Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Próbálj egyszerre nyitni többet. Ha van addig türelmed kivárni. Am sztem pénzes packoknál 15 míg goldból vetteknél jobban közelít a 20 packokkénti arányhoz. (de csúnya magyarul leírva :-D)
Sheltem
Tudod tisztában vagyok azzal, hogy ez a játék nem arról szól, hogy 1 hét alatt legyen meg minden legendary.
Hosszútávú játék.
De az, hogy 10.-15. paklit nyitom és mindegyikben 1 kék 4 fehér...szánalom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Persze, párszor leírtam már énis ezt 😊 Egy picivel tuti meg van küldve a legendary nyitás esélye a fizetős packoknál...nem kell sok, mondjuk 1%-ról 3%-ra. Ha példa kell, akkor emlékezzetek arra, amikor vettem 7 packot és abból esett 3 legendary <#eplus2>
dave9004
Ez fix hogy valós pénzesben emelik az esélyt. Máskülönben legközelebb nem vennél packot
Sheltem
Nagyon negatív és spekuláló lesz amit írok ettől még úgy gondolom.
Amikor megvettem a Naxxramas -t egyből utána következő paklinyitásnál 1 arany, 1 lila 2 kék lap esett. Azóta nyitottam kb 10 paklit, mindig 1 kék és többi fehér van. Véletlen lett volna az a paklinyitás a megvételt követően? Nem hinném...
Fizessen az ember és akkor jutalmaz a játék..Kíváncsi leszek mikor fog esni a következő lilám (direkt nem arany színt írok)..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dave9004
Éljen a face
uj brawlban a shaman windfurys lapjai eleg jol mukodnek a bananokkal, osszerakhato egy aranylag low cost face deck

Shep
Free to play, but pay to win 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
zseniális az új kocsmai verekedés.. esélytelen alap paklikkal nyerni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nekem tökéletesen bevált a tanácsod. Köszönöm is, mert én csak casual módban játszottam erős ellenfelek ellen, letaglózó játékélménnyel. Mage-el rank 18-ig is felszaladtam elég kezdő lapokkal, vissza is kellett vennem, hogy a többi kaszt is érvényesülni tudjon. Tetszik, már gyártottam is pár jobb lapot. Nekem bejön, elég sokat játszottam a wow-val is, jó látni, hogy mennyire át tudják hozni ebbe a játékba is az ottani hősöket, a taktikájukat, spell-eket, stb.
sadface
Szórakoztam kicsit brm-el és kijött a dream:

I decide when I'm done.

27 HP 😄 középsőt MC-zi és problem solved 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
a háromból csak egy dínót MC-zhet, a másik kettő széttépi 😛

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

<#eplus2>
na jó most kiégtem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Carmang
Meg hát lássuk be, elég későn léptem be a játékba. A nagytöbbség már régesrég összekalapálta magának azt a paklit, amivel jól érzi magát, és ami már -értelemszerűen- lemossa a basic-et.

budget rugó for legend
újabb mana addict cikk

Carmang
Ok, kipróbálom a Rank 20-on maradást.

annyit tudok mondani hogy maradj direkt rank20on az alá nem tudsz menni ha átlépnél 19re akkor concede
sztem casual nem jöbb (tapasztalat alapján) és pl a budget hunter igencsak effektív
20->13 kb 3 vereséggel, bár én már nem vagyok kezdő
viszont ha mesterségesen 20on tartja magát egy kezdő sztem 1 hónap alatt ki tud hozni 60%+s WR-t amivel elég gyorsan ki lehet farmolni napi 40-50goldot
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.23. 20:41:40

Abban mindenki egyetért, hogy rossz az ellenfélválasztó módszer. De ezt itt nem tudjuk megoldani, csak tanácsot adni abban, hogy mivel lehet enyhíteni a problémát.
Valószínűleg nem is véletlen, hogy a játék arra ösztönöz, hogy pénzt költs rá.

Hát ez ilyen szakma, az első 2-3 hónap azérz elég kemény(én is most kezdtem nem rég). És addig örülj amíg Illidian jön szembe, majd ha Ragnarost, Dr. Falloszot vagy Sylvanast kell leszedni akkor szívhatod a fogad 😄 De amúgy ez a legjobb amit tehetsz, csinálod a küldiket, veszed a paklikat, ami nem jó lap azt betöröd és craftolsz olyat ami kell.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Carmang
Nem az a baj, hogy okosabb ellenfeleket sorsol a gép ellenem (mert tényleg nem okosabbak), hanem az, hogy kapásból Deathrathle-s, meg taunt/shield, meg mittudomén miféle buffoló minionokat dobál ki az asztalra.
Én pedig a basic paklim mögül csak pislogok kifelé, hogy akkor ezt most mivel lehetne ütni (semmivel, nyilván). És bónuszként egyszer csak előveszi Illidant. Vagy valami hasonló kaliberű lapot.
Hát ez marhára nem mókás.
Egyébként az ezelőtti hétvégén (szinte egész hétvégén toltam) azért váltottam Rank 19-ről Casualra, mert 90+%-ban erősebb paklival rendelkezőket sorsolt. Így Casualban már kb csak 70% az arány. Hát szuper 😊
Költeni semennyit nem vagyok hajlandó. Az, hogy a pénzemért kapok valami random lapot, az nem az én világom.
Általában megcsinálom a napi küldit, és ennyi (idővel sem vagyok hétközben eleresztve). Azaz kétnaponta nyitok paklit. Így elég soká lesznek ütőképes lapjaim, tudom. Lehet előbb megunom az egészet, minthogy legyen akár egyetlen valamirevaló paklim.
Viszont, ha azonos képességű paklit dob ellenem a sorsolás, akkor tényleg móka a játék, még akkor is, ha esetleg vesztek.

dave9004
Zséjna is alkalmazkodott a metához
Tinman
Lol, tutorial utolsó harc, ami miről szól? Mire tanít? Csakaface -.-

De érted? Még Dzséna mondja is, hogy ne foglalkozz a minionokkal, minél előbb tedd el láb alól Illidiant...

Amúgy a régóta játszóknak mondanám, hogy nagyon korrekt kis tutorialt hegesztett össze a Blizz, pont ma toltam le egy kamu Bnet accal, hogy meglegyen végre a subnet-es sárga hátlap.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.06.23. 17:53:14

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Nekem 1 óra is sok volt abból a szarból, ráadásul a hátlapok sem érnek egy kalap szódavizet sem, mert játék közben úgysem látod őket normálisan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler

Battletag: Muhee#2716

2-3 nap. Nekem asszem annyi volt, hogy 4 ingyenes herot elvittem level 5-ig. Azóta be sem léptem.
Sheltem
Srácok. Mennyit kell s*ggelni Heroes of the Stormmal sacc/kábé hogy megkapjuk onnan a hátlapot? Már csak június végéig lehet jól emlékszem ?

annyi a lényeg hogy rank 18-20 környékén maradj, az általában "kezdő zóna"
vannak páran akik farmolnak ott de van esélyed kezdőt is kikapni

ha meg meg akarod nézni mire mész akkor próbálj feljebb jutni jönni fognak a komolyabb lapkészletek és a nagyobb tudás
úgy tudsz ott maradni hogy kapásból feladsz pár meccset

Köszi! Bevált. Így legalább a 3 felhalmozódott questet megcsináltam egy óra alatt. Mindet nyertem. Így akkor lehet gyűjtögetni.
Jó, túlzás a 20 perc. Néha, mint most, hogy a főnöktől nyugi van, belefér. Köszi! Akkor megpróbálom a rank módot. Volt ma 10 játékom, ebből 5 priest, 4 hunter, egy lock. Ez is szép. 😊
Negritis #18911
a casual pont nem jó "kikapcsolódásra" ha cska 20 perces és kezdő lapkészleted van
maradj rank 20on ott jó eséllyel kapsz kezdőt mint te

azt meg elvárni hogy mivel csak 20 perced máshogy kezeljen a játék, enyhén naiv

Ó! Találkoztam a sznob kemény maggal. Én nem érek rá napi több órát ilyen marhaságokkal foglalkozni. Ha 20 percet tudok játszani, engem ne "rakjon" össze, mint most is olyan lapok birtokosaival, akik ellen "0" az esélyem. Basic kártyák ellen olyan játékosokkal, akiknek a goblinok paklija kézben, és minden szárny hősei. Ne magyarázd meg nekem, hogy ez fair. És nem érdekel a mellé beszéd. Mert ilyen a játék.
ty, konstruktív voltál ...

Ja, természetesen sima casual módban próbáltam csak.
Érdekes teljesítménymérő. Fél év inaktivitás. Van nyolcas karakterem, aki Blackrock paklikkal találkozik, van jóval nagyobb ami Naxxramas lapokkal olyan ellen megy, kinek még a rank 20-ra való Basic sincs kinn.
milyen játékmód?

casualon hasonló belső mmr játékosok találkoznak
rankedon közel megegyező rankú játékosok
arénában pedig az aktuális w/l mutató van közel egymáshoz

nem a hős szintje, vagy a deck készlet számít hanem a "teljesítmény"

Azt mondja, hogy! A Blizzard politikája ebben a játékban, hogy hasonló szintű játékosokat "sorsol" össze. Fél éve nem léptem be. Próbálkoztam több karakterrel is, vannak egészen kicsik is. Lehidalok, hogy milyen lapokkal találom magam szemben. Ez egy vicc. De!!!!!!!! Azért sem költök pénzt a játékra!
Ezt láttátok már? A gyűjteményben a hátlapok között keressétek ki 😊

Én ebben a hónapbna nem nyitottam legendet 😄 Lehet, hogy az egyik beszólásod akkora csapást mért rám, hogy általa átszállt beléd még a szerencsém is <#taps>
kb 1 hónap után nyitottam GVG paklit:
Flame Levi 😄
múlt héten jött TBK most ez 😄

Amikor az ellenfél nyer az vagy pay2win játékos, vagy aggrómocsok, vagy mindenben neki volt szerencséje. Sajnos erre az egyszerűsítésre én is hajlamos vagyok néha, de hamar elmúlik. Másoknak pedig az életfilozófiájává válik.

jazzy
És már ezért?

Jó TBK-m nincsen, de a többi elég alap lap..
😄 nekem TBK nincs benne de lehet hogy a 2. brawl helyére dobok egy indy-t

Devv
Meg esetleg KT (kéjtí) 😊
Devv
Ja, TBK is mehet a szótárba!
Előző meccsen kijátszottam ellene Dr. boomot, Kel'thuzadot, Emperort, TBK-t.
És én innentől kezdve wallet warrior vagyok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hearthpwn egy topicjában találtam ezt a gyöngyszemet, angolul tudók előnyben, érdemes elgondolkodni rajta 😊 (speciel a frothingról volt szó, hogy persze opé)

A good player enjoys the game and appreciates his opponent's comeback.
A bad player thinks he was "dominating" his opponent and the comeback is the resault of a broken card.
A good player learns from his mistakes.
A bad player blames the cards.
A good player moves on with his life.
A bad player makes a thread about how life is so unfair.
jazzy
What, ezt most mire írják? 😄
Meccs után telefonáltam is egyet, hogy:
Apa vedd meg nekem a 100 packot!<#zavart1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle