40521
  • Devv
    Így van.
  • Devv
    Szerintem. Az aggro-t úgy hívom, hogy aggro.
  • Negritis
    olyan alapon a facehunter most nem rák
    a dragon priest viszont igen
  • Zozo0122 #23274
    Hát nem tudom, bennem úgy van meg ez a kifejezés, hogy aggro típusú deck, tele kis manaköltségű lényekkel, esetleg spellekkel, és attól rák, hogy legyorsul a francba, védekezni pedig csak jó kezdőkézzel lehet. Erre egyik sem igaz. És elborítja a metát? Hol? Alig volt 1-2 mirror meccsem. Múlt héten a totem shamanból és dragonpriestből tényleg rengeteg volt, most akkor mindkettő rák?
  • Devv
    Szerintem a rák, ami elborítja a metát. Ahogy a szervezetben terjed, úgy borítja el a metát is a secret pala, úgyhogy sztem rák.
    Olyan meg nincs, hogy "rák lap", csak rák pakli. :)
  • Negritis
    neki minden rák ...
  • Zozo0122 #23271
    Facehunter jaja, de ugyan mondd már el nekem kérlek, hogy a secret paladin miért rák, különösen ez, ami egy midrange verzió? :D Vagy a rák újabban az a pakli, aminek legyőzéséhez gondolkodni kell? Látod benne Tiriont ott alul? :D Tipikus rák lap, ahogy pl. Loatheb, a dupla quarter meg egyéb a deckben szereplő lapok.

Egyébként érdekes, ez a facehunter ugyanis észrevette, hogy a secret paladin népszerű mostanában. Alkalmazkodott a prédához, és újfajta csapdát eszelt ki neki, berakta a flaret a deckbe :D Valami ilyesmi fejlődésen mehetett át az ősember is A midrangek is szoktál tolni, meg amivel még gond szokott lenni a warriorok meg a magek...
  • Shep
    Legalább facehunter volt? Úgy lenne igazán jó a kép, rák a rák ellen :D
  • Shep
    Wahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #23268
    Dzsásztisz dimendsz Retribúsön!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Attól még kikapott :D
  • Mephike
    Vajon miért csak seareaver-eket, dark bargain-kat és magnataur alpha-kat nyitok epicnek? Miért nem tudok valamit a kevésbé fos kategóriából is bontani? Nem vágyok az új sárkányra, csak mondjuk ne ezekre, mert ezekből már a kettő is megvan...
  • Mephike
    Én nagyon kedvelem őt, jó játékosnak tartom, a stílusa meg bejön, bár kétségtelen, hogy ez már a védjegye.
  • Renegade
    most látom, hogy ő is legendary player, hmmm, nem rossz
  • Negritis
    jó játékos, magyarul játszik de van egy stílusa
    ha bejön akkor fasza ha nem akkor úgyis mind1 :D
  • Renegade
    érdemes nézni, ügyes?
  • Negritis
    én war3a imádtam rexi-t
    hogy most a HS miatt mi lett belőle nem érdekel :D
  • Mephike
    Jön HotS-ba is mindenki kedvence, elvileg a passzív skill neve "only face" nevet viseli
  • dave9004
    De ezeken mindig
  • Ingman12
    link

Csabi életjelet adott magáról. Ilyesmire gondoltam, hogy ez lesz a gondja, mert mostanában egyre több hasonló kommenten akadt fenn.
  • Negritis
    nekem ilyen gondom nincs, mert sose tudtam :D
  • dave9004
    Pláne ha közben elfelejtek játszani
  • Negritis
    ő meg megy fatigue-ba ...

és miért lenne 2 lapod, kézből használsz rá 2-3 lapot ha turn6ban 2 lapod van akkor eleve mind1 mert akkor nem control/mid hanem aggro decked van az meg eleve letojja a secreteket
    vagy pedig megszívtad de akkor meg mind1 hogy neki akkora mákja van hogy turn7re nem húzott fel egyet se a 12 secretéből
  • dave9004
    És a köv körben kirakja a következőt neked meg marad két lapod
  • Negritis
    nem az a cél hogy a trapek ne aktiválódjanak hanem hogy minden buff a fadíszítőre kerüljön amit aztán valahogy megoldasz lehetőleg egy lapból

poly,hex, execute, freezing trap, aldor, sap, soul siphon
    dudu és priest meg silenceli de silence mellett a bgh is jól kezeli

nem mondom hogy nem kényelmetlen de 5-6 lapot tudsz kezelni 2-3al ami neked előny ő meg erre építi fel a győzelmét
  • dave9004
    Sajna jópár deck csak nézi tehetetlenül
  • Negritis
    háát, azért annak is megvan a megoldása
    freezing trap-bgh és hasonlók meg tudják oldani elég szépen, a lényeg hogy neki ne legyen boardja neked meg valamennyi legyen
  • Renegade
    hát nekem ez a legizgibb deckem :D

na jó nem, a mech + walker + slinger magem tökre adja, van benne random faktor, lehet vele menni 10-be :)

hű, de jó, hogy mondod, össze rakom a fura papot amivel Kolento játszott. :)

• Devv
    Én nagyon bírom.
  • Shep
    Persze hogy nem tudnak, mert nem is lehet, annyi secretet nem lehet körbejátszani.
  • Shep
    Legunalmasabb priest deck ami csak létezik. Abból áll a játék ,hogy minden körben kiraksz egy sárkányt, tömény izgalom, nehogy valaki szívrohamot kapjon tőle! :D
  • Renegade
    beszarás, 2-3 nélkülözhetetlen lap nélkül pl 1 bomb, 2 twilight guardian, a dragon priest egy dologra jó: bárhonnan 20-ba, ma is visszadobott 3 szintet, hihetetlen o0

amekkora móka vele játszani, annyira használhatatlan, a random paklikat néha veri :(
  • Zozo0122 #23246
    Mi az a 2?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    MIJÁZHUGYKÁTTŰ? Aki nem ismeri, keressen rá youtubeon, de ne várjon magas szintű kultúrális értéket a videótól
  • Zickler
    Én tökéletesen elvagyok 2-vel :D
  • Zozo0122 #23244
    Hát, nem tudom próbálta e valaki közületek a secret paladint, én most azt próbálgatom, nagyon kemény :) Kell agyalni rendesen, ha nem jön kézbe a karácsonyfaállító lovas, ha meg ki tudod tenni 6. körben az gyakran win :D És a legjobb, hogy egyelőre nagyon kevesen tudnak ellene játszani, bejövős. Láttam már többféle verzióját, nekem nem jön be a rák, szóval tettem bele Loathebet, Tiriont, Murloc Knightokat stb :D Lehet Dr. Boomot is bele kéne erőltetni, talán Tirion helyett mehetne, végülis erős szinergia a competitive spirittel...
  • Kongy
    Köszi a tippeket! Ysera-t már láttam, asszem valamit minden kör végén dob is a kezedbe. Csak dustom nincs rá.. :(
  • Negritis
    az se lenne elég :D
  • Zozo0122 #23241
    Nem tudom mikor szándékoznak kibővíteni a deckslotokat de ez tényleg röhej így. 9 istenem :D 27 már elég.
  • Negritis
    ezt nem vitatom
  • dave9004
    nehéz tesztelni ha nincs deckslot elég
  • dave9004
    francba nem volt körbejátszva a 7mana 14 seb 10 lapból :(
    egyre bénább vagyok, már az innkeepert tudom csak megverni