Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Ez kb. a Big Game Hunter Hunter megfelelője 😄

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Miért jó az, hogy egyetlen egy lappal konkrétan tönkrevágod a control warriort?

Devv
Én olyasmit szeretnék, hogy mittomén 3/3 bettlkráj: elpusztítja az ellenfél armorját / elpusztítja mindkét játékos armorját
vagy 3/3 bettlkráj: mindkét játékos annyit sebződik, amennyi az ellenfél armorja.
Kb ja, de nagyon bírom az új lapok varázsát 😄 Alig várom, hogy lássam mit hoz a kieg.
+ régi unleash és vége is a gamenek 😄

amúgy csak a szived fájdítod ha ilyeneket nézel 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na most lett végem 😄 Én ezzel a lappal AKAROK játszani 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez lehetne ennek a játéknak az igazi ereje, hogy mittomén mindig kiírnak vmi versenyt pár lap bekerülne a játékba
sokat dobna a játékon az tény
mondjuk tuti hogy sokat tesztelnének hozzá, ismerve őket

amúgy sztem a "jogi" része miatt nem mennek bele
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.13. 11:21:20

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hatalmas hiba amúgy ez így 2015-ben. Ezt az ironbeak trainert amúgy tényleg szívesen látnám a játékban.
rengeteg jó ötlet van egyébként, de a blizz ezeket leszarja sztem 😄 nem az a cég ami a fanmade cuccokra figyelne
ebben például lehet előnye az obsidiannak

Hello Blizz, kéretik figyelni 😄

érdekes ez a hozzáállás amúgy, mert mindig volt valami "rák" deck, viszont én nem nagyon emlékszem arra hogy 4-5 fajta ilyen deck legyen mint pl most van
anno ugye volt a zoo, a taker hunter, a buzzer hunter, az unleash hunter, a mechmage de most ugye van a waker mage, zoo, 2-3 fajta hunter(face, hybrid, midrange) a patron és ugye a mechmage még most is mutat még életjeleket mint a mechshaman ezek adják az ellenfeleim 50-60%át
aztán ott vannak az egyéb deckek amiket ugyanúgy látni még ha kevesebb is van belőlük 25-30% kb
mint a p2w wari, handlock, fon+sr dudu, oil rogue, freezemage
és persze a kretén deckek 😄 (bármilyen priest 😄) mill dudu, mech wari ...

szóval tény hogy 50-60% rák, viszont nem az a rák ami régen volt hanem több fajta ami jó is lehetne ha továbbra is lenne kis egyénisége minden 2. decknek, és az hiányzik igazából számomra legalábbis nem a változatosság

Nekem mind1 amúgy, hogy mi lesz, csak legyen sok lap és a mostani agyhalott metát nagyon gyorsan el kéne felejteni 😄
Pedig már kezdtem örülni, hogy tényleg ilyen és ehhez hasonló jó ötletek lesznek a kiegben. Már ha tényleg Pirates vs Ninjas lesz. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Csak rajongói kreálmányok 😄 De kb. ezt szeretném az új kiegtől 😄
De ezek a kártyák csak conceptek, nem igaz? Pedig kicsit megkavarnák a mostani metát. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mephike
Remélem ezt is láttátok már. Nekem mindig ez jut eszembe, amikor megy a cry a facehunter miatt, hogy a túloldalon mit érezhet a tag 😊

sadface
hogy röhög a ruszki el nem hiszem 😄

I decide when I'm done.

3:27-től epic 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

RageOrc ismét hatalmas 😄DD Nem mehet bannerba egy link a videóihoz? <#worship>

sadface
Szerintem meg :

I decide when I'm done.

Mephike
A light signal biztos nem lenne túl OP 😊

TBTPumpa
Jujj Tyrande és Maiev! De jó is lenne egy ilyen!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Itt az új, Pirates vs. Ninjas összes lap a spoilerek mögött ! <#idiota>

ITT
TBTPumpa
GvG elfáradt?! Én még mai is belefutok Mechmage és Mechrouge játékosokba. Csak pakolgatják a sok kis robotot, te meg szívsz, mert nem jön az AoE a paklidból. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:45:11

Akit érdekel, ITT megnézheti a heti győzteseket. Nagyon bejövős szinte az összes ezekből a fanmade lapokból 😊
dave9004
tudni kell vele játszani, de patronnál 2x is elbaszhatod, akkor is nyerhetsz, mikor máshol apró hiba miatt vége.
Na meg azt bünteti, amiért miniont játszol és anno a buzzard-hounds kombót is azért nerfelték mert pont azt büntette, amiért miniont játszottál ellene.
Még egy: Miracle Rogue 18+ sebzését kézből büntették nerffel, patron kézből kiszór 40-60 dmg-t.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.07.12. 16:43:14
Shep
Blizzardot ismerve, vagy marad minden így, vagy nerfelik de úgy,hogy teljesen el is tűnik a játékból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Akkor biztos én emlékeztem rosszul, mert mintha anno azt mondták volna, hogy folyamatosan váltogatni fogja egymást az eventes és a booosters kiadás. De mindegy, meglátjuk melyik jön.

Oké, de a patronnal játszani is tudni kell, és kevesen tudnak vele jól. 😊 Csak ki ne nyírják a decket, mert amúgy zseniális. Nagyon kellett a warinak is a frissítés.

Más: Amikor arról beszélek, hogy a shaman rendberakása, valami ilyesmire gondolok. Fanmade lap.

Shep
warsongot szerintem elég úgy,hogy csak az kap charge-ot akit kézből játszol, a berzerkerre meg teljesen jó az amit írtál és ezzel a pakli még nincs megölve de nem annyira undorító, mint most.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Óriási lenne a tökéletes pakli ellen játszani, úgy, hogy ráadásul mindenki azt nyomja, így is pure luck úgy meg aztán végképp fej, vagy írás lenne.

A patronnal nagyon is nagy baj van, ugyanis OTK deck, ráadásul durvább, mint eddig bármelyik, lazán tud 40-50-es OTK-kat is csinálni, ráadásul büntet, ha kijátszod a lényeidet, ami erősen "unfun".

Teljesen egyértelmű, hogy ha valaha még fognak nerfelni, akkor ez lesz az első, amit megnerfelnek.

Viszont szerintem pont nem a patron nerfelésével fogják megoldani, hanem:
- warsong commander charge elveszik, ha az attack 3 fölé megy - ez potenciálisan életképtelenné tenné a decket, szóval nem igazán jó ötlet
- frothing csak saját lények után kap bónuszt, ez szerintem jó lenne, egyrészt nem lennél büntetve azért, mert lényeket játszol ki, másrészt egy picit visszafogná az OTK-t. Lehet, hogy ez önmagában még kevés lenne.
A Hexben van azt hiszem olyan, hogy 2 class lapjait egybedolgozva is lehet gyártani decket. (lehet nem pontosan így van, rég néztem róla videót) Mekkora lenne már, ha 2 class lapjait lehetne keverni 😄 Mondjuk kiválasztasz kettőt, legyen mondjuk paladin + priest és egy igazi elpusztíthatatlan szentember lenne az eredmény 😄 Aldor + Cabal, hatalmas combo 😄DDD És igen, lehetne priest + warrior, és akkor mehetne bele az inner fire...😄
jazzy
Kéne még 6000 új lap, elvégre már megvan mind! Oh wait, igaz a legeleje óta játszom, mégis bőven lenne még lap ami kéne. Akkor alakítsák át a gyökér 1/4 áron disenchantolok sémát.
Pontosan, tegyék szépen rendbe a priest és shaman kasztokat, meg nézzenek szét, jöhetne egy nagyobb nerfelési és buffolási hullám. Nerfelni kevés lapot kéne, nekem a patronnal sincs pl. semmi bajom, de buffolni annál többet...most pl ilyenek, hogy magma rager, Beast, a kalóz lapok többsége, stb. Ezekkel mit kezdesz? Semmit, játszhatatlanok.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.07.12. 15:38:27
Shep
Én inkább priest buffot akarok ,vagy nerfek sokaságát, hogy legyen egy kis balansz 😊

Na nehogymár...vagy legyen végre 2vs2, vagy jöjjön megint 100+ lap, mást nem nagyon tudnak csinálni, ami még érdekel is különösebben. A GvG már igencsak elfáradt, boostereket akarunk !
TBTPumpa
Ehh... Ehelyett adhatnának nekem hús-vér Sylvanast is. Az lenne az igazi jutalom! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 14:41:55

qetuol
22-edike szerda, azaz a egy új Brawl kezdete. sztem csak annyi lesz, hogy egy classic pack helyett valami más lesz a jutalom. hátlap, vagy ne adj Isten egy kártya

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Zickler
99,99% hogy nem boosteres kiegészítő lesz. Tekintve hogy az Argent Tournament temából egyszerűbb és kézenfekvőbb valami eventet kihozni, mint boostereket.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.07.12. 14:36:26

qetuol
legyen igazad, de ebből nem valószínű, hogy kieg lesz a dologból...

Mephike
Elvileg a hónap 22. napján fogják bejelenteni a köv. nagy dobást, ami valószínű egy új kieg lesz, hasonló, mint a GvG volt, tehát boosterben érkeznek majd az új lapok. Persze ez még nem 100%. Több infó pl itt.

qetuol
milyen kieg? a hivatalos oldalon nincs róla infó. am ha lesz is, ne lepődj meg, ha majd pénzért lehet csak megvenni 😛

A régi videói nagyon jók.
TBTPumpa
A zsákom spórol. Majd ha bejelentik, hogy tényleg valami nyers ló érkezik a kiegészítőben, akkor elkezdek spórolni. Addig meg nyitogatom a boostereket hátha esik belőlük valami érték (legendás sárkányoknak tudnék örülni).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 09:13:39

hajnalba haver nyitott gvg packot nekem
Voljin ...

Köszi a válaszokat. Madi annyira nem jött be, Trump-ot régebben néztem, Hafu egyelöre tetszik, Cherrywarrior-t meg Tsapi-t még nem néztem. Meglátjuk. Van 2625 goldom, gondoltam, bele kéne kezdeni arénába, hátha jobb leszek lassan a 3-3-nál, eddigi legjobban 5-3 volt. 😊

madit ne ....

cherrywarrior feltéve hogy szereted a jó(rock) zenét

Madi videók yt-n, a régiek.