negritis #23230 minek? aki az RNG-t akarja okolni ahelyett hogy magába néz az az RNG-t fogja okolni és nekiáll összeesküvés elméleteknek
én meg szórakozni akarok a játékon és nem érdekel a HC statisztika (eleve rühellem azt a tantárgyat :D a diff egyenleteket jobban szeretem)
néztem a Pax alatt Dansgaminget tolni az új walletwarriorral, lethalje volt amit kihagyott majd kikapott és elkezdte mondani hogy hát igen az ellenfele bemákolt pár RNG-t ezért kapott ki
nem dühöngött meg semmi elfogadta hogy így járt
viszont egyértelműen ő szúrta el
tuti hogy én is rengeteg ilyen hibát vétek de én is elfogadom hogy vagy ad a gép vagy nem -
Renegade #23229 na de várjál, te matematikus vagy, miért nem csináltál egy valszám fület a többi mellé? -
Zozo is megmondta, hogy 60% mák, nincs miről tovább beszélni. :D -
Renegade #23227 na várjál, lehet nem értelek, te azért nem voltál rank5-ben mert nem volt motivációd?
mit csináltál, bántottad a kicsiket? -
Negritis #23226 örülj neki hogy a dühöngő előtt nem voltál itt :D nem voltunk messze a WoT szinvonaltól :D -
Renegade #23225 persze, miért ne?
nincsen benne semmi új lap, ráadásul nem is tipikus, ha meg nagyon elpicsáznak vele, akkor majd a mech-firewalker mage visszatol, ahogy múlt hónapban is :) -
Renegade #23224 ezzel nekem csak az a bajom, hogy először amikor online pókereztem, aztán meg amikor WOT-oztam, most meg itt, minden esetben ugyanazok a mondatok:
csal az RNG
aki többet fizet, azt támogatja az RNG
én értem, hogy egyszerűbb külső tényezőben keresni a hibát, sokan így működnek, amióta világ a világ:
Isten akarta,
a boszorkány miatt szar a termés
a tanár hibája
itt meg a játékok világában az RNG
nyilván van az úgy, hogy szopat az RNG (downswing), vagy épp mindent bemákolunk (upswing), de ha hosszútávon nem megy, akkor nem lehet, hogy időnként a játékosban van a hiba, csak az a fránya kognitív disszonancia hülyeségeket mondat vele? -
Negritis #23223 van aki még mindig tolja a mechmaget :D -
de most komolyan egyhónapos decket akarsz próbálni? -
Renegade #23221 szerintem este kipróbálom, bár valószínűleg elég szerencsétlen leszek vele :) -
már értem. valszeg többünk nem tudott játszani, majd amikor jött a kieg hirtelen mindenki elérte a r5-6-ot -
egy hónapos vidi. -
Jó azért az NA és az EU közel sem ugyanaz a szint. Elég csak megnézni hogyan játszanak ellene.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.04. 09:24:55 -
Renegade #23217 aki ezek után sem érti meg, hogy skill, skill, skill, mert az RNG (köznapi nevén szerencse) az mindenkit egyformán érint, az menthetetlen :) -
Negritis #23216 trumpot néztem tegnap már rank15 volt NA-n a f2p priesttel pedig még ogre és tiger is volt benne -
Renegade #23215 Nagyon olcsó pap deck, ok, az, hogy Kolento elvan vele legendary-ba, nem azt jelenti, hogy mi is, de érdekesebb, mint egy eboloid vagy face :)
-
Köszi a tippet, megoldotta a gondot. Játszok már egy ideje, de ez a hiba még most jött nekem csak először elő. -
icyshadow #23213 Kilépés, majd újra belépés általában megoldja. -
Hm, nem kaptam napi questet, ez most csak nekem jutott így, vagy másnál is megvan ez a bug? -
Csak kíváncsiságból. Szezon 3. napján a casual miért van tele top tier paklival? Milyen rankot lehet félteni harmadikán? -
1. Első körben azt javaslom, nézd meg milyen deckeket játszanak mások.
2. Gondold végig, hogy az általuk játszott legendások jók-e neked.
3. Craftold le.
Saját véleményem, hogy idővel rá fogsz jönni, hogy hol vannak a korlátai a jelenlegi deckednek, és addigra lesz tapasztalatod abban, hogy mit akarsz a "következő szinten" játszani. Javaslataim: Dr. Boom (minden deckbe jó), Yseara (12 élete van, azt megduplázod, majd 24-es attackkal az arcára mész, nem mellesleg rengeteg deck játssza, mert kitűnő képessége van és mert sárkány), Voljin (ellopod magadnak az ellenfél nagy HP-s lényének a HP-ját, könnyen leütöd, közben Voljin HP-t dupláz, ahhoz attackot igazít, és megy arcba). Ezen legendások egyikével sem jársz rosszul, passzolnak a deckedhez, és jók lesznek később is. Jó játékot. -
Renegade #23209 magas ranken jó ez, legalább gyakorolja a combokat :) -
Az én tapasztalataim mást mondanak, ugyanis 3 játékból 2-t nagy valószínűséggel nyerek általában. Ha a Holy Champion-t felbuffolom, mellé a 7hp-s tauntos életét megduplázom, majd a támadópontjává teszem azt a 14-et, akkor már esélye sincsen az ellenfélnek. TGT-s lapokkal sokszor nem tudnak mit kezdeni.
Sárkányos priest-el az a baj, hogy kb egy sárkányom sincs azure drake-en kívül..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.03. 17:11:38 -
Negritis #23207 ahogy nézem ez félig egy innerfire deck félig meg shadow priest
a gond hogy egyik sem igazán életképest önmagában hát még vegyítve
amúgy ha mindenképp ezt a buffolós vonalat akarod követni akkor javaslom a sárkányos priestet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.03. 17:09:06 -
szerintem az egyik probléma (persze lehet csak én látom így) de 30 lapból majdnem 30 különböző -
Kicsit amatőr módon 2 részletben fotóztam
-
copyzd ide a decket, vakon nem tudunk mit mondani -
Sziasztok! Az utóbbi napokban iszonyatosan ráfüggtem a Hearthstone-ra, össze is raktam egy fasza Priest paklit a TGT megérkeztével, iszonyat ütős lett. Nem tudom mi a hivatalos neve, de a buffolásra megy rá, hogy aztán arcba rengeteget sebezzen :D Esetleg tudtok valami legendary lapot javasolni, ami jól tudna asszisztálni egy ilyen jellegű paklihoz? Illetve a nevemet kitennétek a fejlécbe? Persian0077
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.03. 16:48:31 -
hagyjuk akkor :D -
nincs ilyen hogy ultimate :)
de pl keresgélj itt itt itt itt -
az ultimét dragon priestet keresem. segítenétek pár linkkel? -
Renegade #23199 volt 1 light justice
meg egy shield bot ami használható volt
ja meg volt egy secretem, egyszer tudott volna játékba jönne, de egy druida ellopta és a nála lévő tojás kapta meg a +3/+2 -t :D
combo nem volt, murlock sem, semmi sem :(
szóval most nagyon adta az RNG :(
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.09.03. 14:29:52 -
Ja, ok :)