40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #23558 mer mivel találkozol és hol?
rank 10 környéke most elég változatos -
Valószínűleg velem van a baj, hányok a rankedtől is :) -
Negritis #23556 arénát nem tolom, viszont ranked nekem most tetszik
elég nagy a diverzitás deckekben -
Nem csodálom. Nem is igazán értem azt a 20 éves tervet :D -
Hát nem tudom, nálam ez a játék elérte a mélypontját, belépni sincs kedvem annyira unom :/
Főleg hogy az arénát is elbaszták és nyomi deckeket ad, meh. -
Negritis #23553 ez a Xixo vs Houyen egész jó meccs volt -
Negritis #23552 twitchen ma is folyik a hwc clarifier, bracket itt -
Negritis #23551 gz, akkor teknősöd már van :D -
Nyehe, végre nyitottam egy olyat, amit szívesen mutogatok. Dat dust value! :P (bár Malganis megtartom, kipróbálok egy démon decket)
-
Negritis #23549 kösz muhee, sajna semmi jó nme jött :D -
Negritis #23548 wnl-be segít valaki? :D -
face -
A másik oldal linkjét beszúrnád ide? Érdekelne, hogy mi a tervük, és örülnék han em csak egy oldal lenne. Köszi -
1 helyre... a többiek már csináltak másik fac oldalt. aelvileg ez a newbern kapcsolt le mindent meg rúgott ki mindenkit faceről is
Négyesi Áron
szeptember 17., 21:14 · Budapest · szerkesztve
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Joggal vetődhet fel mindenkiben, hogy mi történt, miért vált elérhetetlenné a mana-addict.com, s miért nem lehet a 6,000 fős csoportban új bejegyzést nyitni. Az oldal egyik alapítója úgy döntött, hogy szerinte nem jó, amit csinálunk, ezért megszünteti az oldalt és a csoportot is. Arra a felvetésre, hogy ezzel 6,000 emberrel tol ki, s legalább a csoportot hagyja meg, az volt a válasz, hogy nélküle nem lett volna az oldal, nem szeretné, hogy más ölébe hulljon, amit csinált, s az hogy "valami olyan lett létrehozva ami a közösséget szolgálja, az nem azt jelenti, hogy a közösségé is". (A szerkesztőknek, szervezőknek és az adminoknak egyébként egészen pontosan 0 Ft bevétele volt az oldalból.) UPDATE: Mint kiderült, nem megszüntetésről, hanem szüneteltetésről van szó, az utóbbi idők teljes szerzői és admin gárdája - bármilyen előzetes figyelmeztetés nélküli - banolása mellett.
A továbbiakban a mostani csoportban (eddigi Hearthstone Magyarország - Társalgó, innentől csak Hearthstone Magyarország) a korábbi moderálási elveket alkalmazzuk, hogy legyen egy informatívabb csoport. Ezért elnézést kérünk az eddig itt "társalgóktól". Csináltunk egy új Társalgót, amit belinkeltünk a csoport leírásába, hogy mindenki megtalálja. Arra kérem azokat, akik itt szeretnék folytatni, hogy ha lehet, minél több ismerősükhöz juttassák el ezt az információt, illetve adják hozzá ismerőseiket a csoporthoz. Aki streamel, annak megköszönjük, ha belinkeli a streamjén ezt a csoportot. ( https://www.facebook.com/groups/hstarsalgo/ )
A weboldallal sajnos nagyon sok információ elveszett. Próbáljuk visszaszerezni legalább a legfontosabb, kezdőknek szóló cikkeket. Valószínű, hogy valamikor lesz új weboldal, de még nem tudjuk, pontosan mikor, mert tegnap este szembesültünk a helyzettel mi is. (Én egyébként nemrég lemondtam a weboldal szerkesztéséről, s napi szinten csak a csoport moderálásában tervezek részt venni, de sok jó írónk van, akiket pozitív hozzáállással tudtok motiválni újabb és újabb cikkek megírására/fordítására.)
Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.19. 08:53:21 -
Sajnálom ezt az oldalt, kicsit "szakmaibb" volt mint a HH. -
Negritis #23543 silentstorm vs dog
a hunter az eléggé hasonló az enyémhez, ami azért bíztató -
Negritis #23542 -
1Darton1 #23541 Én ebből a szempontból meglehetősen puhány vagyok, számomra egy ismertebb játékos sem ellenszenves. Legfeljebb nem áll közel hozzám a stílusa. -
Negritis #23540 Ostkaka nekem kiscit olyan Forsen light és ezért unszimpatikus
Hoej szintén
Xixo-t annyira nem vágom, azt tudom h ő versenyt csinált a legend #1ből és ezért sokan nem szeretik (engem pont hidegen hagy) -
Nem tudom megindokolni, hogy miért nem szeretem Ostkaka-t, tényleg nincs indokom, de valamiért ha ő játszik, akkor biztos, hogy az ellenfélnek fogok szurkolni. Mondom, elismerem, hogy jó játékos, semmi negatív/nagyképű nyilatkozata nem volt még, de mégsem szeretem. -
1Darton1 #23538 Szerintem mindhárman elég szerény és kifejezetten szimpatikus emberek, ráadásul nagyon ügyesek is. Nem tudom melyik megmozdulásuk vagy szokásuk lehet problémás. -
Zozo0122 #23537 Ostkakát ismerem, a másikat nem ismertem. Xixot amúgy azért utálom, mert eddig legalább 2 (és ki tudja mielőtt játszottam mennyi) szezont tönkretett a rákjával. A Xixo hunterre gondolom még mindenki emlékszik. -
1Darton1 #23536 Hoej és Ostkaka már elég régóta ismert HS játékosok. Xixo jóval többet játszik lassú paklikkal, mint aggróval. Bár kétségtelen, hogy nem ijednek meg gyors paklik használatától, ha a meta éppen úgy kívánja, de ezzel szinte mindenki így van. -
Xixo legalább kiesett a vb selejtezőről patronnal a végén thijstól muahah. Hiába az éves rák játék -
Negritis #23534 nem CSGO-s arcok hanem Xixo, Ostkaka és Hoej lesz elvileg a mag
amúgy érdekes hogy elég ellenszenves és idegesítő arcokat szed a NAVI össze :D
pl mikor mindenkivel összebalhézott Naniwa is idejött aztán innen is lépett :D -
Zozo0122 #23533 Xixo + Cs:Go-s arcok? Ezek lesznek a legrákosabbak, tuti minden versenyt elöntenek majd az aggro szarokkal, és miattuk borul minden szezon eleje és vége. Kösz, hogy játszotok HS-t, maradtatok volna inkább a CS-nél.
-
Csak a linket néztem meg és nyugtáztam, hogy hearthstone csapatot indít a nav. Aztán.. visszajöttem, hogy what.. -
Új csapat, ismert arcok, nekem ez tuti nem lesz a kedvenc csapatom. -
Negritis #23530 trump f2p youtube playlist elérhető
15 videónál jár ahogy nézem -
Ahogy nézem Trump nyert, jó lett volna látni a végét... -
Negritis #23528 És pont érdekes lett volns .... -
Ne is mond, mára elég is volt az internetből... :) -
Negritis #23526 Erre elmegx a stream .. -
Hát Véresarc ezt nagyon benézte... :) -
Negritis #23524 Bloodyface 0-2nél elhitte és "bátor" volt, trump büntetett is -
Trump izzad rendesen :) -
Negritis #23522 mondjuk én továbbra is a HS scholarshipen vagyok kiakadva :D -
Hearthstone World Championship NA Qualifiers Day 6, esti program kínálat :) -
idő meg türelem kérdése ez a játék. -
Negritis #23519 néztem tegnap trumpot 10 percig kb aztán elaludtam mert fáradt voltam
rank6on volt a f2p priesttel