Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszútávú játék.
De az, hogy 10.-15. paklit nyitom és mindegyikben 1 kék 4 fehér...szánalom.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amikor megvettem a Naxxramas -t egyből utána következő paklinyitásnál 1 arany, 1 lila 2 kék lap esett. Azóta nyitottam kb 10 paklit, mindig 1 kék és többi fehér van. Véletlen lett volna az a paklinyitás a megvételt követően? Nem hinném...
Fizessen az ember és akkor jutalmaz a játék..Kíváncsi leszek mikor fog esni a következő lilám (direkt nem arany színt írok)..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
újabb mana addict cikk
sztem casual nem jöbb (tapasztalat alapján) és pl a budget hunter igencsak effektív
20->13 kb 3 vereséggel, bár én már nem vagyok kezdő
viszont ha mesterségesen 20on tartja magát egy kezdő sztem 1 hónap alatt ki tud hozni 60%+s WR-t amivel elég gyorsan ki lehet farmolni napi 40-50goldot
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.23. 20:41:40
Valószínűleg nem is véletlen, hogy a játék arra ösztönöz, hogy pénzt költs rá.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én pedig a basic paklim mögül csak pislogok kifelé, hogy akkor ezt most mivel lehetne ütni (semmivel, nyilván). És bónuszként egyszer csak előveszi Illidant. Vagy valami hasonló kaliberű lapot.
Hát ez marhára nem mókás.
Egyébként az ezelőtti hétvégén (szinte egész hétvégén toltam) azért váltottam Rank 19-ről Casualra, mert 90+%-ban erősebb paklival rendelkezőket sorsolt. Így Casualban már kb csak 70% az arány. Hát szuper 😊
Költeni semennyit nem vagyok hajlandó. Az, hogy a pénzemért kapok valami random lapot, az nem az én világom.
Általában megcsinálom a napi küldit, és ennyi (idővel sem vagyok hétközben eleresztve). Azaz kétnaponta nyitok paklit. Így elég soká lesznek ütőképes lapjaim, tudom. Lehet előbb megunom az egészet, minthogy legyen akár egyetlen valamirevaló paklim.
Viszont, ha azonos képességű paklit dob ellenem a sorsolás, akkor tényleg móka a játék, még akkor is, ha esetleg vesztek.
De érted? Még Dzséna mondja is, hogy ne foglalkozz a minionokkal, minél előbb tedd el láb alól Illidiant...
Amúgy a régóta játszóknak mondanám, hogy nagyon korrekt kis tutorialt hegesztett össze a Blizz, pont ma toltam le egy kamu Bnet accal, hogy meglegyen végre a subnet-es sárga hátlap.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.23. 17:53:14
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vannak páran akik farmolnak ott de van esélyed kezdőt is kikapni
ha meg meg akarod nézni mire mész akkor próbálj feljebb jutni jönni fognak a komolyabb lapkészletek és a nagyobb tudás
úgy tudsz ott maradni hogy kapásból feladsz pár meccset
a casual pont nem jó "kikapcsolódásra" ha cska 20 perces és kezdő lapkészleted van
maradj rank 20on ott jó eséllyel kapsz kezdőt mint te
azt meg elvárni hogy mivel csak 20 perced máshogy kezeljen a játék, enyhén naiv
casualon hasonló belső mmr játékosok találkoznak
rankedon közel megegyező rankú játékosok
arénában pedig az aktuális w/l mutató van közel egymáshoz
nem a hős szintje, vagy a deck készlet számít hanem a "teljesítmény"

Flame Levi 😄
múlt héten jött TBK most ez 😄
És én innentől kezdve wallet warrior vagyok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A good player enjoys the game and appreciates his opponent's comeback.
A bad player thinks he was "dominating" his opponent and the comeback is the resault of a broken card.
A good player learns from his mistakes.
A bad player blames the cards.
A good player moves on with his life.
A bad player makes a thread about how life is so unfair.
Apa vedd meg nekem a 100 packot!<#zavart1>#zavart1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle