40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dewolf #23598 Köszönöm a tanácsokat amúgy Naxxramas-t és BRM-et már megvettem, csak gondoltam az még kevés önmagába ezért csapnék még hozzá néhány pakkot, hogy könnyebb legyen boldogulni -
VladimirD #23597 Én se vettem packot, még is tetszik. -
Negritis #23596 gondolom azt akarják elkerülni hogy ne legyen az mint sc2-ben hogy 16ból 17 koreai
csak ha ők a legjobbak akkor meg geciség így belenyúlni hogy régiónként 4-4-4-4
ez olyan mint mikor Japánt sokáig az A csoportban tartották Hokiban mondván hogy kell 1- ázsiai csapat -
1Darton1 #23595 Igen, ha már vb-nek hívják, akkor tényleg az egész évi teljesítménynek is valamennyire tükröződnie kellene a kijutáskor.
A sok random miatt jóval több meccs kellene, mert anélkül elég nehéz azt mondani, hogy többnyire a jobb játékos nyer.
Ha már látványos és izgalmas, és szerintem is van benne potenciál, akkor illene kicsit igazságosabbá tenni a versenyeket. -
Negritis #23594 nekem nagyjából a játékosok 50%a rémlik
mondjuk én jobban örülnék egy olyan blizzcon kijutási rendszernek mint SC2, hogy van egy ranglista én onnan az első 16 jut ki
és akkor lehetne 3-4 nagyobb HWC versenyt tartani NA-EU-Asia régiókban 5-5-6 fővel és mindig a "hazai" delegálhat 6ot
sztem kifog ez "épülni" majd egyébként mert van benne potenciál bőven
főleg hogy usankába már ösztöndíjat is lehet szerezni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 12:46:43 -
1Darton1 #23593 Azoknak akik bejutottak még így is a háromnegyede ismert és baromi jó játékos.
Ebben a mezőnyben nem csoda, ha kiesik néhány nagyobb név. Persze én is sajnálok párat közülük.
Trump hiába nagy húzónév, legalább a mezőny fele esélyesebb nála. -
Renegade #23592 na, re, egy elbaszott 10-napos kiküldetés után újra itthon, annyira szuper volt minden, hogy mentem is tegnap éjjel, egy 0-3-as arénát, pár dekád, és fog ez menni nekem, de tényleg. :) -
Negritis #23591 a címvédő sem jutott ki
engem ezek nem zavarnak, a szukolóit gondolom igen
ilyen szempontból mákom van h Trump behúzta
mondjuk Amaz tweetelt is egyet :D
Jason Chan @ArchonAmazHS 4 ó4 órával ezelőtt Fairview, TX
OK @TrumpSC you better win the whole thing now ;)
mondjuk előtte ugye ezt tolta :
Jason Chan @ArchonAmazHS 7 ó7 órával ezelőtt Fairview, TX
Hey @Archon_Firebat , remember to crush @TrumpSC . I'll cheer him up after his loss :D
:D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 11:01:51 -
sztem ha már packot venne, akkor próbálgatta. de am lapok nélkül biztos nem fog neki tetszeni :D -
a jó játékosok nem jutnak ki a vb-re. mert Kolento kb a legjobb. Classic hearthstone :D -
Negritis #23588 kirúgta v kilépett mer nem kapott "szerepet" ?
amúgy durva h mondjuk a "zászlóshajók" közül 8 közé nem jutott be : Rdu, Xixo, Kolento, (greensheep) ha az eu zónát nézzük
usa zónából : strifecro, firebat, amaz, reynad, hyped, dog
nem semmi, főleg ha azt is nézzük hogy a top8ból kb Trump ak ténylegesen név
de pl ázsiából Tiddler se jutott ki a blizzconra ahogy nézem
a blizz kihozott egy cikket is a játékosokról akik NA/EU zónában bejutottak
NAVI erősen kezdett amúgy :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 08:20:08 -
VladimirD #23587 Full kezdőként, inkább próbálgasd a játékot egy darabig. Lehet nem is fog tetszeni. Bár szívből remélem, hogy a 100 pakli ára nem tétel a pénztárcádnak. Illetve én is azt mondanám, hogy Naxx és Brm legelőször. -
Amaz is kirugta Purplet azt csak ő jutott be, mert Trump épp most ejtette ki Firebatet a losers oldalon -
Negritis #23585 Attol is fugg mivel játszanál
De 70%classic
Brm még mellozheto
De nax elég fontos -
Zozo0122 #23584 Hello, hát mivel a legfontosabbak a classic packok, ezért én azt mondom, hogy:
Classic - 60
GVG - 20
TGT - 20
Ja, amúgy ha már pénz, elsőként a Naxxot és a BRM-et vedd meg. Aztán sok sikert, nagy hátrányban vagy, de kitartás!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.21. 01:13:06 -
Dewolf #23583 Üdvözletem azt szeretném kérdezni, hogy full kezdő játékosként 100 pakli megvételét milyen arányban érdemes elosztani a classic, GVG és TGT-s pakkok között? -
Negritis #23582 Ez a vigaszág és kiesett -
Na, 2-2. -
Hát úgy látom nem lesz ott. -
Ja, most nézem 2-1-re megint bukóra áll. -
Kolento még vigaszágon kijuthat, nem? -
Negritis #23577 Az meglesz
Kb 50 50 lesz az arány sztem
Csak ugye kolento. Amaz... bfontos nevek -
Negritis #23576 Twitch playhearthstone csatorns -
Persze, ez is igaz, ezért nincs itt igazán jó recept, mert a megfelelő arányt nehéz megtalálni, de az tuti, hogy kell ismerős arc az élő eseményre, lehetőleg nem csak 1-2. -
Hát azt nem mondtam ,hogy jó a terv :) -
Zozo0122 #23573 Hol nézitek? Linkeli vki pls? -
Negritis #23572 mert hányfős legyen?
van előtte X selejtező pont ezért
pl most azért mennek a selejtező hogy a Live EU döntőre ki jut be
SC2-ben is jól működik ez a rendszer gondolom ezért vették át ide is
azért gondolj bele hogy mielőtt elindult az Open béta 4 fős döntő volt
amit ugye artosis nyert aki már nem is tolja a gamet kb
simán benne van hogy jövőre 32fős döntő lesz, de 64 tuti sok lenne -
de a nevek meg kiesnek a selejtezőn :D -
Negritis #23570 pont h elég sok "noname" lesz
és az a közönséget alapvetően kevésbé vonzza, viszont az "átlag" játékosnak meg önbizalomnövelő hogy a "szomszéd Józsi is kijutott a blizzconra akkor nekem is lehet rá esélyem" -
Nem akarnak túl sok nóném embert, mert azok nem vonzzák annyira a közönséget. -
pont egy vb 16 fős csak. :D
ennyi kontinensről ez kurvakevés. min egy 32-es csoportkörös v 64-es egyenes kieséses kéne 9 classal. -
Gondolom a VB előtt most már nem lesz nerf, de utána kellene a patronnak, az tuti. -
Negritis #23566 Blizzconon lesz asszem és ott 16 fős verseny lesz tudtommal
a patron nerf pedig jogos lenne
vicces hogy viszel egy patront meg 2 decket ami jó ellene és így áll fel a lineup ...
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.20. 21:44:15 -
Kolento is kikap a patrontól:D chat meg tele:
Leeroy Jenkins created a strategy that revolved around trying to defeat your opponent in one turn without requiring any cards on the board. We like having a variety of deck types but taking 20+ damage in one turn is not very fun or interactive. -
hány fős lesz a vb? lassan mindenki kiesik :D -
Negritis #23563 elég szép a csillaghullás a hwc-n -
Negritis #23562 a deckslot problémát aláírom főleg hogy most kb classonként van 3 érdekes-hasznos deck -
Nekem meg idő nincs. Én mondjuk játszanék. De kénének a deckslotok meg több idő. Meg mostanában stabilabb szerók. Az elég fos h munka után reggel alszok majd felébredek és olvasom h ne rankedezz mert dc és buksz. Aztán meg megint meló -
Negritis #23560 nem gondolom hogy baj lenne veled
csak a játék iránya nem találkozik az elképzeléseddel, az enyémmel sem 100%ban
pl ha a kövi kiegben megint lesz 2-3 olyan lap hogy random kaphatsz belőle bármit akkor simán lehet hogy én is teljesen leállok vele
főleg ha unstable / webspinner szerűen még használva is lesz rendesen
vagy pl a priest legend is ilyen
azt hogy sylvanas mit lop, vagy a boombot megöl-e valamit még valamennyire lehet kezelni
de azt hogy a Nexus Legend pyroblastot dob már nem igazán és az ilyenek engem is zavarnak (ma épp egy ilyen hunter bontotta a win streakem)
alapvetően nem a random zavar, hanem a nem kiszámítható random
flamewaker-arcanmissile-boombot ... valamennyire kiszámítható
unstable, webspinner, nexus, új priest ... teljes káosz és nem is tudod hogy mi az amit körbe kéne játszani az meg elég cink -
Nem találkozok semmi különössel, nyerek is vesztek is, rank14-ig mentem le és arra sincs erőm, hogy decket buildeljek, nincs kedvem gondolkozni rajta, nincs kedvem neten nézett decket buildelni, mert 100ból 95 ember olyat épít és látok belőle 600-at. Tehát ha bemegyek questelni vagy brawlba megyek, amit valamennyire élvezek, vagy egy 3 szezonnal ezelőtt épített deck-kel ökörködök pár kört, azt is úgy, hogy közben filmezek, úgy nem unom el az életem.
Szóval velem van a baj, egyszerűen megcsömörlöttem. Ugyanazt a szart lapátolni, a különbség csak az, hogy most van 3 új lap a deckekben. Blizzard játékaiban mindig azt szerettem, hogy haverokkal játszunk, csapatban, ökörködünk TS-en.
Én értem, hogy egy kártyajátékba akkora újításokat nem lehet belevinni, de ez, hogy csak lapokat pakolnak bele nekem unalmas már ennyi idő után is.
Régebben amikor ilyen korszakom volt akkor simán csak 3 naponta dailyztem és gyűjtöttem a goldot, aztán amikor megjött a kedvem arénáztam. Most nem tudok, mert az új lapok kellenek és ezt is sikerült elbaszni, 3 arénából nem kaptam új paklit. Azóta csak paklikat vásárolok. Az meg lássuk be rohadtul nem izgalmas, hogy 2-3 naponta nyitok 1 paklit és reménykedek, hogy nem szar.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.09.20. 00:32:37