40521
  • Negritis
    mer mivel találkozol és hol?
    rank 10 környéke most elég változatos
  • jazzy
    Valószínűleg velem van a baj, hányok a rankedtől is :)
  • Negritis
    arénát nem tolom, viszont ranked nekem most tetszik
    elég nagy a diverzitás deckekben
  • Shep
    Nem csodálom. Nem is igazán értem azt a 20 éves tervet :D
  • jazzy
    Hát nem tudom, nálam ez a játék elérte a mélypontját, belépni sincs kedvem annyira unom :/

Főleg hogy az arénát is elbaszták és nyomi deckeket ad, meh.
  • Negritis
    ez a Xixo vs Houyen egész jó meccs volt
  • Negritis
    twitchen ma is folyik a hwc clarifier, bracket itt
  • Negritis
    gz, akkor teknősöd már van :D
  • ProGabe #23550
    Nyehe, végre nyitottam egy olyat, amit szívesen mutogatok. Dat dust value! :P (bár Malganis megtartom, kipróbálok egy démon decket)
  • Negritis
    kösz muhee, sajna semmi jó nme jött :D
  • Negritis
    wnl-be segít valaki? :D
  • dave9004
    face
  • Mephike
    A másik oldal linkjét beszúrnád ide? Érdekelne, hogy mi a tervük, és örülnék han em csak egy oldal lenne. Köszi
  • dave9004
    1 helyre... a többiek már csináltak másik fac oldalt. aelvileg ez a newbern kapcsolt le mindent meg rúgott ki mindenkit faceről is

Négyesi Áron
    szeptember 17., 21:14 · Budapest · szerkesztve
    SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
    Joggal vetődhet fel mindenkiben, hogy mi történt, miért vált elérhetetlenné a mana-addict.com, s miért nem lehet a 6,000 fős csoportban új bejegyzést nyitni. Az oldal egyik alapítója úgy döntött, hogy szerinte nem jó, amit csinálunk, ezért megszünteti az oldalt és a csoportot is. Arra a felvetésre, hogy ezzel 6,000 emberrel tol ki, s legalább a csoportot hagyja meg, az volt a válasz, hogy nélküle nem lett volna az oldal, nem szeretné, hogy más ölébe hulljon, amit csinált, s az hogy "valami olyan lett létrehozva ami a közösséget szolgálja, az nem azt jelenti, hogy a közösségé is". (A szerkesztőknek, szervezőknek és az adminoknak egyébként egészen pontosan 0 Ft bevétele volt az oldalból.) UPDATE: Mint kiderült, nem megszüntetésről, hanem szüneteltetésről van szó, az utóbbi idők teljes szerzői és admin gárdája - bármilyen előzetes figyelmeztetés nélküli - banolása mellett.
    A továbbiakban a mostani csoportban (eddigi Hearthstone Magyarország - Társalgó, innentől csak Hearthstone Magyarország) a korábbi moderálási elveket alkalmazzuk, hogy legyen egy informatívabb csoport. Ezért elnézést kérünk az eddig itt "társalgóktól". Csináltunk egy új Társalgót, amit belinkeltünk a csoport leírásába, hogy mindenki megtalálja. Arra kérem azokat, akik itt szeretnék folytatni, hogy ha lehet, minél több ismerősükhöz juttassák el ezt az információt, illetve adják hozzá ismerőseiket a csoporthoz. Aki streamel, annak megköszönjük, ha belinkeli a streamjén ezt a csoportot. ( https://www.facebook.com/groups/hstarsalgo/ )
    A weboldallal sajnos nagyon sok információ elveszett. Próbáljuk visszaszerezni legalább a legfontosabb, kezdőknek szóló cikkeket. Valószínű, hogy valamikor lesz új weboldal, de még nem tudjuk, pontosan mikor, mert tegnap este szembesültünk a helyzettel mi is. (Én egyébként nemrég lemondtam a weboldal szerkesztéséről, s napi szinten csak a csoport moderálásában tervezek részt venni, de sok jó írónk van, akiket pozitív hozzáállással tudtok motiválni újabb és újabb cikkek megírására/fordítására.)
    Mindenkinek jó játékot kívánunk!
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.19. 08:53:21
  • Mephike
    Sajnálom ezt az oldalt, kicsit "szakmaibb" volt mint a HH.
  • Negritis
    silentstorm vs dog

a hunter az eléggé hasonló az enyémhez, ami azért bíztató
  • Negritis
  • 1Darton1
    Én ebből a szempontból meglehetősen puhány vagyok, számomra egy ismertebb játékos sem ellenszenves. Legfeljebb nem áll közel hozzám a stílusa.
  • Negritis
    Ostkaka nekem kiscit olyan Forsen light és ezért unszimpatikus
    Hoej szintén

Xixo-t annyira nem vágom, azt tudom h ő versenyt csinált a legend #1ből és ezért sokan nem szeretik (engem pont hidegen hagy)
  • Mephike
    Nem tudom megindokolni, hogy miért nem szeretem Ostkaka-t, tényleg nincs indokom, de valamiért ha ő játszik, akkor biztos, hogy az ellenfélnek fogok szurkolni. Mondom, elismerem, hogy jó játékos, semmi negatív/nagyképű nyilatkozata nem volt még, de mégsem szeretem.
  • 1Darton1
    Szerintem mindhárman elég szerény és kifejezetten szimpatikus emberek, ráadásul nagyon ügyesek is. Nem tudom melyik megmozdulásuk vagy szokásuk lehet problémás.
  • Zozo0122 #23537
    Ostkakát ismerem, a másikat nem ismertem. Xixot amúgy azért utálom, mert eddig legalább 2 (és ki tudja mielőtt játszottam mennyi) szezont tönkretett a rákjával. A Xixo hunterre gondolom még mindenki emlékszik.
  • 1Darton1
    Hoej és Ostkaka már elég régóta ismert HS játékosok. Xixo jóval többet játszik lassú paklikkal, mint aggróval. Bár kétségtelen, hogy nem ijednek meg gyors paklik használatától, ha a meta éppen úgy kívánja, de ezzel szinte mindenki így van.
  • dave9004
    Xixo legalább kiesett a vb selejtezőről patronnal a végén thijstól muahah. Hiába az éves rák játék
  • Negritis
    nem CSGO-s arcok hanem Xixo, Ostkaka és Hoej lesz elvileg a mag

amúgy érdekes hogy elég ellenszenves és idegesítő arcokat szed a NAVI össze :D
    pl mikor mindenkivel összebalhézott Naniwa is idejött aztán innen is lépett :D
  • Zozo0122 #23533
    Xixo + Cs:Go-s arcok? Ezek lesznek a legrákosabbak, tuti minden versenyt elöntenek majd az aggro szarokkal, és miattuk borul minden szezon eleje és vége. Kösz, hogy játszotok HS-t, maradtatok volna inkább a CS-nél.
  • jazzy
    Csak a linket néztem meg és nyugtáztam, hogy hearthstone csapatot indít a nav. Aztán.. visszajöttem, hogy what..
  • Mephike
    Új csapat, ismert arcok, nekem ez tuti nem lesz a kedvenc csapatom.
  • Negritis
    trump f2p youtube playlist elérhető
    15 videónál jár ahogy nézem
  • Mephike
    Ahogy nézem Trump nyert, jó lett volna látni a végét...
  • Negritis
    És pont érdekes lett volns ....
  • Mephike
    Ne is mond, mára elég is volt az internetből... :)
  • Negritis
    Erre elmegx a stream ..
  • Mephike
    Hát Véresarc ezt nagyon benézte... :)
  • Negritis
    Bloodyface 0-2nél elhitte és "bátor" volt, trump büntetett is
  • Mephike
    Trump izzad rendesen :)
  • Negritis
    mondjuk én továbbra is a HS scholarshipen vagyok kiakadva :D
  • Mephike
    Hearthstone World Championship NA Qualifiers Day 6, esti program kínálat :)
  • dave9004
    idő meg türelem kérdése ez a játék.
  • Negritis
    néztem tegnap trumpot 10 percig kb aztán elaludtam mert fáradt voltam
    rank6on volt a f2p priesttel