40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Így van. -
Szerintem. Az aggro-t úgy hívom, hogy aggro. -
Negritis #23275 olyan alapon a facehunter most nem rák
a dragon priest viszont igen -
Zozo0122 #23274 Hát nem tudom, bennem úgy van meg ez a kifejezés, hogy aggro típusú deck, tele kis manaköltségű lényekkel, esetleg spellekkel, és attól rák, hogy legyorsul a francba, védekezni pedig csak jó kezdőkézzel lehet. Erre egyik sem igaz. És elborítja a metát? Hol? Alig volt 1-2 mirror meccsem. Múlt héten a totem shamanból és dragonpriestből tényleg rengeteg volt, most akkor mindkettő rák? -
Szerintem a rák, ami elborítja a metát. Ahogy a szervezetben terjed, úgy borítja el a metát is a secret pala, úgyhogy sztem rák.
Olyan meg nincs, hogy "rák lap", csak rák pakli. :) -
Negritis #23272 neki minden rák ... -
Zozo0122 #23271 Facehunter jaja, de ugyan mondd már el nekem kérlek, hogy a secret paladin miért rák, különösen ez, ami egy midrange verzió? :D Vagy a rák újabban az a pakli, aminek legyőzéséhez gondolkodni kell? Látod benne Tiriont ott alul? :D Tipikus rák lap, ahogy pl. Loatheb, a dupla quarter meg egyéb a deckben szereplő lapok.
Egyébként érdekes, ez a facehunter ugyanis észrevette, hogy a secret paladin népszerű mostanában. Alkalmazkodott a prédához, és újfajta csapdát eszelt ki neki, berakta a flaret a deckbe :D Valami ilyesmi fejlődésen mehetett át az ősember is
A midrangek is szoktál tolni, meg amivel még gond szokott lenni a warriorok meg a magek...
-
Legalább facehunter volt? Úgy lenne igazán jó a kép, rák a rák ellen :D -
Wahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDD -
Zozo0122 #23268 Dzsásztisz dimendsz Retribúsön!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Attól még kikapott :D -
Vajon miért csak seareaver-eket, dark bargain-kat és magnataur alpha-kat nyitok epicnek? Miért nem tudok valamit a kevésbé fos kategóriából is bontani? Nem vágyok az új sárkányra, csak mondjuk ne ezekre, mert ezekből már a kettő is megvan... -
Én nagyon kedvelem őt, jó játékosnak tartom, a stílusa meg bejön, bár kétségtelen, hogy ez már a védjegye. -
Renegade #23265 most látom, hogy ő is legendary player, hmmm, nem rossz -
Negritis #23264 jó játékos, magyarul játszik de van egy stílusa
ha bejön akkor fasza ha nem akkor úgyis mind1 :D -
Renegade #23263 érdemes nézni, ügyes? -
Negritis #23262 én war3a imádtam rexi-t
hogy most a HS miatt mi lett belőle nem érdekel :D -
Jön HotS-ba is mindenki kedvence, elvileg a passzív skill neve "only face" nevet viseli
-
De ezeken mindig -
link
Csabi életjelet adott magáról. Ilyesmire gondoltam, hogy ez lesz a gondja, mert mostanában egyre több hasonló kommenten akadt fenn. -
Negritis #23258 nekem ilyen gondom nincs, mert sose tudtam :D -
Pláne ha közben elfelejtek játszani -
Negritis #23256 ő meg megy fatigue-ba ...
és miért lenne 2 lapod, kézből használsz rá 2-3 lapot ha turn6ban 2 lapod van akkor eleve mind1 mert akkor nem control/mid hanem aggro decked van az meg eleve letojja a secreteket
vagy pedig megszívtad de akkor meg mind1 hogy neki akkora mákja van hogy turn7re nem húzott fel egyet se a 12 secretéből -
És a köv körben kirakja a következőt neked meg marad két lapod -
Negritis #23254 nem az a cél hogy a trapek ne aktiválódjanak hanem hogy minden buff a fadíszítőre kerüljön amit aztán valahogy megoldasz lehetőleg egy lapból
poly,hex, execute, freezing trap, aldor, sap, soul siphon
dudu és priest meg silenceli de silence mellett a bgh is jól kezeli
nem mondom hogy nem kényelmetlen de 5-6 lapot tudsz kezelni 2-3al ami neked előny ő meg erre építi fel a győzelmét -
Sajna jópár deck csak nézi tehetetlenül -
Negritis #23252 háát, azért annak is megvan a megoldása
freezing trap-bgh és hasonlók meg tudják oldani elég szépen, a lényeg hogy neki ne legyen boardja neked meg valamennyi legyen -
Renegade #23251 hát nekem ez a legizgibb deckem :D
na jó nem, a mech + walker + slinger magem tökre adja, van benne random faktor, lehet vele menni 10-be :)
hű, de jó, hogy mondod, össze rakom a fura papot amivel Kolento játszott. :)
-
Én nagyon bírom. -
Persze hogy nem tudnak, mert nem is lehet, annyi secretet nem lehet körbejátszani. -
Legunalmasabb priest deck ami csak létezik. Abból áll a játék ,hogy minden körben kiraksz egy sárkányt, tömény izgalom, nehogy valaki szívrohamot kapjon tőle! :D -
Renegade #23247 beszarás, 2-3 nélkülözhetetlen lap nélkül pl 1 bomb, 2 twilight guardian, a dragon priest egy dologra jó: bárhonnan 20-ba, ma is visszadobott 3 szintet, hihetetlen o0
amekkora móka vele játszani, annyira használhatatlan, a random paklikat néha veri :( -
Zozo0122 #23246 Mi az a 2?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MIJÁZHUGYKÁTTŰ?
Aki nem ismeri, keressen rá youtubeon, de ne várjon magas szintű kultúrális értéket a videótól 
-
Én tökéletesen elvagyok 2-vel :D -
Zozo0122 #23244 Hát, nem tudom próbálta e valaki közületek a secret paladint, én most azt próbálgatom, nagyon kemény :) Kell agyalni rendesen, ha nem jön kézbe a karácsonyfaállító lovas, ha meg ki tudod tenni 6. körben az gyakran win :D És a legjobb, hogy egyelőre nagyon kevesen tudnak ellene játszani, bejövős. Láttam már többféle verzióját, nekem nem jön be a rák, szóval tettem bele Loathebet, Tiriont, Murloc Knightokat stb :D Lehet Dr. Boomot is bele kéne erőltetni, talán Tirion helyett mehetne, végülis erős szinergia a competitive spirittel... -
Köszi a tippeket! Ysera-t már láttam, asszem valamit minden kör végén dob is a kezedbe. Csak dustom nincs rá.. :( -
Negritis #23242 az se lenne elég :D -
Zozo0122 #23241 Nem tudom mikor szándékoznak kibővíteni a deckslotokat de ez tényleg röhej így. 9 istenem :D 27 már elég. -
Negritis #23240 ezt nem vitatom -
nehéz tesztelni ha nincs deckslot elég -
francba nem volt körbejátszva a 7mana 14 seb 10 lapból :(
egyre bénább vagyok, már az innkeepert tudom csak megverni